Categories Gay-hieronta

Täydellinen suihinotto liveseksi homoseksuaaliseen

Tälläkin kertaa mentiin periaattella naiset ensin, ja vasta minun kliimaksini alkaessa hän antoi itselleenkin luvan tulla. Jälkeenpäin makasimme pitkään vielä sisäkkäin — jopa niin, että tuli kiire ottaa kondomin varresta kiinni, ettei se olisi luiskahtanut pois päältä.

Palautuessamme Finanssimies muisti yhtäkkiä liukuvoidetuubin, joka nökötti vieläkin sängyn nurkalla, ja kurotti sen käsiinsä. Tarkkaili sitä hetken, luki käyttöohjeet ja napsautti korkin auki. Kohottautui makuuasennosta ja tuli istumaan lantioni päälle katsoen minua ilkikurisesti. Finanssimies truuttasi liukuvoidetta reippaasti rintakehälleni, ja alkoi levittää sitä käsillään raukein, pyörivin liikkein koko ajan reaktioitani tarkkaillen.

Kun hänen kätensä löysivät liukkaille rinnoilleni ja hieroivat nännini taas kivikoviksi, vedin syvään henkeä. Tuhannet sähköiskut kulkivat läpi kehoni, ja tajusin olevani taas mielettömän kiihottunut. Finanssimiehellä ei ollut kiire; hän hieroi minua hitaasti ja määrätietoisesti, vaikka huomasin hänenkin kiihottuneen uudelleen.

Lopulta hänen toinen kätensä matkusti selkänsä taakse, kurottautui jalkoväliini, ja aloitti elämäni ensimmäisen intiimialueen hieronnan yhtä kiireettömästi kuin vielä rinnallani leikittelevä kätensäkin. Finanssimies jatkoi niin pitkään, että luulin menettäväni järkeni; joka kerta, kun tunsin olevani valmis laukeamaan, hän keskeytti ja kumartui suutelemaan minua pehmeillä huulillaan. Kun olin tilassa, jossa lähinnä ynisin ja vikisin turhautuneesti rukoillen hänet päästämään minut piinasta, hän virnisti ja puki kondomin, levitti jalkani ja sukelsi nopeasti syvälle sisälleni.

Tällä kertaa hellyydestä ei ollut tietoakaan; Finassimies oli raju kuitenkaan satuttamatta, ja se tuntui vietävän hyvältä. Kuitenkaan liikkeet, vaikka olivatkin nopeita, eivät olleet epärytmisiä, ainoastaan määrätietoisia. Finanssimies painoi rintakehäänsä minun liukuvoiteesta liukasta rintakehääni vasten, ja puri olkapäähäni hennot hampaanjäljet purkautuessaan minuun.

Jälkeenpäin Finanssimies talutti minut suihkuun kuin tahdottoman lobotomiapotilaan aivojeni tilalla olikin tässä vaiheessa pelkkää hattaraa , ja saippuoi liukuvoiteen viimeisetkin rippeet keholtani. Meillä oli vielä tunti aikaa, joten lounastimme yhdessä. Finanssimies maksoi lounaan kuin itsestäänselvyytenä, ja jopa kertoi, mitä minun tulisi tilata, kun pähkäilin kahden vaihtoehdon välillä siis ei ehdottanut, ei sanonut omaa mielipidettään; vaan sanoi: En edes vastustellut; se jotenkin sopi hänen määrätietoisuuteensa.

Että mies vie ja nainen vikisee - ikään kuin roolileikkinä. Lounaan jälkeen hän ajoi minut kiltisti kotiin ja puristi vaivihkaa reidestä hyvästellessään, sillä tajusi, ettei voi suudella naapureitten takia. Ehdin jo ajatella, että tämä on liian täydellistä.

Että olisi vähintäänkin Murphyn lain mukaista, että Finanssimies olisikin vain sarjapaneskelija, eikä haluaisikaan pidempää suhdetta. Että en enää ikinä kuulisi hänestä.

Olen löytänyt täydellisen rakastajan. Ja mikä parasta — minulla ei ole minkäänlaisia romanttisia tunteita häntä kohtaan. Edellisen postaukseni kommenttikentässä ehdotettiin, että alkaisin vetää fellaatiokursseja. Vaikka idea sinällään sitä hetken visualisoituani tuntui hyvinkin herkulliselta näen jo ryhmän istumassa ringissä ja imuttelemassa dildoja sydämensä kyllyydestä samalla, kun luennoin opettajamaisesti, mitä milloinkin voi tehdä, haha , taidan kuitenkin tyytyä tekemään aiheesta pelkän postauksen - sopivaan saumaan näin Juhannuksen alla?

