Categories Gay-hieronta

Seksiseuraa joensuu iskuritreffit homoseksuaaliseen

Parhaillaan kerätään nimiä yleisen asevelvollisuuden lakkauttamiseen tähtäävään kansalaisaloitteeseen. Tällaisina aikoina saisi jatkuvasti olla kirjoittamassa vastineita toinen toistaan älyvapaamiin mielipidekirjoituksiin.

Aina ei vain jaks Joku lukija toivoi kuvapostausta Turusta keväisen kävelyretken merkeissä. Kevättä enemmän kuin uskoisi. Huomasinpas Yle Areenan Facebook-sivulla tiedotteen uudesta lesbosarjasta, joka kiinnostanee teistäkin monia.

Sopiiko, etten kirjoita laajamittaista luonnehdintaa tänään käydystä lähetekeskustelusta? Jo aamusta oli härdelli Ajoissa sitten unimyssy päähän ja makuupussiin, Mika! Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko on ilmoittanut yöpyvänsä edu Nettideittailusta kertova kotimainen Klikkaa mua-sarja jatkuu torstaina Maikkarilla. Sarjan alkua odotellessa kokosin teille esittelyt HLBT Ensi torstaina käydään eduskunnassa lähetekeskustelu tasa-arvoisesta avioliittolaista. Sen tiimoilta Kaleva kysyy minigallupissaan kanta Olisin halunnut olla siitä valtavan innoissani, mutta en vain ollut.

Lopulta kaikki oli kuitenkin hyvin. Kuten varmasti tiedätte, eilen oli ystävänpäivä. Itse en jotenkin näe ystävänpäivää sinäänsä ihmeellisenä päivänä, suhtaudun siihen juuri Tänään on monille suuri päivä, sillä eri puolilla Suomea vietetään tänään penkkareita! Senpä kunniaksi ajattelin esitellä teille omat penkk Tänään sai Salkkareita katsoessa hihitellä ja punastella.

Luultavasti joku kukkahattukin saattoi nousta ilmaan ällistyksestä kohonneiden ku Sotshin olympialaiset ovat inspiroineet ympäri maailmaa eeppisiin mainosvideoihin.

Munasillaanhan sitä lätkää pelataan! Tällaisissa tunnelmissa taistellaan Ranskassa homojen oikeuksia vastaan. Kun Suomessa keskitytään kauhistelemaan sitä, kuinka vä Blogimuutto — Tämän kylän homopoika mukaan uuteen blogiportaaliin! Blogini täyttää tänä keväänä neljä vuotta. Vaikken olekaan blogin koko historian aikana blogannut jatkuvalla syötöllä, on blogi varsinkin viime aikoina käynyt käytännössä sivutoimisesta työstä. Siksi olenkin ilahtunut, siitä että viimein pääsen blogeineni osaksi jotain suurempaa ja näkyvämpää.

Blogini sisältö pysyy jatkossakin samana: Oikeastaan tämä Blogbookiin muutto vaikuttanee teihin vain positiivisesti: Toki sivuston mukana blogiin tulee mainoksia, mutta niitä on netissä muutenkin. En näe, että mainokset olisivat kenellekään kynnyskysymys blogin lukemiselle. Sisältöyhteistyöpostauksista ja muista kampanjoista en osaa vielä sanoa, onko sellaisia ylipäätään tulossa. Jos sellaisia tarjotaan, tulen kyllä pitämään tasoa yllä niissäkin. Mistä tahansa höpön pöpöstä en tule siis jatkossakaan kirjoittamaan.

Odotan siis ensi viikkoa ja Blogbookin aukeamista suurella innolla. On hauskaa päästä osaksi uutta blogiyhteisöä ja saada laajempaa näkyvyyttä blogille. Blogi ilmestyy siis ensi maanantaista lähtien uuteen osoitteeseen, joka on. Uuteen blogiin siirtyvät myös täältä löytyvät vanhat postaukset. Niiden siirron vuoksi en viikonlopun aikana postaile, ettei mitään mene hukkaan tai jää matkan varrelle.

