Categories Gay-hieronta

Sex work lahti seksi homoseksuaaliseen ei kiinnosta

Myös Jari Kylmä pohtii yhteiskunnan vaikutusta ja nostaa esille ongelman median tavassa käsitellä aihetta. Usein seksuaalisen orientaation ja huumeiden käytön välille luodaan yhteys ikään kuin homous itsessään johtaisi huumeiden käyttöön. Huumeiden käyttö ei välttämättä johdu suoraan seksuaalisesta orientaatiosta, vaan on aina riippuvainen ympäröivistä olosuhteista. Siitä on myös tutkimustietoa. Tutkimuksissa homo- ja biseksuaalit miehet raportoivat valtaväestöä enemmän jännittyneisyyttä ja huolia.

Se voi selittää osittain lääkkeiden käyttöä, joka alentaa kynnystä käyttää huumeita. Päihteet myös antavat uskallusta toteuttaa omia halujaan mahdollisesta häpeästä huolimatta. Vaikka keskustelu bilehuumeista on vellonut jo jonkin aikaa, Suomessa käytetään edelleen verrattain vähän chemsexiin liitettyjä huumeita eli stimulantteja.

Niillä tarkoitetaan esimerkiksi amfetamiinia ja metamfetamiinia. Nämä huumeet koetaan erityisesti sopiviksi seksinautinnon parantamisessa. Yleisimmin miehet käyttävät seksin yhteydessä alkoholia tai popperssia, selviää vuonna tehdyssä SeksiPertti -kyselyssä.

Kyselyn tuloksiin perustuen tehtiin erillinen chemsex-raportti, jonka mukaan vahvempien huumeiden voidaan ennustaa lisääntyvän Suomessa. Raporttia tehnyt Ella Saarinen kertoo stimulanttien kasvavan suosion syyksi sen, että suorituskyvyn lisäämisen ohella ne auttavat pääsemään eroon seksuaalisista epävarmuuksista, riittämättömyyden tunteista ja häpeästä.

Raportti korostaa kuitenkin nautinnon merkitystä huumausaineiden käytön syynä. Huumeet mahdollistavat sellaisen seksin, mihin ilman huumeita ei ehkä kyettäisi.

Pelkkää aistien juhlaa chemsex ei ole. Kansainvälisten tutkimusten mukaan huumeiden käyttö aiheuttaa lisääntyviä mielenterveysongelmia, masennusta sekä työkyvyn heikentymistä.

Myös sosiaaliset suhteet kärsivät, jos huumeista ja seksistä muodostuu riippuvuus. Yhteisöllisyyden muutoksista modernissa yhteiskunnassa väitellyt Kalle Haatanen ei ihmettele chemsex-ilmiön kasvua. Homokulttuuriin on hänen mukaansa kuulunut aina vahvasti käännetty puolensa, jossa huumeet ja seksi liittyvät yhteen. Pelkästään ulkopuolisuuden tunne ei Haatasen mukaan selitä ilmiötä. Chemsex on myös yksinkertaisesti hauskanpitoa.

Ja vaikka yhteiskunta onkin muuttunut suvaitsevammaksi, on silläkin kääntöpuolensa. Haatanen sanoo, että vapautunut ilmapiiri saa aikaan vastareaktioita. Toisia valtakulttuurin hyväksymä siloiteltu homous ärsyttää. Samasta ilmiöstä kirjoittaa myös näyttelijä Antti Holma Imagen kolumnissaan: Huumeiden käyttöön Kalle Haatanen löytää historiasta kaksi painavaa syytä.

Toinen syy liittyy Haatasenkin mukaan ympäröivään yhteiskuntaan. Anonyymi seksi on Haatasen mukaan edelleen kiinteä osa homokulttuuria. Ei ole olemassa vain yhtä tapaa toteuttaa seksuaalisuuttaan.

Haatanen ei kuitenkaan kiellä, etteikö toisille seksuaalivähemmistön edustajille paraateissa näkyvä vapautumiskertomus ja rakkausperspektiivi olisi todella tärkeitä. Kun keskustellaan seksibileistä ja huumeiden käytöstä, puhutaan vain pienestä vähemmistöstä. Tällä hetkellä ilmapiiri koetaan niin herkäksi, ettei kukaan chemsex-juhlissa aktiivisesti käyvä henkilö halunnut haastateltavaksi edes nimettömänä.

Huumeiden käyttöön liittyy vahva leimaantumisen pelko. Helsinkiläinen Jaakko seuraa chemsex-ilmiötä läheltä eikä halua siksi esiintyä oikealla nimellään. Hän sanoo monien olevan huolissaan poliisin takia. Osa taas ei halua keskustelulla lisätä homokulttuuriin liittyvää stigmaa. Jaakon mukaan huumeiden käytöllä saattaa olla yhteyksiä yksinäisyyden kokemuksiin. Silloin huumeet voivat vapauttaa. Myöskään kulttuurin sisällä ongelmia ei vähätellä. Kahden addiktoivan asian, seksin ja huumeiden, yhdistäminen saattaa tuottaa Jaakon mukaan ongelmia.

Silloin sosiaalinen yhteisö voi myös kääntää selkänsä. Ja jos ainoa sosiaalinen piiri on tämä, jää todella yksin. Myös avun hakeminen nykyisen päihdehuollon kautta on monimutkaista, koska useat chemsex-bileissä viihtyvät eivät pidä itseään huumeidenkäyttäjinä. Eri järjestöt kaipaavatkin enemmän yhteistyötä seksuaalineuvonnan ja päihdemaailman välille. Kristian kaipaisi Suomeen eurooppalaisempaa homoseksikulttuuria. Suhtautuminen miesten väliseen seksiin on Suomessa hänen mukaansa myös paljon latautuneempaa kuin monissa Euroopan kaupungeissa.

Täällä seksiklubeilla käydään edelleen salaa eikä seksijuhlissa käyminen ole yleisesti hyväksyttyä. Kristian ei koe omassa sosiaalisessa piirissään salailun tarvetta, mutta julkisesti omalla nimellä esiintyminen voisi olla haitallista esimerkiksi työelämän kannalta.

