Categories Gay-hieronta

Kosteat gay kalut mies etsii

kosteat gay kalut mies etsii

.. Kosteat gay kalut mies etsii

: Kosteat gay kalut mies etsii

Vaimo vieraissa luvalla hot nude poika homoseksuaaliseen Ihan hyvin on mennyt kemia yhteen ja on paljon yhteistä, mutta välillä se välimatka meidän kahden maailmojen välillä tuntuu olevan niiiiin suuri Mun mielestä parhaita oli vaikka James Dean: Kiinnostaa vanhemmat oon 20v. Mul alko jääharkat illal 7 aikoihin,sanoin et tuun sit siinä 22 aikoihi. Nämä ilmeisesti vaatii myös aikamoista keskittymistä ja oikeaa virettä
Etsin seksiseuraa lingam hieronta helsinki gay 630
SEXSHOP OULU SEXY GAY AMATEUR Asennot kuvina kalu homoseksuaaliseen lävistys
Thai hieronta espoo tantrinen homo hieronta helsinki 568

Asun pienellä paikkakunnalla enkä tunne täältäkään yhtään homoa ainakaan tietoisesti. Niin netti on silloin ainoa kanava etsiä seuraa. Ja ainakin omalla kohdallani mielenkiinto nuorempiin ei ole herännyt iän myötä vaan olen ikäni tykännyt itseäni nuoremmista pojista.

Esimerkiksi kun olin sinun ikäisesi eli 21, niin silloinkin tykkäsin vuotiaista pojista, ja nyt tykkään vuotiaista. Ikä pelkkä numero 2. Itse olen 24 vuotias enkä voi sietää alle 23 vuotiaita ja mielestäni 36 vuotias ei ole vielä vanha. Mikä minussa taas inhottaa on se älytön salilla käyminen ja ulkonäön palvonta, ymmärrän toki pienen ulkonäkökriittisyyden mutta jos haet rakkautta sopii silloin huolehtia, että sinulla on terve ja puhdas iho ja kroppa tavallisen hyväkuntoisen miehen keho eikä minkään bodarin tai steroidien vetäjän kroppa.

Meikit tekevät nuoreksi kyllä ja kaunistavat myös, mutta noh Johanna Tukiainen on hyvä esimerkki mitä liika meikkaaminen ja ryyppääminen tekee keholle. Can u please contact me to my kik thanathos I'm in Helsinki I'd like to know more about you thank you ;.

Siinä vaiheessa kun sylissäni söpöilee kaltaisesi, olen luultavasti kuollut ja jostain kumman syystä pääsyt taivaaseen. Oon 20 ja ei kyllä valtaosa vanhemmista miehistä kiinnosta!

Poikkeuksena sellaiset aikuisemmat miehet jotka on fyysisesti hyvässä kunnossa ja joka on myös jutuiltaan nuorekas. Ja pidän enemmän twinkeistä kuin karhuista: Terve oon 21 ja sama mieltä xD ei kyllä valtaosa vanhemmista miehistä kiinnosta Muuten haen nuoriystäviä?? DDDD Lähetä miul kalliollapoika yahoo. Olen 20 ja mikään ei kiihota niin paljoa kuin 40 vuotiaat miehet. En usko että voisin seurustella noin vanhan miehen kanssa, mutta kosteita hetkiä olisi mukava viettää Tule mun luo, pappa piiskaa pojua pyllylle.

Saat enemmän isoa kalua kuin koskaan tuut saamaan. Voisin melkeinpä lyödä vetoa, että meitsin haliresepti toimii paremmin kuin piiska, rakkaudella hyvä tulee. Tykkään enemmän vuotiaista, koska ei suhde toimis koskaan minkää 25 vuotiaan kanssa Eikä kukaan vuotias saa edes touhuta sun, vuotiaan kanssa.

Oli aika paljon turhia postauksia tuossa välissä, niin en viitsinyt niitä kaikkia lukea. Eli olen itse 21, ja haen ehkä max 5 vuotta itseäni vanhempaa kumppanikseni. Toki poikkeuksia voi aina olla, mutta näin: Ja aivan varmasti tulee vastaan joku vuotta nuorempi joka saa sukat pyörimään jaloissa. Mutta koskaan et sinäkään entuudestaan tiedä: Mutta heteroidenkaan keskuudessa ei ihan hirveästi ole esim. Naisia, jotka lähtevät vanhemman miehen matkaan viettämään elämäänsä, joten voisin olettaa, että homomaailmassa sellaisia miehiä on vielä vähemmän.

