Categories Gay-hieronta

Pikku meis homo miehen ejakulaatio

pikku meis homo miehen ejakulaatio

Mulla oli joskus nuorempana sellainen kokemus että menin yhden tyypin luokse yöksi. No myöhemmin sitten baarissa yksi puolituttu tuli kuiskaamaan, että sulla on kuulemma tosi pieni. Eli juoru oli lähtenyt kiertämään ja tunsin itseni hylkiöksi, jota kaikki välttelevät. Edellinen kirjoittaja sanoi, että parisuhteessa koolla on vähemmän merkitystä kuin yhdenyön jutuissa mutta on aika tavallista, että kun tapaillaan niin sänkyyn mennään aika pian deittailuvaiheessa.

Ongelma, joka mulle on muodostunut on se, että olen käynyt treffeillä ja tavannut kiinnostavia tyyppejä mutta en ole uskaltanut mennä sänkyyn asti kun olen pelännyt että tulen torjutuksi munan koon takia. Ja se deittailu on sitten hiipunut aika nopeasti ilman seksiä.

Oon nyt sitten elellyt yksin useita vuosia vaikka olen kuulemma hauska, kiva ja komea koska tuntuu että en pääse tuon sänkyvaiheen yli sinne parisuhteeseen asti torjutuksi tulemisen pelon takia.

Nykyään sanon aina etukäteen viestittelyssä, että mulla on sitten pieni kulli. Eipä ole kuin yks tai kaks kertaa muodostunut sen jälkeen esteeksi. Tätämkannattaa kokeilla, muuten käy just niin, että et kehtaa mennä sänkyyn, kun sen aika tulee ja vastapuoli alkaa menettää kiinnostusta tai luulla, että et pidä hänestä ja siksi et halua seksiä.

Rehellisyys aikaisin tässäkin valttia. Oikeesti ens kerralla sano etukäteen: Sitten on taas sekin juttu, että minkä kokoinen on kenenkin mielestä pieni. Ilokseni olen huomannut, nyt kun on jo vähän kokemusta, että monella ei juurikaan ole isompi, tai sitten on muita puutteita, kuten ei seiso kunnolla, tai siemensyöksy on heikko jne Jos olet itse bottom, niin Sinun munasi koolla ei ole mitään merkitystä. TOPilta usein vaaditaan isompaa kokoa. Minä olen top ja omistan keskikokoisen tai ehkä sitä vähän isomman vehkeen.

Minä taas itse tykkään btm tyypistä jolla on pieni kyrpä. Minusta pieni on niin söpö. Toki tykkään myös muutenkin pienikokoisista hoikista pojista. Mutta se ei saa olla esteenä hyvään parisuhteeseen, on sitten mitä kokoa hyvänsä. Parisuhteessa kaikella muulla on enemmän merkitystä kuin kyrvän koolla. Jos kaverisi todella tykkää Sinusta, niin se hyväksyy Sinut juuri sellaisena kuin Luoja on Sinut luonnut..

Aivan olet aivan oikeassa, kyllä me Bottomit yleensä vaadimme, että TOP: Se on oikeastaan pidemmän päälle raivostuttavaa touhua noitten minimunasten kanssa ei meinaa tulla touhusta yhtään mitään ku aina luiskahtaa tietyissä asennoissa pois perseestä kesken aktin, niin siksi Itse Bottomina vaadin oikeesti TOP: Itse tykkään siitä että Top-olisi hyväkuntoinen ja urheilullinen kroppa ja muutenkin siisti, joka on täysin savuton, paitsi känni tupakointi satunnaisesti nyt sallittakoon, kunhan ei tule kaverille tavaksi mutta joo ihan kaikinpuolin olen samaa mieltä hänen kanssaan, kuten edellä jo mainittiinkin.

Ja tosiaankaankin niin parisuhteessa kaikella muulla on omat merkityksensä ja kyrvänkoko on sit aivan asia taas erikseen. Se ei liity parisuhteeseen mitenkään.

Ei sun parisuhde toimi, jos joka kerta homma jää kesken samasta syystä. Sä tuon perusteella hermostut, jos et saa tarpeeksi isoa ja kaveri kokee, ettei saa sua tyydytettyä kuitenkaan, vaikka kuinka yrittäisi parhaansa ja sitten topilla ei kohta seiso sulle se pienikään ja teidän parisuhde on sitten siinä. Sitä se "vaikeasti pantava tyyppi" tarkoittaa, vaikka olisit kuinka helppo tapaus tahansa.

Ei koolla tosiaan ole kovinkaan suurta merkitystä. Ei minullakaan iso ole, mutta kumppanin olen saanut ja vaihtanutkin. Jotkut siis pitävät pienemmästä, ja itsekin tykkään imeä ja saada peppuun, jos on vähän pienempi. Komppaan kokemuksesta myös edellistä ; Naiset hakee yleensä isokaluista ja paksua.

Huomaan, että tämä pienimunaisuusongelma ja siitä aiheutuva matala itsetunto on pitkälti oman pääni sisällä ja se mitä itsekukin pitää toisessa haluttavana vaihtelee enemmän kuin luulin. Vaikuttaa siltä, että paras keino mulle pitää yllä seksuaalista markkina-arvoani ja haluttavuuttani on pitää itseni hoikkana ja poikamaisen komeana, jolloin topit kiinnostuvat musta edelleen pienestä munasta huolimatta.

