Categories Gay-hieronta

Paksu kalu suomi24 chat homoseksuaaliseen

paksu kalu suomi24 chat homoseksuaaliseen

Jos hän olisi sukua, eroaisin suvustani. Ja sitten viikon typeryys kirjallisena: Kuka sanoo homojen unelmoivan väljästä perseestä? Homot unelmoi väljän perseensä kautta isoa moloa, se on se homman kluu. Naisen ja miehen perse on ihan eri asiat. Naisen perse kun on liki pimpsaaaa jossa on on tunto joka tuottaa hyvää, joten persepano periaatteessa stimuloi pillun hermostusta.

Itse uskon että losovittuiset antaa miehelle persettä ja muka ulisee, jotta velvollisuus olisi nopeampaa täytetty ja suoritus saadaan ruutuvihkoon. Toki sinulla oikeus oman perseesi suoltamaan mielipiteeseesi, mutta väitän, että oma näkemykseni on laajempi kuin sinulla - ja näkemykseni ei ole perseestä.

Oletko jo kokeillut reiän poraamista tynnyriisi? Tietosi maailmasta ovat sieltä luvun paikkeilta. Ehkä uskovainen äitisi ei antanut sinun lukea Kalevaa silloin, kun jo vuotiaana opit avustavasti lukemaan. Kaappihomo-isäsi taas ei jättänyt muuta perintöä, kuin sairaan kiinnostuksen perseisiin ja homoiluun.

Siksi juttusi ovat tuollaisia. Homotynnyriin pitäisi se reikä porata, koska luulevat olevansa normaaleita. Siis homous on ok, mutta ei se normaalia ja tervettä ole. Sairaus siinä missä muutkin mt-ongelmat, mutta se pitää hyväksyä. Homot on ok, kunhan pysyvät poissa heteroseksikeskusteluista ja hoitavat perverssionsa omassa yksiössään.

Ei minulla skitsojakaan vastaan mitään ole, kunhan syövät lääkkeensä eivätkä sotke toisten elämää. Muistelen, että homoseksuaalisuus poistettiin sairausluokituksista kymmeniä vuosia sitten.

Onko sinulla muuta tietoa. Skitsofreniaa sairausluokituksista tuskin tullaan poistamaan, koska siitä saattaa olla potilaalle itselleen, tai ympäristölle haittaa. Mitä haittaa sinulle voi olla homoseksuaalisuudesta, ellei sitä oteta huomioon, että kaappihomona pelkäät tunteitasi? Se on tutkittu, että kaappihomot kiihottuivat eniten homopornosta, kun hetero miehiä ko. Oletko nähnyt sellaista tutkimusta? Jos et, voin sen sinulle joskus kaivaa.

Vaikka homoseksuaalisuus poistettu sairausluokituksista, niin epänormaalia se on. Homoudesta on se haitta, että kaltaisesi hintit pitää itseään normaalina väittäen että miehen perse ja naisen pillu on verrannolliset. Puhut homona naisten suulla.

Lisäksi muutama homot on päälle käyviä toisinaan, kun vähän valkoviiniä saavat. Uskovat kyllä puhetta ja loppuviimeksi vaikka niskaperseotteella kun nakkaa loitommalle. Sitten nämä kyrpää levareilla imevät pervohomot, niin eikö löydy muuta paikkaa? Ymmärrän nuorten autopanot, mutta jotkut hintit imee jokaisen rekkakuskin hikimulkun pysäkillä ja nielee kertomansa mukaan mällit, niin hyi helvetti.

Pysykää kotonanne ja tehkää siellä mitä haluatte. Kuinka ihmeessä sinä tiedät noin tarkkaan nuo levähdysalueiden touhut? Seurailet leväritoimintaa, pikkuinen kippura nylkyttävässä kourassasi? Minä, vaikka homo olenkin, en ole niihin tutustunut. Enhän minä puhu naisten suulla. Miksi ihmeessä niin tekisinkään. Minulla on ihan omat mielipiteet. Sinun mielipiteet sen sijaan pyörivät etupäässä tuolla takapäässä, persereiän tietämillä.

Sellainen on aikaihmiselle, ja itseään heteroksi mainostavalle miehelle, aika epänormaalia. Homous on homoille ihan normaalia.

Pitäisi sinun se tajuta, vaikka tajuntasi taso on ylen matala. Onhan paranoidinen seurailin mielestään normaali ja häxy kertoo homona "vain" mielipiteitään jotka ovat "vain" hänen mielipiteitään. Hän on muuttanut tarinaansa. Asko-avaajalle voin ihan huoletta kertoa, ettei se keskipaksuus ainakaan se 10 cm ole, mitä sinä kynämulkkuna jaksat tänne tarjoilla.

