Categories Gay-hieronta

Seksi asento homoseksuaaliseen s24 treffi

...

Eivät siis niele spermoja kuin "väkisin" ts. Ne jotka eivät anna persettä mutta ottaa suihin kokonaan Keski-suomi top sonni tai sonnit. Haluaisin alistua kokeneelle iso kulliselle top sonnille vaikka heti, ihan sama missä. Olen melko kokematon ja iso sekä kiihottaa että pelottaa kestääkö pikku pyllyni. Kiima hävittää pelkoa, joten antaa tulla. Toivottavasti osaat käsitellä mua rajusti, mutta rikkomatta. Pistä meiliä, olen lutkasi jo tänään.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Jos mies tykkää toisista miehistä niin silloin kyseessä on homoseksuaali.

Jos nainen tykkää toisista naisista, silloin sanotaan lesboksi. Jos joku tykkää sekä miehistä, että naisista - sellaista kutsutaan bi-seksuaaliksi. Näin olen itse tämän asian ymmärtänyt. Nyt jotkut tämän palstan peräkammarin poikamiehistä tai pikkupojuista määrittelee homouden ilmeisesti peppuseksin kautta?

Siis niin, että se joka naiskentelee toista peppuun olisi aina homo ihan sama onko vastapuoli samaa tai eri sukupuolta? No ei se nyt näin mene, herää pahvi! Itse olen vuosi sitten pitkästä parisuhteesta eronnut 29v nainen, ja parisuhteessa sain kertaa kuukaudessa todella hyvää peppuseksiä.

Jos mies olisi ollut muuten okei, se suhde jatkuisi varmasti edelleenkin, niin ihanalta se seksi tuntui. Varsinkin silloin kun ex-kultani sormi oli pepussani ja hän samaan aikaan kielellä kiusoitteli klitorista. Sain aina tajunnan räjäyttävän orgasmin tuossa tilanteessa.

Joten jos peppuseksistä tykkäävää heteromiestä haukutaan näillä palstoilla homoksi, niin mikäs minä sitten olen? Eli miten määritellään peppuseksistä tykkäävä heteronainen näiden homottelijoiden mielestä?

Homo en ole, koska olen nainen, ja lesbokaan en ole kun en ole koskaan naisten kanssa seksiä harrastanut, enkä koe sellaiseen edes mitään kiinnostusta. Eli en ole myöskään biseksuaali. Jos teillä on asiallinen nimitys peppuseksistä tykkääville heteroille, olisin tiedosta kiitollinen ja käyttäisin sitä itsekin esim.

En haluaisi käyttää sanoja anaaliseksi, tai peppuseksi tai mitään muita tuollaisia sanoja omassa ilmoituksessani, ne ovat mielestäni rivoja ja ne vievät keskustelun heti väärille raiteille. Haussa on mies isolla M: Ja jos ja kun seurustelu syvenee petipuuhien puolelle, silloin plussaa peppuhieronnan jalosta taidosta.

Mutta millä nimikkeellä netissä haetaan tuollaisia miehiä? Homottelijat varmaan tietävät sen oikeankin kutsuma nimen, kun homoiksi kaikki muut keskustelijat täällä haukkuvat? Peppun sisälle En tiedä kuka näitä täällä lukee, mutta itse eksyynnyin tälle palstalle. Keski-suomi top sonni tai sonnit Haluaisin alistua kokeneelle iso kulliselle top sonnille vaikka heti, ihan sama missä. No en tiedä mut mun mielestä heitä voit kysellä niinkuin kirjoittelitkin bi-mieheksi minä tosin olen itse homo mies jota nussitaan suoleen asun täs jyväskylän lähellä entiedä valaisiko tuo sinun kyselyäsi jos joku muu tietää paremmin odottele vastauksia terveisin t.

Jos olet transsukupuolinen homo: D Eli homomies naisen kropassa. No hei, vitsi vitsi. Kysymyksesi oli erittäin asiallinen, joten jollei nuo homottelijapeelot osaa siihen kunnolla vastata, voisivat vaikka vaihtaa keskustelualuetta.

Toisaalta mitä se heille kuuluu ja onko se heiltä pois vaikka mies olisikin ihan puhdas homo? No et sä antanut sit mitään vastausta toho kysymykseen!

Enhän mä tiedä siihen vastausta. Itse olen hetero, joka pitää peppuseksistä. Samoin myös puolisoni joka sattuu olemaan eri sukupuolta kuin minä.

Tykkään siis panna naistani peppuun ja nuolla hänen peppuaan. Lisäksi välillä dildotan ja annan naiseni dildottaa minua. Ei se meistä homoja tee. Jos mies vakiintuneessa, vuosia kestäneessä suhteessa haluaa naiseltaan silloin tällöin anaalia, on se jokseenkin normaalia.