Mutta mitä kun ikävuosia tulee lisää? Olen kohta 30v ja tuntuu, että markkina-arvoni putoaa vuosi vuodelta kun ikää tulee lisää. Poikamainen kroppakaan ei enää pelasta kun naama alkaa valahtaa. Eli edelleen pelkään, että jään yksin ja markkina-arvoni romahtaa ja kukaan ei huoli mua.

Lisäksi tuntuu, että olen bottom vähän niin kuin default koska mulla on pieni. En kyllä tiedä haluaisinko olla pelkkä bottom mutta tuntuu, että se on se rooli jota mulle tarjotaan koska siinä roolissa mulla on markkina-arvoa eniten.

Hyvä kroppa tietysti kiinnostaa, mutta edelleen olet vähän fixaantunut tuohon ulkonäköön. Itsellä,nuorempana suuria ongelmia,mkun oli pienimmuna, enkä edes ollut kovin komee.

Nyt 49v ja pikkuisen on tullut vatsaa, mutta näen itseni vihdoinkin 'normaalina' kundina ja seksiä saan joka viikko ja ei ole mitään vakikumppania edes. Sellainenkin vois olla mahdollista, mutta itse en nyt halua suhdetta: Elimei edes se ikä ole ongelma: Joka viikko eri seksikumppani?

Eli kohta ole loppuunkaluttu lunttu, joka ei kelpaa enää kenellekään. Ihminen vanhetessaan jää todella yksin. Jos suinkin mahdollista löytää vakipartneri sinne petisille, niin se on paras kaikista vaihtoehdoista.

Sen lisäksi, että sulla on aina joku, jonka kanssa voit jakaa elämän iloineen ja suruineen, saat jatkuvasti aina vain parempaa seksiä, mitä enemmä opit tuntemaan partneriasi. Mä en tunne ketään ketkä olisivat olleet täysin tyytyväisiä yhden yön juttuihin.

Ainahan toki aluksi hehkutetaan miten hyvää seksiä ollaan saatu, mutta kun pintaa raaputtaa niin lopulta kyse ollut jostain känniähellyksestä, jossa ollaan saatu vaan kassit tyhjiksi. Upee varmaan, mutta 15cm ei kyllä ole pieni: Kokemuksesta sanon, että, jos sinulla on pienehkö, olet luultavimmin söpö.

Mitä olen kaluja nähnyt isoja, ne ovat lähinnä muodottomia järkäleitä. Olen myös ollut sellaisen kanssa, jolla oli pieni. Miehekäs olemus vaikutti enemmän kuin kalun koko.

Se, että viihdytte yhdessä ja että kaverisi omistautuu sinulle, ovat suhteen kannalta paljon isompi asia kuin sänkyakrobatia. Parhaimpia hetkiä suhteessa ovat olleet poikakaverin onnellinen hymy, kun tavattin tai matkustettiin yhdessä ja hänen spontaani halunsa tulla lentokentälle vastaan tai yölliset soitot baarin jälkeen, kun oli ikävä. Se, että kumppani osaa saada sinut tunteman itsesi erityiseksi merkkaa paljon. Monille topille sopii mainiosti, että heillä on isompi.

Loordin kaveri yliluutnantti omistaa 21 cm pitkän , ei paha, Loordilla itsellään ei iso, mutta Loordi toimiikin toisena osapuolena. Loordi toimii johtavassa lääkärin virassa , löytyykö palstalta kokeilunhaluisia miehiä,Loordilla oma omakotitalo uudellamaalla ja varallisuutta. Mikä on sanomasi tällä saitilla, jäi vähän vajaaksi. Pienimunaiset miehet ovat huonoja, en pidä heistä lainkaan joilla on pieni.

Joten sinä et varmaan tule enää ikinä saamaan keneltäkään Sinusta ainakin näkee jo parin rivin perusteella, että olet tosi iso mulkku: Bearin ei tarvitse kirjoittaa edes kahta riviä todistaakseen pienimunaisuutensa.

Pitää olla pieni muna, ettei lapsi repee ku sitä panee iiiiiihanasti. Oi voi, lapsikin näkee, ettei tuo sairas kommentti ole minun kirjoittamani. Sen sijaan henkisesti lapsen tasolla olevan pienimunaisen kaikenpuolinen impotenssi ilmenee siitä, että kommentoidaan toisen nimimerkillä Miten siinä kommentoidaan toisen nimellä?

Henkisesti lapsen tasolla oleva väittää olevansa se oikea bear. Kuules nyt taas alt. Etkö uskalla enää kirjoittaa rekattuna nimillä, joihin nyt "omistat oikeuden" kun olet ne täältä rekisteröinyt toisilta käyttäjiltä vatsanpuruja aiheuttamasta?

Olenko todellakin kaikki ne 4 jotka luettoloit? Vai tarkoittaako tuo alt jokaista rekisteröitymätön joka mainitsee sinut? Eikö kukaan ilmianna sinun sääntöjen vastaisia kommentteja? Ei yhtään heilauta Vihaan Ainoastaan sairas postailee tällasia "Kuules nyt taas alt. Aapo, sä et taaskaan vaan tajua.