Ääh, ihan kuin olisin joku asiantuntija…en todellakaan ole; vain innokas harrastelija! Itse ajattelisin, että se on lähinnä se fiilis, joka sen suorittajasta huokuu; että se ei ole pelkkää pakkopullaa, vaan ihan oikeasti nautinto. Miehiä ja peniksiä on erilaisia; jotkut kaipaavat kovempia otteita, kun taas toisille riittää pelkkä hipaisu. Ja onpa miehiäkin, jotka pääsevät maaliin, ennen kuin itse fellaatioon asti on edes päästy.

Miehet, kommentoikaa ja korjatkaa ihmeessä, mikäli on tarvetta! Niin pornoa kuin polvillaan miehen edessä oleminen onkin, on parempi jos mies makaa sängyllä jalat levällään ja antava osapuoli on polvillaan jalkojensa välissä. Säästää huomattavasti polvia ja helpottaa sääntelemään peniksen syvyyttä suussa. Ero on sama kuin pikapanossa ja pitkän kaavan rakastelusessiossa. Ei sitä elintä tarvitse heti ottaa suuhun, vaikka se jo erektiossa olisikin.

Aloita käsillä hyväillen muista ottaa sormukset pois sormista, ne voivat satuttaa ja muista riittävä liukaste. Liukuvoide pelittää tässä todella hyvin. Toinen hyväksi havaittu on ristiä kädet rukoiluasentoon, asettaa peukalot vierekkäin ja puristaa penis hellästi kämmenien väliin samalla edestakaista liikettä tehden.

Peukalot hierovat terskan alta löytyvää herkkää kohtaa siitä, missä terska näyttää vähän sydämen muotoiselta. Älä huomioi pelkkää penistä, muista myös kivekset ja kivesten takaa löytyvä eturauhanen.

Siinä, missä kivekset tykkäävät hieman hennommasta puristuksesta, eturauhasta voi hieroa vähän voimakkaamminkin. Liukaste tekee tästäkin miellyttävämpää. Voit huomioida penistä yhdellä, ja kiveksiä ja eturauhasta toisella kädellä. Ehkä siinä on joku tuhmuusefekti? Siinä vaiheessa kun mies alkaa osoittaa hienoisia kärsimättömyyden merkkejä, on aika ottaa suu avuksi.

Imuvoima jotakuinkin sellainen, jolla suutelisit partnerisi kaulaa ilman jäljen jättämistä. Ja jos joku epäilee, että nämä sun jutut ei oo aitoja, koska ne on niin uskomattomia, niin sanonpa, että hahaa! Totuus on usein tarua ihmeellisempää. Sen verran olen itsekin tahkoa kiertänyt, että voin täysin samastua moniin sun kokemuksiin. Sillä erolla, että itse päädyin aikoinani avioeroon, koska en voinut elää seksittömässä liitossa.

Toki muitakin syitä oli eikä elämä ole koskaan niin mustavalkoista. On kuitenkin mahtava lukea näitä tekstejä!! Ehkä se "pelkkä" kiitos oli vähän turhan kliininen siinä tilanteessa.

Toisaalta taas mä olen vähän varovainen tunteenilmaisuissani, en halua antaa sitä kuvaa että olen jotenkin takertumassa, tai että mulla olisi edes ns. Kiitos ihanasta palautteesta, kävin kanssa kurkkimassa sun blogia ja pistin seurantalistalle - kokemukset vaikuttaa nimittäin aika samanlaisilta tosiaan! Itse monta vuotta seksittömässä avioliitossa eläneenä ja sittemmin uuden rakkaan ja loistavan parisuhteen löytäneenä tunnistan hyvin "tarpeen" kiittää. Toinen antaa jotain sellaista, jota en aiemmassa elämässä ole saanut kokea ja se tuntuu näin parin vuoden yhdessäolon jälkeenkin "harvinaiselta", vaikka seksi onkin tässä suhteessa mahtavaa joka kerta.

Arvostus toista ihmistä kohtaan on todella korkealla, kun on ollut epätyydyttävässä suhteessa aiemmin. En kiitä, ei tulisi mieleenkään. Kehun kylläkin ja kerro miten ihanaa oli jne. Minustakin on omituista kiittää tilanteessa, jossa kaksi tasavertaista ihmistä tekee jotakin yhdessä panostaen molemmat siihen aktiviteettiin.

Sama jos lähtisin miehen kanssa lenkille, niin en mä lenkin jälkeen kiittäisi miestä. D Saattaisin sanoa, että olipa mukavaa, jos oli kiva lenkki. Seksin jälkeen kiittäminen saattaa lähteä siitäkin, että mieleen on iskostunut käsitys, että mies antaa naiselle orgasmin.

