Categories Gay-hieronta

Kalun haju homoseksuaaliseen paksua kullia

Kirjoitat, että ihmistä ei ole luotu elämään yksin. Tuo on miehen kirjoittamaa tekstiä. Sittenkö muka on yksin, jos ei asu miehen kanssa? Minä olen nainen ja asun yksin, mutta minulla on paljon ystäviä. En koe eläväni yksin vaan pikemminkin tarvitsen rauhallisen kodin, jossa saan elää yksin ja olla rauhassa omissa oloissani edes vähän aikaa. Miehet ovat Suomessa ainakin enimmäkseen aika yksinäisiä ja erakkoja, kun he avioituvat on heillä yleensä silloin yksi ystävä ja se on oma vaimo.

En voisi kuvitella jakavani kotiani miehen kanssa. Asun yksin mutta en todellakaan ole yksinäinen. Eipä ole koskaan ekana tullut mieleen että haluaisin miehen elättämään perhettä, ostamaan tavaroita jne. Mulle itselle ainakin parisuhde on tärkeä! Tehdään asioita yhdessä, ollaan perhe. Rakkautta, ystäväyyttä, jakamista arjen iloissa ja suruissa. Toki nainen pärjää nykyelämässä taloudellisesti ja saa melkeinpä kaiken ilman miestä, ainakaan vakituista sellaista.

Onneks en kuulu heihin. Mulla parisuhde tuo turvaa, ja todellakin haluan antaa rakkauttani miehelleni ja vastaanottaa myös.

En vois kuvitella olevani loppuelämääni yksin, tai ystävieni kanssa pelkästään. Mutta meitä on moneen junaan. Olen samoilla linjoilla sinun kanssa perfectplan! Minä olen oikeasti halunnut etsinyt hyvää sinkkumiestä tasavertaiseen suhteeseen, mutta en ole vielä löytänyt.

Olen akateeminen ja minulla on hyvä työ. Kaipaan oikeasti miehen läheisyyttä ja saada käpertyä hänen kainaloon. Olin 25v aviossa ja minun piti aina olla vahva ja jaksaa. Nyt haluaisin kyllä olla vaikka se haikompi osapuoli, joka tarvitsee ja haluaa olla parisuhteessa. Sellaisia miehiä ei ainakaan meidän alueelta ole vielä löytynyt. Kai minä sitten olen liian vaativaInen? Olipas kuin minun kirjoittamani tuo juttusi romantikko5.

Olin myös 25v naimissa ja piti kantaa vastuu lähes kaikesta. Nyt haluaisin olla heikompi osapuoli ja käpertyä miehen kainaloon, mutta mistäpä sellaisen aikuiseksi kasvaneen miehen löytäisi. No jäljelle jää läheisyys, hellyydenosoitukset, suukottelu Näitä asioita kun ei voi kavereiden tai muiden perheenjäsenien kanssa harrastaa. Jospas ne naiset ostelee sexi leluja kun ei enään mistä tarvitse!! Hmm,noinhan se olisi jos elämä olisi pelkkää mekaniikkaa ilman tunteita ja tarpeita mutta kun se ei ole.

Samalla tavalla nainen tarvitsee läheisyyttä,rakkautta,ihailua,kosketusta yms. Ja huomaa,että puhun että mies tarvitsee noita kaikkea myös seksin yhteydessä. Siis tunteiltaan kunnossa oleva mies. Pano Jussit on luku sinänsä.

Anyway,toisekseen,kyllä nainen tarvitsee ns. Eli pointtina,elämä ei ole tuollaista kuin luettelit. Enemmin sanoisin että hyvä asia että naiset ovat nykyään enemmän itsenäisiä niin parisuhdekkin toimii paremmin kun voidaan jakaa asioita.

Viisaasti haastelet "eri mieltä olevamies". Jos miehet ja naiset eläisivät eri yhteiskunnissa, naisten toimeentulo lakkaisi. Ei mies ole tarpeen aina pelkästään puolisona. Ja jos tulisi pula-aika, miten naiset silloin pärjäisivät ilman ainuttakaan miesten tuottamaa palvelusta? Milläv uosituhannella oikein elät? Naisten toimeentulo on historian aikana jopa aikaisemminkin ollut riippumaton miehestä.