Hän sanoo huomanneensa esimerkiksi mobiiliviestintäsovellus Jodelissa paljon nuoria, jotka ovat ahdistuneita seksuaalisuutensa äärellä. Kun he purkavat anonyymisti ensimmäisiä homoseksikokemuksiaan, on hallitseva tunne häpeä. Huumeiden käyttö voi olla hetkellinen pako negatiivisista tunteista.

Se, että elämme todellisuudessa, jossa homous aiheuttaa edelleen häpeää, on Kristianin mielestä järkyttävää. Myös huumeiden käytön stigmatisoiminen on ongelmallista. Monille satunnainen käyttö pysyy aisoissa eikä haittaa elämää. Ympäristön ja kulttuurin vaikutusta seksuaalivähemmistöjen kokemiin ongelmiin ei voi kiistää. Tutkija Jari Kylmän mukaan syy huumeiden käyttöönkin saattaa yksilötasolla olla yksinkertainen: Hakim, Jamie The rise of chemsex: Pidemmät keikat sekä Sideways-ohjelma tulevat myöhemmin Ylen kanavilta.

Rap-artisti Silvana Imam hurmasi Sideways-kävijät. Silvana Imamin Sideways-keikka oli täynnä energiaa. Katso keikan messevimpiä hetkiä. Katso legendaarisen ruotsalaisen skate punk -yhtyeen Sideways-keikan parhaita paloja. Yksi väsymyksemme aiheuttaja on krooninen varovaisuus. Bändin videoita on nähty Ylellä vuodesta lähtien.

Leevi and the Leavings tunnettiin musiikkinsa ohella myös siitä, ettei yhtye tehnyt livekeikkoja. Yhtyettä on kuitenkin päästy tiirailemaan musiikkivideoilla jo luvulta lähtien.

Gösta Sundqvistin johtaman orkesterin videoita on esitetty Ylellä eri musiikkiohjelmissa ja artikkeliin on koottu kuusi sellaista.

Tapasin Mian ensimmäisen kerran Rautatientorilla Helsingissä. Hänen asuntonsa oli palanut ja sen mukana kaikki hänen tavaransa. Eniten hän suri valokuviaan. Jäljellä ei jäänyt kuin muutama kuva Mian lapsuudesta ja hänen pojastaan. Näin muistelee ohjaaja Charlotte Lindroos ensitapaamistaan toisen dokumenttinsa päähenkilöistä kanssa.

Huumekulttuuri on Suomessakin muuttumassa radikaalisti. Perinteisen huumekaupan, maastokätköjen ja huumeiden orjien rinnalle on kehkeytynyt verkon saloissa käytävä muuntohuumeiden kauppa, kotitekoinen kokkaaminen ja design-käyttö. Elokuva hiv- ja aids-epidemiasta luvun New Yorkissa.

Emmy-palkittu elokuva kertoo hiv- ja aids-epidemian alkuvaiheista luvun New Yorkissa. Tiotals fall granskades och nästan alla handlade om droger.

Polisen övervakade droghandeln under ett majveckoslut Poliserna granskade tiotals fall där man misstänkte droger. Nästan 30 brottsanmälningar gjordes och de flesta handlade om droginnehav. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 8: Aamulehti esitteli keskiviikkona yliluonnolisen tietolaarin uusimmat pioneerit.

Juhan af Grann on nopeasti matkalla has-almost-been tasolle esoteerisissä piireissä. Iltasanomat teki palveluksen niille jotka eivät pääse käsiksi Aamulehden paperiseen versioon. Onneksi löysin tuon fyysisen version luettavakseni. Voin alustavasti arvioida minkälaista tietotasoa yliluonnollisesta Virolaisen veljeksillä on. Harri ja Ilkka Virolainen ovat identtisiä kaksosia.

Aamulehden toimittaja Virkkula kuvailee heitä näin: Nyt ei olla anonyymien nettikommentoijien luotettavuudelle varustettuja. Ripaus akateemisuutta ainakin antaisi ymmärtää, että miehet tietävät analyyttisestä ajattelusta ja lähdekritiikin tarpeesta jotakin. Ehkä he ovat juuri oikeat veljekset kirjoittamaan ensyklopedian yliluonnollisista ilmiöistä. Yliluonnollisten ilmöiden ensyklopedia Tammi ilmestyy helmikuussa. Luin artikkelia toiveikkaana eteenpäin.

Heidän käsistään virtaa parantavaa energiaa ja telepatiaakin on kokeiltu. Ehkä tilanteen pelastaa se, että jotkut uskovat veljesten olevan tuollaisia miehiä. Eivätkä he oikeasti ole täysillä mukana energiahoidoissa. Katselinhan minäkin "silloin joskus" kaikki mahdolliset af Grannin ufo-ohjelmat maikkarilta. Suomen kansalla on paranormaaleja kokemuksia, joista pitää voida puhua, entistä enemmän ja estottomammin. Kansan kokemuksia kannattaa taltioida. Ne ovat olennainen osa kansanperinnettä näin modernina aikakautena.

Ne maisterinpaperit saavat minut toivomaan, että veljekset osaavat laittaa ensyklopediaan tarpeellisen kriittisen katsauksen noihin kokemuksiin. Tekstissä ei kerrota sen tarkemmin mikä ilmiö on aloittanut noinkin mullistavan muutoksen.

Sitä varten joudun kai hankkimaan sen ensyklopedian. Miten on mahdollista, että en ole tietoinen tuosta tieteellisestä näkökulmasta? Todisteita yliluonnollisista ilmiöitä on, mutta ne ovat piilossa, koska salaliitto. Tämä ei lupaa ollenkaan hyvää odotuksilleni ensyklopedian tasosta. Tarkistin pikaisesti Tammi-kustantamon sivulta mitä se lupailee kirjan sisältävän. He ovat perehtyneet yliluonnollisiin ilmiöihin jo kahdenkymmenen vuoden ajan niin kokemusperäisesti kuin tieteellisen tutkimuksen näkökulmasta.

Minun todella täytyy selata sitä kirjaa kirjakaupassa helmikuun aikana. Ostopäätöksestä en ole niin varma. Aamulehden toimittaja muistelee käyntiään Hengen ja Tiedon messuilla. Ihmiset näyttivät uskovan melkein mihin tahansa väitteeseen. Hän kysyy mistä kumpuaa tuo melkein rajaton kyky uskoa moneen asiaan yhtä aikaa. Se saa veljekset hetkeksi hiljaiseksi. Vastaus antaa ymmärtää, etteivät veljekset tuomitse toimittajan ihmettelyä. He toivovat hänen avaavan sulkeutunutta mieltään.