Et sinä tyhmä ole, mutta sä et vaan tajua. Jokainen terve ymmärtää tämän asian tuosta vastauksestasi. En ala aapoksi, mielisairaan toiveesta. Jokainen terve tajuaa sinun sairautesi. Eipä ole näköjään sinunkaan huomattavasti pahemmin oireilevaan sairauteesi oikeita lääkkeitä löytynyt ;D sama levy pyörii vuodesta toiseen eikä taida se munakaan isommaksi muuttua vaikka kuinka uhoat ;D ja sinusta kertoo aika olennaisen asian se, että sinulle itsensä silpominen on vitsi.

Joten se siitä suosituksesta. Missä joku on ilmoittanut itsensä silppoamisesta? Mitä kertoo sinusta se, asioiden täydellinen vääristely? Yritä ymmärtää bear on rakastunut aapoon, eikä tiedä miten tekisi aapoon vaikutuksen.

Jos osaisit lukea ketjua aiempaa ja pystyisit hahmottamaan asioita pidemmällä jänteellä kuin se edellinen vastaus Tuttuun tyyliin nimimerkin vaihdosta huolimatta vuodesta toiseen jatkat ihan samasta ja sinulle näköjään erittäin tärkeästä asiasta eli henkisestä sairaudesta? Joka siis ilmenee noissa kahdessa aiemmassa lainauksessa, muista alatyylin kommenteista puhumattakaan. Ei aapoon voi olla rakastunut, koska aapolla ei ole omaa identiteettiä.

Sama ongelma on peepparilla. Pirstaleita kummastakin löytyy ja niistä voi yrittää tehdä kokonaiskuvaa, mutta kun lähtökohtaisesti nämä ovat päästään niin hajalla, ettei siihen riitä kaikki maailman lääkärit, psykologit, eikä jeesusteippikään, että se oikea persoona sieltä löytyisi, niin eipä maksa vaivaa yrittääkään tutustua.

Sitten kun vielä ihan ulkopuoliset amisjonnet ja muut puskanikit trollaavat lisää, niin tämä kommentointi on sitten tällaista. Helpompiakin ihmisiä, joilla ei ole vuosikausien trollaus- ja vihahistoriaa tai joka ei pelkurina pakene profiilista toiseen, varmasti löytyy. Monet topit haluaisivat kosketella sitä yms.

Kaappi homo mollaa muita homoja, koska ei hyväksy naista itsessään. Sen sanon että, jestas täällä Suomenkin massa on paljon.. Paljon enemmän mitä missään opuksissa sanotaan. Tulkaa homot rohkeasti ulos kaapeistanne, teitä kun on niin runsaasti. Ja kaikki suomalaiset naiset ovat itseasiassa hyvin maskuliinisia verrattuna muiden maiden naisiin.

Ei ihmekään kun niiltä ei ikinä saa. Ex mieheni oli kaappihomo. Ei ollut vaikea päätellä. Tuskin koskaan seksiä, hirveä naisviha puheissa, eräänlaista homofoobisuutta, kone täynnä gay pornoa, haki seksiä netistä vain miehiltä, suhtautui selkeästi miehiin lempeämmin ja suopeammin kuin naisiin.

Naisille oli enemmän limainen kähmijä ja usein selitti miten naiset on ihmisinä alempi arvoisia. Toivon lämpimästi että lopettaisi naisten kusettamisen ja löytäisi joskus itselleen elämänsä miehen. Itse olen transmies ja jollain tapaa siis ymmärrän hänen hankalan tilanteensa ja vihan minuakin kohtaan koska en joudu elämään kaapissa ja olen tullut hyväksytyksi itsenäni ja hän on jumissa macho roolissaan ja mitä vanhemmaksi hän tulee sitä vastenmielisempiä tuntuu naiset hänelle olevan.

Niin ja tuo hillitön naisissa juokseminen ja panomiehen maine kuuluu asiaan. Samoin että ei ole kunnon mieskavereita vaan kaikki juuri näitä muovillä koristeltuja tyhjäpää lässyttäjiä jotka tarjoaa joko alapäätään tai on aina järjestelemässä draamoja ja ihmissuhdesotkuja kaappihomon kanssa.

Miten voi juosta naisissa, jos on homo? Mitä siis tällainen tekee naisen kanssa, koska seksiä ei varmaankaan pysty harrastamaan? Kyllähän naistenmiehet harrastavat seksiä naisten kanssa. Eri asia on miehet, joilla on paljon naisia kavereina. He ovat yleensä homoja, koska eihän heteromies sellaiseen pysty, jos ei saa kaikilta naisilta seksiä. Täällä kun on ketjuissa pähkäilty homoparien mies-nais-roolitusta, niin ainakin omalta kohdaltani ymmärrän täysin sellaista, joka lähtee pois suhteesta, jossa ei enää tiedä kenen sukupuolen kanssa tänään hengailee.