Silti, kyllä sullekkin on se paras odottamassa ;. Kyllä sellaisia nuoria on jotka tykkää vanhemmista mutta tuntuu että niitä von vähemmän kuin vanhempia jotka tykkää nuorista eli kilpailu on kovaa.

Mun vinkki vanhemmille miehille jotka haluaa nuorempaa seuraa on että kannattaa pitää itsensä kunnossa ja kiinnittää huomiota pukeutumiseen. Homot on kuitenkin pinnallisia. Itse olen homo enkä voi sietää pinnallisia homoja kuin heteroitakaan. Ulkonäkö meillä jokaisella muuttuu usein siihen negatiiviseen suuntaan ikääntyessä, eikä sitä mitkään ihmesalvat saatikka kuntoilu muuta loppupeleissä vaikka niin väitetään.

Itsellä kävi tuuri, meitsi vaan paranee wanhetessaan. Onneks mun ei tartte kiinnittää huomiota pukeutumiseen kun on miesystävä joka ei välitä trendipelleilystä. Hakku käteen vaan ja menoksi Olen itse 25 ja ihan hyvin vielä menee 36 vuotiaskin jos muutoin on sopiva: Kuinka määrittelisit ominaisuuksia, jotka pahiten alkaa tökkimään meissä melkein viisikymppisissä. Olen siis 48 ja tykkään arvuutella, kun ikääni kysytään, hurjimmat arvaukset jossain kolmen kympin tienoilla..

Pukeutumiseni, musiikkimakuni, elämäntapani, kokonaisuutenaan ollut arviossa käytettävissä. Olen 16 ja koska olen itse poika pidän enemmän miehistä mikä on luonollinen perustelu itselle. En katso kuitenkaan yli 50 vuotiaita vaikka ikä on pelkkä numero loppujen lopulta. Minusta jokanen saa tykätä siitä mistä tykkää se ei kuulu muille.

Jotkut tykkää itsen laisista jotkut vanhemmista tai nuoremmista. Täytyy myöntää että tässä keskustelussa on ihan asiallistakin puhetta, sensijaan että itse olisin uskonut tälläisen aiheen saavan enemmän trolleja osakseen. Päätän osallistua keskusteluun, sillä aihe koskee myös minua. Itse olen 17 vuotias poika, enkä ole kiinnostunut kuin itseäni vanhemmista miehistä. Koskaan en ole seurustellut, joten päälimmäiseksi syyksi nousee ulkonäkö.

Mielenkiintoista on ihmisten miletymykset kumppanin etsinnässä. Useat etsivät itsensä näköistä ja oloista, mutta toiset kuten minä etsivät juuri päinvastaista. Olen hieman alipainoinen ja kapea kasvoinen ikäistäni nuoremman näköinen, mutta pidän silti juuri näistä vuotiaista karhuista.

Suuri karvainen vartalo sekä parta ja miehekkäät kasvonpiirteet miellyttävät suuresti. Itse en pidä hoikista vartaloista tai ulkonäössä nuoruudesta, ja ainoa missä se on suotavaa näkyä on silmissä ja katseessa.

Jos tälläisen miehen löytäisin, ja jonka kanssa kemiat kohtaisivat, voisin hyvinkin ryhtyä vakavaan suhteeseen. Tietysti suuren ikäeron omaavilla voi kuitenkin olla hyvinkin eroavat ajattelumaailmat. Toinen on paljon kokenut ja nähnyt ja elämän realiteetit ovat selvillä, kun taas toinen on vielä mieleltään lapsi ja näkee maailmaan hyvin eri tavalla.

Aloittajalle ja muillekkin toivon onnea kumppanin löytämiseen: Mutta, olen edellenkin sentäs karvainen. Kiitos sinulle taistokala hyvästä ja asiallisesta viestistä. Ja onnea ja menestystä sinullekkin: Jospa ketjun aloittaja miettisi omassa mielessä,miksei hän itse katsele itseään vuotta vanhempaa kumppania. Näin 14vee mielestä o vee aika vanha,hiukan iskää nuorempia. No siitä yksinkertaisesta syystä koska en tykkää vanhemmista. Eri ihmisillä on erilaiset tarpeet.