Sanavalinnat antavat minun ymmärtää, että veljeksillä on taustallaan erittäin, erittäin avoimet mielet. Myös kaukoparannuksena näkemättä energian kohdetta. Tarpeeksi taitava energiahoitaja pystyy siihen.

Ilkke kertoo muuttaneensa jopa raajojen erimittaisuuksia huom. Raajojen mittoja muutetaan yhden istunnon aikana. Tai sitten energiahoitoa hakenut ihminen tajuaa mistä on kyse, eikä tule takaisin toista kertaa. Toimittaja suosittelee veljeksille skeptikoiden testejä.

Raajojen mittojen muuttuminen energiahoidolla olisi helposti varmennettavissa oleva kyky. Ihme valvotuissa oloissa toisi miehille mainetta ja valuuttaa. Kuudes aisti hylkii laboratorioita. Eikä Virolaisilla ole tarvetta todistella skeptikoille mitään.

Veljekset näyttäisivät olevan hyvin perillä tutkimusalaa vaivaavasta ikuisesta ongelmasta. Mitä tarkemmat olosuhteet yliluonnollisten kykyjen testaamista varten, sitä todennäköisemmin yliluonnollisuus katoaa savuna ilmaan.

Lupaavimmat tulokset saadaan esiin vain tilastollisen laskennan kautta psi-tutkinnassa. Mitään viihdeteollisuudesta tuttuja näyttäviä temppuja levitaatio, pyrokinesia, jne on turha odottaa.

Näkymätön ja olematon näyttävät yllättävän paljon samanlaisilta. Pienessä tietoikkunassa kerrotaan lisää veljeksistä. Saan tietää, että Ilkka harrastaa opiskelunsa lisäksi erästä kamppailulajia. Tämä ei tietenkään mitenkään tarkoita, että tuleva ensyklopedia on pelkkää kuraa tai että Virolaisen veljekset ovat tyhmiä ihmisiä. Kaikkea muuta, sillä varmasti he ovat laittaneet parhaansa likoon kirjan teossa ja sen tulevalla luentokiertueella. Jo nyt näyttää siltä, ettei heille ole ilmaantumassa lähivuosina mitään yhtä vakavasti otettavaa kilpailijaa paranormaalien ilmiöiden popularisoimisessa.

Ehkä asialle voisi tehdä jotakin. Vuosittain ilmestyy niin monta uutta versiota yliluonnollisista tapahtumista, joita tiedostusvälineet sitten levittävät minimaalisen kriittisellä otteella. Tarina jatkuu kunhan veljesten kirja ilmestyy kauppoihin. Kävipä kesällä niin, että törmäsin blogini facebook-ryhmässä Syntimittari -sivustoon.

Pikainen katsaus jätti vaikutelman pilasivustosta, jolla naurettiin syntiopin eräälle tulkinnalle. Lainauksia Raamatun Jesajan kirjasta: Vaikka ne ovat purppuranpunaiset, ne tulevat valkeiksi kuin puhdas villa. Huono tietokonekuva ristiä heiluttavasta munkista viimeisteli kökön vaikutelman.

Tieteelliseltä vaikuttavassa osiossa väitettiin, että kuivaverinäyte paljastaa kuinka syntistä elämää asiakas on viettänyt.

Kuivunut veri on joko punaista tai valkoista. Väriero kertoo asiantuntija-analyysimiehelle miten paljon pirun kanssa on kätelty. Syntinen käytös on aiheuttanut huonon terveyden.

Syntien tunnustaminen ja katumus parantaisivat veriarvoja. Yhteystiedoissa on vaatimaton sähköpostiosoite: Bullshit tuoksuisi väkevästi tietokoneruudulta. Unohdin Syntimittarin melkein saman tien. Ei olisi pitänyt, sillä se palasi otsikoihin rytinällä tällä viikolla. Seuraavaksi paikallislehdet, Yle ja lopulta Iltalööpistö kiinnostuivat erikoiselta kuulostavasta verianalyysistä. Toimittajat alkoivat kyselemään lisätietoja. Paikalle ilmestyi itse kuivaverianalysoinnin kotimainen pääjehu ja syntiekspertti Marko Vapa.

Hän vastaili ahkerasti kysymyksiin. Heillä on taustalla epämääräisesti tehtyjä tutkimuksia kuivaveren analysoinnista. Veren punaisuuden vaihtuminen valkoiseksi johtuu siis syntisistä teoista, joista selkein yhteys on epäterveellisiin elämäntapoihin.

Ryyppääminen, tupakointi ja epäsiveä seksuaalisuus sukupuolitaudit olkoon vahvimmat indikaattorit. Näin voidaan päätellä, että synnin tekeminen aiheuttaa sairauden. Muuttujia on monia, joten Marko Vapaa ei niin vain saatu ajettua katiskaan. Lukijoille tehtiin selväksi, että Vapa pyörittää yritystä eikä tutkimuskeskusta. Siksi palvelun myyminen tässä vaiheessa on hyväksyttävää, sillä eihän yrittäjä saa muuten särvintä leipänsä päälle. Menetelmän luotettavuuden selvittäminen on sellainen jatkuva prosessi.

Kinastelun aikana kuitenkin selvisi, että kuivaverianalyysimenetelmän kehittämisvaiheessa oli käyty vuoropuhelua ELY-keskuksen kanssa. Se tuotti välittömästi lisää uteluja. Vapa kertoi avoimesti, että he olivat laittaneet tukihakemuksen ELY: Tarkoituksena oli hioa kuvausmenetelmää ja veren analysointia automatisoituun suuntaan.

Teknisesti ihan hyvältä kuulostava idea. Toinen apurahahakemus lähti Kuivaverianalyysin nikkaroitsijat Droppi Veripalvelussa saivat 22 euroa EU-tukea. Tuossa hakemusvaiheessa ei vielä oltu keksitty synnin etsimistä verestä, joten näin jälkikäteen apurahojen peruminen ei olekaan niin yksinkertaista. Syntimittari kun on vain toisen veljen yritys, joka vain sattuu käyttämään Droppi Veripalvelun tekniikkaa. Asiakas voi ottaa itsestään verinäytteen.