Eikä se ole kummankaan vika, homma ei vaan toimi. Kyllä se junttimacho kertoo ihmisestä jo paljon selkeämmän kuvan kuin trans-persoona, joka voi olla niin monenlaisia variaatioita yhden peruukin alla ja koko ajan ihmisenä hakee jotain omaa persoonallisuuttaan ja elää elämäänsä jatkuvan kasvun kautta ja vasta valtavien kriisien kautta pääsee johonkin itsensä hyväksyntään.

Kun junttimacho ei tarvitse mitään draamaa ja silti flaksi käy. Vaikka olisi sitten lopulta sängyssä "naismainen" ja bottom. Täytyy vaan lähteä rehellisesti suhteeseen ja jos suhteen aikana kasvetaan erilleen tai löydetään itsensä uudelleen junttimachona tai trans-henkilönä ja ymmärretään, ettei tämä sitten olekaan ihan mitä haluaa, niin se suhdekiemura pitää ottaa opetuksena, eikä toisen syyllistämisenä jälkikäteen netissä tms.

Kaavamainen junttimacho saattaa olla kaapissaan ihan tyytyväinen ja pärjää yllätyksettömyydessään ihan mainiosti, eikä kehitä draamaa siitä, että kolme tuntia pitää valkata kuteita päälleen tai viiniä maistellessaan huomaa, että on ihan vääränväriset rakennekynnet sille viinille tai oumaigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad, pizzanpala putosi rinnuksille. Erilaisuus on voimaa, mutta jos oikeasti ollaan ihan erilaisia, niin parempi olla aloittamatta koko suhdetta. Mä ainakin oon valitettavasti niin vanhakantainen, että mieluummin ottaisin deitille kaappihomon kuin kaappitrans-henkilön.

Lähinnä siksi, että en halua loukata ihmistä, joka kenties oikeasti käyttää hirmusti aikaa ollakseen sellainen itsensä hyväksynyt ihanuus, minkä hän itse uskaltaa päästää peilistä ihmisten ilmoille ja sitten minä menen möläyttämään, että "haluan ennemmin sen oikean ihmisen sieltä meikin alta" ja tökerönä junttimachona loukkaan toista, joka heittää viinit naamalleni ja lähtee pahoillaan kotiinsa.

Juntille kaappimacholle kun menen sanomaan, että "nosta housus, persvako näkkyy", niin ei hän siitä todennäköisesti loukkannu, vaan voi jopa uhmakkaasti vetää housut kokonaan alas. Kysymällä ja ottamalla puheeksi homous vähän asiaa sivuten ja katsomalla hänen reaktioitaan. No ei miehesi ainakaan homo voi olla varsinkin jos hän on kanssasi harrastanut seksiä mutta biseksuaali hän voi olla. Ensinnäkin kaappi ja kulissi ovat 2 eri asiaa. Nimittäin itsekkin olen kaappihomo mutta ei tulisi mieleenkään että alkaisin elämään mitään kulissi elämää koska en saa siitä itselleni mitään.

Kun ihmiset tivaavat miksi minulla ei ole tyttöystävää sanon kyllä suoraan että ei vois vähempää kiinnostaa, mutta en koe tarpeelliseksi kertoa että olen homo koska yksikään hetero ei tee sillä tiedolla yhtään mitään.

Ja jos joku "hetero" mies erehtyy kysymään minulta että olenko homo niin vastaan että sinuahan nuo miesten seksuaaliset suuntautumiset tuntuvat kiinnostavan. Enkä ole kertonut homoudestani vanhemmilleni ja sisaruksilleni enkä kerro. Ja en hauku julkisesti homoja vaan päinvastoin puolustan heitä.

Koska homo tietää tasan tarkkaaan mitä haluaa ja mitä ei, olipa sitten ulkona tai kaapissa. Mutta sen sijaan biseksuaali ei osaa päättää, joten he ovat epävarmoja itsestään. Ja se juuri aiheuttaa sen että eletään kulissielämää haukutaan homoja hehkutetaan naisia jne. Joka tapauksessa kysyjä paljastaa naisissa piilevän narsismin, ei ole muita kun hän, eikä mitään eikä ketään saa huomata. Valtava kilpailija on astunut kehiin - kokonainen saippuafirma tuotteineen. Vai yritätkö sinä avioeroa ränkättämällä miehelles kaikenlaista paskaa.

Jos miehesi on BI se ei oikeastaan sinulle kuulu, ole tyytyväinen niin kauan kuin miehellesi kelpaat, tulee päivä jolloin hän on saanut sinusta tarpeekseen.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Mistä tunnistaa kaappihomon? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

... Pikku meis homo miehen ejakulaatio

WEBCAM SEKSI KOTIMAINEN HOMOSEKSUAALISEEN PORNO

6. tammikuu Shemale latex fetissi homo treffit mies siveysvy ss gay. lelu ilmainen seksitreffi miehet etsivät naisia thai hieronta herttoniemi shemale on girl tekopillu suomalaiset seksi videot sexi tarinoita pikku saa orkasmin sexwork girls Suomi24 search bb suomi sex naisen ejakulaatio treffit joensuu suomalaista. Katsos kun, itselleni oli kyllä selvä, että "homo" tarkoitti miestä esimerkissäsi. Ja tämä . Ejakulaation alkamista ei pysty tietoisesti pysäyttämään (jonka vuoksi. ejakulaatio video ihanat sinkut raakel liekki alasti mies naisten alusvaatteissa lippulaiva mies etsii paria anaali videot isabella mistä löydän miehen koodi chat .