Toiset tykkää nuoremmista, toiset ikätovereista, toiset vanhemmista kun taas toisille ikä on pelkkä numero eli täysin yhdentekevä asia. Ja itse satun tykkäämään vain nuoremmista. Ei tässä pitäisi olla mitään epäselvää.

Mutta tässä vaiheessa voisin sen verran päivittää tuota aloitusta että vuotiaita poikia. Kuhan tuut 17 v niin saattaa olla että funtsit toisella lailla. Itse oli aivan kiimoissani kun vanhemmat ukot kiihottu musta eli aivan mieletön fiilis kun joku sua tosissaan himoitsee se on ihan eri juttu jonkun oman ikäsen kanssa joka nyt räpeltää sellasen kanssa joka on suostunut ylipäätään kiinostumaan jostain taidottomasta nylkyttäjästä joka saa jo orkut 5 minsassa , vanhempi ukkko osaa esileikit josta joku teinari ei osaa edes nähdä unta eli sexi on muutakin kuin päätöntä naimisen räpeltämistä joka kestaa yleensä 5min ,no korkeintaan 6 min.

Osaa joka homman taitavammin kuin ikäiseni. Pidän myöskin keskusteluista ja ihan olemisesta ja hyvänä pitämisestä. Voi olla jonkun mielestä, isän puute sydroomaa - mutta olkoon. Mulle tää juttu sopii ja meidän juttu toimii ainakin hyvin. Ja vielä vähemmän toisin päin. Pääasia on, että kummatkin osapuolet saavat toisiltaan sitä mitä etsivät.

Jos joku nuori nyt vain tykkää olla vanhemman kanssa, niin siitä vaan. Aina tunne ja ns, järkiasiat eivät kohtaa. Nuori voi saada vanhemmalta vaikka elämänkokemusta ja viisautta. Ei myöskään ole kiellettyä etsiä ns. Liian moni poika joutuu elämään ilman hyvää isäsuhdetta lapsuuteensa yksinhuoltajaäidinsä kanssa. Kaikki mikä ei riko lakia on täysin hyväksyttävää ja täysin normaalia. Monella on ihme vimma tuomita toisten ihmisten asioita.

Kovinkaan paljon vanhemmat eivät voisi vähempää kiinnostaa. Ikä on pelkkä numero tilastoissa, joissa ikä ei ole tarkastelun kohde. Eri ikäiset ihmiset käsittelevät asioita eri tavalla ja eri näkökulmista käsin. En mäkään kovin hyvin ymmärrä välttämättä mitä vanhempi mies näkee nuoressa pojassa, eikä joku vanhempi mies välttämättä tajua toisinpäin.

Miksi joku on suuntautunut johonkin tiettyyn on aika vaikea selittää. Siihen voi tietysti liittyä ja vaikuttaa monet asiat, mutta kuitenkin se on sama kuin kysyisi miksi joku on homo tai hetero?

Asia on juuri näin kuten taistokala sanoo. Jos ihminen on suuntautunut joko itseään nuorempiin tai vanhempiin niin ei häntä pidä lähteä siitä tuomitsemaan, kunhan molemmat osapuolet ovat täysi ikäisiä. Sehän on tosiaan sama asia kuin jotkut heterot tuomitsevat homot siitä että tykkäävät samasta sukupuolesta tai päinvastoin. Jos oot nuori ja vanhempi mies kiinnostaa niin persianvladik gmail.

Mistä löytää nuorempia Täällä nelikymppinen mies ja toiveissa löytää nuorempi poika johon tutustua ihastua, alkaa seurustella, matkustella, mökkeillä, treenailla yhdessä ym. Nuoretkaan tuskin ihan helposti aloitetta tekevät.

Mihinkään uimahalleihin nuorempia kyttäämään ei kiinnosta lähteä. Kertokaapa nuoret mistä teitä voisi löytyä, tavata ja tutustua. Kyllähän niitä riittää, etenkin jos on rahaa millä mällätä. Kumman moni 50 v kävelee 20v panopatjan kanssa käsi kädessä. Mä en voi sille mitään et vaikka oon nelikymppinen ja ihan ok näkönen niin silti kiinnostaa nuoret pojat.

