Categories Gay-hieronta

Sex mies seksi homoseksuaaliseen teija

sex mies seksi homoseksuaaliseen teija

Nämä niin sanotut uskovaiset, jotka tuomitsevat toisia ja laittelevat nettiin paloja Raamatusta, tietenkin se pala mikä passaa parhaiten. Niin tässä olisi kuulkaa teille iha oma teksti Uskontunnustuksesta: Ja se jos joku mies rakastaa toista miestä, ei ole muiden ongelma tai niiltä mitenkään pois. Vielä näin loppuun sanoisin, että lehdestä luin, että ameriikassa oli joku päättänyt päivänsä, koska oltiin kiusattu ja hän oli apua pyytänyt youtuben kautta.

Haluan tällä muistuttaa, että henkinen väkivalta nimittelyineen ja sanoineen on rikollista ja jopa voisi sanoa että paljon enemmän syntisempää, kuin kahden miehen tai kahden naisen välinen rakkaus. Joten kattokaas vastaisuudesa mitä suustanne päästätte. Lisäksi Paavali opettaa että se on syntiä.

Itse katsoisin että kyseessä on ensinnäkin sairaus tai vamma, yleensä kai lapsuudessa syntynyt, jos suhde vanhempiin on esim. Tuo syntiasia on monimutkaisempi; mitä kaikkea siihen liittyi antiikin aikana. Syntiä yhtä kaikki, mutta ei homo ole sen syntisempi kuin hetero! Katso Vaahtorannan artikkeli http: Itseasiassa raamatussa ei missään kohtaan homoseksuaalista ihmistä tuomita, raamattu tuomitsee homoseksin mutta lähimmäisen rakkautta, välittämistä ja huolenpitoa se taas kannustaa oli se sitten kahden miehen, kahden naisen tai miehen ja naisen välistä.

Raamattu ja uskonto ylipäätänsä ovat erittäin huono argumentti homoseksuaalisuuden sairaudeksi määrittelemiseen. Pakottaminen pitämään vain tietyistä asioista on sairasta ja sille on nimityskin: Ristiretkiinkin lähtevät ritarit uskoivat pääsevänsä taivaaseen koska paavi sanoi "Jos valloitatte muslimi maat, pääsette taivaaseen" vaikka raamattu tuomitsee jyrkästi sodan, tappamisen ja vihan. Raamatussa Jeesus puhuu ns "avioliittoon kelpaamattomista" Homoseksuaalisuudesta on pitkän aikaa esiintynyt erillaisia väärinkäsityksiä.

Yksi niistä on se, että homous on kehityshäiriö, jonka on aikaansaanut esim lapsuusajan seksuaalinen hyväksikäyttö. En kiistä etteikö sellaistakin tapahtuisi, mutta tosiasiassa se on varsin harvinaista pojilla.

Toki kyllä tuollaistakin yhä löytyy, jos kylliksi tarkkaan ja syvälle etsii; http: Yksi toinen virhekäsitys on, että vain homot levittävät aidsia, tämäkään ei tosiasiassa pidä paikkaansa. Vainot ovat puhtaasti poliittisia. Niiden taustalla on halu etsiä joku helppo syntipukki jota syyttää yhteiskunnan ongelmista, esim aidsista.

Oikeasti tällä ei ratkaista yhtään mitään yhteiskunnan ongelmista; http: Nykytiede lähtee tästä faktana. Kyse on loppupeleissä sekä itsensä että toisten hyväksymisestä. Aihe on vaikea, ja sen hyväksymiseen menee tottakai pitkään. Se ei ole helppoa. Mutta lähtökohtaisesti tiede lähtee nykyään siitä, että ihmiset syntyvät tietynlaisiksi, ihan niinkuin Jeesus sanoi.

Tottakai homoseksuaali voi aina "eheytyä" mutta tuolloin hyvin pitkälle puhutaan aivopesusta. Ihmiset tappelevat tosiasiassa paljon muistakin asioista kuin vain seksuaalisesta suuntautumisesta.

Kyllä sodan aihe AINA löytyy, jos sitä kylliksi pitkään etsii! Ihmiskunnassa homoilu on sairaus tai poikkeavuus normaalissa ajatuksenjuoksussa. Eläinkunnassa ei ole homoilua tai homoseksuaalisuutta, tai että jokun uroseläin alkaisi olla kiinnostuneempi esim lauman kookkaimmasta uroksesta uhkeimman naaraan sijaan tms.

Eläinkunnassa kyse on laumakäyttäytymisestä, urosten välisestä jatkuvasta arvoasteikkokisasta, alistamisesta jne. Ehkä Jeesus tuomitsi homoseksuaalisuuden, mutta ei ihmistä, joka joutui poikkeavuutensa takia altavastaajan asemaan. Siinä on vissi ero. Suosittelen kaikille hintteyden puolestapuhujille, että lopetatte noiden tekosyiden viljelyn, kuten "eläimissäkin on homoilua".

Teette itsenne entistäkin ei-toivotummaksi. Myöntäkää sensijaan, että jotain on pielessä kun arskan perse kiinnostaa enemmän kuin lissun pillu. Nuolkaa munaa, älkää toisia pilluja! Ihmiset miettivät jatkuvasti mikä on oikein ja mikä väärin ja tämä synnyttää ristiriitoja eri tavalla ajattelevien keskuudessa. Ihmiset ovat täynnä kysymyksiä ja tyytyvät vain yhteen totuuteen tiedonjanon sammuttamiseksi.

Ja vielä sellainen asia, että Jeesus on vain hahmo, jonka kautta nämä ihmiset yrittävät tuoda esille omat ehdottomat mielipiteensä. Nyt siis taistellaan siitä, että kuka pääsee laittamaan sanoja Jeesuksen suuhun.

Minä olen uskovainen ja tiedän että jeesus rakast aa meitä kaikkia mutta homoilua hän ei hyväksy hän haluaa kaiklle hyvää ja minä rakastan häntä. Tunge se Jeesus sun perseeseen vitun uskovainen kaappihomo tapa ittes. Myös yksi asia mitä homophobit jotka perustelevat sortavat aatteensa kristinuskolla eivät huomaa, on että Raamatussa sanotaan homoutta synniksi. Tiedätkö mikä muu on synti Raamatun mukaan? Hummerin syöminen ja hiusten leikkaaminen päiden sivuilta.

Nykypäivänä kaikki tekevät syntiä, eikä enää Raamattua noudateta sana sanalta. Joten toistan että uppoaisi, homoseksuaalisuus on Jumalanne mukaan synti, ei syy helvettiin joutumiseen. Tietyt tahot eivät muista, että Jeesus rakasti erityisesti Johannesta, porukan nuorinta miestä. Jeesus ei tuominnut homoseksuaalisuutta. Mistää kohtaa Raamattua ei löydy Jeesuksen lausuamia tuomion sanoja homoseksuaalisuudesta. Tämä pitäisi aina muistaa. Nykypäivän fariseukset ovat Päivi Räsäsiä.

Muistatko, mitä mieltä Jeesus oli heistä ja heidän opeistaan? Jeesus ei koskaan kehottanut meitä kääntymään juutalaiseksi. Me emme ole osana juutalaisten kansan etuoikeutta emmekä velvollisuuksia. Muistatteko vielä, mikä on ainoa ehto, jolla pääsee Taivaaseen? Siksi ei ole mitään väliä oletko homo. Miten Jeesus voi rakastaa kaikkia, jos hän tuomitsee homouden? En itse jaksa uskoa, enkä muista, raamatun missään tuomitsevan homoseksuaalisuutta. Ehkä jonkin vuosikymmenen käännöksessä se mahdollisesti on, mutta nykyraamatussa tuskin.

Koko ajatus sotii kristinuskon perussanomaa vastaan. Toki raamattua saa tulkittua homovastaisesti jos haluaa, kuten mitä tahansa tekstiä voi vääntää omaa perspektiivinsä läpi vastaamaan omaa maailmankatsomustaan.

Käsityksesi ei valitettavasti pidä paikkaansa. Ohessa on jakeita, joissa Raamattu tuomitsee homoseksuaalisuuden. Käännökset eivät ole koskaan muuttaneet sanomaa mihinkään, ainoastaan kielioppia on päivitetty nykyihmiselle paremmin ymmärrettäväksi.