Sillä kuka silloin tekisi ruokasi, kuka sen tekisi tehtaissa, kuka siivoaisi työpaikkasi, kuka pitäisi ''paperisi'' järjestyksessä, kuka hoitaisi sinua sairaalassa ja kuka antaisi sinulle anteeksi typeryytesi. Mennyt ei ole tae tulevasta. Vain koska miehen rakentama maailma tukee naisia kohtuuttomasti. Naisethan kotirintamaa ja teollisuutta ylläpitivät sotienkin aikana. Kyllä ihmiskunta että yhteiskunta tarvitsevat miehet että naiset. Perustele, naisethan elämän perusasioista ovat aikojen alusta huolehtineet.

Mitä ovat miesten tuottamat palvelut, mitä ilman maailma ei toimisi? Epäinhimillisyys, sodat, raiskaukset, ydinvoiman hallitsematon käyttö, ympäristötuhot mm. Elämä loppuisi, kun spermapankit tyhjenisivät. Miksi he ne tekisivät? Hinttejä on nytkin mutta ei heitä tuolla "naisten" hommissa näy. Sitä paitsi ei taitaisi hinttien määrä riittää huolehtimaan kaikesta siitä mitä naiset tekee nykyään. Oliphan tökerö avaus, mutta ei onneksi pidempi, niin jaksoin haukotella sen lävitse..

Mies mitään ilman seksi masennu. On oma käsi kullin rakas: Kyllä mies masentuu pidemmän päälle ja etenkin jos kokee ettei saa oikeanlaista tyydytystä naiseltaan. Se vieraskin on kai nainen? No, ihan kivaahan se on rakastua, perustaa perhe ja elää sitä omaa pikkuelämää oman perheen kanssa. Oma perhe voi kylläkin olal myös eronneen kanssa johon kuuluu hänen lapset, minun lapset ja ehkä vielä yhteiset lapset.

Mutta oikeasti nainen ei tarvitse miestä muuhun kuin suvun jatkamiseen. Näinhän se on villieläintenkin keskuudessa. Eläinten keskuudessa kylläkin uroksella on oma rolinsa yrittää pitää naaraitaan kurissa, ettei joku muu nappaa näitä. Sitä saamaahan ihminenkin yrittää.

Hänellä on vai keinoja enemmän kujin eläimellä. Vai mitä ajatelette miehestä joka vihoissaan heittää suolahappoa vaimonsa naamalle, pukee hänet burkhaan, ympärileikkaa ettei nainen tunne mitään iloa sukupuolisesta kanssakäymisesta jne jne. Tai laittaa naisensa raskaaksi joka vuosi, ettei varmasti nainen lähde elämään itsekseen Kaikki tämähän on vain sitä että mies haluaa hallita naarastaan ja vahtia ympäri vuorokauden ettei kukaan muu pääse jatkamaan sukua juuri hänen naaraansa kanssa.

Ihmisellä on rajaton mielikuvitus mitenkä voi hallita naistaan. Kun naiset tajuavat tämän, ei monikaan halua edes vakituiseen parisuhteeseen. Se voi olla myös kärsimystä sen rakkauden ilon sijaan. Ymmärrän kyllä että ehkä kehitysmaissa joku saattaa heittää suolahappoa naisensa päälle, jos sielläkään, mutta minusta kommenttisi oli aika äärirajoilta. Sinulla varmaan ei ole oikeaa parisuhdekokemusta, jos kuvittelet naisten olevan noin haavoittuvaisia ja tossun alla hyvinvointi valtioissa.

En tiedä yhtään naista, joka olisi joka vuosi raiskattu raskaaksi tai olisi saanut happoa kasvoilleen. Mies ei myöskään voi pakottaa vaimoaan yhtään mihinkään. Itse olen tosiaan miesten kannalla. En tahtoisi elää yksin. Haluan jonkun, joka arvostaa minua ihmisenä ja himoitsee minua seksuaalisesti. Tahdon myös pitää toista hyvänä ja saada itsekin osakseni hellyyttä. Minulle mies tuo myös jollakin alkukantaisella tasolla tukea, suojaa ja turvaa. Mies rinnallani en pelkäisi mitään maailmassa, ilman häntä voisin romahtaa ylempalttisen paineen keskellä.