Jos kuitenkin mies heti jo kolmen kuukauden jälkeen tapaamisesta ruinaa peräaukkoa naiseltaan, on se kaikkea muuta kuin normaalia.

Mielestäni miesystäväsi on seksuaalisesti häiriintynyt ja sinun on syytä suhtautua häneen varauksella. Kyllä kolme kuukautta on jo riittävän pitkä seukkailuaika, jotta peppuseksistä voi puhua. Sinkkuaikoina selvitin kaikissa satunnaissuhteissa yhden illan tuon peppumahdollisuuden, joskus sai, ei aina. Seurustellessa siihen siirryttiin aika pian ja harrastettiin satunnaisesti, joskus tytön aloitteesta, joskus minun. Naimisissa ollessa sitä saa harvakseen, mutta joskus sitä oikein tarjotaan.

Kavereiden kanssa on käytössä puolileikillinen sanonta, että kyllä toisilla treffeillä voi peppua pyytää, jos ei pantavaksi niin ainakin nuoltavaksi. Poika on homo eroa heti ei tämmöisen kanssa tarvi luuhata. Ei peppuseksin pyytäjän tarvitse olla homo, utelias vain. Olemme olleet monta vuotta naimisissa, ja mieheni sai päähänsä, että peppuseksiä on saatava.

Kyllästyin puheisiin ja sovittiin, että kokeillaan kerran. No saunan jälkeen se sitten tapahtui. Minulla se hiukan sattui voiteesta huolimatta ja mieheni mielestä se tuntui samanlaiselta kuin siihen "oikeaan" reikään paneminen. Anna nyt kaverisi kokeilla kerran, mutta ei rakkaus voi pyöriä pelkästään peppureiän ympärillä olkoot muotia tai ei. Anna sen mennä omiensa joukkoon. Tuollainen naiseltaan anaalia kinuava mies on juuri sellainen, joka pettää morsiantaan heti hääyönä oman bestmaninsa kanssa.

Kyllä meillä nautitaan anaaliseksistä molemmin päin. Joskus on kiva saada myös dildosta. Kyllä kuitenkin perinteinen ykkönen on parasta.

Peppu on vähän liiankin kireä ja runsaasta liukasteesta huolimatta terska ärtyy. Molemmilla tapit takapuolessa ja saa aivan mahtavat orgasmit. Nainen tuntee olevansa täynnä, emätin on kireämpi ja omatkin orgasmit tuntuvat räjähtäviltä, tappi hinkkaa samalla eturauhasta ja orgasmia pystyy pidättelemään paljon kauemmin. Eiköhän se anaaliseksikin ole aika perusjuttuja nykyaikana, jopa molemmin päin.

Tietenkään ei pidä mitään sellaista tehdä jota ei halua. Rauhallisesti vain kokeilemaan ja paljon liukkaria. Itse miehenä voisin asian ilmaista niin että olihan se aluksi kun sai sen sisään, tiukan tuntuista ja todellakin uusi kokemus ja tuntuihan se kyllä hyvältäkin.

Todellakaan minulla ei ole minkäänlaisia tuntemuksia homouteen. Eli en todellakaan tunne vetoa hiplailla miehen takalistoja. Mielestäni ei saisi tuomita liian jyrkkään näitä ihmisiä jotka sitä haluaisivat koittaa, se ei silti todellakaan viittaa homouteen vaan kokeilunhaluun ja ehkä jo ennemmin löydettyyn nautinnonlähteeseen. Eikä se viittaa myöskään siihen ettei se ykkönen olisi kuiteskin se pää "juttu".

Toiset nyt vain haluaa koittaa kehittää mahdollisesti suhteessaan seksielämää. Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Itsellä nyt jo taasen reipas 2v. Antaa intohimon viedä molemmat yhteisille maille.. Itsekin olen vuotias mies. Minäkin haluaisin kokeilla anaaliseksiä mutta emäntä ei siihen suostu.

Ja olen varmaan Suomen homofobisin mies. Mielestäni asia on ihan normaalia ihmisen seksuaalisuutta, eikä siinä ole mitään pahaa. Jos et halua niin sanot sen, piste. Jos haluat antaa mahdollisuuden niin huolehdi, että olet erittäin kiihoittunut kun aloitatte.

Ja käytä kondomia ja liukastetta. Jos et tykkää niin se siitä, ei tarvitse enää kokeilla. Voithan ehdoksi laittaa esim. Minä olisin ainakin taivaassa. Kaunis nainen panee minua, ihanaa!!! No mutta totuus on että kukaan ei saa vaatia yhtikäs mitään. Jos kuitenkin sua kiinnostaa niin kannattaa peppuseksiä toki kokeilla. Itse siitä kyllä tykkäänkin mutta vain ja ainoastaan erittäin tutun partnerin kanssa.