Kaikki seuraavat lainaukset ovat uusimmasta vuoden Raamatun suomennoksesta, jota käytetään sellaisenaan jokaisessa kirkossa: Tuo heidät tänne, me haluamme maata heidät!

He ovat itse ansainneet kuolemansa. Se on iljetys Herralle, teidän Jumalallenne. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, 27 ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan.

Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan. Noista on pakko vielä kysyä, ovatko nuo Jumalan sanoja, vai apostolien tmv? Jumalan innoitus Raamatussa tarkoittaa, että Raamatun jokainen sana on Jumalan sana: Tätä en ihan allekirjoita. Innoitus voi olla kirjoituksen takana, mutta miten paljon tuossa kirjoittajan oma asenne tai maalimankatsomus heijastuu, on toinen asia. Osa teksteistä on käsittääkseni kirjoitettu vielä pitkälti Jeesuksen kuoleman jälkeen.

En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. Näissä jakeissa Jeesus vahvistaa Raamatun tarkkuuden aina pienimpiä yksityiskohtia ja kirjoitusmerkkejä myöten, koska se on totinen Jumalan Sana.

Lähde ja lisää tietoa: Kai tiedät ettei vuorisaarnat mitenkään liity homouteen? Voisin poimia tuhansia raamatun lauseita tänne jotka kieltävät mies-nais panemisen sillä niitäkin löytyy riittävästi raamatusta ihan omilla saate teksteillä mitä tämä Evankeliumi Matteuksen 5 ei ollut sitä: KristusOnTotuus opettele raamattu kunnonlailla jos täällä haluat päteä, meitä pakanoita löytyy paljon jotka todellakin tuntevat raamatun hyvin ja juuri siksi ovatkin pakanoita.

Tulipa useita vuosia luettua kirkkohistoriaa pääaineena jopa gradun tein siitä. Homona päätin hiljattain yrittää miltä seksi tuntuisi naisen kanssa. Kynnys oli korkea, mutta työkaverini suostui. Otin varmuuden vuoksi viagran.

Aluksi tuntui kuin kalalta kuivalla maalla. Olin tavallaan hirmu ylpeä itsestäni, että pystyin koko aktiin. Se kohotti itsetuntoani valtavasti, kun nainen halusi minua. Voin ymmärtää tuon aloittajan valintaa. Jos haluaa omia lapsia ja perhe-elämän, oikein muuta vaihtoehtoa ei ole. Homous on iiiiiiiihanaaaa ja ainoa oikea tapa tomia. Ihmisiä ei olisi ilman anaaliyhdyntää. Vanha ukko panemassa lasta, se pelastaa koko maailman! Eikö ne eläimet ole biseksuaaleja? Jos naarasta panevat ja urosta mitä ne silloin on, ovatko ne todellakin vain uroksia panevia uroksia?

En usko että ovat vain homoja. Jeesus ei kuulu tähän mitenkään ja tuskin raamattukaan. Miksi Jeesuksella oli vain miehiä "opetuslapsinaan" mitä hän heille opetti? Aika hyvin raamattu kertoo Hänen rakkaudestaan opetuslapsiaan kohtaan, heteromies olisi pitänyt naisia "opetuslapsinaan".

Vähäksi siinä on jäännyt mies-nais suhdeiten selitykset, ainoastaan puhutaan naisen antamista pojista, olisko insesti ollut raamatun miehillä mielessä poika lapsensa kanssa? Kun noita lainauksia raamatusta lukee, niin käy aika selväksi, että kyseinen kirja on lainvastainen. Rikoslaissa sanotaan; Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää seksuaalisen suuntautumisen perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Miksi tätä kyseistä kirjaa ihmisten sallitaan yhä levittää. Mielestäni tietyt kohdat tulisi määrätä poistettavaksi ja noita kohtia saarnaavat papit viedä oikeuden eteen. Tee poliisille tutkintapyyntö ja katso miten käy. Vastaa alkuperäiseen viestiin Homoseksuaalisuus Tuomitsiko Jeesus homoseksuaalisuuden? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Kirjat ilmestyvät syksyllä myös suomeksi.

Kolme neljäsosaa Ateenan myymälöistä on sulkenut ovensa. Luopuminen eurosta ja paluu drakmaan nostaisi seksilelujen hinnat pilviin. Oletko menossa katsomaan Coldplayta? Saat käteesi seksileluvalmistajan rannekkeen. Suomalaiset naiset vaativat uusilta seksivälineiltä kestävyyttä, ekologisuutta ja turvallisuutta. Halpojen kiinalaisten hieromasauvojen sijaan naiset ovat valmiita sijoittamaan jopa yli sata euroa maksaviin luksussauvoihin.

HIV-tukikeskus on suunnitellut opettajien avuksi seksuaaliterveyden työkalupakin, joka sisältää mm. Terveystiedon opettaja ei ottaisi seksileluja opetuksen välineeksi. Nuorten seksuaaliterveyskasvatus on muuttunut yhä avoimemmaksi. Uusinta uutta on nyt seksuaaliterveyden työkalupakki, joka sisältää muun muassa tekopeniksen ja -emättimen.

Tänään aion kertoa siitä, miten sinä olet saanut alkusi ja miten jouduit äidin vatsaan, sanoo psykologi Kirsti Kivinen ja katsoo televisiokameran välityksellä suoraan silmiin. Sukupuolitaudeista tai homoseksuaalisuudesta ei juuri kerrottu. Nykyaikaisessa seksuaalikasvatuksessa halutaan ottaa aiempaa paremmin huomioon myös seksuaalivähemmistöt ja maahanmuuttajataustaiset oppilaat. Erotiikkaliikkeessä asiointia ei enää häpeillä.

Asiakkaina käy niin nuoria aikuisia kuin ikäihmisiäkin. Valikoimat huimaavat päätä, ja nautinnon lisäksi nykyään panostetaan myös seksuaaliterveyteen. Punainen Risti ja Hiv-tukikeskus kampanjoivat keskiviikosta alkaen matkailijoiden seksitautien ehkäisemiseksi jakamalla kondomeja satamissa, rautatieasemilla ja lentokentillä. Viime vuonna suomalaisilla miehillä todetut heteroseksin kautta saadut hiv-tartunnat lisääntyivät yli kolmanneksella.

Kehitysvammainen tarvitsee seksuaalikasvatusta, koska hänelläkin on tarpeita, muistuttaa pari- ja seksuaaliterapeutti Kirsi-Marja Luoma-aho. Neuvoissa tärkeitä ovat selkeät sanat ja kuvat, koska asioiden ymmärtäminen voi olla vaikeaa. Yle Tunnuksen käyttöehdot ovat muuttuneet Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin. Kotimaan uutiset seksikaupat hygienia vähittäiskauppa perheet apteekit pornografia.

Yrityksen ilmeen uudistaminen on taitolaji Italialaisjuoksijaa uhkaa dopingpanna tekopeniksen käytöstä Ranskan tiedekeskuksen suurtyö - koko maailman seksitiedot yksiin kansiin Erotiikkaliikkeissä puhutaan yhä avoimemmin Koirien libidoa yritetään rauhoittaa seksileluilla - "saattaa jopa villitä", varoittaa eläinlääkäri Lukulaitteisiin ladataan nyt seksikirjoja Eroottinen kirjasarja villitsee aikuisia naisia

... HOMO SHEMALE PORNSTAR KALUA TAKAAPÄIN

Mulkuton mies huijasi sut naimisiin. Olis nyt kannattanut testata edes se ensin. Täytyy muistaa, että yhteiselämä on muutakin kuin seksiä! Teillä on toisenne ja olette Jumalan edessä luvanneet rakastaa toisianne niin hyvinä, kuin huonoina hetkinä Seksi ei ole tärkeintä elämässä ja ajan kanssa sen ymmärrät, kun unohdat koko asian mielestäsi ja laitat asiat tärkeysjärjestykseen..

Järkyttävää lässyttämistä ja syyllistämistä tuollainen, että se muka "kyllä unohtuu". Ihminen on seksuaalinen olento ja se on yksi tarve, jos avioliitossakaan ei saa seksiä niin kyllä siitä on oikeus olla loukkaantunut ja on oikeus yrittää korjata tilanne!

Avioliittolupaus sisältää tosiaan sen, että pyrkii toisen hyvään kaikilla osa-alueilla, eli pyrkii täyttämään hänen tarpeensa ja tekemään hänet onnelliseksi, eli siis myös seksuaaliset tarpeet! Menimme nuorina naimisiin ja odotin säännöllistä, tasaista seksielämää.