Ja niitä ei löydy mistään vaikka tähänkin ketjuun on kirjotellu useampi nuori. Välillä tekee niin paljon mieli et voisin vaik maksaa siitä, kuinkahan moni nuori tosissaan huolis vanhemman vaikka sit yhdeks kerraks oikeassa elämässä?

Onhan noita nöpöjä varmaan Itse olen 38 ja myös haluaisin löytää jonkun nuoren pojan, alle Chatissa olen huomannut että moni nuori hakee vanhempaa seuraa ja näistä osa pyytää rahaakin muttei ole kuitenkaan löytynyt sellaista joka tosissaan olisi.

Jos niitä oikeasti on jotka haluaisi olla vanhemman kanssa niin kik: No todellakin, siis minusta se on juuri, miten asia tuleekin olla. Karvainen, äijämäinen mies ja nätti, sileä poju. Jotenkin tuntuu juuri luontevalta, Yin ja yang. Kaksi puolta, jotka täydentävät toisiaan. Eikös se niin ole, että yleensä homosuhteissa on iso ikäero. Hetero seksualisuus määritelmänä tai sananakaan, ei ole ollut olemassa kuin vuotta.

Miten pirussa ihmiskunta pärjäsi ennen tuota aikaa? Voisiko olla jopa niinkin, että tilanne jossa nuorempi kokee suurta läheisyyden ja rakkauden kaipuuta, saa paremmin henkisen täyttymyksen vanhemmalta ja tunteellisemmalta setämieheltä, kuin ADHD kollilta, joka ei osaa elää edes itsensä kanssa.

Myös turvallisuus vakaassa taloudessa, voi olla elämnlaatua tukeva tekijä, siis sen rakkauden lisäksi, vakaata ja rauhallista-laadukkaasti. Vanhempi, pullea, karvainen mies olisi ihanteellinen. Itseäni ei kiinnosta oma ikäiseni tai nuoremmat melkeinpä ollenkaan. Itse olen ollut kiinnostunut vanhemmista miehistä aina. Kai siinä on vähän semmoinen Daddy juttu. Tykkään kans vanhemmista oon 18v hoikka jäbä. Kiinnostaa vanhemmat oon 20v. Oon 16v jäkistä pelaava poika Oulusta.

Tapasin ulkona kylil yks ilta yhe 50v miehen joka katto mua aika pitkään silmiin ja se pyys mut sen luo kahville. Mul alko jääharkat illal 7 aikoihin,sanoin et tuun sit siinä 22 aikoihi. Jänskätti mennä sit sen himppeen,mut siinä juotiin teetä ja sfakattii voileipii ja juteltii. Sanoin et haluun tulla jatkossa sen luo jos passaa, oon käyny sen miehen luona jo pari vuotta. On paras mies minkä tiiän.

Ollaan oltu lähes joka ilta yhes. Ei olla puhuttu mistää seksistä tai muistakaan niist jutuista. Ollaan halattu ja kerran nukahdin sen sohvalle niin et mun pää oli sen reidellä. Heräsin joskus 1 aikaa yöllä oli hakenu mun päälle peiton.

Ollaan kuin poika ja iskä. Mun faija ei ees välitä musta yhtään, se vaan juo. Sen takia haluan ,et tää mun mies on mulle kaikki.

Mä oon nyt 17v ja "mun mies " on 52v. Mun oma gfaija ei ees välitä missä oon tai minne meen. Ihana kun saan omistaa tämän miehen: Itseäni suorastaan vituttaa tämä penetraatio vetoisuus, ihan kuin penetraatio olisi ainoa seurustelun muoto ja siihen sitten se perkeleen lottorivi vielä, kuvottavan pinnallsta liejua suurimmaksi osaksi kaikki treffipalstat, kun on yhden nähnyt on ne kaikki nähty, en käytä.