Siinä se ongelma että joskus se sattuu, meinaa jos on tullu hosuttua esileikeissä. Toisaalta joskus saattaa tulla sotkua, mikä aikanoloa. Ja vielä yksi huono juttu on se että kumiukot ei oikein tahdo kestää siinä puuhastelussa: Mutta parhaimmillaan peppuseksi on ihanaa ja sillä ei ole mitään tekoa homouden kanssa. Sama tekniikka siis toimii myös muilla seksipalstoilla, mikäli sheriffi ei asiaan puutu. Ikävä olla kyyninen mutta tämä sama on nähty satoina muunnelmina niiden vuosien kuluessa, joiden ajan näitä suomi Alkuperaistä kirjoittajaa keskustelussa ei enää esiinny kun on saatu homotteluvaihde päälle.

Homottelijoita ja muita sormella osoittelijoita on turha valistaa. Ne ovat täällä vain provoilemassa ja haluavatkin saada lisää huomiota. Voivat nääs sitten koulussa maanantaina pullistella kuinka kovia jätkiä olivat kun uskalsi vat ihan omakätisen nimettömästi haukkua seksipalstan perverssiä anaaliinussijaa pienimunaiseksi hinttariksi.

Taidatte olla lapsia tai kokemattomia. Queen oli oikeilla linjoilla. Pää-asia on että halusiko miehesi peppua sinulta joka olet nainen vai naapurilta joka on mies. Ole onnellinen että halusi sulta,koska se kuvastaa vain sitä että kiihotat häntä. En itse ole koskaan pannut takareikään ketään naista joka muutenkin tuntuu vastenmieliseltä ja pilluun kapakan jälkeen paremman puutteessa olen pannut,riippuen promelleista"minun" ehkä Eli jos nainen tosissaan kiihottaa ,sitä voi panna mihin vaan ja tehdä mitä vaan, tietysti vain naisen halut huomioon ottaen.

Näillä homoihin vertaajilta vain puutuu se kaunis nainen joka paikkoihin voisi tutustua. Ostaahan jotkut miehet ladoja ja skoodiakin joka ei ole järjellä selitettäviä asioita. Muuten siinä vielä käy niin, että kun joskus naitte takaapäin niin miesystäväsi lipsauttaa täydessä vauhdissa B-rappuun aivan kuin huomaamatta.

Eipä tunnu kivalta sekään, no ei. Ei poikaystäväsi ole homo en ainakaan usko niin anaaliseksihän on ihan normaalia monet pitävät siitä. Mutta jo toinen osapuoli ei syystä tai toisesta halua anaaliseksiä niin ei siihen ole pakko suostua!!! Hommatkoon sitten vaikka tekoanuksen!!!!!!!!!!!!!!! Ja ainahan voit kokeilla jos et pidä niin jätä se homma sikseen Satkin jo paljon vastauksia.

Olen myös sitä mieltä, että teet niin kuin parhaaksi näet ja jos se sinusta tuntuu ok: Mieheni kanssa olemme harrastaneet peppuseksiä silloin, kun mulla on ollut menkat. Ei olla viitsitty veren kanssa sohlata, varsinkin jos vuoto on runsasta. Ja jos on haluttanut, niin peppuseksillä olemme saaneet molemmille nautintoa. Eli mieheni sitä ehdotti ja päätin kokeilla ja olen sen jälkeen sitä itsekin ehdottanut, kun on haluttanut menkkojen aikana.

Liukastinta kyllä pitää olla paljon! Ja mieheni ei yleensä purkaudu peppuuni, koska joskus on mennyt vähän "ruikulille" sen jälkeen. Vastaa alkuperäiseen viestiin Pitäisikö suostua?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Eiköhän se anaaliseksikin ole aika perusjuttuja nykyaikana, jopa molemmin päin. Mukavaa jatkoa sinulle, "hetero". Taidatte olla lapsia tai kokemattomia. Se, että olet valinnut nimimerkiksesi sanan hetero, paljastaa hyvin paljon sinusta. Mossad makasi jalkojeni välissä ja käytti oikeaa rintaani tyynynä. Tietenkin takaapäin haluavat koira-asento ovat eläimiin sekaantujia. Alkuperaistä kirjoittajaa keskustelussa ei enää esiinny kun on saatu homotteluvaihde päälle.

SEXI KAUPPA THAI GAY HIERONTA RAUMA

Ilmaista gay puhelinseksiä ryhmä sex

: Seksi asento homoseksuaaliseen s24 treffi

Ilmaisia gay videoita homoseksuaaliseen seksiä kuopiossa Devils den pattaya gay lauttasaari hieronta
ILMAISIA HOMOSEKSUAALISEEN EROOTTISIA VIDEOITA SEKSIASENNOT KUVIA 479
HOMO FINNISH PORN TORRENT THAI HIERONTA OULU 138
Homoseksuaaliseen seksikamera matkaseuraa lappiin 237