Mutta vuosien mittaan vaimosta on tullut haluton, hän on menettänyt kiinnostuksensa seksiin ja milloin on mikäkin paikka kipeä vaikka yritän olla kuinka hellä. Nuorempana hän kyllä nautti seksistä. Hän sanoo, että minunkin kiinnostukseni pitäisi jo laantua, ei seksi ole enää niin tärkeää. Mutta kun ei laannu, emmekä kumpikaka ole edes eläkeiässä. Kyllä minä haluan jatkaa hänen kanssaan, mutta seksikumppani on kai katseltava muualta.

En ole koskaan ymmärtänyt haluttomia ihmisiä jos on kyseessä parisuhde. Eri asia on olla haluamatta jotain vastenmielistä ihmistä johon ei ole kiinnostusta.

Mutta kukapa menisi vastenmielisen ihmisen kanssa naimisiin edes? Tai jostain muusta syystä esimerkiksi taloudellisista tai muista status syistä? Nuori vaimo nautti kenties siihen asti, että sai haluamansa, eli lapsen??? Miten miehet on noin yksinkertaisia Voi se olla joku muukin tunnustusryhmä. Ei lestat oo ainoita pidättäytyjiä.

Joudut elämään ilman seksiä?!?!?!? Suomalaisella naisella suomalaisen miehen ongelma. No nyt saa joku nainenkin tuntea, miltä avioliitto ilman seksiä tuntuu! Tehdäänkö poijaat sama kaikille pihtari muijille. Jos muija tuo taudin naapurin mamulta, niin nostetaan rikosjuttu, niin oppivat, ettei mieskään mikään kone ole, mikä huollotta käynnistyy aina naisen tahdosta!

Me puuttessa elävät suomimiehet pärjäämme omin käsin hyvin vuoden kuten olemme pärjänneet lähes koko tähänastisen avioliiton. Aloittaja voi hakea vierailta, yksinäisiltä miehiltä vaikka sitä vertaistukea.

Tai lähteä vaikka risteilylle, kyllä asia porauslautalla hoituu. Jos olisin samalainen puhun 2 vaihtoehtoa niin otasin ero ja aloitan uuden elämä vaikka haluaisin perustaa perheen ja seksi ja kaikkea pitää olla semmoinen avioliittoa.. Kissa täytyy nostaa pöydälle ja asia käsitellä. Tietenkään et petä mistä, vaan alatte hoitaa parisuhdetta. Jos seksi ei miestä kiinnosta tai se ei onnnistu jotain tarvetta hänellä luulisi oleva.

Miehesi ei ole ainut impotentti taatusti ettekä ole ainut pari jolla tämä ongelma on. Hakekaa apu oikeasta paikasta! Oman kokemiukseni mukaan ongelmanne vain pahenee tämän feminismiä pursuavan "auttajan" luona. Ei hän auta miestä ongelmassaan , vaan aiheuttaa kynnyksen nousemisen entistä korkeammaksi. Auttajan pitää olla ehdottomasti mies! Kaikki sosiaalinaiset ovat pahinta myrkkyä suomalaismiehen sielunelämälle, koska ne ovat rasistisimpia suomalaismiehen nujertajia!

Lisäksi miehen pitää ainakin aluksi mennä urologin luokse yksin! Samaa paskaa joka välissä tässä keskustelussa. Eiköhän sun sanoma ole tullut selväksi.

Ole hiljaa, katkeroitunut surkea otus. Ihan hyvin pystyy elämään ilman seksiä. Ei sitä melaa tarvitse alapäähän työntää. Halailu,pussailu ja ihana lähekkäin olo on ihan hyvä asia. Mieti niitä ihania piirteitä muuten miehessäsi joka sytyttää sinut. Elämä on sitä arkista yhdessäoloa ennenpitkää. Joudut jos et vaihda miestä. Kyllä valitettavasti joudut jollet tosiaa vaihda. Tuo on ihan yleistä että miehellä ei seiso alkuvaiheessa, siis seksin ekoilla kerroilla.

Voi olla jännitystä tai sitä ettei vielä oikeen tunne toista seksuaalisesti. Ajan kanssa ongelma yleensä paranee. Minullakaan ei toimi ensimmäisellä kerralla kenenkään kanssa, vaan vaadin useamman kerran harjoittelua, että "pikkumieskin" tottuu uuteen seuralaiseen.

Korvien välissähän se vika minullakin on eli trauma yliuskonnollisten vanhempien syyllistämisistä. Avioliitossa se kyllä alkoi toimia, kun aikamme harjoittelimme ja lapsiakin saimme aikaiseksi, mutta lapsemme perivät samat ongelmat, joten isovanhemmiksi emme ole päässeet.

Meille on selvinnyt, etteivät tyttäremme ole lesboja vaan maan tapaan äärifeministejä, joittenka itsekkääseen maailmankuvaan eivät lapset mahdu! Ajavat oikein Suomen Amnestyssä lisää erioikeuksia naisille ja sortavat miehiä haluten nimenomaa suomalaismiehiltä ihmisoikeudetkin pois.

Se on sitä naisten suomalaisuutta tänä päivänä. MIehet alas-alas ja vieläkin alemmas! Sulla ei ole mitään muuta vaihtoehtoa. Tämä mies ei tule tervehtymään ja sinä itse katkeroidut, jos menetät parhaat vuotesi selibaatissa. Jokainen on itse vastuussa omasta seksuaalisuudestaan ja siitä, että huomioi toisen parisuhteessa. Jos halut ovat kovin erilaiset, niin molempien täytyy tehdä kompromissi ja tulla puolitiehen vastaan. Valitettavan usein vain haluton osapuoli ryhtyy käyttämään seksiä vallan välineenä, usein tiedostamattaan.

Asia on niin että jos mies kunnioittaa naista, hää ei halua satuttaa naista työntymällä häneen. Siitähän seuraa kovaa huutoa naisen taholta kun semmoista menee tekemään. Kyllästyneenä hommia sitten hoidetaan, jos hoidetaan, ja viimeistään kun on lapsikiintiö täynnä nainen on valmis heittämään äijän pellolle.

Joten seksitön avioliitto on oikea nautinto, ja kukaan itseänsä ei niin osaa tyydyttää kuin ihan itse omin käsin. Itse harkitsisin kovasti sitä, että voinko elää tuollaisessa avioliitossa, sillä eihän se ole avioliitto. Miehesi ehkä on tiennyt jo asian ennen kuin meni naimisiin kanssasi, mutta ei puhunut siitä.

Veikkaan, että sinun itsetuntosi ja naiseutesi tulee olemaan kovilla asian takia. Se tulee syömään sinua liikaa ja lopulta olet tosi masentunut.

Lapsiakaan ette voi saada kuin keinohedelmöityksellä. Mieti tarkasti haluatko tällaisen miehen. Minä jättäisin avioeropaperit, koska avioliitto ei täyttynyt ja se on kyllä yksi pätevä syy avioeroon. Koska avioliittonne ei ole ollut mikään avioliitto sanan varsinaisessa mielessä. Voit aivan hyvin lähteä siitä. Läheisyys, rakkaus ja hellyys ovat perustavaa laatua olevia onnellisen avioliiton aineksia, teiltä nämä nyt kertakaikkiaan puuttuvat.

Rakkauskin tuollaisessa tulee lopulta kuolemaan ja viimein sinusta tulee katkeroitunut "akka". Suomalainen nainen on yksi maalman parhaista naisista. Suomalainen yhteiskunta ei pysyisi pystyssä ilman naisia. Niin paljon täällä on juoppoja miehiä, jotka juo, sohvalla hörppii kaljaa, tuijottaa toosaa, ja nainen riepu tekee kaikki työt.

Ja sitten näitä naisia haukutaan vielä täällä palstalla. Mene vähän itseesti sovinisti!!! Suomalaisen naisen pitää käydä töissä, hoitaa koti, lapset, laittaa ruokaa, ja hoitaa ja passata vielä työtön ukkonsakkin. Pidätisi vieä seksuaalisesti sen jälkeen venyävä vaikka mihinkä suorituksiin. Hävetkää suomalaiset miehet ja ryhdistäytykää! Voihan herran pieksut näitä kommentteja. Silloin aniharva huutaa kurkku suorana, että heitä se akka pellolle, vaan heti haukutaan mies pataluhaksi.