Jokaisella ihmisellä tulisi olla kumppani jonka kanssa jakaa elämänsä. Mutta minähän osaan pitää puoleni Alkukantaisella tasollasi et pääse siitä mihinkään että mies se on joka tahtoo hallita maailmaa. Ne naiset, jotka myös haluavat hallita maailmaa ovat kovan linjan naisia.

Heitä on ollut läpi historian. Mikä kummalisinta, minulla on parisuhdekokemusta, mutta se on asia erikseen. Minähän totesin alussa, että on kivaa rakastua ja elää sitä pikkuelämää se mies rinnallaan. Valitettavasti päädyin sellaiseen työhön, jossa olen kiertänyt lähes joka kolkan maapalloltamme ja nähnyt niin paljon naisten ja lasten hyväksikäyttöä, että se oma pieni lasikupla ihanasta rakastavasta miehestä on kadonnut.

Ehkä heitä on kuitenkin, mutta se naapurinkin ihana mies erotessaan osasi tehdä vaikka mitä. Vertaan silti miestä eläimeen, jolla on alkukantaiset vaistot, mutta ihmisen äly. Joten ihmisten, varsinkin naisten hyväksikäyttöön keksitään toinen toistaan omituisempia ja kauheampia hallitsemiskeinoja. Jopa sodassa naisten raiskaus on ase, jota käytetään vihollista vastaan.

Parasta olisi elää vieläkin siinä omassa lasikuplassa, jossa ei ilkeyttä eikä pauhuutta olisi. Mitä sanotte siitä että naapuri raiskaa hyvän naapurinsa 3 kuukauden ikäisen tyttövauvan.

Ihmisten julmuus on käsittämätöntä ja suurimman osan niistä julmuuksita tekee mies naiselle ja lapsille. Tiedän että on myös mukavia miehiä, joille riittää se pikkuelämä pikkuvaimon kanssa. Parasta olisi elääkin niin, että turvautuisi siihen omaan mieheen, mutta myös miehen on voitava turvautua johonkin ihmiseen tai johonkin Mikä se sitten olisi. Mutta varma et voi koskaan, edes omasta miehestä. Mies on se heikompi osapuoli.

Hänhän se maksaa naisesta, on riippuvainen siitä Anteeksi vain, mutta tekstistäsi paistaa suorastaan sairas vainoharhaisuus, irrationaalinen kauhu ja viha puolta ihmiskuntaa kohtaan, jonka ainoa synti oli syntyä XY -kromosomin kanssa. Muutama juttu, perspektiivin vuoksi: Koko ilmiö on kautta maailmanhistorian hämmästyttävän yleinen, eikä siitä jostain syystä haluta hirveästi puhua. Kenties siksi että tykinruuan rekrytointi voisi olla vähän vaikeampaa Mut noin yleisesti ottaen tahtoisin sanoa, että olet ehkä sitten nähnyt ne ihmiskunnan nurjemmat puolet.

Enkä yritä sanoa ettei siinä sektorissa olisi miessukupuoli vahvasti yliedustettuna. Ja noin yleisesti ottaen Miksei mies voisi emotionaalisesti turvautua siihen naiseen jos se nainen turvautuu mieheen? Ihmisiähän tässä kai pitäisi olla? Kyllähän se niin menee, että jos riittävän moneen valehtelevaan ja ronttiin mieheen törmää niin ei enää uskalla eikä jaksa yrittää uudestaan. Miesten ja naisten erotkin ovat niin suuria siis seksuaalisuudessa, nainen kun kaipaa mieheltä enemmän kumppanuutta ja mies seksiä.

Mies helposti pitää suhdetta ok, na jos vain saa seksiä ja sitten elelee omaa elämäänsä ja nainen jää huomaamaan, että mitään yhteistä tekemistä ja hauskuutta ei enää ole, pelkkä seksi ei kiinnosta.