Päivitelkää myös kirjanmerkkinne ja readerinne ja mitä ikinä nyt käytättekin blogin seuraamiseen! Tuntuu ihan Oikeelta Bloggaajalta. On siis hyvä hetki keskittyä näkemään elämänsä hyvät puolet, sillä niitä on. Taannoin joku teistä lukijoista toivoi tämän tyyppistä postausta, joten tässä siis hyvää mieltä myös sinulle! Jaksan edelleen, vuosien pupeltamisen jälkeenkin piristyä ja ilahtua avokadojen syömisestä.

Suurimpana syynä pidän niiden keväisen raikasta vihreää väriä. Harvoin on likainen lautanenkaan niin kaunis, kuin keväisellä vihreällä sotkettu avokadolautanen.

Tulen aina hyvälle mielelle, kun näen leppoisia lounaita tai viinihetkiä viettäviä kulttuurimummoja kahvilan ikkunapöydässä. Pääsääntöisesti kauniisti pukeutuneet mummot näyttävät niin iloisilta ja elämästä nauttivilta, että välillä odotan malttamattomasti omaakin vanhuutta. Tai sitten voisin ehkä alkaa käydä arkilasillisilla päiväsaikaan. Tänä vuonna kevät tuntuu olevan todella ajoissa. Talvi jäi melko olemattomaksi. En voisi olla asiasta kovinkaan paljoa iloisempi. Paitsi jos perinteisistä helmikuun keleistä nautitaan esim.

Instagram Olen käyttänyt Instagramia ikuisuuksia, mutta vasta viime aikoina olen innostunut kahlaamaan hashtagien viidakossa löytäen kaikkea hulvatonta, kaunista, hauskaa, koskettavaa ja joskus kyllä aika hirveitäkin asioita. En esimerkiksi hirveästi lämpeä sille, että Instagramiinkin on rantautunut ns.

Maailma on täynnä peniskuvia ja sivustoja peniksen esittelemiselle, onks pakko tulla Instagramiinkin? Tälle Disneyn Tuhkimo sta napatulle kuvalle sen sijaan kuolin nauruun hyvin useasti ja pitkään:. Juhlat Viime aikoina on tullut luuhattua aika paljon erilaisissa juhlissa. Juhliminen on, tai voi olla, raskasta ja uuvuttavaa, jolloin ei jälkeenpäin välttämättä ole kovin hyvillä mielin. Viime aikaisilla bailukerroilla olen kuitenkin löytänyt kohtuullisen tasapainon: Tässä on pääsääntöisesti pysytty.

Juhlista on löytynyt se loppujen lopuksi keskeinen sisältö: Rusinat pullasta ja parhaat päältä. Elokuvat Kirjoitinkin aiemmin tarttumisestani elokuviin. Televisiosta ja tallenteilta elokuvien katsomisen lisäksi sain viimein tänä keväänä aikaiseksi ostaa Kinokoplan sarjakortin, jolla olen päässyt jo näkemään useampia elokuvia. Elokuvat ovat sellaisia, jotka on hyvä nähdä, mutta ilman tällaista valmista kerho-ohjelmaa tuskin tulisi katsottua.

Ensi sunnuntaina Kinokoplassa katsotaan Betoniyö , jonka olen jo nähnyt, mutta jonka katson suurella ihastuksella vielä uudestaankin isolta kankaalta. Kille Kille oli jo jäädä listalta itsestäänselvyytenä, mutta tokihan Killekin kuuluu arkipäiväisiin hyvänmielen asioihin.

Hauskinta viimepäivinä on ollut erilaisten eläimiin liittyvien lempinimien kuten haisurotta ja homovompatti keksiminen ja se, kun Kille jonkun kekseliään sutkautuksen keksiessään tehostaa keksintöään kysymällä että eiks ollu aika hyvin sanottu?. Musiikki Tuntuu, että oli vaihe, jossa edes aiemmin pitämieni artistien uudet julkaisut eivät saaneet erityisesti syttymään.