Suomen vika on siinä, että miehemme ovat naisilleen liian kiltejä ja naisemme vastaavat siihen henkisellä julmuudella! Akat kuriin tai ne kivitetään koko kylän edessä. Eipä kukaan pihtaile, eikä miehet tunne alemmuuskomplekseja seksiongelmineen. Se, joka väittää, että suomalainen nainen on yksi maailman parhaista naista, ei ole kokemusta naisista lainkaan tai on itse suomalainen nainen, niinkuin Minnamaaria taitaakin olla. Aivotutkimusten mukaan 38 maassa eri puolilla maapalloa on selvinnyt, että suomalainen nainen on niin itsekäs ja omahyväinen ns "täydellinen" nainen, ettei hänen kanssan tule kukaan hyvin toimeen, eivät miehet eivätkä toiset naiset!

Riittäkööt tämä tällä kertaa. Suomalaista miestä haukutaan usein syyttä, koska ilman suomalaista miestä tätä koko yhteiskuntaa ei olisi. Eikä pysyisi pystyssä vuorokautta pidempään.

Hah, aina menee miehet vs. Rakkaudessa ja oman itsensä kanssa epäonnistuneet miehet ja naiset vaahtoavat kilpaa, kuinka koko vastakkainen sukupuoli kusee. Eiköhän sille joku tarkoitus ole, että molempia on Kun nainen ja mies toimii 'tasapainossa' on lopputulos just hyvä! Not sure if stupid or just trolling. Miehesi pelkää epäonnistumista, siinä syy. Hän todennäköisesti välittää sinusta ihan oikeasti, siksi niin kovat suorituspaineet. Tai voihan asia olla niinkin, että hän on homo ja kuvitteli, että hän silti voisi hoidella sinut, mikä ei sitten onnistunutkaan.

Mutta asiahan on sillä lailla, että joskus teidän on ruvettava puhumaan miehesi impotenssista. Itsekin olen kärsinyt siitä. Vaikka nuorena seurustelin kivan ja kauniin tytön kanssa, heppi ei enää seisonut, kun piti ruveta tositoimiin. Välillä kävin masturboimassa vessassa, vaikka ihana nainen olisi ollut sängyssä vieressäni.

Mietin kovasti, mistä kyvyttömyyteni johtui ja kyllähän epäonnistumisen pelko oli se suurin syy. Häpesin niin paljon asiaa, että yritin vain väistellä, kun hän otti sen esiin. Ehdimme yhden kerran puhua ammattiauttajalle menosta, mutta sitten erosimme muista syistä seurusteltuamme puolisen vuotta ilman kunnollista seksiä.

Tyydytin hänet suuseksillä, mutta näin kyllä hänen reaktioistaan, että se ei riittänyt hänelle. Eikä seksittömyys riitä sinullekaan, ketjun aloittaja. Olisi tietenkin parasta, että saisit miehesi nauramaan itselleen, koska jos ottaa epäonnistumisen liian vakavasti, tilanne vain synkkenee. Mutta jos mikään ei muutu ja olet päättänyt hakea seksiä muualta, sinun pitää kertoa siitä etukäteen miehellesi.

Hän kyllä ymmärtää tilanteen, vaikka ei se tietenkään mukavalta tunnukaan. Minun mielestä avioiliitto ei ole toteutunut, jos toinen tai molemmat eivät kykene normaaliin avioseksiin, ja minun mielestäni miehesi petti sinua suostessaan avioliittoon, vaikka varmaan tiesi, ettei kykene. Sinulla on tällaisessa tapauksessa täysi oikeus erota, mutta jos rakastat miestäsi niin paljon, että voit elää selibaatissa hänen kanssaan, mutta tuolloin tulee olla todella vahva ja päättänyt rakastaa puolisoasi hyvinä kuin pahoinakin päivinä.

Onko silloinkin oikeus heti erota tai purkaa avioliitto, kun nainen ei kastu eikä halua seksiä! Taitaisi suurin osa avioliitoistamme loppua jo parin kuukauden kuluessa vihkimisestä! On se kummaa tämä suomalainen tasa-arvo. Miehen pitää pystyä aina kaikkiin naisten vaatimuksiin vaikka henkensä uhalla, mutta naiselta ei tässäkään tapauksessa ole vaadittu mitään, vaikka todennäköisesti kaikki juontaa seurustelun alkuhetkillä miehen törkeään torjumiseen!

Nainen on syntynyt haluamaan seksiä. Eli jos ei mies osaa osoittaa mitään kiintymystä ja kunnioitusta naista kohtaan, ei nainen taatusti kostu eikä halua. Naisen psyyke yrittää näin hakea parhaan mahdollisen kumppanin lastensa isäksi. Asia on yksiselitteinen ja varmaa on vain se että myös nainen on seksuaalinen olento. Eikä halua olla ilman seksiä, mutta ei halua sitä keneltä tahansa.

MItenkä se naisen aivotoiminta sitten reagoi siihen naapurin mustaan mamuun, joka ei osaa edes kieltä. Heti, kun silmä välttää niin suomalaisnainen livahtaa tämän mamun syliin, vaikkei mamumies ole voinut millään tavalla osoittaa mitään naistamme kohtaan. Kyse on siis ainoastaan naisen omasta mielikuvituksesta. Hän kuvittelee vieraan miehen ihanuuden mielessään ja kastuu tälle.

Himo on syttynyt ja jalat levähtävät auki, vaikka kotona olisi kuinka ihana suomalaismies. Tämän olen kymmeniä kertoja omin silmin nähnyt, joten turha on väittää vastaan.

Suomalaisen naisen mieli on kieroutunut. Siitä kärsii koko kansa, koska naiset jakavatvirastoissamme varallisuutemmekin näille ulkomaalaisille. Suomi kuoleekin sukupuuttoon, niikuin koko valkoinen ihmislaji.

Tämä ilmiö on yksinomaa länsimaistennaisten syytä, koska heille i kelpaa oman lajinsa "kiltit" miehet, jotka ovat virheellisesti antaneet naisillemme liikaa oikeuksia ilman velvollisuuksia ja vastuuta. Att ha problem av att inte ha sex är lite samma sak som att vara bekymrad om att ej få barn.

I mitt fall får jag det så som det kommer. Ota vierasta miestä jos vaan on tarjolla, niin minäkin teen kun ukko aina on ryyppypäällä ja eikä siitä ole mihinkään. Eletään vain kerran ja siitä pitää nauttia, eikä pihdata koska kohta ei pysty nauttimaan elämästä ja on jossain vanhainkodissa. Ota vaan vierasta jos on tarjolla. Olin itse vaikeassa tilanteessa seurusteluaikana.

Meillä on myös sama periaate että seksi kuuluu vasta avioliittoon. Jonkun aikaa seurusteltuamme tyttökaverini ilmoitti että ei ole haluja. Itse en ottanut sitä aluksi todesta, mutta kun hän sitä toisteli useamman kerran se alkoi ahdistamaan minua ja pohdin pitkään mitä seurustelun kanssa teen. Se vaikutti että seurustelu pitkittyi eikä päätöstä naimisiin menosta kuulunut, vaikka monet lähipiiristä alkoivat hoputtelemaan ja kyselemään aikataulusta.

Asiasta myös puhuttiin avoimesti ja tutustuttiin yhdessä myös aiheeseen liittyvään materiaaliin. Siinä vaan sitten jatkettiin seurustelua, mutta minulla ei ollut intoa alkaa häitä miettimään. Ajattelin vain että ehkä aika tekee tehtävänsä ja ne asiat jossain vaiheessa alkavat häntä enemmän kiinnostamaan. Koin kauhun tunteena sellaisen ajatuksen että mentäis naimisiin ja sitten en saisi tarpeitani tyydyttää.

Ajattelin että mieluummin elän yksin ilman naista kuin avioliitossa ja selibaatissa. Pähkäilin ja pähkäilin ja odotin että jotain positiivista sillä rintamalla tapahtuisi.

Niitä sitten yhdessä kateltiin. Sain sellaisen vaikutelman että häntä alkaa kiinnnostamaan asiat. Kävimme myös perheterapiassa keskustelemassa mitä suhteellemme tehdään jatketaanko vai lopetetaanko kun seurustelu tuntui ristiriitaiselta. Suhteessa oli paljon hyviä puolia, miksi sitä olisi halunnut jatkaa, mutta sitten ristiriidat aiheuttivat suurta epävarmuutta.