Jotkut siis pitävät pienemmästä, ja itsekin tykkään imeä ja saada peppuun, jos on vähän pienempi. Komppaan kokemuksesta myös edellistä ; Naiset hakee yleensä isokaluista ja paksua. Huomaan, että tämä pienimunaisuusongelma ja siitä aiheutuva matala itsetunto on pitkälti oman pääni sisällä ja se mitä itsekukin pitää toisessa haluttavana vaihtelee enemmän kuin luulin. Vaikuttaa siltä, että paras keino mulle pitää yllä seksuaalista markkina-arvoani ja haluttavuuttani on pitää itseni hoikkana ja poikamaisen komeana, jolloin topit kiinnostuvat musta edelleen pienestä munasta huolimatta.

Mutta mitä kun ikävuosia tulee lisää? Olen kohta 30v ja tuntuu, että markkina-arvoni putoaa vuosi vuodelta kun ikää tulee lisää. Poikamainen kroppakaan ei enää pelasta kun naama alkaa valahtaa. Eli edelleen pelkään, että jään yksin ja markkina-arvoni romahtaa ja kukaan ei huoli mua. Lisäksi tuntuu, että olen bottom vähän niin kuin default koska mulla on pieni.

En kyllä tiedä haluaisinko olla pelkkä bottom mutta tuntuu, että se on se rooli jota mulle tarjotaan koska siinä roolissa mulla on markkina-arvoa eniten. Hyvä kroppa tietysti kiinnostaa, mutta edelleen olet vähän fixaantunut tuohon ulkonäköön. Itsellä,nuorempana suuria ongelmia,mkun oli pienimmuna, enkä edes ollut kovin komee.

Nyt 49v ja pikkuisen on tullut vatsaa, mutta näen itseni vihdoinkin 'normaalina' kundina ja seksiä saan joka viikko ja ei ole mitään vakikumppania edes. Sellainenkin vois olla mahdollista, mutta itse en nyt halua suhdetta: Elimei edes se ikä ole ongelma: Joka viikko eri seksikumppani? Eli kohta ole loppuunkaluttu lunttu, joka ei kelpaa enää kenellekään. Ihminen vanhetessaan jää todella yksin.

Jos suinkin mahdollista löytää vakipartneri sinne petisille, niin se on paras kaikista vaihtoehdoista. Sen lisäksi, että sulla on aina joku, jonka kanssa voit jakaa elämän iloineen ja suruineen, saat jatkuvasti aina vain parempaa seksiä, mitä enemmä opit tuntemaan partneriasi.

Mä en tunne ketään ketkä olisivat olleet täysin tyytyväisiä yhden yön juttuihin. Ainahan toki aluksi hehkutetaan miten hyvää seksiä ollaan saatu, mutta kun pintaa raaputtaa niin lopulta kyse ollut jostain känniähellyksestä, jossa ollaan saatu vaan kassit tyhjiksi. Upee varmaan, mutta 15cm ei kyllä ole pieni: Kokemuksesta sanon, että, jos sinulla on pienehkö, olet luultavimmin söpö.

Mitä olen kaluja nähnyt isoja, ne ovat lähinnä muodottomia järkäleitä. Olen myös ollut sellaisen kanssa, jolla oli pieni. Miehekäs olemus vaikutti enemmän kuin kalun koko. Se, että viihdytte yhdessä ja että kaverisi omistautuu sinulle, ovat suhteen kannalta paljon isompi asia kuin sänkyakrobatia.

Parhaimpia hetkiä suhteessa ovat olleet poikakaverin onnellinen hymy, kun tavattin tai matkustettiin yhdessä ja hänen spontaani halunsa tulla lentokentälle vastaan tai yölliset soitot baarin jälkeen, kun oli ikävä. Se, että kumppani osaa saada sinut tunteman itsesi erityiseksi merkkaa paljon.

Monille topille sopii mainiosti, että heillä on isompi. Loordin kaveri yliluutnantti omistaa 21 cm pitkän , ei paha, Loordilla itsellään ei iso, mutta Loordi toimiikin toisena osapuolena.

Loordi toimii johtavassa lääkärin virassa , löytyykö palstalta kokeilunhaluisia miehiä,Loordilla oma omakotitalo uudellamaalla ja varallisuutta. Mikä on sanomasi tällä saitilla, jäi vähän vajaaksi. Pienimunaiset miehet ovat huonoja, en pidä heistä lainkaan joilla on pieni. Joten sinä et varmaan tule enää ikinä saamaan keneltäkään Sinusta ainakin näkee jo parin rivin perusteella, että olet tosi iso mulkku: Bearin ei tarvitse kirjoittaa edes kahta riviä todistaakseen pienimunaisuutensa.

Pitää olla pieni muna, ettei lapsi repee ku sitä panee iiiiiihanasti. Oi voi, lapsikin näkee, ettei tuo sairas kommentti ole minun kirjoittamani. Sen sijaan henkisesti lapsen tasolla olevan pienimunaisen kaikenpuolinen impotenssi ilmenee siitä, että kommentoidaan toisen nimimerkillä Miten siinä kommentoidaan toisen nimellä?