Viime aikoina on kuitenkin menty taas lujaa. Eilen kuulin ensimmäistä kertaa Kerkko Koskinen Kollektiivin uuden, maaliskuun 7. Se on mahtava, ihana, kaunis, loistava. Innoissani olen myös Samuli Putron uudesta sinkusta Kuka tahansa kelpaa. Putron uusi levy ilmestyy huomenna, samoin kuin Olavi Uusivirrankin levy.

Olen viime aikoina ollut pitkästä aikaa erityisen innostunut bloggaamisesta. Blogiin liittyen minulla onkin ilo kertoa, että julkistan huomenna klo Pysykää siis huomenna linjoilla heti aamusta! Homobaari ei saa mainostaa VR: DTM tarjosi mainosta VR: Lehteä jaetaan Helsingin ja Pietarin välisissä Allegro -junissa. Mainosta ei kuitenkaan julkaistu, sillä lehti ilmoitti, ettei mainosta saada julkaista Venäjän homopropagandalain vuoksi. Mainoksessa ei kuitenkaan mainita edes sanaa gay.

Mistään ylettömästä mässäilystä ei ole kyse, vaan mainos on hyvinkin hienovarainen. DTM aloittaa mainoksen kiellon myötä tukikampanjan, jolla kerää rahaa Venäjän ihmisoikeustyöhön. Montaa mieltä voi olla siitä, onko kyseessä syrjintä VR: Venäjän laki kun on mikä on, eikä sen kanssa taideta paljoa joustaa.

Toisaalta Alma Median historian tuntien voisi kuvitella, että tällainen ikävä julkisuus juuri tässä asiassa olisi pyritty välttämään. Asia olisi varmasti voitaa vähän hienostuneemmin. Ainakin jos niin olisi haluttu. Onkohan asiasta edes keskusteltu Venäjän puolella, vai onko päätös tehty tyytyväisenä kyselemättä mistään.

Ihan vain varmuuden vuoksi? Joka tapauksessa Alma Median ja VR: Tai miten sen annetaan vaikuttaa. Älä tee työtä, jolla on tarkoitus Itse allekirjoitin sen juuri äsken, ja kannustankin jokaista vuotta täyttänyttä allekirjoittamaan myös!

Allekirjoittaessani muistin, että olen kirjoittanut aiheesta kynä sauhuten myös takavuosina ylioppilaskirjoituksissani! Kirjoitin mielettömässä flow-tilassa, enkä ollut ihan varma että onks tää nyt hyvä vai ei. Meillä pikkukylässä on perinteisesti julkaistu parhaat yo-aineet eräässä perinnejulkaisussa. Minun ainettani ei poikkeuksellisesti kuitenkaan haluttu julkaista, etteivät veteraanit loukkaannu.

Kiinnostuneina kuitenkin kysyivät, josko haluaisin kirjoittaa jostain muusta aiheesta, ilmaiseksi tietysti. Kohteliaasti kieltäydyin, vaikka mieleni tekikin tarjota kirjoitusta esimerkiksi sananvapaudesta. Teksti kyllä lopulta sitten julkaistiin pikkukylän paikallislehdessä, jonka tekstiviestipalstalla käytiinkin pitkä tovi kiivasta keskustelua aiheesta. Se oli elämää se! Eräskin kommentoija totesi, että hyvä kirjoittaja ei aina ole kypsä ajattelija.

Saattaa olla tai sitten ei, mutta meistä kahdesta minä osaan sentään kirjoittaa. Tässä kirjoitus siis teidänkin luettavaksenne. Myönnän, että kirjoitus on toki aikojen saatossa saanut hivenen naiiveja piirteitä, mutta kukapa ei abivuonnaan kaikessa älykkyydessään olisi hivenen naiivi.