Menimme kihloihin ja pikavauhtia päätimme hääpäivästä. Kun hääpäivään oli aikaa runsas viikko tuleva puolisoni ilmoitti että seksiasiat ei oikein kiinnosta. Minulle iski siitä jonkinlainen paniikkitunnelma, ajatukset taas pyöri päässä, rohkeus ei kuitenkaan riittänyt häiden perumiseen. Kynnys oli siihen liian iso.

Sitten mentiin alttarille ja kumpikin sanoi tahdon epäröimättä. Sitten alkoi läheisempi tutustuminen ja totuuden hetki miten se asia alkaa sujumaan. Täytyy sanoa että ilman en ole jäänyt, mutta saan olla aloitteellisempi ja olen tullut monta kertaa torjutuksi. Monesti kuitenkin kun tarpeeksi kiehnään ympärillä asiat etenee suotuisasti. Joskus torjutuksi tuleminen on härinnyt minua ja siitä on tullut riitaakin.

Itse haluaisin enemmän, mutta olen tyytynyt vähempään. Läheisyyttä meillä suhteessa kuitenkin on. Pussailemme ja halailemme joka päivä. Itseäni häiritsee kuitenkin se että asiaan tulee jotenkin varautunut olo.

Toistuvasti saa varautua siihen että minut jollakin tavalla torjutaan ja sitten kun ollaan aktissa se on yleensä liian nopeasti ohi. No joka tapauksessa pahimmalta pelolta jotka seurusteluaikana kummitteli mielessä olen välttynyt.

Yhteiselo on välillä ihan mukavaa, elkä valittamista ole. Kyllä tämä naimisissa olo kivempaa selvästi on kuin yksin poikamiehenä eläminen. Siinä osassa tuli oltua aika pitkä aika. Kannattaisi tutustua Shere Hiten raportteihin miehen ja naisen seksuaalisuudesta.

Yksityiskohtaisia kertomuksia puolin ja toisin miten kukakin kokee tietyt asiat. Mikä tuntui miltäkin ja miksi tuntui. Lisäksi miehen ja naisen roolit ovat erilaiset naisiin liittyy siveys paineita sekä ulkoisia paineita paljon enemmän joten luulisin että menee aikaa että nainen löytää itsensä ja seksuaalisuutensa kaikkien näiden paineiden alta.

Itsetunto täytyy olla kohdillaan että voi nauttia seksistä toisen ihmisen kanssa. Turvallisuuden tunne on avainasemassa kun harrastetaan seksiä.

Siinä tilanteessa ei halua tulla epäonnistuneeksi, haavoitetuksi tai nolostuneeksi. Suhteen täytyy merkitä jotain erityistä että seksi onnistuu. Sen täytyy molemmille olla turvallinen henkisesti että fyysisesti miellyttävä asia. Yleensä aika tekee tehtävänsä tässä ja ihminen avautuu ja alkaa nauttimaan seksistä ja itsestään että partneristaan.

Veikkaan, että hänellä on vain paineita, jos hän ei kerta ollut koskaan ennen harrastanut seksiä. Ensikertalaisen paineet saattavat viedä potenssin aluksi täysin, mutta kyllä se siitä varmaan pikku hiljaa helpottaa. Kannattaisi ehkä kokeilla viagraa Pettäminen ei ole missään tapauksessa oikein, mikäli häntä rakastat. Olisitko todella valmis vahingoittamaan rakastasi niin paljon?

Tajuatko, että sen myötä saatat menettää hänet tai sitten tuhota hänet. Hän saattaa masentua totaalisesti, jos alat pettämään häntä Menkää lääkärille ja hoitakaa asia kuntoon! Tosirakkaus ei ole pettämistä!!! Pettäminen tuhoaa vuosittain varmaan miljoonien ihmisten mielenterveyden Uskoisin, että lääketieteilijät voivat auttaa. Hakekaa sieltä päin apua. Ei ole mukavaa kirjoittaa tätä, mutta nyt on kyllä pakko sanoa, että tavalliset harjoitukset olisivat olleet paikallaan.

Et sinä voi elää koko elämääsi ilman seksiä. Parasta olisi heti kättelyssä unohtaa tuhkamuna. Jossain vaiheessa tunnelmat kuljettavat sinua rakastelemaan miehen kanssa.

On paha, jos joutuisit tuntemaan jonkinlaista syyllisyyttä siitä. D verta pakkaantuu sinne tarpeeks, that's it, teoriassa veri ruisleellakin sen voi saada pystyyn. Seksi on liian yliarvostettua. Voit ihan hyvin elää ilman sitä. Ei kukaan täysijärkinen ihminen voi elää ilman, rupeaa tulemaan jo fyysisiä ja henkisiä oireita tämä on muuten tutkittu juttu.

Paitsi tietenkin aseksuaalit voivat elää ilman seksiä. No mikäs siiän, kukin taaplaa tyylillään. Soome naised väitäväd, etä soomlasmehed ovad hullud. Siitäkö see siis juhtuub, etä soomlasnaised ei anna miehelen tarpeksi seksi! Mina luulen, etä soomlasnaine on loll, kun pida jalat kiinni! MIna säästä raha ja vuode lopusa jouluna matkame edelä voi Thaimaa miehen panorahaga seksimatkale. See on abielu avioliitto!

Sina nainen tee itse oma kauniksi! Sinu mehela ei varmasti ole lurpamuna. Sina oppima ga hyva suu kautama.

Mees pitä seda - nam nam! Ja kui sinul on praguauk suureks käunu, lupa mehele rasvaga pieni tahaaugu pano. Naine ei tohi meest kunagi kamandama seksi. Naine pida narrida mees tahtama naise seksi. Oda mees kaasa ja vee mees stipibaari ja alusta narrima seda seal. Ma arvan, et mees tahab kohe kuid kodu ukse kiinni sela taha lukku paned.

Kuid oma mees ei meeldi hetkel, mötle midagi armas seksikas filmistaar ja unista seksis temaga. Ma arvan, et sinu mees on kohe kova, kun sina pane tema käsi oma märga pragu ja tema mötleb veal omas peas seksinaiset baaris. Sina samal ajal pigista tema kalu. Siis sina alga ratsutama voodis mehe peal niimodi, et sinu keha keemurtab kui ussi kärme ja sama ajal lupsa oma alalihastega keppi sinu sisal ja liiguta edasitagasi ei pystys aga estaas kehaga.

Pakanana on sanottava, että itsensä "säästely" ja seksin siirtäminen nuoruudesta vanhemmaksi on älytön virhe ja itsensä pettämistä. Tokikaan en ole missään tapauksessa myöskään suosittelemassa edesvastuutonta seksiä. Vastuullista, aikuisten välistä seksiä ei ole mitään mieltä lykätä, jos sitä molemmat osapuolet haluavat ja ennen kaikkea; miten asian lykkääminen olisi jotenkin hienoa ja kunniakasta?

Menetätte hienon osan elämää ja vain siksi, että asian teille niin esittävät eivät itse todellakaan ole sinut terveen seksuaalisuuden kanssa. Uskovainen tai ei seksuaalisuus kypsyy aikaa myöten.

Nuorena on kiihkeä ja tekee mieli fyysistä nautintoa. Vanhetessakypsyy ja nautinto suurenee mutta henkinen ja emotionaalinen tarve korostuu. Noo, kyllä en usko tuotakaan, sillä ei miehestäni oo enää mihinkään Heh, miehiä tulisi mullekkin, mutta kun ei jaksa enää niitäkään katella vaikka joskus olisikkin mielenkiintoinen mies Elän ilman elämää ja olen vain siinä sivussa Tämän nykymieheni kanssa meillä ei ole jatkajia! Lasteni mieheni kanssa elimme n.

Itsepä valitset olla uhri. Vaihtoehtona on myös lähteä moisesta suhteesta. Seksi loppuu heti kun nimet on saatu paperiin Itse olen ollut vuosikausia mistä te löydätte niitä anteliaita naisia? Asun opiskelija-asuntolassa Helsingissä ja siellä stipendiaatteina olevat mustat miehet eivät muuta teekkään, kuin naivat. Naiset vaihtuvat ja, kun edellinen lähtee, valitaan oven takana jonottavista uusi HIV-ehdokas!