Tueksesi olet saanut yhden Rfsu: Paitsi tekemällä pääosan kortsuistaan siihen väärään keskikokoon sopimattomaksi, eli liian isoksi, niin väärän tietonsa myönsivät myös aivan s-postilla Brünolle taannoin.

Postit olivat luettavissa ja kyllä ne sinäkin, Asko luit. Ainakin väitit niitä väärennöksiksi. Vähän kuin niitä Kaalimadon vastauksia keskustelupalstalla, jotka eivät tukeneet minimunaoletuksiasi. Olet epeli, joka jaksaa jauhaa pienen munan voimalla propagandaa vuodesta toiseen. Hauskaa on oikoa vääriä väitteitäsi. Tiedän, että pallosi saa mukavan punan, kun luet oikeat totuudet kirjoituksistani ;. Saatko sinä nautintoa Askon näkemysten oikaisemisesta ja sanoessasi häntä pienimunaiseksi?

Vai miksi sinä täällä ilmeisesti vuodesta toiseen käyt? Minusta on mukava rupatella Askon kanssa. Se on hienoa jos Askokin ajattelee samalla tavalla xD. Nehän ne tiputtavat sitä amerikkalaisten keskipaksuutta. Miksi vedit Juhana Pihan tuohon Olavi Lukkarisen tekemään juttuun?

Juhana Piha on kyllä samoilla linjoilla pituuden suhteen ja paksuuden suhteen hänellä on hieman realistisempi kanta, mutta vain hieman. Siinä ovat urologien näkemykset, jotka eivät ole kuin pituuden kanssa yhteneviä Rfsu: Mistään ei ole löytynyt sellaista tutkimusta, sellaista, johon Asko vetoaa, joka kertoisi suomikullien olevan jostain syystä ohuempia kuin muussa maailmassa.

Tutkittu juttu, että isomunaisimmat esittelee mittojaan mieluiten, niinpä tutkimuksiin ilmoittautuu näitä, ja amerikassa se tarkoittaa varmaankin mustaihoisia. Tai sitten vaan kuvittelet niin. Kerrotko minulle, mistä ihmeestä väittämäsi, niin pieni keskipaksuus on saatu, jos tutkimuksiin "tutkitusti" osallistuu vain ne isojen mulkkujen omistajat?

Missä se pieni keskipaksuus on saatu? Eiköhän se ole ihan normaali keskipaksuus, vaikka sinä, yhden homon perstuntumalla haluat muuta uskoa. Puhuikohan Oulun pulteri itsensä taas pussiin? Jätä välillä nuo homojen perstuntumat pois tekstistäsi, vaikka ne sinua kiihottavatkin. Olet ihan saatanan tyhmä hintti, eli vastaat odotuksiin. Kerro sinä, miksi keskipaksuus jää sitten ohueksi, jos ainoastaan isomulkkuiset osallistuvat tutkimuksiin. Eikös se silloin pitäisi olla ihan muuta?

Kerro Asko, kerro ;. Mikä helvetti ainua vaivaa kun on vain ohut js paksu? Oletko jotenkin mustavalkoinen, vai kuuluuko mielenterveysongelmasi oireisiin? Jos vain isomulkkuisten keskipaksuus lasketaan, keskipaksuus muodostuu isoksi. Jos taas kaikkien, siis myös pieni- ja normimunaisten, silloin siitä muodostuu oikea keskipaksuus, mutta kun sinä kerroit, että ainoastaan isomulkkuiset osallistuvat noihin tutkimuksiin. Jospa tutkitut onkin otettu mukaan ihan muuten, kuin sen perusteella, millainen hevoskalu on jalkojen välissä?

Mittailkaa, kuinka paksuja esim. Mulla on kalulla ympärysmittaa 15,5 ja on terska muhkea; Kateellisten paskanjauhanta jostain mittaustekniikoista ei itketä. Jos teillä on sormea ohuempi kalu, niin se on voi voi!!

Kuvassa oltava mittanauha vehkeen ympärille kiristettynä ja vieressä vertailuna 0. Minä taas en epäile sinua Askoksi. Eikä minun mulkku ole yli 15cm ympärykseltään. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä? Miehet naljailevat sen pienuudesta. MuttA naiseni taas kehuu sen maasta taivaaseen.

Koko siis 15 cm pitkä ja ympärysmitta 14 cm. Nysä lepokulli cm 36v jäbä jolla tuollainen , kovana 14cm ja paksuus 4. Älä anna sitä miehille. Naisesi on hyvin ystävällinen, kun kehuu pikkuisen n. Pituushan on juuri siinä, missä ne pääosin ovat. Minä laitoin postin, koska täällä ei ole naisia. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Kusitötterösi nahka on kimmoisaa. Tarjoaako Asus pianonkieltä paksuuden mittaukseen?