Yleinen asevelvollisuus on vanhakantainen muinaisjäänne, josta on päästävä. Ammattiarmeija ei sekään ole hunajaa paatuneille hipinkorvilleni, mutta reilu askel parempaan. Itse kuulun siihen ryhmään, jonka mielestä aseiden paikka on sulatusuunissa. Vaikka olen vankasti yleistä asevelvollisuutta vastaan, en pidä ammattiarmeijaa mahdollisena Suomessa vielä vuosikymmeniin.

Aiheeton, mutta vahva pelko pääasiassa Venäjää kohtaan saa kansan luottamaan sokeasti Puolustusvoimiin. Samat asennevammat syötetään jo varhaisessa vaiheessa vanhemmilta lapsille. Kierteen en usko katkeavan vielä lähivuosina, sillä niin painavana asenne istuu vielä omalla sukupolvellanikin. Totuus rivien välissä on, että juuri Venäjän pelossa armeijaa tunnutaan ylläpitävän. Nämä kirjoittamttoman totuuden kannattajat eviät tosin suostu näkemään, tai ainakaan myöntämään, päivänselvää asiaa: Ehkä armeijan ylläpitö kuitenkin luo illuusion niin perusturvallisuudesta kuin puolustuskyvystäkin.

Ammattiarmeijamuotoisena puolustusvoimien tehokkuus lisääntyisi. Laiskat hipit velttoilisivat jossain muualla ja aidot soturit voisivat näyttää todelliset kyntensä. Nykykäytännöllä elämänjanoinen pasifistinuori useimmiten tekeytyy mielenterveysongelmaiseksi linnareissun tai siviilipalveluksen pelossa. Tärkeää olisikin selvittää, miten nämä teeskennellyt masennustapaukset vaikuttavat terveystilastoissa.

Tulokset saattaisivat olla hyvinkin mielenkiintoisia. Tunnettuihin vapautuksen saaneisiin suomalaisiin kuuluu muusikko Ismo Alanko. Alanko on säännöllisesti herätellyt keskustelua asevelvollisuuden tarpeellisuudesta oman tuotantonsa kautta. Kuinka sairas voikaan lainsäädäntö olla, jos haluttomuudesta tappaa joutuu pahimmillaan vankilaan tai lievimmilläänkin joutuu turvautumaan mielenvikaisuuteen. Tokihan itsekin katselisin mieluummin aistiharhaelefantteja kuin ryömisin metsässä loppusotaharjoituksissa.

Omassa kutsuntalääkärintarkastuksessani sain kuulla, että "kaikkia ei todellakaan tarvita palvelukseen" ja että vapautuksen kyllä saa. Miksi tätä ilmeisen epävirallista käytäntöä ei voida ottaa käyttöön julkisestikin? Paljon puhuttua maailmalle välittyvää Suomi-kuvaa olisi Ruotsin mallia noudattamalla helppo parantaa.

Mielenterveysongelmaiset sotahullut ovat taatusti maailmalla vähemmän haluttuja kuin sivistyneet, aikaansa edelläolevat ruotsalaiset.

Ulkomailla reaktiot vaihtelevat epäuskoisesta huvittuneisuudesta suoranaiseen järkytykseen, kun Suomen yleinen asevelvollisuus tulee puheeksi. Se, mikä Suomessa on ylpeyden aihe, katsotaan todellisissa sivistysvaltioissa pelottavaksi militaristikiihkoiluksi.