Ei muuta voi sanoa, kuin, että suomalaisnaiset ovat täysiä tolloja tai hulluja. Sitten muka suomalaiset miehet levittävät tauteja! Olen isäni suvun puolelta italiaano. Aina, kun esiinnyn huvikseni italialaisena, niin saan potkia suomalaisnaisia kimpustani!

Sitten, kun esiinnyn suomalaisena, niin naisemme lähinnä sylkevät päälleni, koska olen keskimääräistä lyhyempi! Sama ilmiö näkyy valtion ja kuntien touhuissa, missä rahat ja etuisuudet jaetaan ulkomaille tai ulkomaalaisille ja jätetään omat apua tarvitsevat ilman. Jos menen suomalaisella nimelläni terveyskeskukseen, joudun aina jonon viimeiseksi tai jätetään kokonaan hoitamatta, mutta, jos käytän ulkomaista nimeäni, minut kutsutaan ensimmäisten joukossa lääkärin vastaanotolle!

Meillä onkin terveyskeskuksista tullut tahallisia vastuuttomia tappokoneistoja, millä edistetään feminismin valtaa. Jokainen hoidon laiminlyönnillä tapettu suomalaismies lisää suhteellista suomalaisnaisten osuutta.

Naisemme harrastavat myös rodunjalostusta levittämällä mieluummin jalkansa ulkomaalaiselle kuin suomalaiselle miehelle! Nyt on ikävä kertoo tää mutta tilanne vaikuttaisi olevan seuraavanalinen: Tuosta päätöksestä päätellen olette uskovaisia, miehelle tämä ympäristön tuoma paine on ollut liikaa eikä hän uskalla olla oma itsensä eikä elää kuten haluaisi.

Suosittelen eroa, se on molemmille parempi. Ansaitset seksiä ,mutta pettäminen ei ole reilua, ellette sitten miehen kanssa näin sovi. Toki jos ihan fysiologinen ongelma, niin lääkäristä voi löytyä ratkaisu impotenssiin. Mutta epäilen että homma on psyykkisellä puolella. No tuota eka ajatus heräsi, että onko kysymys uskon asioista Kyllä luulisi jo seurustellessa tuntevan miten asiat ovat ja kemiat toimii: Väkisin ei kannata yrittää. Onko tämä nyt ihan vakavalla mielellä laitettu juttu. Jos oikeasti rakastatte toisianne, kyllä seksi sieltä aikanaan löytyy, kun tosiaankin tutustutte toisiinne ja hellitte muuten toisianne!

Seksi kuuluu parisuhteeseen ja surullista, jos joutuu elämään ilman sitä, varsinkin parisuhteessa. Vai mitä, siis naiset kuin miehetkin??? Ihmiset vastavat alkuperäiselle eli ensimmäiselle kirjoittajalle, eivät sinulle. On mennyt liikaa aikaa ja niin ikävältä kun se sit kuullostaakin, hänen täytyy saada itseluottamus takaisin ja sen hän saa vaan joltain muulta: Anteeksi, en tiennyt, että tämä on näin tarkkaan varjeltu sivusto.

Miehesi on varmaankin homo, ei ehkä vielä tiedosta sitä itse. Ole vain uskollinen, et tule saamaan seksiä ikinä tält ämieheltä. Jossain vaiheessa tulet kyllä menemään vieraisiin, vaikket nyt uskoisi. Taitaa olla kuitenkin provo tämä aloittajan kirjoitus. Ostat saunalenkin salaa ja höyrytät kohtuullisesti ja jos haluat niin hieman jotain vaaratonta voidetta päälle,ja sitten suljet silmäsi ja työnnät tämän tekosellaisen autuuteensa ja huohotat tunteinesi niinkauan kuin jaksat.

Saunalenkki on ehkä mitoiltaan suurinpiirtein enemmistö miesten kokoa ja väriltään siihen vivahtava,jolloin aurinko taas paistaa sexi-onnessakin. Minä olen seurustellut muutamien naisten kanssa ja sen voin sanoa että ensimmäinen yö ei ole koskaan ihana hetki.

Se ihanuus tulee vasta kun opimme kumpikin tuntemaan toisemme sängyssä. Se vaatii aina harjoittelua. Teinit, niinkuin te, voitte kuvitella että kaikki osaavat rakastella tuosta vaan, mutta käytännössä asia ei ole niin. Se että joku teinipoika jaksaa tikata täysillä koko yön ei ole kykyä rakastella. Hyvä rakastelu vaatii sen että itseen on tutustuttu ennen seurustelujen alkua. Eli että on masturboitu ja opittu itse tuntemaan mistä itse pitää.

Tämän jälkeen alkaa seurusteluaika jolloin rakastellaan ja tutustutaan toisiin. Kun seurustelua jatkuu, opitaan tuntemaan toinen ja ihastus ja into muuttuu rakkaudeksi, eli siksi missä otetaan toinen huomioon. Kaikki vanhemmat henkilöt sanovat että iän myötä määrä vaihtuu laaduksi. Paska seksi on yhä paskaa vaikka sitä harrastettaisiin sata kertaa.

Yksikin hyvä seksikerta voittaa ne kaikki! Sinä tuossa kirjoitit että odotit sitä suurta iltaa ja ihanaa hetkeä? Miksi te ette rakastelleet ja opetelleet aikaisemmin? Ajattelitko että rakastelu rakkaasi kanssa on inhottavaa ja saastaista?

Ainoa mitä tuosta sait on se että te ette osaa rakastella. Te ähkitte ja puhkitte, miehesi kyselee että missä on reikä ja hän tökkii joka paikkaan ja viimein joudut koskemaan sormenpäillä hänen penikseensä ja ohjaamaan sen sisään. Sitten hän työntää nopeasti, sinuun sattuu, puret huulta mutta et suostu huutamaan koska tämä on sitä "ihanaa" rakastelua Paitsi että nyt olet luonut järjettömät paineet miehellesi eikä hän saa olla oma itsensä, eli epäonnistuva yrittäjä ja kokeilija, kun sinä olet luonut hänestä uljaan prinssin ja rakastajan Sinulle, jonka tehtävänä on vain maata paikoillaan.

Sinä kirjoitit että hän ei koskettele sinua. Miksi pitäisi edes osata kun ette ole kerran edes opetelleet? Hän on tyypillinen nuori poikanen, vaikka ikää hänellä on tarpeeksi. Hän ajattelee vain omaa itseään koska hän ajattelee sitä miten suoritua sinun asettamista paineista kunnialla läpi.

Hän ei tee sitä itsekkäistä syistä vaan sen vuoksi että hänen päässään on täynnä pelkoja, eli suorituspaineita. Tuo "säästäminen avioliittoon", on mielisairasta touhua ja aiheuttaa enemmän ongelmia kuin luonnon ihmiselle luomat vaistot rakastella heti sen ihmisen kanssa johon on rakastunut. Jumala ei teitä tuomitse seksistä, eikä näe seksiänne rumana vaikka rakastelisitte rakkaanne kanssa heti kun teitä alkaa himottamaan.

Suosittelen että hankitte itsellenne seksikouluttajan ja terapeutin koska teidän ongelma voidaan vielä korjata, mutta jos ette anna kolmannen osapuolen asiantuntijana tulla teitä ohjaamaan oikeaan seksiin, teille tulee olemaan edessä vielä pahempia aikoja kuin peloista aiheutunut impotenssi!

Miksi kaikki väittävät heti homoksi? Onko tullut mieleen, että mies voisi olla vaikka aseksuaali? Kaikki heti ensimmäisenä jakamassa omia veikkauksia; homosta, pelosta, impotenssista, pariterapiasta jne.. Jos tuo miehesi on aseksuaali, olen pahoillani menetyksestäsi: Tässä vielä linkki hyvälle aseksuaali foorumille, voit purkaa tänne huolesi, niinkuin muutkin. Sieltä ehkä paremmin saa apua kuin täältä. Jessus mitä lässytystä,,,,"joudunko elämään ilman seksiä lopun ikäni,,,".