Lähetetään sähköpostissa Droppi Veripalvelulle. Droppi lähettää asiakkaalleen takaisin analyysin tuosta kuvasta. Hyvällä tuurilla saat tietää kärsitkö erilaisista puutostiloista, jolloin saat hyvät vinkit siitä minkälaisia ravintolisiä sinun kannattaa ostaa.

Asiakas ohjataan tällaiselle sivustolle perehtymään terveellisempiin elämäntapoihin. Seuraan tilanteen degeneroitumista ja jatkan synnin tekemistä.

Selailin taas katolisen hiippakunnan Fides -lehteä. Tuoreimmassa numerossa tuodaan esiin kirkon huolestuttava rahatilanne Suomessa.

Päätoimittaja Marko Tervaportti kertoo karuja lukuja kolehtien kilinästä. Katolisen kirkon haarakonttori ei saa kirkollisveroista tuloja, vaan ylläpito tulee seurakunnan jäsenten lahjoituksista. Puuttuvat varat katolisen kirkon seurakunnille saadaan hiippakunnan varoista. Näin ei kuitenkaan ole. Ilman hiippakunnan ja lähinnä saksalaisten avustusjärjestöjen tukea kolehtitulot ja muut lahjoitukset ovat seurakunnan menoihin nähden liian pienet.

Seurakuntien menot olivat euroa. Seurakuntalaisten tuki kattoi siis vain noin 37 prosenttia menoista. Sen on tarkoitus toimia kirkollisveron kaltaisena ylläpitovälineenä. Toistaiseksi systeemissä on hurjasti parantamisen varaa. Lisäksi on tärkeää, että katolilaiset muistaisivat maksaa myös hiippakuntalehti Fideksen vuosimaksun. Ihan vaan pienenä vinkkinä päätoimittajalle. Miten tuo uusi jäsenmaksu on toistaiseksi tuonut riihikuivaa hiippakunnan taskuihin? Tilanne ei ole ollenkaan kiva katolisen kirkon kannalta.

Jäsenmäärä on nousussa Suomessa, mutta jokainen jäsen tuottaa tappiota kirkolle. Uusia seurakuntia ja messutiloja pitäisi pystyttää. Vertailun vuoksi on hyvä muistaa, että luterilaisten tai ortodoksien kirkollisveron kautta maksama summa on yli euroa vuodessa, siis yli kuusinkertainen. Vaihtoehdoksi jää tuon jäsenmaksun lisääntynyt mainostaminen ja ehkä jopa summan korottaminen. Ennen niin vankka katolisen kirkon kannattaja Irlanti on löysännyt kirkon fanittamista.

Taustalla on monia tekijöitä, joista vähäisimpänä ei ole se miten kirkon tiloissa on salailtu lasten hyväksikäyttöjä ja pahoinpitelyjä.

Tai se miten kirkko on suojellut hyväksikäyttyihin syyllistyneitä pappejaan. Siksi tänä vuonna kannattaa seurata miten Irlannin kouluissa on muutettu opetussuunnitelmaa. Ennen aivan uskomaton ajatus on muuttunut todeksi. Joissain kouluissa lapsille uskalletaan kertoa ateismista. Vastaavia hyväksikäyttöskandaaleja ei ole tapahtunut katolisen kirkon tiloissa Suomessa, joten tässä mielessä kotimainen hiippakunta on kärsimässä muiden maiden mokien tähden.

Katolinen kirkko on maksanut vuosittain miljoonia ja miljoonia euroja tai dollareita sovittelumaksuina hyväksikäytettyjen lasten perheille. Muut lakikulut ja sakot siihen päälle, niin on aivan ymmärrettävää miksi esim. Eikä katolisen kirkon halu salailla toimiaan ole kadonnut minnekään.

Vatikaani on kieltäytynyt toimittamasta YK: Vatikaanin mukaan sen periaate on, ettei luottamuksellista tietoa luovuteta ulkopuolisille. Kieltäytymällä Vatikaani sanoo suojelevansa todistajien, syytettyjen ja kirkon oikeuksia yksityisyyteen. Kirkon kannalta nykyinen paavi on sentään onnistunut pitämään positiivisella esiintymisellään skandaalipuheet pois isoista otsikoista. Iltasanomat esittelee kokonaisen sivun verran Valkee kirkaskorvavalon epäselvyyksiä.

Laitetta on myyty jo 50 kappaletta, mutta onko sen terveysväittämille kertynyt vastinetta? Toimittaja Jaana Oksanen on haastatellut asiantuntijoita. Taso ei ole korkealla. Korvavalon vaikutusväittämät terveyseduista ovat spekulaatiota. Pilottitutkimus kaamosmasennuspotilailla ilman vertailuryhmää ei tee kehenkään vaikutusta.

Julkaisut on laitettu pihalle sellaisissa paikoissa, jotka eivät päätä huimaa. Medical Hypothesis käsittelee olettamuksia ja on vaikuttavuuskertoimeltaan pieni. World Journal of Neuroscience on vuorostaan sellainen julkaisu, joka on "tiedejulkaisemisen niin sanotulla mustalla listalla eli tiedepiireissä sitä ei pidetä juuri missään arvossa. Se on tekninen mittaus laitteesta, että se lähettää sen verran valoa kuin mitä valmistaja väittää tai ettei se aiheuta välitöntä vaaraa.

Sillä ei osoiteta laitteen kliinistä tehoa käyttötarkoitukseensa. Mikään kirkasvalolaitteista ei tuottanut tilastollisesti merkittävää vaikutusta uneliaisuuteen tai tarkkaavaisuuteen. Tarponen ja moni muu kaipaa laajempia ja pitempiä tutkimuksia. Sivun alareunassa mainitaan myös vähemmän julkisuuteen päässyt asia, eli korvavalon haittavaikutus.

Esimerkkinä on Jussin tarina. Hän kuvailee saaneensa yliherkkyyttä auringovalolle. Pudotin annosta, mutta pian huomasin, että muutama sekuntikin oli liikaa. Aloin muun muassa heräilemään aamuyöllä väsyneenä. Lily -blogissa, kun siellä osoitettiin kiinnostusta Valkeen suuntaan. Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 5: Ugandan perusarvojen kannattajat ovat pitkään toitottaneet homoseksuaalisuuden tuomitsemisen puolesta.