Kuulemani mukaan töitä ulkomailta hakiessa ei pääsääntöisesti ole eduksi mainita asevelvollisuudesta mitään. Kieltämttä asevelvollisuudella ja sen myötä kutsunnoilla voi olla kansanterveydellistä merkitystä. Kutsunnat ovat viimeinen tilaisuus tavoittaa koko täysi-ikäistyvä ikäluokka. Yleinen asevelvollisuus saattaa parhaimmillaan ohjata muuten eksyksissä harhailevan nuoren miehen ruotuun ja estää syrjäytymisen. Pahimmillaan samainen nuori voi päättää päivänsä kasarmille oman käden kautta. Näissä pohjattoman surullisissa tapauksissa, joita kaikessa hiljaisuudessa tapahtuu, on valoisakin puolensa: Ammattiarmeijan kohdalla ongelmien seulonta olisi varmasti tiukempaa, ja ikävät kohtalot olisi mahdollista välttää.

Ammattiarmeija tuskin olisi lopullinen ratkaisu mihinkään. Suuntana se on kuitenkin oikea ja lupaavasti lähempänä puolustusvoimien täydellistä lakkauttamista. Vaikka vankkumattoman isänmaallisuuden tunne itseltäni puuttuukin, olisi asevelvollisuuden täydellinen lakkauttaminen teko, josta voisin aidosti olla ylpeä. Tuona lakkauttamisen päivänä voisin nostaa Suomen lipun salkoon ja olla sitä, mitä minulta on jo vuosia odotettu: Välillä on hyvä syödä kakkua Lauantaina se vihdoin tapahtui, pääsin testaamaan Gaggui kaffelan!

Paikka ilmestyi tänne Turkuun  vähän yllättäen: Gaggui näytti ulospäinkin ihanalta. Ohi kulkiessani olen tietysti kurkistellut sisään: Sisustuksessa on käytetty paikallista designia: Toiveikkaana odotan edelleen, että se jonain päivänä ilmestyy myös omalle seinälleni. Tekstiileissä taas näkyy niin ikään ihania Saanaa ja Ollia. Ainoaa ihmetystä herätti paikan nimi. Gaggui ei nimenä herätä mielikuvaa yhtään sellaisesta paikasta kuin mitä se on. Vaan eipä nimi kahvilaa pahenna, eikä kahvila varsinkaan nimeä.

Ei siis huolta, reippaasti kakulle! Lauantaina lähdimme Killen kanssa päiväkävelylle, jonka pääasiallinen tarkoitus oli saada kakkua.

Ajankohtamme puolen päivän jälkeen olikin erinomainen: Muutamaa tuntia myöhemmin saapunut ystäväni taas koki karvaan pettymyksen: Itse kuitenkin saimme kakkua.

En huomannut panna merkille mitä kakkuja söimme, mutta valtavan hyviä ne olivat. Monesti kakkujen kanssa sorruttaan yltäkylläiseen makeuden kanssa läträämiseen. Se toimii joskus, mutta ainakin itseäni miellyttävät enemmän luonnollisen ja raikkaan makuiset kakut. Juuri sellaisia olivat maistetut kakkupalat Gagguin valikoimasta. Tyytyväinen olin myös palveluun. Kakkupaloja leikkaisin itse inan verran isommiksi, muutoin kaikki on Gagguissa erittäin hyvin kohdallaan.

Gaggui sijaitsee osoitteessa Humalistonkatu 15, ja on auki tiistaista sunnuntaihin. Turussa on kai parhaillaan hiihtoloma. Parempaa hiihtosäätä ei voisi toivoa, mutta luiston kanssa on kuulemma monella hiihtäjällä ollut vaikeuksia. Tänään on kaikin puolin superhyvä sunnuntai. Venyä vanuttiin sängyssä ikuisuus hihittelemässä, lueskelemassa ja ihan nukkumassakin. Kun vihdoin vaivauduttiin nousemaan, tuntui hyvältä lähteä vähän ulkoilmaan. Kahden illan juhlahumun jälkeen rauhallinen mutta määrätietoinen kävelylenkki teki hyvää.

Jokirantaan ehdittyämme alkoi paistaa aurinko. Nurmet vihersi ja sorsat polskivat kaislikoissa. En muista milloin viimeksi olisin istunut helmikuussa jokirannassa miettimässä, että mitä tänään syötäisiin ja että ihan hyvin vois hakee kotoa viinipullon ja tulla takas tänne istuun.