Henkisesti lapsen tasolla oleva väittää olevansa se oikea bear. Kuules nyt taas alt. Etkö uskalla enää kirjoittaa rekattuna nimillä, joihin nyt "omistat oikeuden" kun olet ne täältä rekisteröinyt toisilta käyttäjiltä vatsanpuruja aiheuttamasta?

Olenko todellakin kaikki ne 4 jotka luettoloit? Vai tarkoittaako tuo alt jokaista rekisteröitymätön joka mainitsee sinut? Eikö kukaan ilmianna sinun sääntöjen vastaisia kommentteja?

Ei yhtään heilauta Vihaan Ainoastaan sairas postailee tällasia "Kuules nyt taas alt. Aapo, sä et taaskaan vaan tajua. Et sinä tyhmä ole, mutta sä et vaan tajua. Jokainen terve ymmärtää tämän asian tuosta vastauksestasi. En ala aapoksi, mielisairaan toiveesta. Jokainen terve tajuaa sinun sairautesi. Eipä ole näköjään sinunkaan huomattavasti pahemmin oireilevaan sairauteesi oikeita lääkkeitä löytynyt ;D sama levy pyörii vuodesta toiseen eikä taida se munakaan isommaksi muuttua vaikka kuinka uhoat ;D ja sinusta kertoo aika olennaisen asian se, että sinulle itsensä silpominen on vitsi.

Joten se siitä suosituksesta. Missä joku on ilmoittanut itsensä silppoamisesta? Mitä kertoo sinusta se, asioiden täydellinen vääristely? Yritä ymmärtää bear on rakastunut aapoon, eikä tiedä miten tekisi aapoon vaikutuksen.

Jos osaisit lukea ketjua aiempaa ja pystyisit hahmottamaan asioita pidemmällä jänteellä kuin se edellinen vastaus Tuttuun tyyliin nimimerkin vaihdosta huolimatta vuodesta toiseen jatkat ihan samasta ja sinulle näköjään erittäin tärkeästä asiasta eli henkisestä sairaudesta? Joka siis ilmenee noissa kahdessa aiemmassa lainauksessa, muista alatyylin kommenteista puhumattakaan.

Ei aapoon voi olla rakastunut, koska aapolla ei ole omaa identiteettiä. Sama ongelma on peepparilla. Pirstaleita kummastakin löytyy ja niistä voi yrittää tehdä kokonaiskuvaa, mutta kun lähtökohtaisesti nämä ovat päästään niin hajalla, ettei siihen riitä kaikki maailman lääkärit, psykologit, eikä jeesusteippikään, että se oikea persoona sieltä löytyisi, niin eipä maksa vaivaa yrittääkään tutustua.

Sitten kun vielä ihan ulkopuoliset amisjonnet ja muut puskanikit trollaavat lisää, niin tämä kommentointi on sitten tällaista. Helpompiakin ihmisiä, joilla ei ole vuosikausien trollaus- ja vihahistoriaa tai joka ei pelkurina pakene profiilista toiseen, varmasti löytyy. Monet topit haluaisivat kosketella sitä yms. Joudun kompensoimaan pienimunaisuuttani olemalla sängynkin ulkopuolella erityisen ihana, mukava, hauska ja anteliaan avokätinen.

Isoilla meloilla varustettujen ei tällaista vaivaa tarvitse nähdä. Olen nyt ihastunut yhteen mieheen, jolla sattuu olemaan julmattoman iso. Se on kuin käsivarteni.

Ei silti, tykkään hänestä ihmisenä ja miehenä. Itseäni pännii vain se, että tämä vain korostaa omani pienuutta. Kerran yksi kundi kehtasi sanoa: Onpas neidillä iso klitta. Elämä on julmaa ja kaikkea muura kuin tasa-arvoista. Tasan eivät käy onnen lahjat. Kyllä kohteliaisiin tapoihin kuuluu edes yrittää tuottaa pienimunaiselle tai sellaiseksi itsensä kokevalle bottomille myöskin orkku, eikä jättää toista osattomaksi. Ei ole ainakaan minua häirinnyt, enkä ole size queen, vaikka isokokoisista miehistä muuten tykkäänkin.

Toisaalta, minua isokaluisemmatkin bottomit ovat valitelleet minulle oman mittansa pienuutta ja sitten mun normaalimittainen onkin aivan liian iso ja sattuu, vaikka aina haetaan vähintään 20 senttistä, joten Kuuluu myös kohteliaisiin tapoihin käyttää runsaasti liukkaria ja olla satuttamatta bottomia. Et vain osaa hommaasi, ja laitat sen bottomin syyksi, kun ei muka kelpaa.

Jos joku sanoo oikeasti olevansa bottom, niin takuulla näkee minkä kokoista kalua on sisään ottamassa. Pienikin kalu tuntuu kivuliaalta, jos joku läskivuori runnoo kalua sisään koko painollaan ja vähäisellä liukkarimäärällä. Sitten ne loput ovatkin niitä oikeasti bottomeja, joille ei riitä mikään puhelinpylvästä pienempi ;D Tämän huomaa kyllä aika nopeasti, vaikka mulla ei asiassa varmasti ole mikään kiire ja varmasti otan huomioon pienikaluisenkin seksuaaliset tarpeet.