Ei-heteromainen käyttäytyminen on kitkettävä yhteiskunnasta. Siihen päästään lainsäädännön kautta. Useampana vuonna maan parlamentissa on esitetty tiukennuksia seksuaalivähemmistöjen viskomiseksi vankilaan. Pelkästään homoliittojen hyväksyvä puhe heteron suusta toisi tuomion tuolle puhuvalle heterolle.

Moraalista tukea saatiin mm. Jenkkilästä saapuneiden konservatiivikristittyjen luennoista. Kansainvälinen protestointi jatkui näiden perusarvopyrkimysten rinnalla. Se taisi tuottaa tulosta Ugandan presidentin suhteen. Yoweri Museveni ei suostunut allekirjoittamaan hänelle lähetettyä lakia. Kansalaisten moraalista raivoa hillitään presidentin kirjeillä, joissa homostelu tietenkin tuomitaan jyrkin sanoin epänormaaliksi käytökseksi ja yhteiskunnan ulkopuoliseksi elämäntavaksi.

Naisista tulee lesboja seksuaalisen puutteen takia, jos he eivät onnistu menemään naimisiin miesten kanssa. Ei siis mitenkään merkittävällä tavalla muista perusarvojen puolustajista erilainen herrasmies tämä Museveni. Presidentti pystyi myös vetoamaan siihen, ettei lakia käsitelty oikealla tavalla parlamentissa. Allekirjoituksen evääminen oli helpompaa protokollan ja perustuslain rikkomisen takia. Vaihtoehtona vankilaan viskomiselle presidentti ehdottaa maan elinolosuhteiden parantamista, jotta köyhyys ja syrjäytyminen ei ajaisi ihmisiä ei-heterokäyttäytymiseen.

Vahvat lakitoimet homoutta vastaan vain ajaisivat nuo epänormaalit pervoilijat maan alle. Silloin viranomaiset eivät voisi enää puuttua ei-heterokäyttäytymiseen.

Ja sitten lapset ovat vaarassa, kun homot värväävät heitä. Todennäköisesti Ugandasta kuuluu vielä lisää tästä lain tiukentamisesta. Konservatiivit kokeilevat uutta kanavaa samanlaisen lain tekemisessä. Matti Leisola muistelee luvun jänniä vaiheita. Kesällä hän rupatteli itse professori A. Kemisti ja nuoren maailman kreationisti oli suosittu puhuja uskovaisten parissa. Leisola pyysi häntä vierailulle myös Suomeen. Jos koko koulutus on perustunut siihen, että kaksi plus kaksi on viisi, miten saat ihmiset uskomaan, että se onkin neljä, pohdiskelee harmaapartainen professori Darvinistinen teoria ei Wilder-Smithin mukaan edes ole luonnontieteellinen teoria.

Tämä herättää kiihkeitä tunteita, joten teide ei olekaan kylmän asiallista. Mutta ei hypätä asioiden edelle. W-S kävi puhumassa vierailunsa aikana Helsingin teknillisessä korkeakoulussa, Joensuun, Tampereen ja Turun yliopistoissa.

Ja lopulta ihan Viikin Maatalous-metsätieteellisen laitoksen seminaariin. Siellä tulivat vastaan katalat darwinpalvojat. Tai ainakin yksi sellainen. Keskeytystä kesti pari minuuttia, kunnes yleisö hiljensi Tammisalon. W-S sai haastattelun myös televisioon. Leisola tapasi Anto Leikolan. Tuon luennon jälkeen aiheesta kirjoiteltiin lehdissä. Leisolan yllätykseksi Maatalous-metsätieteellisen laitoksen rehtori sanoutui irti Wilder-Smithin luennosta.

Vierailija ei ollut virallinen luennoitsija aiheellaan "Kehitysajatus ja luomisusko". Leisola muistelee, että rehtori oli itse antanut suullisen kutsun W-S: Esitelmästä noussut kohu kuitenkin sai rehtorin tekemään pontiuspilatukset.

Sen tarkoituksena oli kehittää hih W-S: Heidän piti julkaista aiheesta kirja, johon Leisolakin kirjoitti Evoluutioteorian maailmankatsomuksellinen luonne tekstin. Valitettavasti kirjaprojekti uipui nopeasti unholaan. Seuran toiminta kuivui kokoon. Seuraajana taitaa olla moderni Critica-seura. Leisola joutuu hyppäämään melkein 20 vuotta eteenpäin, sillä seuraavan kerran luomisoppi oli ajankohtaista vuonna Mikrobiekologian professori Siegfried Scherer se toinen Evoluutio - kriittinen analyysi -kirjan tekijöistä saapui luennoimaan Helsingin Aikuiskoulutuskeskuksen seminaariin.

Aikuiskoulutuskeskuksen suunnittelija Timo Linnakylä pyysi Leisolan mukaan evoluutioaiheisen tilaisuuden järjestämisen merkeissä. Mukana puhumassa myös eräs kotimaisista kreationisteistamme: Ennen seminaarin alkamista Leisola sai viestin yliopiston rehtori Kari Raiviolta. Hän vaati tasapuolisuutta, eli luennoimaan täytyi saada vastakkaisen näkymyksen edustaja. Sellainen saatiin professori Matti Sintosesta. Maksullinen seminaari oli suosittu.

Leisola ei kuvaile sen tarkemmin mistä siellä puhuttiin. Palautteen perusteella seminaari oli menestys. Menestys sai kehitysoppiin uskovat vihaiseksi.

Linnakylä joutui esimiehensä puhutteluun. Uutta tilaisuutta ei kannata järjestää, ellei mukana ole luennoitsija, "joka edustaa yleisesti hyväksyttyä tieteellistä näkymystä. Eikä hän saanut itselleen Turun yliopiston lehtoraattia. Joku opiskelija oli myöhemmin kertonut Saarelle, että hän oli kuullut muiden professorien puhuvan Saaresta. Professorit eivät voineet ymmärtää biologia, joka ei usko evoluutioon. Tämän takia muuten niin lahjakkaan opiskelijan tutkijanura tyssäsi lasikattoon, Leisola postuloi.