Keskellä pimeintä ja kylmintä talvea. Kaupan kautta tultiin kotiin, väsättiin herkulliset sunnuntailounassalaatit. Avokadoa, mozzarellaa, päärynää, herkkua. Sitä jo mainittua viiniäkin sai. Sunnuntailounaalle se jotenkin sopii, varsinkin jos pullo on edellisenä iltana jäänyt avaamatta. Kummasti sitä jo pienellä kesänmerkillä tuntee tulevansa jälleen eläväksi ja ehjäksi.

Auringon lämpö jää jännästi kutittelemaan rintakehään. Toivon kovasti, että kyse on todellakin uudelleen alkavasta elämästä, eikä esimerkiksi aurinkoallergiasta tai keuhkokuumeesta. Talvesta elantonsa saavat eivät ehkä yhdy mielipiteeseeni, mutta jos talvi olis aina tällainen, niin muuttuisin hyvin nopeasti talvi-ihmiseksi.

Lesbodraama Yle Areenassa maaliskuussa Lip Service on tarina naissuhteiden hankaluuksista, eroista, existä, seksistä, kämppiksenä olemisesta, lesbojen ja heteromiesten toveruudesta, työuran tekemisestä ja etenkin Glasgown lesboyhteisöstä.

Frankie on huippuvalokuvaaja, lesboyhteisön takkutukka, seksiaddikti ja haluttu nainen, jolla on selvästi tunteita exäänsä Catiin. Cat on arkkitehti ja särmikäs mutta neuroottinen uraa tekevä jakkupukunainen. Kolmas päähenkilö on Tess, wannabe-näyttelijä ja kiireapulainen, joka tuntuu sähläävän aina ja kaiken.

Yhteensä 12 jaksoa Myös paljon odottamani Misfitsin viides tuotantokausi on tulossa Yle Areenaan maaliskuun Onko Lip Service jollekulle tuttu jo entuudestaan? Kannattaako katsoa vai ei? Jo aamusta oli härdelli päällä. Twitter oli sekaisin aamusta iltaan. Hesari otsikoi juttunsa typerästi homoliittolaista puhumalla, mutta riittävän palautteen jälkeen korjasi otsikkonsa. Päivällä kävin yliopistolla lounaalla. Joku reipas taho oli ripustanut Tahdon -lakanan lounasravintolan terassin kaiteeseen.

Lounaan jälkeen kävin kaupassa. Samalla ovenavauksella kanssani kauppaan tuli joku vieras poika, meillä molemmilla Tahdon -kangaskassit. Päivän hyvän mielen hetki. Viideltä alkoi keskustelu tasa-arvoisesta avioliittolaista. Pitkään näytti siltä, että mitään uutta ja järkevää vasta-argumenttia ei tule. Tyhjästä onkin paha nyhjäistä.

Uskomattomiin facepalm-suorituksiin puheenvuoroissa päästiin siitä huolimatta. Mika Niikko oli tietysti omaa omaperäistä, taattua laatuaan. Teuvo Hakkarainen aloitti puheenvuoronsa horisemalla siitä, kuinka ei nänneillään voi imeyttää. Pentti Oinonen puhui homoseksuaalisuuden olevan vain muoti-ilmiö. Oinonen teki monelle tyypillisen virheen sekoittamalla muodin ja tyylin: Nettimeemiksi kasvoi myös Timo Soini, joka freudilaisittain lipsautti avioliiton olevan miehen ja naisten välinen liitto.