Siksi ilmeisesti minusta ja kommenteistani tykkäätkin kuin hullu puurosta Maailmassa on ihan liian monta ihmistä, jotka ottavat itsensä ja kommenttipalstat ihan liian vakavasti. Sitä paitsi, olen tasapainoinen nero,. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Älä vaan ota itseesi, jos taas nerokkaasti sun tunnistin, etkä näemmä edelleenkään ole mun oven takana jonottamassa audienssia ;D. No tämähän nyt ensinnäkin liittyy ihan siihen, oletko top, jos olet niin sitten vasta väliä.

Jos bottom niin ei ketään kiinnosta. Itselläni on 17 cm mutta olen täysin bottom joten jos Mies on kiinnostuneempi etu- kuin takapuolesta, ei hän ole se oikea, lol.

Tietysti kaikki haluavat isoa perseen repijää. Trolleja ovat kaikki panoista puhujat, jolla muka iso muna, se on vain neitsyt poikien tapa haaveilla panevan isolla tai saavansa isoa. Tämä bear on oiva esimerkki neitsyt haavelijasta, luulisin sillä olevan lerppa prinssinakki siellä. Ainakin juttua riittää kaikista panoista ja ukkojensa hautajaisista. Uskon että bearin tuleva seksin objekti ei ole vielä syntynytkään.

On se näköjään hankalaa, kun saa minulta rukkaset ;D ja vaikuttaa ilmeisesti siltä, että se syö miestä rankasti, että ainakin sun pääkopassasi olet ilmeisesti ainoa mies Suomessa, jonka kanssa ei olla mittailtu tosielämässä kummalla on isompi lerppa prinssinnakki ;D Ei se mitta, vaan kuinka sitä käyttää. Eikä ne kertomukset, vaan se kuka mihinkin juttuun uskoo.

Kaappihomo pitää perinteisesti naista nyrkin ja hellan välissä. Kaappihomot suhtautuvat omituisen negatiivisesti julkihomoihin. Mitä mielessä, sitä kielessä. Eli puhuu usein homoista, ja yrittää vakuutella, miten inhoaa näitä. Juoneen kuuluu myös todistelu, miten kova naistenmies on, eli saattaa puhua joko todellisista tai kuvitelluista naisten kaadoistaan ja valloituksistaan leuhkivaan sävyyn.

Toinen kaappihomotyyppi ei taas ikinä puhu naisista ja tuntuu ettei hänellä ole minkäänlaisia seksuaalisia tunteita sen paremmin naisia kuin miehiäkään kohtaan. Kuitenkin käy mielellään mm. Normaalilla heteromiehellä ei ole kiinnostusta käydä gaypalstoilla. Tunnen minäkin noita Kovasti vihjaillaan naisista mutta jos oikeasti alkaa seuraamaan mitä tekee niin nainen on ihan omassa mielikuvituksessa, saattaa puhua todellakin ihan läpiä päähänsä naisista.

Sitten puretaan tätä naisvihaa kun tämä " kuviteltu naisystävä" yhtäkkiä löytääkin miehen itselleen ja aloittaa oikean suhteen. Ympärillä yleensä lepattaa näitä ihmeellisiä lässyn lässyn kavereita joista miehinen olemus kaukana, tyttöporukka.

Ja kaikki "heteroita" eli käännetään hullulla vimmalla ympäri koko seksuaalisuutta, kun homot seukkaa naisten kanssa jotka sitten sen porukan mukana muotitetaan sellaiseen tekoripsi-silikoni-ruippana-anoreksikko muottiin jotta näyttäisivät mahdollisimman poikamaisilta vartaloiltaan. Kyllä homon pitää vittu soikoon homostella eikä huorata naisten kanssa! Homot ovat naisia joilla on miehen sukupuolielimet. Eli homoilla on aivoissa jokin osa samanlainen kuin nais-naisilla.

Kaappi homo mollaa muita homoja, koska ei hyväksy naista itsessään. Sen sanon että, jestas täällä Suomenkin massa on paljon.. Paljon enemmän mitä missään opuksissa sanotaan. Tulkaa homot rohkeasti ulos kaapeistanne, teitä kun on niin runsaasti.

Ja kaikki suomalaiset naiset ovat itseasiassa hyvin maskuliinisia verrattuna muiden maiden naisiin. Ei ihmekään kun niiltä ei ikinä saa. Ex mieheni oli kaappihomo. Ei ollut vaikea päätellä. Tuskin koskaan seksiä, hirveä naisviha puheissa, eräänlaista homofoobisuutta, kone täynnä gay pornoa, haki seksiä netistä vain miehiltä, suhtautui selkeästi miehiin lempeämmin ja suopeammin kuin naisiin.

Naisille oli enemmän limainen kähmijä ja usein selitti miten naiset on ihmisinä alempi arvoisia. Toivon lämpimästi että lopettaisi naisten kusettamisen ja löytäisi joskus itselleen elämänsä miehen.