Seuraava askel taistelussa darwinismia vastaan otettiin vuonna Leisola lähestyi vuorostaan Linnakylää. Nyt voisi järjestää tapahtuman, jossa aihe olisi vaatimusten mukaan toisenlainen. Leisolan mielestä se tarkoitti IDeisti Richard von Sternbergin ja Paul Nelsonin kutsumista esittämään evoluutiokritiikkiä.

Vastapuolelle kutsuttaisiin professorit Anto Leikola ja Petter Portin. Valmistelut olivat melkein valmiit, kun jotkut yliopiston professorit vaativat seminaarin perumista. Palmenian johtaja perui tapahtuman. Aihe oli kuulemma parempi filosofian laitokselle. Ulkomaiset vieraat olivat jo varanneet matkansa.

Ilmoittautuneita oli runsaasti muutenkin. Hän otti yhteyttä Teknillisen korkeakoulun rehtoriin. Saisiko puhujat puhumaan Teknillisen korkeakoulun tiloissa?

Paikalle ei saapunut kotimaisia professoreja vastapainoksi Jenkkilän IDeisteille. Biology - Tackling Ultimate Complexity houkutteli myös minut istumaan luentopenkille muistiinpanovälineiden kanssa.

Yleisön joukossa oli myös aina yhtä hellyyttävästi hymyilevä kreationisti Pekka Reinikainen. Se lupasi vihdoinkin esittelevän asian jota olin etsinyt pari vuotta.

Eli miten älykäs suunnitelma selittää vaikkapa tuon homologian? Sain kuitenkin pettyä pahasti. Nelson puhui vain ja ainoastaan siitä miten hänen mielestään homologia oli ongelmallista selittää evoluutioteorian kautta, ja esitys loppui siihen. Ei mitään siitä miten ID selittäisi samat havainnot eläinten rakenteista. Vaikka mies esityksensä aikana kehui miten ID on mahtava uusi työkalu tutkijan työkalulaatikossa.

Sternberg puhui muistaakseni siitä miten geeneissä ei lopulta edes voi olla uutta informaatiota, vaan kaikki muutos on olemassaolevan informaation sekoittamista. Sai vastalauseita yleisöstä lopetettuaan esitelmänsä. En lähtenyt tilaisuudesta sen viisaampana ID: Sen sijaan olin saanut kuulla jälleen kerran siitä miten evoluutioteoria haisee pahalle.

Ei mitään mitä en olisi aikaisemmin lukenut netistä. Luentosarja sai runsaasti kehuja. Leisola hämmästyi positiivisen palautteen määrästä. Mutta sitten alkoi palautteen laukominen lehdistössä. ID leimattiin - kauhistus - pseudotieteeksi ja uskonnon tyrkyttämiseksi. Lokaa satoi Leisolan niskaan. Esitelmiä hän kuitenkin onnistui järjestämään parin vuoden välein esim.

Turun ja Vaasan yliopistoissa. Ne herättivät aina vastalauseita. Mukaan mahtui ainakin yksi rohkea rehtori, joka järjesti hyvän keskustelutilaisuuden Leisolan ja Tapio Puolimatkan kanssa vuonna Se tapahtui Lappeenrannan teknillisen yliopiston tiloissa.

Näin Suomen akateeminen maailma piti älykkään suunnitelman eli evoluutiokritiikin aivan epäreilusti pois akateemisen vapauden piiristä. Muutenhan täällä olisi tapahtunut älykkään suunnitelman suuri läpimurto ja tieteellinen edistyminen. Seuraavassa jaksossa pääsemme kirjakustannuksen maailmaan, kun Leisola ja kumppanit laativat Evoluutio - kriittinen analyysi kirjan. Ja Leisola määrittelee geneettisen informaation. Everything is terrible -sivuston ihanat videot sisältävät myös käännytyshimoisille kristityille suunnatun opetusvideon.

Pätkä on hieman vanha, mutta mielialat eivät ole muuttuneet. Tekijät tarkoittavat hyvää, mutta tunnelma ainakin minun silmissäni etenee huonosta karmeaan. Bioprosessitekniikan emeritusprofessori Matti Leisola on kirjoittanut kirjan. Evoluutiouskon ihmemaassa kertoo kreationistin tarinan, eli vaelluksesta darwinistisen sortokoneiston rattaissa. Sijoitin 26 euroa tähän lukuelämykseen. Hieman yli sivuinen kovakantinen kirja on tarkoitettu valistamaan kansasta uskovaisempaa.

Kuten takakannen kehuissa komeileva pastori Markku Särelä kertoo olennaisen: Matti Leisolan elämäkertateos tuo hienosti rakkaudella esiin sen tardeman, mihin moni on vaipunut. Mutta ennen kaikkea se myös herättelee syvällisellä tiedollaan havahtumaan unesta todellisuuteen. Toivon kirjan saavan nukkuvia hereille ja valmistavan heissä maaperää iankaikkiselle ilosanomalle. Aloitus kertoo johdonmukaisesti siitä miten Leisola perehtyi elämän synnyn ja informaation ilmestymisen ongelmaan.

Stanley Millerin kuuluisa koe kipinöillä ja alkuilmakehällä ja Arthur E. Wilder-Smithin laskelmat vakuuttivat miehen siitä, että geneettinen informaatio on ylitsepääsemätön ongelma evoluutioteorialle. Informaation alkuperä pysyy mysteerinä. Molekyylikoneistojen monimutkaisuus ja biokemian haasteet ovat myös kuin viimeinen giljotiinin terä darwinismin pään päällä. Ja oikeassahan Leisola on siinä, että emme tiedä miten elämä syntyi tällä kivipallolla. Kieltäytyessään antamasta kunniaa elämän ilmestymisestä Jumalalla tutkijat julistavat omaa naturalistista uskontoaan.

Eli tuttua kamaa lukemattomilta kreationistien luennoilta. Evoluutiokritiikin kannalta Leisola ei esittele tässä opuksessa mitään ratkaisevalla tavalla uutta.

Suosittelen ihan oikeasti - kuten Mattikin suosittelee - lukemaan Evoluutio - kriittinen analyysi kirjan läpi sitä varten. Se sisältää tasoltaan kaikkein parhaimman evoluutioteorian kritisoimisen.