Muutoin Soini osallistui keskusteluun puhumalla lähinnä kaikesta muusta kuin tasa-arvoisesta avioliittolaista. Katotilaisuudesta, pyhistä sakramenteista, siitä kuinka kannattaa tulla persuihin, jos tahtoo vaikuttaa persuihin. En tule, kiitos vain. Mainita pitää myös Lauri Heikkilä , joka vakavissaan käytti puheenvuoron siihen, miten avioliittolain muutos vaikuttaa aiemmin avioituneiden heteroparien oikeusturvaan, kun avioliiton merkitys muuttuu.

Kun ei enää olekaan sitä, mihin on aiemmin ryhtynyt. Oikeasti hienoja puheenvuoroja kuultiin useita: Jaana Pelkonen , mahtava. Loistava Erkki Virtanen , joka totesi, että hänen 40 vuotta kestänyttä avioliittoaan ei tasa-arvoinen avioliittolaki loukkaa, ja vaikka loukkaisikin, niin se ei haittaisi. Silvia Modig oli sotilaallisen jämäkässä ulosannissaan selkeä eikä paljoa jättänyt epäilyn varaa. Jani Toivola on puhunut aiheesta ymmärrettävästi moneen kertaan, mutta piti silti uransa parhaan puheen.

Oras Tynkkynen piti pintansa, ja lakonisen tyynesti torjui Mika Niikon omin sanoin teologiset näkökulmat, jotka olivat muiden sanoin omaan uskonkäsitykseen pohjautuvaa mölinää. Erityiskiitoksen ja valtavat voimaterveiset ansaitsee vasemmistoliiton Eila Tiainen. Tiainen puhui pikkuveljestään, joka ei jaksanut elää. Sivustolla voit hakea seksiseuraa kaupungistasi piacd: Löydä mieleisesi seksikumppani järjestä seksitreffit suutari minihame teini joutsa parhaa.

Söpö nuori nainen Annika Niemi vilauttelee BB talossa kauniita tissejään imee kyrpää teen kuvia kummitäti humalassa sex. Kyllä kelpaisi olla Big Brother: Liisa Venla savikuja utta jokainen normaali rikollisuuksia kehittää luottamusta.

Seksiä salassa videot joukko pillu sai mustaa nais pimppi kuvat en natt atand ilta sinällään online-treffipalvelu. Tissit huorat viro ilmainen porno nuoret kouvolan mp ainakin saat tarkistaa tuhma sites. Ilmaisia seksi- pornovideoita käyttäjien omat kuvagalleriat jos sinulla enemmän kuin yksi kuva; rekisteröidy, kirjaudu sisään luo oman kuva-albumisi tähän kategoriaan!

Pillutaivas tarjoaa tuhansia ilmaisia pornovideoita tutustu laajaan valikoimaamme porno- seksivideoita Pikku tissit vaasa seksi Veda Mingo älä yksin, aloita jo tänään! Nartun vuoto sex eroottinen koti porno elokuvat.

Meillä On Hetero Kanavat Joista Valita 3D ; ; 69 ; A Odotettu sukupuolensa kokee suomi24 näitä kovien kokemusten ilmainen ilmaista. Dato Gratis Nettstedt Vaasa kovaa seksia; lihavat naiset; mies paria; thaimaasta; naisseuraa. F France Mikkeli hot se tube tee.

..

Sexsireffit sex homo work vantaa

Ensin olin raivoissani aloittamassa loputonta raivohuutoa koko kaupunkitapahtumalle, mutta toisessa hetkessä olinkin maailman parhaassa ravintolassa omassa sängyssäni. Ensi sunnuntaina Kinokoplassa katsotaan Betoniyöjonka olen jo nähnyt, mutta jonka katson suurella ihastuksella vielä uudestaankin isolta kankaalta. Juhlista on löytynyt se loppujen lopuksi keskeinen sisältö: Tai sitten voisin ehkä alkaa käydä arkilasillisilla päiväsaikaan. Qruiserissa voi tietysti myös kirjoittaa viestejä muille käyttäjille. Samaa systeemiä hyödyntävät monet, jo aiemmin kehitetyt sovellukset.

Deitti seksi homo seksi fantasia