Mikä siitä seksistä tekee nyt ongelman, kun et ole satusi mukaan sitä edes harrastanut? Joka arvalla ei voi voittaa ja kohdallesi osui näemmä tyhjä sellainen. Se, että hän odotti saavansa sitä, ja hänen olisi pitänyt saada sitä jo. Ei hän suunnitellut olevansa ilman sitä naimisiinmenon jälkeen. Ei voi olla niin vaikea ymmärtää.

Naisen vika jos miehellä ei kyrpä seiso. Miestäs ei paneta koska se on just saanu. Voihan mies antaa esim. No ongelma teillä kuitenkin on, lääkärille ensin aika ja sitten psykiatrille jos vika onkin korvien välissä.. Ikävä kyllä, mutta alan kallistua tuohon viimeisimpään. Miksi ihmeessä seksin harrastamisessa niin hitsin tärkeää "pettäminen"??? Totuus kuitenkin on, että ihminen ei ole yksiparinen! Kaikkea kateellisten, ns uskovaisten ym kateellisten puheita, joilla lisätään kiihkoa mustasukkaisuuteen.

Sekin tulee eläinkunnasta, esim leijonauros tappaa naaraan pennut, jotka eivät ole sen siittämiä! Paras ystävättäreni on onnellisesti naimisissa, rakentaa uraa miehensä kanssa. Mies ei ole homo, ei vaan kiinnostu seksistä. Ystävätär on erittäin hyvä seksissä. Yleensäkin seksiasiat ovat kahdenkeskisiä. Mikäs ihmeen seksin aloittamiselle se papin paskanpuhuminen on? Se on se kolmannen korvapuusti! Juhla ystäville, ilmoitus yhteiselle elämälle! Seurustelin varsin pitkään papin kera, joka oli Nainen.

Meillä oli varsin fantastista seksiä! Olimme samaa mieltä, ettei seksin alkamiseen tarvita mitään papin siunausta. Hän saattoi itse siunata.. Molempien tahdosta säilyimme sinkkuina. Hei hei Ystävät Hywät! On sekin ihan mahdollista, että et vaan sytytä sittenkään miestä. Että on joku ominaisuus mikä vie häneltä halut, ei se mitenkään tavatonta olisi. Hän on ehkä kasvanut suhtautumaan sinuun sisarellisesti eikä se tunne sovi yhteen seksuaalisuuden kanssa.

Odotin aikoinaan ennen seksin harrastamista avioliittoa niinkuin vaimonikin. Hän ei kuitenkaan koskaan halunnut seksiä avioliitossakaan vaan kaikki tuntui vastenmieliseltä. Käytiin juttelemassa asiasta ammattilaisella ja hän sanoi että jos pidttäytyy seksistä liian kauan niin seksistä tulee jotakin pahaa tai kiellettyä.

Vaimolleni kävi ilmeisesti näin. Valitettavasti en voinut elää seksittömässä avioliitossa mutta en voinut erotakaan. Petin ja lopulta vaimo jätti. Nykyään on hyvä suhde jossa seksi luistaa, mutta siinä on aina riskinsä mennä naimisiin ennen kun tietää sopiiko seksuaalisesti yhteen toisen kanssa, kohtaako halut ja mieltymykset. Yritä jutella miehellesi ja menkää juttelemaan seksuaaliterapeutille. Olisko hän piilohomo tai tykkääkö transuista?

Kokeile näyttä sille joskus kuvia ja kato alkaako seisoon. Ihan oikeasti, oliko aloittaja neitsyt mennessään naimisiin? Jos oli, niin mistäs tiedät mitä jäät paitsi?

Sinua on kohdannut suunnaton onni. Nykyaikainen ihannemies ei sekaannu naisiin eikä unissaan raiskaa vaimoaan. Miehen seksuaalinen haluttomuus saattaa johtua myös matalista testosteroni tasoista.

Joten kipin kapin lääkäriin mittauttamaan testosteroni arvot. Todella kurja tilanne sinulla. Mulla oli aikaanan samanlainen kokemus. Silloinen poikaystäväni ei saanut munaansa nousemaan sitten millään: Onneksi ei oltu seurusteltu noin kauaa kuin te. No tajusin lopulta miehen olevan homoseksuaalista sorttia. Toki onhan olemassa sairauksiakin joiden vuoksi potenssi ei toimi.

Tosiaan lapsena koettu hyväksikäyttö voi vaikuttaa.. Tai sitten mies on homoseksuaali tai muuten poikkeava eikä kiihotu naisista lainkaan. Oletko tutkinut hänen tietokoneen sisältöä? Löytyykö jotain omituisia fetissejä tai perversion kohteita? Miehen seksuaalinen haluttomuus voi johtua myös matalista testosteronitasoista.

Joten lääkäriin vaan mittauttamaan testotasot. Niinkuin täällä on jo useampaan kertaan mainittu, että ramppikuume vaivaa. Ja naisena sitä on välillä ihan vaikea uskoa, kuinka paljon paineita miehet ottavat näistä jutuista. Jos ei kerran pelitä niin siitä saatta tulla miehellä sellainen trauma ettei uskalla enää edes koittaa. Jos meillä naisilla ei joskus pelaa niin emme yleensä ota siitä niin isoa stressiä. Mulla on nyt ollut kaksi poikaystävää, joilla on ollut samanlainen pelosta johtuva kykenemättömyys.

Toinen jaksoi silti yrittää ja lopulta sitten pääsikin jutun yli, kun pistin lääkärille joka vahvisti että ongelma on vaan pään sisällä kun ei muuten uskonut.

Tämä nykyinen on masennuksesta johtuen kokenut muutaman lopahtamisen ja ei sitten enää uskalla edes koittaa. Nyt on menty neljä kuukautta ilman. Muuten on kyllä hellä ja läheinen. Asiasta on keskusteltu mutta on liian kova paikka. Ei uskalla enää yrittää. Hänelle se ei merkkaa yhtään mitään, että minä vakuuttelen kaiken olevan ok ja ettei minua haittaa vaikka kaikki ei mene odotusten mukaan.

Saa nähdä miten käy — valitseeko mies oman ylpeytensä vai seksielämän. En ole ihan varma siitä kuinka kauan itse jaksan odottaa. Varsinkin kun en ole mikään tyttönen enää ja haluaisin perheenkin. Oiskohan niin, että miehesi on homoseksuaali? HEH ehkä kannattaisi yrittää provoilla paremmin, en meinaan usko sun keksittyyn tarinaasi. Ihmettelen miten voit sanoa rakastavasi miestä,joka petti sinut jo ennen avioliittoa,jos mies ei kykene seksiin vaihda miestä,varmasti löytyy mies joka myös rakastaa sinua ja pystyy myös pitämään sinutkin tyytyväisenä.

Teidän kannattaisi miettiä suhdettanne nyt yhdessä ja vakavasti. Ette ole harrastaneet seksiä omasta tahdostanne ja siinä ei tietenkään ole mitään väärää, mutta koska olette olleet ilmeisesti hyvin kauan yhdessä ilman mitään seksuaalista kanssa käymistä voisiko olla että suhteestanne on tullut enemmänkin sisarellinen?

En osaa antaa neuvoja kuinka parisuhteen saa tuossa tilanteessa korjattua mutta esitin vain oman mielipiteeni siitä mikä voisi olla miehen haluttomuuden syy. Onnea teille ja toivottavasti saatte tilanteen korjattua: Erektio ja halut on kiinni monesta seikasta.

Ei kannata heti luovuttaa. Itselläni ja tyttöystävälläni ei tahtonut millään aluksi onnistua, oltiin molemmat kokemattomia ja jännitin ihan älyttömästi, mutta kun edettiin kärsivällisesti ja saatiin pari onnistumista alle niin hommat alko sujuun. Itse uskon että kun vastoinkäymiset yhdessä voittaa niin se vain vahvistaa suhdetta. Ensin porno pois mieheltä, päivittäinen runkkaaminen tappaa halut tehokkaasti ja se on kuin paha tapa josta ei pääse eroon kuin tietoisesti yrittämällä.

Seksiä voi harrastaa myös ilman yhdyntää, kädet, lelut ja suut peliin. Kiihottaa ja auttaa poistamaan jännitystä. Jos ei viikon parin päästä seiso niin lääkäriin, rehellisesti kertoo tilanteen niin varmasti irtoaa pari tablettia, erektiohäiriöön ne on tarkoitettu joten ei niiden käytössä mitään väärää ole tuossa tilanteessa. Jos sitä peliä ei käytä, niin se ei sitten lopulta toimi.