Olen tästä niin eri mieltä! Kaikki ovat vastuussa omasta orgasmistaan. Tämän tajuaminen teki seksistä paljon rennompaa, spontaanimpaa, kokeilevaa, kivempaa. Minun ei tarvitse stressata, että apua pakko tulla. Ja mies ei tunne epäonnistuneensa jos en tulekaan. Joo, noin se meilläkin menee ja monesti tosiaan itse tuo vastuu otetaankin, eikä siinä mitään: Olisihan se nyt aika karmeaa, jos joka kerta pitäisi melkein väkisin autella se toinen huipulle ja sitten sille toiselle tulisi siitä paineita, ja sittenhän se ei onnistu mitenkään.

Meillä saattaa muutenkin olla seksiä, joka ei edes pääty orgasmiin, siitä keskeisyydestä ollaan onneksi opittu pois. Miksei voisi kiittää yhteisen lenkinkin jälkeen ihan arkisesti, että kiitos lenkkiseurasta? Ja toinenkin voi siihen vastata, että kiitos itsellesi, onpa ollut mukavaa tehdä tätä yhdessä. Mulla on monesti, lähes päivittäin, tapana ainakin töissä kiittää seuralaista lounasseurasta.

Siitä että, molemmat vietiin toisemme hetkeksi muualle työympäristöstä ja juteltiin niitä näitä. Mun mielestä on eri asia kiittää seurasta kuin kiittää orgasmista. Jos kiittää orgasmista jää sellainen olo että naisen orgasmi on miehen vastuulla ja tulee ehkä turhia paineita miehelle.

Mä saatan kiittää, varsinkin sellaisissa tilanteissa jos mulla on vaikka ihan karmea stressi päällä ja sit mies tulee, että tuus nyt tänne, ota breikki, sä saat nyt vain maata silmät kiinni ja mä nuolen sulle ihanan rentouttavan orgasmin: Mä kiitän sitä siitä että se tajusi antaa mulle just sitä mitä sillä hetkellä tarvitsin.

Olen ollut itse samanlaisessa tilanteessa. Sitten olen lähinnä kehunut, kuinka uskomaton mies on. Oon niin uusi näissä blogi-jutuissa, että tulee varmaan muitakin sähläyksiä vielä eteen.

Koin edellisen blogialustan hankalaksi, vaikkakin mahdollisti monia juttuja. Siirsin blogin tänne, koska täällä oon lukenu blogeja eniten ja tämä tuntuu tutuimmalta. Siispä samat jorinat löytyy nyt täältä:. Ja sorry kuokkiminen sun kommenttikentässä! Kiitoksen sijaan olen opettellut sanomaan: Lisäksi huokailen, paijaan ja osoitan läsnäolollani, että olen onnellinen ja tyydytetty.

Joskus toimii vain hiljaisuus ja iho ihoa vasten oleminen. Vaipuminen hiljaiseen nirvanaan ja kuunnella siten tyyntyvää sydämen sykettä. Mutta ymmärrän tunteen kiitollisuudesta siitä, että toinen tuottaa mielihyvää. Miksi kiitos sitten tässä asiayhteydessä on huono.

Ehkä siksi, että tulee tunne siitä, ettei olisi toisen kanssa tasavertainen vaan tuntisi olevan alempana kuin toinen ja pitäisi kiittää, jotta teksi selväksi, että tajuan pienuuteni. Ehkä kiitoksen antaja olisi ikään kuin alisteinen ja toinen suuressa hienoudessaan antaisi armollisesti sinulle mielihyvää. Omaan korvaani kuulostaa todella oudolta tämä asenne, että kiitoksen sanominen asettaisi kiittäjän jotenkin alempaan asemaan.

Ihme valtapeliä, tai sellainen siitä tulee mieleen. Koskeeko tämä vain suhteessa sanottuja kiitoksia, vai onko teillä vaikeuksia kiittää myös työkavereita, ystäviä, vieraita yms.? Olen itse kasvanut jopa stereotyyppisen ylikohteliaassa kultuurissa jossa pyydetään anteeksi ja kiitetään melkein kaikesta, ihan automaattisesti.

Kiitin juuri aamulla miestäni myös kivasta viikonlopusta, vaikka täysin tasavertaisina sitä yhdessä vietettiin. Voitte siis varmaan kuvitella, etä hyvän seksin jälkeen kiitosvirtani on vuolas. Kiitos on yksi maailman kauneimmista sanoista. En elä yhtäkään päivää sanomatta jollekin kiitos saati sitten tuntematta kiitollisuutta.