Itse toki tarvitsisin miestä, mutta en ketä tahansa Miestä tarvitsisin joka auttaisi sähkötöissä, olisi turvallinen , mukava, lempeä ja jolla samanlainen huumorintajua ja elämäarvot. Luulenpa, että kyllä moni nainen tarvitsee jotain miestä, mutta koska ei tarjolla ole sellaista kuin tarvitsisi niin ei ole mitään järkeä alkaa elämään ihmisen kanssa joka vaikeuttaa elämää. Koska naisen seksuaalisuus ja syttyminen syntyy erijutuista kuinm miehen ei nainen ota miestä vain seksintakia vaikka kaipaisikin seksiä.

En voisi kuvitella eläväni miehen kanssa jonka kanssa minulla ei olisi mitään puhuttavaa Tiedän sen että myös miehiä raiskataan sodassa ja muuallakin. Ja ne raiskaajathan ovat juuri miehiä. Se on asian ydin. Sota vie ihmisistä inhimillisyyden. Näin tapahtuu myös naisille, jotka janoavat valtaa ja sotaa. Ei kauhean pitkälle historiaan tarvitse mennä kun naisetkin tapattivat alasiaan ja kansalaisiaan. Nimenomaan nostin esille sen että myös mies tarvii tukea ja turvaa, ihan sen vuoksi, koska myös mies on ihminen.

Tämähän tuen tarvehan ei ole vain naisen tarve, vaikka joku siinä edellä kirjoittikin että haluaa miehen tueksi ja turvaksi ja sitten ei pelkäisi mitään. Kannattaisi ehkä kuitenkin lukea tarkasti mitä kirjoitan ja miettiä kirjoittamani.

Mutta tässähän puhuttiin kai miesten ja naisten välisistä asioista, tai oikeastaan tarviiko nainen miestä. Muuten, se, että naiset itse silpovat lapsiaan, on taas se miehen halu hallita naistaan.

Naisen seksuaalinen halu on miehelle uhka kehitysmaissa. Näissä kehitysmaissa, joissa ei vielä oppi ja sivistys ole niin pitkällä, näin tapahtuu. Kaikissa niissä maissa, missä naisetkin saavat koulutuksen, on naisten ja miesten tasavertaisuus koko ajan parantunut.

Vielä voi olla eroja palkkauksessa, kotitöissä, lastenhoidossa jne. Mutta nämähän ovat niitä pikkujuttuja. Mutta sekin, että suuri osa naisista, jotka tappavat ja pahoinpitelevät lapsensa, ovat vailla sitä tukea ja turvaa. Missä ne lasten isät ovat? Hakemassa sitä venäläistä kaunotarta, joka korkokengissä sipsuttelee? Lapsia pitää hoitaa molempien. Ekä isän että äidin, kun toinen ei jaksa, on toinen tukena. Näinhän se pitäsi mennä. Valitettavasti lastenhoito on yhä suummaksi osaksi naisten kontolla, jotka sitten uupuvat Lampun vaihto ja auton ajaminen on miesten hommia!

Ei tarvitse kyllä aivan niin avuttomaksi heittäytyä. Naiset myös lankeavat helposti ansoihin. Hehe, kyllä naiset tarvisevat seksiä yhtä paljon kuin miehetkin, elleivät jopa enemmän.

Itse naisena nimenomaan seksi on tärkeä seikka, miksi haluan olla miehen kanssa. Kannattaa huomioida sitä naistakin seksissä, niin ei tarvitse marista, että seksi ei naiselle maistuisi Jos laittaa kyrpáä pímppiin, niin eikö se sitten muka riitä naisellekin jo? Miksi siihen pitäisi jotain ylimääräistä temppuilua miehen lisätä? Kyrpáä pímppiin, ni se on reilu tasapeli ja kummallekin yhtä paljon! Miten musta tuntuu, että tässä puhuu mies, joka ei ole koskaan tyydyttänyt naista - toki voinut panna määrällisesti montaa eri pimua mutta vain panna.

Naiset on hyviä näytteleen eikä vaivaudu yhden yön jutulle selittämään, miten naisen anatomia toimii. Pelkästään iso vehjekään ei takaa hyvää seksiä, sorry! Sekä parisuhteessa olleiden että täysien pleijereiden kanssa oltua voin kertoa, että ne jotka osaa "käsitellä" naisia, ovat he, jotka ovat pitkään olleet suhteessa ja ovat "joutuneet" opettelemaan ettei nainen syty siitä, että vehje ruutataan alapäähän.

