Categories Gay-hieronta

Suomi 24 gay gay sexi tarinoita

suomi 24 gay gay sexi tarinoita

Päätin lähteä keskustaan uutta peliä ostamaan. Kauppa oli hyvin pi. Viimeisestä saamastani selkäsaunasta on niin pitkä aika, että en edes kunnolla muista kuinka se tapahtui ja miltä se tuntui. Appiukko ja Vävypoika kokelas Tositarina nuoruudestani , Aloitin seurustelemaan nykyisen vaimoni kanssa jo hyvin nuorena , ikää o.

Mentiin mökille kaverin kanssa. Kaveri otti mukaan pojan, joka oli juuri kirjoittanut ylioppilaaksi. Pojalla oli jalassa college-housuista teh. Sain 18 vuotiaana opiskelupaikan Helsingistä. En kerennyt hankkimaan omaa asuntoa, joten isäni vanha kaveri kotopaikkakunnalta lupautui majo.

Sillä olisi aikaa yhteen pikaiseen. Laitoin kahvin valmiiksi ja menin suihkuun. Ketjussa Kiinnostava persoona kysymykset oli aseteltu top-tyypeille. Onkohan niin, että piiskaleikeissä piiskan antajana on useinmiten hetero ja saamapuolella on homo? Toisella kerralla olit kännissä. Ja minulla oli kaamea kankkunen. Kyrvänhimo pakotti silti polkemaan luoksesi, kun kutsu kävi. Heräsin siihen, että joku painautui päälleni, niin että en voinut liikkua. Vatsallani maatessani en nähnyt kuka se oli.

Ovikello soi ja levitän vielä viimeisen silauksen mansikan makuista huulikiiltoa pinkeille huulilleni. Hieron niitä yhteen niin viettel. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Gay gay tarinoita gay tarinoita kiinnostuneelle lukijalle Siellä oli muutama ihan mukava tarina. Kirjoista ainoa minkä itse tiedän on Marja-Leena Parkkisen "Tositarinoita homoseksuaalisuuden kohtaamisesta".

Ja pidän myös Ralf Königin sarjakuvista. Koodissahan on otsikolla "tarinat". Jotkut tositarinat ovat hyviä. Mutta jotkut fantasiat ihan paskoja, ihan turbohomoa fantasiaa. Tosi inttitarinat on feivoritteja, mutta niitä on tosi vähän. Ja tosi ekakertatarinat on hyviä. Kun kuulen sen nimen, sisälläni tuntuu oudolta, mutta hyvällä tavalla. James on vaaleahiuksinen, sinisilmäinen ja kaikin puolin hyvännäköinen mies.

Tuijotan häntä melkein aina kun näen hänet, koska olen ihastunut häneen. Hän ei voi tuntea samoin, koska hän on hetero. Hän pyörii aina vain tyttöjen kanssa, tai sitten jalkapallo joukkueensa kanssa. Juuri nytkin hän juttelee jonkun vaalean tytön kanssa. Hän ei vain huomaa minua. Tytöistä huomaa niin selvästi jos hän on ihastunut johonkuhun. Tyttö vain pyörittelee hiuksiaan mukamas suloisesti, ja James näyttää vähän vaisulta. Tytöistä tietää kun he ovat ihastuneita johonkuhun.

Noista pojista ei nyt mitään selvää saa. Minä vain tunnen olevani niin yksinäinen, koska tässä kaupungissa ei tunnu löytyvän miestä itselleni. Se on vaikeata olla avoimesti homo, jota kaikki kiusaavat, ja vain sen takia koska olen oma itseni. Tässä kaupungissa on väärin iskeä silmänsä toiseen mieheen, varsinkin minun. Ja jos kuljen toisen pojan kanssa jossakin, hänetkin leimataan homoksi. Kukaan ei vain ymmärrä minua.

Ajatukseni ovat ihan sekaisin, ja tajuan vasta nyt että tuijotan vieläkin Jamesia hölmön näköisenä seisoen tien varrella. Säpsähdän, räpsäytän vihreitä silmäni taas toimintaan ja jatkan matkaani. Sivelsin ruskeita hiuksiani sormien läpi ja katsahdan vielä viimeisen kerran Jamesiin, ja sitten lähden kävelemään pois tästä lumisesta paratiisista. Kylmähkö lumisade ja tuuli heiluttavat kaulahuiviani edestakaisin. Kiristän sitä hennosti lujemmalle, ja katson kuinka vihreät farkkuni muuttuvat täplikkään märäksi lumen ansiosta.

Kenkäni uppoavat lumeen, ja tunnen kuinka sukkani kastuvat kenkien sisällä. Kävelen kohti puistoa, jonne aina menen miettimään elämääni. Istahdan puiston penkille, suljen silmäni ja ajattelen. Tunnen kuinka lumihiutaleet lentelevät onnellisesti yhdessä kasvoilleni. Kaunis valkoinen, viaton lumi lentelee onnellisena kaikkialle maahan, ja peittää sen valkoiseen lumeen.

Yllä olevasta puusta tippuu iso lumikasa naamalleni, ja kuulen naurua vierestäni.

... Toisella kerralla olit kännissä. Se on vaikeata olla avoimesti homo, jota kaikki kiusaavat, ja vain sen takia koska olen oma itseni. Koin tuossa pari päivää sitten niin uskomattoman kokemuksen että on aivan pakko päästä jakamaan se jollekin tai jon. Olen alaikäinen noin 15 vuotias poika joka on kupin reunalla joko jäämässä kaappiin tai tippunassa sieltä ulos. Onko kenelläkään tietoa mihin gaybaariin kannattaisin parikymppisen kollin mennä? Ilmaiset seksifilmit homoseksuaaliseen lintukirppu ihottuma

SUOMI24 TREFFIT HAKU EROOTTINEN HIERONTA NAISELLE HOMO

Suomi 24 gay gay sexi tarinoita

Uppoudun taas tuijottamaan Jamesia, ja nyt hän ainakin huomaisi sen. Etsi Toggle navigation Valikko. Makea mansikka, kirpeä sitruuna, ja kauniin pehmeä, pilvi. James meni tilaamaan meille kahvit, ja minä istahdin ikkunapöytään. Jotkut tositarinat ovat hyviä. Kaunis valkoinen, viaton lumi lentelee onnellisena kaikkialle maahan, ja peittää sen valkoiseen lumeen.