Vitun uskovaiset, tosin kyllä ihan oikein tollasille. Miehesi on asiantuntija ja asiantuntijoita ei muita ole ja haluaahan miehesi ehdottomasta tilaisuuden tullen, parhaimpana avioitumisen systeeminä toimii, suosittelisin kokeilla juuri edellämainittuja, ellei aiempia esim.

Nuorena menin minäkin naimisiin ja jälkeepäin on ollut viisaampaa, meillä ei ollut skype tai konepanoo tai käteen vedosta yksimielistä ohjelmistoa, esittelyssä, mutta ihanaa, täytyy tunnustaa, Jos Jumala on niin vaikeimpana pidän kohtaloani iankaikkisuudessa, vaikka raiskaamani naiset eivät oikeastaan enempää minulta, minulle, olen kaikin mokomin onnettomin, viisautta saa jakaa jälkiviisaus saattaa ajatta minua elämässä eteen päin, naisin tässä iässä vielä paljonkin ja aion vielä naidakkin, SYDÄMENI MUN?

Kyllä hän kykenee, jos siitä tilanteesta ei tehdä liian isoa numeroa. Suorituspaineet saavat miehen vehkeen veltoksi. Moni mies luulee virheellisesti itseään impotentiksi. Miehesi alkoi pitää sinua omana siskonaan ja ymmärrettävistä syistä sitten ei enään panetakkaan kun seksuaalinen viehätysvoima on kadonnut.

Tussua olisi pitänyt antaa heti yläasteella niin teillä olisi kiihkeää ja hyvää seksiä joka yö Pian se haalenee Paneminen avioliitossa on ihan yliarvostettua hommaa.

Siihen kyllästyy joka tapauksessa vuodessa avioliiton solmimisesta lukien. Jos lapsia tulee, niin kyllästys voi iskeä nopeamminkin. Onkos tämä nyt jotenkin minun vika?

Tavallaan sinä valitsit väärin kun valitsit hänet etkä minua. Eihän sitä nyt todistaa tässä voi mutta väitän että jos olisit ottanut minut niin ei tässä suhteessa olisi tarvinnut elää puutteessa. Ei sitä seksiä säästetä mihinkään vitun avioliittoon vaan kumppani testataan jo varhaisessa vaiheessa. Niin makaa kuin petaa. Minä tiedän , hän on joutunut käyttämään opetusvideoita ja kaikenkarvaisia leluja osta niitä ja katso nouseekos: Siis hän on odottanut sinua.

Mieti vähemmän ja masturboi enemmän. Anna miehen heijarin olla jos se tahdo. Höhöhöh Ostit auton koeajamatta sitä ja nysse ei toimikkaa. Isompia hankintoja tehdessä on tuotteen toimivuus aina tarkistettava, varsinkin ellei palautusoikeutta ole.

Nyt on sekundaa kädessä, tuntuuko hyvältä? Ei, ei, ei ja vielä kerran ei. Ottakaa nuoret nyt opiksenne ja lopettakaa tuommoinen typeryys. Kannattaa testailla mahdollisimman montaa mallia ja ottaa sitten pakasta se parhaimmalta tuntuva, vaikka olisikin luvun mazda ilman chromivanteita eikä ferrari. Mutta jos ei testaa, niin voi tulla hairahduksia ja silloin mazdaa itkettää kun ferrarin kumi haistee. Muistakaa nämä kuningaskuluttajasta opitut niksit!

Meinaa mullakaa ei seiso ku kännissä jos partneri on lihava. Höpö höpö juttu koko tarina Onkait tuo päivänselvä tapaus,miehesi mielen terveys on järkkynyt tai sait homon kulissiavioliittoon. Vanha sanononta että viina makunsa ja V Kumpaanki pitäisi siis totutella pikkuhiljaa,eikä rykästä suoritus paineita nuorelle miehelle,muna kun on itsehallinto peli,ei sitä voi käskeä ,ylös alas. Oh hoh kun on tullu kommentteja, osa ihan hyviäkin siis asiaa ja osa vaan muuten hauskoja: Ja nykyisen miehen kanssa oltiin ensin yhdessä puolitoista vuotta - tuolloin en nauttinut seksistä, en tullut tyydytetyksi ja parisuhde oli muutenkin koko ajan harkinnassa - mutta sitten pidettiin noin puolen vuoden tauko - muutin erilleen miehestäni eikä minulla ollut tarkoitus enää vilkaistakaan häneen päin, en todellakaan olisi arvannut että puolen vuoden eron jälkeen rakastun häneen intohimoisesti - eri tavalla kuin aiemmin - nyt hommat sujuu ; Ihmeitä siis tapahtuu Sinun täytty mietiä kaksi kertaa, miten ihminen voi pärjätä ilman seksia , no toki ei sinun tarvitse pettää , mut eroa on just sitä varten olemassa.

Seksi on kahden kauppa," Mutta no joo itse liturgiaan.. Vastaa alkuperäiseen viestiin Tulipa sika säkissä! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä.

Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa? Pornoistunut yhteiskunta muuttaa luontaisen seksuaalisuudenkin suorittamiseksi.

Tamperelainen fysioterapeutti ja seksikaupan myyjä Tiia-Noora Hokkanen toivoisi, että ihmisten seksuaalinen itsetuntemus parantuisi. Joskus yrityksen uusi logo voi saada yleisön mielikuvituksen laukkaamaan tarkoituksettomasti. Italiassa koettiin viime viikonloppuna erikoinen tapaus dopingtestissä. Ranskalaisia tutkijoita on kiinnostanut, mm. Tiedot on nyt koottu. Erotiiikkaliikkeissä seksistä puhutaan aiempaa rohkeammin. Myyjät saavat kuulla asiakkailta suoraa puhetta siitä, minkälaiseen tarpeeseen mitäkin välinettä tullaan ostamaan.

Naisia ja nuorisoa käy erotiikkaliikkeissä koko ajan enemmän. Kuopiolaisliikkeessä uroskoirille tarkoitettuja keinonarttuja myydään lähes joka viikko. Palaute on ollut hyvää. Eroottinen kirjallisuus elää kulta-aikaansa.

Seksiä sivuilta metsästävät ostavat paitsi kirjoja, myös niiden oheistuotteita kuten leluja. Kohuttu 50 Shades -trilogia lyö myyntiennätyksiä maailmalla. Kirjat ilmestyvät syksyllä myös suomeksi. Kolme neljäsosaa Ateenan myymälöistä on sulkenut ovensa. Luopuminen eurosta ja paluu drakmaan nostaisi seksilelujen hinnat pilviin. Oletko menossa katsomaan Coldplayta? Saat käteesi seksileluvalmistajan rannekkeen. Suomalaiset naiset vaativat uusilta seksivälineiltä kestävyyttä, ekologisuutta ja turvallisuutta.

Halpojen kiinalaisten hieromasauvojen sijaan naiset ovat valmiita sijoittamaan jopa yli sata euroa maksaviin luksussauvoihin. HIV-tukikeskus on suunnitellut opettajien avuksi seksuaaliterveyden työkalupakin, joka sisältää mm. Terveystiedon opettaja ei ottaisi seksileluja opetuksen välineeksi. Nuorten seksuaaliterveyskasvatus on muuttunut yhä avoimemmaksi.

Uusinta uutta on nyt seksuaaliterveyden työkalupakki, joka sisältää muun muassa tekopeniksen ja -emättimen. Tänään aion kertoa siitä, miten sinä olet saanut alkusi ja miten jouduit äidin vatsaan, sanoo psykologi Kirsti Kivinen ja katsoo televisiokameran välityksellä suoraan silmiin.

Sukupuolitaudeista tai homoseksuaalisuudesta ei juuri kerrottu. Nykyaikaisessa seksuaalikasvatuksessa halutaan ottaa aiempaa paremmin huomioon myös seksuaalivähemmistöt ja maahanmuuttajataustaiset oppilaat. Erotiikkaliikkeessä asiointia ei enää häpeillä. Asiakkaina käy niin nuoria aikuisia kuin ikäihmisiäkin. Valikoimat huimaavat päätä, ja nautinnon lisäksi nykyään panostetaan myös seksuaaliterveyteen.

Sex mies seksi homoseksuaaliseen teija

HOMO THAI HIERONTA MIKKELI SEKSI SHAT