Kommenttini koski ainoastaan sekasin yhteydessä annettua kiitosta. Tuolloin, ei mielestäni, tarvitse kiittää orgasmista vaan hiljainen läheisyys, paijaaminen ja silittely kertovat enemmän kuin sana Kiitos. Kyllä minä myöskin kiitän tietysti työkavereita, tavarantoimittajia, sukulaisia, naapureita ja vieraitakin. Suhteessakin kiitän, jos toinen tuo kupin kahvia tai lämmittää saunan, tai antaa hieronnan tai taluttaa koiran.

Tässä kontekstissa oli kyse orgasmista kiittämisestä, joka siis saattaa tuntua joillekin oudolta. Sä tässä aika hyvin puit sanoiksi, mitä mä luulen, että Mosse tarkoitti kun sanoi, ettei saa kiittää.

Yksi vastasi sanoneensa seksin jälkeen "kiitos", mihin toinen heti kommentoi "en kiittänyt". Jälkimmäinen oli siis Mossen linjoilla. Enkä tosiaankaan muista, ketkä vastaajat olivat ja mikä tarkka kysymys oli jne, tosta on vuosia. Ihan vähän aikaa sitten lukemani teksti, jossa 3 miestä paneskeli keskenään ja kiittelivät toisiaan vähän väliä refleksinomaisesti, mikä nostettiin dialogissa koomiseksi elementiksi tekemällä siitä erikseen numeroa.

You know what that does to his ego. Tää johti mut jotenkin ajattelemaan, että jos tuo on joku miesjuttu, että kiittäminen seksin yhteydessä tosiaan saa vähän kuin sellaisen palveluksesta kiittämisen sävyn? Kiitos ei ole ruma sana, mutta tykkään paljon siitä miksi ja miten Mosse ilmaisi ettei halua tuossa tilanteessa niin sanottavan. Ja joskus voi olla tarpeen oikeasti kertoa ettei anna toiselle mielihyvää saadakseen jotain itselleen tai koska tuntee velvollisuuden siihen. Jos ei ole koskaan kohdannut seksikumppania joka käy seksissä kuten oma Talviheilani jonkin ajan takaa sanoen "jos annat mulle suuseksiä mäkin voin antaa sulle" , niin hyvä, mutta on ihmisiä jotka ihan oikeasti kaipaavat ehkä tietämättäänkin vakuutusta siitä, että seksikumppani todella tekee asioita vain välittämisestä ja antamisen ilosta.

Mä en tiiä mistä kuulin ekaa kerran sanonnan että seksistä ja viinasta ei saa kiittää.. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Vähän niin kuin ansiotöitä. Edellinen juttu Seuraava juttu. Kommentit Tosi useasti ainakin tulee olo, että haluaisi kiittää miestä. Seksin jälkeen yleensä sitten kerron kuinka hyvältä on tuntunut ja sanon rakastavani.

Mutta aina välillä tekisi mieli kiittää:

Mutta homma saattaa olla jopa täydellinen diili suomalaiselle miehelle, joka ei alavus abc valintatalo viro hyvä suihinotto nuorta seksiä netti iskelmä naiset pillua sähköposti porno tähti thai hieronta lammi romanttiset kirjat live seksi kamera Oli ikävää, että se leimattiin aluksi nimenomaan homoseksuaalisen väestön. elokuu (1), tavat (1), tavoitteet (1), täydellinen rakastaja (1), teho-osasto (1), teholiikunta ( 1), teiniangstit (1), teinidraama (1), teinimeininki (1), teinipojat. Tsekkaa viimeisimmät käyttäjät alta ja saatat löytää sinun täydellisen osuman. Massage milf sex fetish Paras suihinotto sex ilmaiset Milf best fuck erotiikka turku Teijan Alastomia julkkisnaisia escort service helsinki - live seksi. ja runkata homoseksuaalista pornoa katsellen, me kyllä pystymme täyttämään toiveesi. 9. marraskuu (1), tavat (1), tavoitteet (1), täydellinen rakastaja (1), teho-osasto (1), teholiikunta ( 1), teiniangstit (1), teinidraama (1), teinimeininki (1), teinipojat. Tsekkaa viimeisimmät käyttäjät alta ja saatat löytää sinun täydellisen osuman. Massage milf sex fetish Paras suihinotto sex ilmaiset Milf best fuck erotiikka turku Teijan Alastomia julkkisnaisia escort service helsinki - live seksi. ja runkata homoseksuaalista pornoa katsellen, me kyllä pystymme täyttämään toiveesi. 8. maaliskuu Täälläkin kannatetaan kotibileitä, edellä mainittujen lisäksi myös seura on aina täydellistä. Meille ei urpoja kutsuta:) Niin ja kukaan ei heitä.

Ilmainen seksikuva seksi chat suomi gay

HOT HOMOSEKSUAALISEEN POJAT HELSINKI POSLIINI VAI KARVAT