Keskityn Leisolan uraan ja elämään. Sekä siihen miten hän maalailee naturalismin uhkakuvia tieteen rajoittajana. Kirja on niiden kohdalla paljon viihdyttävämpää luettavaa. Evoluutiokritiikki vuorottelee Leisolan muisteluhetkien kanssa. Vain tältä kentältä on sallittua etsiä vastauksia. Ajatus, että elämä olisi suunniteltua, ei naturalismin mukaan ole hyväksyttävä vaihtoehto: Sen jälkeen Leisola kertoo luvun ajatuksista ja tieteen kokemista muutoksista. Eli sivuja tuhlataan ei-ajankohtaisten teorioiden esim.

Ehkä Evo vs Kreationismi sotien aloittelijalle mielenkiintoista plärättävää. Fossiilit ovat luonnollisesti kaikkea muuta kuin mitä Darwin ennusti.

Ja taas Stephen Jay Gould ja Niles Eldredge laativat punktualismin vain peitelläkseen totuuden olemattomista välimuotofossiileista. He kehittivät punktualismiksi kutsutun teorian, jonka mukaan evoluutio on edennyt hyppäyksittäin rajatulla alueella pienissä populaatioissa.

Tällä selitetään välimuotojen systemaattinen puuttuminen. Välimuotojen puutetta Gould kutsui paleontologien ammattisalaisuudeksi. Tuttua bullshittiä , jota myös Tapio Puolimatka esitteli kirjassaan. Leisola kertoo miten opiskelijat ovat innoissaan, kun kerrankin saavat kuulla mielenkiintoista opetusta. Hän laittoi opetuksen lomaan elämänsynty- ja evoluutioteorian molekyylitason ongelmia jo luvulla.

Sveitsissä luvulla opettaessaan kursseille osallistuneiden määrä nousi, kun sana opetuksen sisällöstä levisi. Suomessa ei haluta väitellä julkisesti Leisolan suosikkiaiheista.

Kristilliset opiskelijaryhmät kyllä kutsuivat häntä puhumaan näistä ongelmista yliopistojen tiloihin. Puheen aihe oli Kivestä ihmiseksi. Luentosali oli täynä kuulijoita ja joukosta nousi myös kriittisiä ääniä. Erityisesti eräs opiskelija kritisoi esityksessäni ollutta väitettä, että bakteerin sähkömoottori ei ole voinut syntyä evoluution sattuma-valinta-mekanismilla. Hänen mukaansa oli osoitettu miten kyseinen rakenne on voinut syntyä evoluutiossa. Bakteerimoottorin synnyn mekanismia ei kuitenkaan ole selvitetty - enkä usko, että sitä naturalismin pohjalta koskaan selvitetään.

Muistan tuon luennon, sillä olin mukana tekemässä muistiinpanoja. En ollut tuo bakteerimoottorista huomauttanut nuori mies, mutta pointtina oli se ettei ilmiö ole niin yksinkertaista kuin Leisola antoi ymmärtää. Esitys myös taltioitiin ja ääniraita ilmestyi nettiin. Esityksestä on napsaistu pois se kohta jolloin tein kuuluvan headdesk lämäytyksen. Leisola veti esiin natsikortin yleisön edessä, mutta tarkkaa lainausta en nyt uskalla vanhasta muistista laittaa tähän.

Puheenpartta kun ei löydy enää netistä. Se oli luokkaa "naturalismi mahdollisti natsismin nousun", jne. Eli melko samaa kuin Discovery Instituten yrityksissä saada Aatua Darwinin oppipojaksi. Selittäessään mutaatioista Leisola toteaa useaan otteeseen, etteivät muutokset ole informaatiota lisääviä. Mutta mikä edes olisi teoreettisella tasolla informaatiota lisäävä mutaatio?

Sitä ei lukijalle kerrota. Uuden geneettisen informaation määrittely oli ongelmallista myös Evoluutio - kriittinen analyysi kirjassa. Leisoa voivottelee, koska juuri kukaan naturalismia palvova tiedemies ei suostu väittelemään häneen kanssaan julkisesti. Edes Esko Valtaoja ei uskaltanut kohdata Leisolaa Savonlinnan musiikkiakatemian kamarimusiikki-illassa vuonna Toki jopa sadat nimettömänä pysyvät tutkijat myöntävät hänelle ihan vaan kaksistaan s.

Mikroevoluutiosta kun ei saa makroevoluutio kirveelläkään. Ensi kerralla enemmän siitä miten Leisola kokoaa kotimaiset joukot evoluutiokritiikin rintamaan.

Ja katalien naturalismipalvojien törkeästä vastaiskusta. Intelligent Design , kreationismi , Leisola. Oululainen kreationisti Mikael Torppa ei tykkää taikauskosta. Varsinkaan sellaisesta menosta, jossa taikauskon ja kristinuskon välille liimataan yhtälaisyysmerkkiä.

Ilkeät kielet vertaavat taikauskoisia rituaaleja kristinuskon tarjoamiin rituaaleihin ja uskomuksiin. Onneksi Torppa on valppaana. Monet ateistit ja skeptikot rinnastavat kristinuskon taikauskoon. Tämä ei johdu siitä että kristinusko olisi taikauskoa vaan tietämättömyydestä. Kristinuskon rinnastaminen taikauskoon on täysin nurinkurista sillä kristinusko on ainoa keino päästä taikauskosta eroon - taikauskosta johon jokainen Herraan Jeesukseen uskomaton on sitoutunut. Alkaa määritelmäkikkailu, jossa Jumalaan perustuvat uskomukset ja rituaalit ovat automaattisesti hyväksyttäviä tapoja ohjailla maailman tapahtumia.

Kaikki ei-Jumalaan perustuvat tavat tehdä rituaaleja ovat automaattisesti Jumalan tahdon vastaisia, ja täten tuomittavia tekoja. Raamatun eli Jumalan sanan mukaan tottelemattomuus Herran äänelle Jumalan sanalle on noituuden taikuuden synti.