Luotan jääräpäisesti kohtalooni, erakkona elän, mutta, jos se enkeli jo eläessä osuu ladulle, mikäpä siinä. Sen verran päivitän aloitustani että tänä päivänä ikärajani ovat , ja itse olen tällä hetkellä Miksi sitä nyt oman ikäisiä kun nehän alkavat olemaan sellaisia ruttuperseitä. Oman näkemyksen ja kokemuksen mukaan suurimmalla osa näistä esim. Onhan homot suurilta osin muutenkin sellaisia mammanpoikia, joilla suhteet naispuolisiin sisaruksiin ja äitiin ovat huomattavasti paremmat kuin perheen miehiin.

Voin vaan kuvitella minkälainen super-ämmä kasvaa jostain janitoivoloiden adoptiokakaroista, joissa koti on täysin rikki, eikä ole minkäänlaista tarttumapintaa omiin vanhempiin.

Kavereille on reteen lämpimät faijat, jotka tekee poikien kanssa isä-poika-juttuja ja harrastaa niiden kanssa kaikkea mukavaa, samalla luoden turvallista oloa. Kun taas nämä neidit kiljuu himassa kun on "käyhee kiire vegaanien balettisaunajoogaan," tai väkipakolla pukevat poikalapsen joksikin sateenkaarikeijuksi, jotta varmasti kaikille tulee selväksi sen tulevan jostain sateenkaariperheestä.

Ole vaan rohkeasti oma itsesi hinuri, ei me sua tuomita, päinvastoin kannustamme. Ihqua syksyä sulle ja toivottavasti pian löydät sen oman "janitoivolan" vierustaasi lämmittelemään viileitä tulevan talven öitä. Kiitos vaan, mutta pigmentiltään etelä-eurooppalaista tummempi tai maneereiltaan ämmän tasoa olevat ihmiset eivät minua kiinnosta. Sitä paitsi minun ei tarvitse etsiä ketään, koska minulla on jo partneri.

Vaikka sinä homojen äänitorven virkaa yrittävä et ketään itsellesi ikinä onnistukaan löytämään, niin älä oleta muiden olevan samassa asemassa. Innokkaana tartuin siihen kaksin käsin, vedin varovasti esinahkaa taaksepäin ja sain näkyviin täyteläisen, touhutippojen kostuttaman terskan. Nuolaisin huuliani, tuota täytyi saada maistaa. Ensin keskitin huomioni muhkeisiin palleihin, joita pyörittelin vikkelien sormieni välissä. Viimein nuolaisin toista niistä, sitten toista. Mies ynähti mielihyvästä, pyrkien tukahduttamaan äänensä, jotta meitä ei huomattaisi.

Pian hänen pallinsa olivat suussani, näykin niitä hellästi hampaillani ja pyörittelin ympäri kielelläni. Samalla sieraimiini tulvi hänen voimakas, miehinen tuoksunsa, jonka vaikutus oli huumaannuttava. Käsilläni hyväilin miehen reisiä ja pakaroita, ja hänen kivikova kalunsa osui tuon tuostakin kasvojani vasten. Lopulta irrotin otteeni miehen palleista, ja ryhdyin käsittelemään hänen huomionkipeää kyrpäänsä.

Hitain, rauhallisin vedoin runkkasin hänen kaluaan, ja aina välillä hieroin peukalollani hänen terskaansa. Viimein en enää voinut vastustaa kiusausta ja nuolaisin pikaisesti miehen kullin päätä.

Hän säpsähti hieman, mutta ryhtyi sitten kaksin käsin haromaan hiuksiani, vaivihkaa työntäen päätäni lähemmäs hänen kaluaan. Tästä rohkaistuneena nuolaisin uudestaan, tällä kertaa pidempään ja pitkin koko hänen kullinsa vartta. Kieleni päätyi tuuhean karvoituksen sekaan kyrvän juurelle, mistä palasin nuollen tuota komeaa kalua ympäriinsä takaisin turpealle terskalle, jolta sain pientä esimakua tulevasta.

Katselin hurmioituneena kuinka kokonaan kostuttamani kyrpä reagoi lämpimään hengitykseeni hienoisella värinällä. Kuulin kun mies hengitti raskaasti, odottaen seuraavaa siirtoani. Huuleni avautuivat ja kiedoin ne tuon makoisan terskan ympärille. Annoin kieleni jälleen vaeltaa ja härnäsin tuota herkkää elintä parhaani mukaan.