Jos naisen lämmittelee hyvin, on aivan varma, että mies on se, joka väsyy nopeammin ; Ja aloitukseen kommentoidakseni: Vaikkei teitä ehkä ihan samassa mittakaavassa enää tarvita kuin v sitten, teitä edelleen halutaan ihan yhtä paljon, ehkä jopa juuri siksi enemmänkin Saattaa hyvinkin olla että sota ja suuri lama on ihan ovella, mutta voithan sitä odotellessa, vaikka kaunistaa itseäni: Eli hyvä on olla sinä päivänä kaunis ja haluttava!

Miehet taas voivat, iloita, ilman kateutta toistensa kanssa, ja vain nainen on riippakivi miesten yhteisissä iloissa. Eli kovin on nykynaiset ollakseen! Noinkohan, onko nykymiehellä enää suojaava käsi? Moni näyttää ajattelevan itseään jopa yli oman perheen edun ja hyvinvoinnin Myös monilla meistä on lähitaistelukoulutus sekä taistelulajiharrastuksen että armeijan tai työn puolesta.

Itse koulutan PK koiria ammatikseni, harrastan potkunyrkkeilyä ja flyballia joten varmasti on kovempi kunto kuin monella "suojelijalla" Nykyajan miehet kun ovat ylipainoisia, rumia ja laiskoja. Siis vain suomalaiset miehet. Että älä huoli, tulemme tyttöjen kanssa suojelemaan sinua jos tarve vaatii. Kyllä nainen miestä tarvitsee.

Ainakin minä kaipaan seksiä, läheisyyttä, matkaseuraa, juttuseuraa, ihmistä jakamaan tämän arjen kanssani, taloudellista turvaa,ymym Mutta en todellakaan ole valmis ottamaan ketä tahansa tähän elämääni, vaan haluaisin löytää miehen, jolla on suht koht samat ajatukset ja unelmat kuin minulla, saman tyyppiset harrastukset, ja ilman viinaa ja väkivaltaa.

Mitään pelkkää panoseuraa en kaipaa, vaan miehen elämänkumppaniksi loppu elämäksi. Mistä tiedät, että naiset pärjäävät miehiä paremmin ilman seksiä? Tutkimukset eivät tue luuloasi. Minä ainakin tarvitsen miestä ystäväksi, rakkaaksi, hellittäväksi, turvaksi, tekemään kaikkkea kivaa yhdessä ym. No se on pitkä lista! Parempi kysymys ois miten naiset pärjäisivät ilman miestä. Täytyy sanoa ettei sinunkaltaistasi kukaan halua!!!! Hyvin pärjää ilman miestä, ei ne ole sen kummempia, viisaampia tai taitavampia missään asiassa.

Haluaisin löytää ihanan, hellän, romanttisen, peruskallioimaisen luotettavan miehen. Mä taas ottaisin flower power leidin, jos vain pystyisin. Tosin mun täytyisi olla aika kuuluisa ympäri maailman omatakseni edes teoreettisia mahiksia siihen. Toveriksi maailman myrskyissä, jaetaan hyvät ja pahat asiat jolloin niiden koko puoliintuu tai huolet hälvenee yhdessä pohtien, pidetään toistemme puolta.

Läheisyydenkaipuun vuoksi, hellyys on mukavinta kun on nallekarhu kainalossa. Tarvitsen huolenpitoa mieheltäni, niskaa hieromaan vaikka kun joku asia ahistaa. Lapsia en halua hankkia yksin, niiden tuoman lisätyön ja huolen kanssa on parasta painiskella yksissä tuumin jolloin perhe-elämä on välillä oikein mukavaa.

Tenavat tarvitsevat ja kaipaavat isänsä tuomaa vaihtelua arjen harmauteen, miksi sitä kieltää kun molemmat osapuolet näyttävät tykkäävän toisistaan ja tunnen siitä itseni oikein tyytyväiseksi vaikka joudunkin aika usein korjaamaan jäljet riehumisista.. Taloudella menee vielä paremmin, kun rahaa on hankkimassa 2 ihmistä.