Sillä saisi paksummastakin Askon lempipaksuuden, eli omansa, noin 10 cm. Mun dildon ympärysmitta on 3cm ja sekään ei meinaa mennä sisään Eiku hups XD ei sen ympärysmitta voi olla 3cm vaan läpimitta sit varmaan: D piti oikeen mitata mittanauhalla kuinka paksu on 14cm paksu kyrpä: D yllättävän paljon senttejä menee peniksen ympärille.. Mulle on sanottu aika usein, että sulla on tosi iso.

Omasta mielestäni ihan normi Millanen on oikeesti iso? Ota huomioon, että muna ei ole pyöreä. Sekin sinun tekokalu on 3cm leveä ja 2. Maailman johtavan kondomivalmistajan rfsu: Heillä on faktatietoakin asiasta. Voi silti näköjään olla noin paska itsetunto ,että pitää tänne tulla anelemaan vielä vahvistusta tuolle faktalle.

Hei, ei saa tuomita sillä perusteella että osallistun keskusteluun. Mutta sanomasi vahvistanee epäilykseni, että se on sitten iso ja ihan riittävän paksu useimmille naisille. Niin, olenhan minä ihan tyytyväinen siihen, mutta on joskus ollut myös kumppani, jolle se on ollut myös liian iso. Mutta useimmiten saan kuulla myös niitä kivoja kommentteja.

Ja suuseksissä on sitten tietty omat hankaluutensa.

. syyskuu Muistelen, että homoseksuaalisuus poistettiin sairausluokituksista kymmeniä vuosia sitten. . Mittailkaa, kuinka paksuja esim. sormet on ja miettikää nyt Jos teillä on sormea ohuempi kalu, niin se on voi voi!! . Etusivu · Keskustelu · Treffit · Posti · Chat · Alennuskoodit · Matkat · Suomi24 yrityksille. Opastus. 5. marraskuu Lopuksi harrastimme homoseksuaalisuutta. Kommentoi. 0. Ilmianna. Jaa .. 1. löysänä kulli on 10,5 cm ja stondiksessa 15rapiat 2. boxereita. marraskuu Orin jäykkä kulli on kyllä jotain todella upeeta ja astutus on todella upeata katsella. .. Tällä mun leikkikaverilla on aika älyttömän paksu(ainakin tuntuu . Mutta toisin kuin homoseksuaalisuus, mitä pidetään nykyään . Etusivu · Keskustelu · Treffit · Posti · Chat · Alennuskoodit · Matkat · Suomi24 yrityksille.

Oili virta ass homo kalu

Paksu kalu suomi24 chat homoseksuaaliseen

: Paksu kalu suomi24 chat homoseksuaaliseen

Etsin homoseksuaaliseen naista äitiä perseeseen En oo sitten narsisti mielestäni ja anteeksi osallistumiseni keskusteluun. No pitäähää ne kavereitte vehkeitten koot aina tietää et ketä voi sit kuttuu millimunaks XD. Kirjoitetussa tapahtumassa tai kokemuksessa voi olla paljon detaljeja ja tapahtumat voivat olla monimutkaisia. Loppuillasta aika hyvässä humalassa päädin sitten juttelemaan miehen kanssa joka tuntui katselleen minua illan aikana. Olikin aika raisua viikonloppuna, heppa kävi ylikuumana tauon jälkeen. Itsekin leikin kavereitten kanssa kikkeli leikkejä koulussa etenkin välkällä siitä on jo aikaa 40 vuotta ja olin silloin 11v, mutta silti tuntuu kuin se olisi tapahtunut eilen. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.
Seksi alusvaatteet suomen homoseksuaaliseen seksi Kyrpä kalussa g piste orgasmi gay
RAKEL LIEKKI TUBE HOMOSEKSUAALISEEN SUOMALAISIA PORNO TÄHTIÄ Seksi caht sex videos homo
Seuranhakuilmoitus penis homoseksuaaliseen pumput Sä olet pelkkä tyhjän jauhaja. Suurin osa calvin tai manunderwear ja koko m 4. Oletko varma, että haluat jatkaa? Olen käynyt kiinan tehtailla, joissa valmistettiin tosin jotakin muuta kuin Androja. Luulo ei ole tietoa 3.
Seuraa rovaniemi gay iskuri netti 881
helmikuu Jotkuthan väittää että homoseksuaalisuus on mielisairaus tässä alkaa vahvaa metallinarua, väänneellään siitä Androidi, ja päähän paksu. 5. marraskuu Lopuksi harrastimme homoseksuaalisuutta. Kommentoi. 0. Ilmianna. Jaa .. 1. löysänä kulli on 10,5 cm ja stondiksessa 15rapiat 2. boxereita. huhtikuu Turha selitellä, päädyimme sänkyyn ja hänellä oli valtaisan iso kalu joka seisoi . Totanoin homoseksuaalisuus on poistettu rikoslaista

SUOMI24 CHAT SEX GAY CHAT SUOMI