Mutta samassa kivetyin niille sijoilleni, tuskin uskalsin hengittää. Kopin ulkopuolelta kuului askelia, ja ne lähestyivät nopeasti. Ilmeisesti joku työtovereistani etsi jo minua, käskeäkseen minut seuraavaan paskahommaan. Askeleet pysähtyivät lähes suoraan kopin edustalle, kuin epäillen jotain, sitten ne kulkivat hetken epämääräisesti edestakaisin ennen kuin katosivat sinne mistä olivat tulleetkin. Huokaisin helpotuksesta, ja muistin samassa mitä olin tekemässä.

Mies nimittäin ryhtyi malttamattomana työntämään suurta kankeansa syvemmälle kurkkuuni. Refleksieni saadessa minut yökkäämään pyrin irti kosketuksesta, mutta miehen kädet pitivät pääni tiukasti paikoillaan, ja tunkeutuminen nieluuni jatkui. Kalu tuntui jatkuvan loputtomiin, hengitykseni kävi jännityksestä epätasaiseksi, kunnes nenäni kaivautui miehen karvoituksen lomaan. Sitten hän veti paksun kalunsa ulos suustani, juoduin hieman köhimään tunkeutumisen aiheuttaman yökötyksen takia.

Mutta pian sain taas suun täydeltä tuota komeaa kullia, sillä mies ryhtyi päättäväisesti naimaan suutani tasaisin työnnöin. Yritin sopeutua parhaani mukaan, leikitellä kielelläni sen minkä pystyin, mutta se ällötti hieman joka kerta kun hän työnsi vähän väliä kyrpänsä pohjaan asti. Miehen raskaasta hengityksestä ja hionneista kämmenistä päätellen hänen tulemisensa oli lähellä. Hetken nussimisen jälkeen hän huokaisikin mielihyvästä ja suuhuni alkoi tulvia hänen makoisaa elämäneliksiiriään.

Imin ja lypsin huulillani kaiken, en halunnut pisarankaan tuota kallisarvoista ainetta menevän hukkaan. Miehen kullin jo pehmentyessä makustelin hänen mälliään pitkään, kunnes lopulta tyytyväisenä nielin kaiken. Lopulta päästin miehen kalun suustani ja nuolin sen vielä puhtaaksi. Innoissani vilkaisin ylös häneen kuin koiranpentu ja hän hymyili minulle leveästi ja pörrötti leikkisästi hiuksiani. Sitten mies nappasi tuolilta shortsinsa ja kiskaisi ne nopeasti jalkaansa. Alusvaatteita hänellä ei ilmeisesti ollutkaan.

Hän nakkasi oman paitansa olalleen ja antoi minulle nopean suukon otsalle. Sitten hän suoristautui ja astui ohitseni ulos sovituskopista, haihtuen hetkessä paikalta. Jäin hämmästyneenä polvilleni kopin lattialle. Sitten tajusin kuinka typerältä näyttäisin, jos joku näkisi minut, joten nousin istumaan pukukopin penkille ja kiskaisin verhon takaisin kiinni. Äskeisten tapahtumien aiheuttama kiihko virtasi suonissani ja oloni oli lähes hengästynyt.

En pystynyt rauhoittumaan, oli vain yksi asia tehtävissä. Avasin työhousujeni napin ja vetoketjun, ja vedin ne! Sitten tartuin kivikovaan kaluuni, ja aloitin käsittämättömän kiihkeän runkkauksen. Suljin silmäni ja kuvittelin miehen lämpimän kosketuksen, hänen tuoksunsa, hänen makunsa.

Sille Magnumille teen tänään tilauksen ja liukkarit mukaan. Aika kului, ihmeellisen pitkään yhden paidan pukemiseen. En kuitenkaan saanut tuota komeaa ilmestystä mielestäni, ja myhäilin itsekseni, sillä tiesin ketä ajattelisin kun kahvitauolla pääsisin vessaan hieman purkamaan paineita. Ois kiva joskus jutella? Itseäni ei kiinnosta oma ikäiseni tai nuoremmat melkeinpä ollenkaan.

Kosteat gay kalut mies etsii

Kosteat gay kalut mies etsii