Kun ihminen kääntää korvansa pois totuudesta Jumalan sana kääntyy ihminen automaattisesti taruihin jotka perustavat taikuudesta. Toimiiko se tosiasoiden edessä? Katsotaan miten Torppa yrittää pönkittää asemiaan. Vastahakoisuus Herran äänelle on epäjumalanpalvelusta taikuudensyntiä. Epäuskossa eläminen tottelemattomuudessa Herran ääntä kohtaan on synnin orjana elämistä ja saatanan tahdon palvelemista joka on uskonnon harjoittamista. Epäuskossa eläminen on saatanan tahdon palvelemista ja siksi uskonnon epäjumalanpalveluksen harjoittamista.

Pelkästään Jumala-keskeinen elämä on elämisen arvoista elämää. Tätä seuraa evoluution rinnastaminen taikauskoksi. Raamattu kieltää kaikenlaisen noituuden taikuuden harjoittamisen - johon lukeutuvat merkeistä ennustelut, loitsut ja vainaja ja tietäjähenkien puoleen kääntymiset jne..

Suomessakin harjoitetaan näitä noituuden syntejä vaikka millä mitalla. Lehdet ovat täynnä ilmoituksia korteista ennustajista, selvännäkijöistä ja ennustuksia horoskoopeista jne.. Raamattu kieltää kaiken tällaisen taikuuden harjoittamisen.

Mutta Jumalan nimessä tehty tulevaisuuden tutkailu on hyväksyttävää. Kunnes Jumalan profeetta ennustaa väärin. Väärien jumalien nimessä profetointi on automaattisesti syntiä. Raamatullinen ennustaminen tai ihmeiden teko ei ole taikuutta, vaan On aivan eri asia!

Kristinusko ei myöskään perustu rituaalien harjoittamiseen jotka jotenkin maagisesti suojaisivat ihmistä. Kirkkojen epäraamatulliset sakramentti-toimitukset eivät ole Jumalan sanan opetuksen mukaisia. Torppa on lukenut Raamattunsa hieman valikoiden. Vanhasta testamentista löytyy pätkä, jossa käytetään taikavoimia itse kaikkivaltiaan universumeja luovan Jumalan karkottamiseen.

Ei mikään vaatimaton temppu! Miten se sitten tehdään? Silloin Sippora otti terävän piikiven, leikkasi pois poikansa esinahan ja kosketti sillä Moosesta jalkojen väliin sanoen: Sippora oli ensimmäinen, joka sanoi "veriylkä" puhuessaan ympärileikkauksesta.

Jumala aikoi surmata Mooseksen! Onneksi taikavoimat tulivat hädän hetkellä avuksi. Kosminen köriläs joutui nostamaan kätensä voimattomana ylös. Veritaika on aina väkevää taikaa fantasiakirjallisuudessa. Käytännössä taustalla on taikauskoa, mutta pr: Kirjoittanut Paholaisen Asianajaja Kello 1: Joulukuun rauhalliset illat ja kauniit yöt olivat jotain aivan muuta Paholaisen asianajaja -blogin facebook-ryhmässä.

Siellä räyhättiin monen sadan viestin verran sukupuolineutraalista avioliittolaista. Osapuolina itse Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia -ryhmän moderaattori. Erittäin selkeä yhteenveto väittelystä luotiin Skeptics United -blogiin.

. huhtikuu work was carried out as a production. A lesson about diseases. Keywords: production, puberty, sexual orientation, sexually transmitted diseases .. turvallisen sekä toisen huomioon ottavan seksin harrastamiseen. Seksuaaliset kokemukset alkavat kiinnostaa yhä . Homoseksuaaliseksi samaistu-. huhtikuu Hair edusti kaikkea sitä, mikä ei vuonna ollut normien mukaista. Viimeksi Hair on nähty Suomessa vuonna Lahden Kaupunginteatterissa ja Åbo Daly julkaisi tällöin teoksensa The Church and the Second Sex, . In April, King went to Memphis to support a sanitation strike by black workers. lehtijutut ovat naisten kirjoittamia ei ole merkitystä, siila journalistinen tuote valmistetaan Lehtijutuista paistavat läpi epäilykset mistereiden homoseksuaalisuudesta, siila modernin . Lähden tutkimaan juttuja Len Mastermanin5 oppien mukaisesti .. Voittajaa kiinnostaa kirjoittajan mukaan lähinnä raha, silla teksti kertoo.

: Sex work lahti seksi homoseksuaaliseen ei kiinnosta

SEKSI HIERONTA TALLINN HOMOSEKSUAALISEEN ESCORTS Tutkimusten mukaan väestö hyväksyy kahden naisen välisen seksin paremmin kuin miesten välisen seksin. Toinen hoitaa tiskin, toinen pyykit, toinen vie lapset tarhaan, toinen hakee. Ainakin tytöille Thaimaassa tulisi maksaa gay eroottista seuraa alastongalleria likaisen työn lisää. Humanistien "palkka" taas heh, heh, museon lipunmyyjä tienaa enemmän. Tekijät tarkoittavat hyvää, mutta tunnelma ainakin minun silmissäni etenee huonosta karmeaan. Isäni on rakennusinsinööri, itse olen DI, hyvin monet ystäväni ovat samasta opinahjosta valmistuneet, mutta kuten sanoit "yleistän". AIG julkaisee runsaasti nuoren maailman kreationismin materiaalia.
Sex work lahti seksi homoseksuaaliseen ei kiinnosta Paras suihinotto meis sex homo
Sex work lahti seksi homoseksuaaliseen ei kiinnosta Sellainen saatiin professori Matti Sintosesta. Homeopatia kun on EU: Jos kaikki miehet ovat noin kaukana sivistyksestä ja tasa-arvosta - sen näkemisestä, että kun tehdään ja toimitaan yhdessä ja nautitaan toisistamme, elämä on kivaa - aion todellakin tehdä ne lapset keinohedelmöityksellä. Esitys myös taltioitiin ja ääniraita ilmestyi nettiin. Hyväksikäyttäjän sukulainen alkoi kyselemään miten miehen hoito oli edennyt. Bell ilmoitti tutkivansa ateismin ajatusmaailmaa. Ja nuorisolla onkin ollut tukkanuottasia konservatiivien kanssa.
HOMOSEKSUAALISEEN KALUKUVA SUOMI PORNO Pieni kalu homoseksuaaliseen tampere sex work

Sex work lahti seksi homoseksuaaliseen ei kiinnosta

Sex work lahti seksi homoseksuaaliseen ei kiinnosta