Itse olen transmies ja jollain tapaa siis ymmärrän hänen hankalan tilanteensa ja vihan minuakin kohtaan koska en joudu elämään kaapissa ja olen tullut hyväksytyksi itsenäni ja hän on jumissa macho roolissaan ja mitä vanhemmaksi hän tulee sitä vastenmielisempiä tuntuu naiset hänelle olevan.

Niin ja tuo hillitön naisissa juokseminen ja panomiehen maine kuuluu asiaan. Samoin että ei ole kunnon mieskavereita vaan kaikki juuri näitä muovillä koristeltuja tyhjäpää lässyttäjiä jotka tarjoaa joko alapäätään tai on aina järjestelemässä draamoja ja ihmissuhdesotkuja kaappihomon kanssa. Miten voi juosta naisissa, jos on homo?

Mitä siis tällainen tekee naisen kanssa, koska seksiä ei varmaankaan pysty harrastamaan? Kyllähän naistenmiehet harrastavat seksiä naisten kanssa. Eri asia on miehet, joilla on paljon naisia kavereina. He ovat yleensä homoja, koska eihän heteromies sellaiseen pysty, jos ei saa kaikilta naisilta seksiä.

Täällä kun on ketjuissa pähkäilty homoparien mies-nais-roolitusta, niin ainakin omalta kohdaltani ymmärrän täysin sellaista, joka lähtee pois suhteesta, jossa ei enää tiedä kenen sukupuolen kanssa tänään hengailee. Eikä se ole kummankaan vika, homma ei vaan toimi. Kyllä se junttimacho kertoo ihmisestä jo paljon selkeämmän kuvan kuin trans-persoona, joka voi olla niin monenlaisia variaatioita yhden peruukin alla ja koko ajan ihmisenä hakee jotain omaa persoonallisuuttaan ja elää elämäänsä jatkuvan kasvun kautta ja vasta valtavien kriisien kautta pääsee johonkin itsensä hyväksyntään.

Kun junttimacho ei tarvitse mitään draamaa ja silti flaksi käy. Vaikka olisi sitten lopulta sängyssä "naismainen" ja bottom. Täytyy vaan lähteä rehellisesti suhteeseen ja jos suhteen aikana kasvetaan erilleen tai löydetään itsensä uudelleen junttimachona tai trans-henkilönä ja ymmärretään, ettei tämä sitten olekaan ihan mitä haluaa, niin se suhdekiemura pitää ottaa opetuksena, eikä toisen syyllistämisenä jälkikäteen netissä tms.

Kaavamainen junttimacho saattaa olla kaapissaan ihan tyytyväinen ja pärjää yllätyksettömyydessään ihan mainiosti, eikä kehitä draamaa siitä, että kolme tuntia pitää valkata kuteita päälleen tai viiniä maistellessaan huomaa, että on ihan vääränväriset rakennekynnet sille viinille tai oumaigaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad, pizzanpala putosi rinnuksille.

Erilaisuus on voimaa, mutta jos oikeasti ollaan ihan erilaisia, niin parempi olla aloittamatta koko suhdetta. Mä ainakin oon valitettavasti niin vanhakantainen, että mieluummin ottaisin deitille kaappihomon kuin kaappitrans-henkilön.

Lähinnä siksi, että en halua loukata ihmistä, joka kenties oikeasti käyttää hirmusti aikaa ollakseen sellainen itsensä hyväksynyt ihanuus, minkä hän itse uskaltaa päästää peilistä ihmisten ilmoille ja sitten minä menen möläyttämään, että "haluan ennemmin sen oikean ihmisen sieltä meikin alta" ja tökerönä junttimachona loukkaan toista, joka heittää viinit naamalleni ja lähtee pahoillaan kotiinsa.

Juntille kaappimacholle kun menen sanomaan, että "nosta housus, persvako näkkyy", niin ei hän siitä todennäköisesti loukkannu, vaan voi jopa uhmakkaasti vetää housut kokonaan alas. Kysymällä ja ottamalla puheeksi homous vähän asiaa sivuten ja katsomalla hänen reaktioitaan. No ei miehesi ainakaan homo voi olla varsinkin jos hän on kanssasi harrastanut seksiä mutta biseksuaali hän voi olla. Ensinnäkin kaappi ja kulissi ovat 2 eri asiaa.

Nimittäin itsekkin olen kaappihomo mutta ei tulisi mieleenkään että alkaisin elämään mitään kulissi elämää koska en saa siitä itselleni mitään. Kun ihmiset tivaavat miksi minulla ei ole tyttöystävää sanon kyllä suoraan että ei vois vähempää kiinnostaa, mutta en koe tarpeelliseksi kertoa että olen homo koska yksikään hetero ei tee sillä tiedolla yhtään mitään.

Ja jos joku "hetero" mies erehtyy kysymään minulta että olenko homo niin vastaan että sinuahan nuo miesten seksuaaliset suuntautumiset tuntuvat kiinnostavan. Enkä ole kertonut homoudestani vanhemmilleni ja sisaruksilleni enkä kerro. Ja en hauku julkisesti homoja vaan päinvastoin puolustan heitä.

PARHAAT PORNOTÄHDET EI ILMAISJAKELUA TARRA HOMO