Miehen tarpeettomuus on jotain itsesääliä johon miehet käpertyvät kauniiden ja röyhkeiden naisihmisten mahdottomien vaatimusten edessä, pelkäänpä pahoin. Radiossakin on puhuttu siitä kuinka työt vähenevät kun koneet tekevät ihmisten puolesta työt. Luulen että 10 vuoden kuluttua suurin osa miehistä hoitaa kotia ja lapsia kun naiset käyvät töissä. Ainakin sellainen tuntuu olevan trendi kun työpaikoille kaivataan naisia ilahduttamaan miehiä ja etenkin pomoja silmäniloksi, mutta miehiltä vaaditaan täydellisyyttä.

Parempi vaan jos miehet luovuttavat ja saavat helpomman osan kodinhoitajana koska tällöin myös naiset saavat helpon osan silmänilona töissä vaikka naiset eivät välttämättä saakaan yhtä kovaa palkkaa mitä ne miehet joilta vaaditaan työpaikalla suurta panosta. Olisihan se mies ihan mukava kumppanina! Mutta kun ei löydy kunnon miestä mistään!

Näin se vaan on! Hyvät miehet eivät pärjää kapitalistisessa maailmassa. Hyvien on pakko muuttua kieroiksi sioiksi jotka hakevat omaa etua jotta pärjää muita kieroja sikoja vastaan. Tästä seuraa luonnollisesti se että mies on joko vihainen tai sitten kiero myös vapaa-aikana. Ei kukaan voi olla kaksi eri persoonaa töissä ja vapaa-ajalla. Itsestänikin on tullut vihainen ja alan itsekin ajattelemaan sellaisia ajatuksia millä saisin vahingoitettua muita ihmisiä pärjätäkseni elämässä. Vielä 30 vuotiaana olin jossain määrin hyvä ihminen, mutta en jaksa enää uskoa hyvyyteen.

Hyvyyttä kun ei arvosteta nykypäivänä. Ainoa tyttöystävä joka minulla on ollut, johon suhde kesti puolivuotta, sekin jätti minut sen vuoksi ettei minulla ollut riittävästi rahaa sellaiseen elämään millaisen elämän hän olisi halunnut. Itse olen pärjännyt diplomi-insinöörinä kieroilematta pätkääkään. Päinvastoin luulen saan hyviä työtehtäviä ja luottamusta osakseni kun minulla on hyvä maine.

Kapitalistisessa maailmassa tarvitaan ennen kaikkea koulutusta. Jos sitä ei ole niin sitten varmaan joutuukin kieroilemaan ja tekemään rikoksia mikäli haluaa siitä huolimatta korkean elintason eikä tyydy tavalliseen. Miksi sun tyttöystäväsi ei käynyt töissä ja hankkinut sellaista elämää itse mitä halusi? Oliko liian tyhmä sellaiseen? Olen mies ja mun mimmi ei mua vittu mihenkää tarvii, mut lasten siittämiseen kyllä. Miehen osuus on pieni mutta välttämätön.

Minulla on vain neljä naista, vaimo, tytär, äiti ja rakastajatar. Feministi-fasistit taas huutelemassa; ottakaa nyt huumorilla välillä, kukaan nykynuorisosta, eli tulevasta sukupolvesta, ei vakavissan näe naista minään "omistustavarana" tai merkkituotteena eikä ajattele naista pelkkänä seksileluna nyrkin ja hellan välillä.

Keski-ikäiset sinkkunaiset kun nyt vaan ovat katkerioituneet ja kaipaavaat niitä villiä nuoruusvuosiaan, ja kun nyt huomaavaat etteivät enään kepaa ainakaan omasta mielestään niin rupevat huutelemaan roskaa kun tuossa AP: Tottakai nainen pärjäisi ilman miestä. Olet silti erittäin minimaalinen vähemmistö joka omasta päätkösestään elää koko elämänsä ilman miestä.

Siinä sitten kuolinvuoteella ajattelet että olika nyt sittenkään niin hyvä ajatus kun ei ole mies eikä lapset hyvästelemässä. Lesbot on sitten taas eri asia. AP on "ihmettelevä mies" joka puhui omasta parisuhteestaan Sori vaan kauheesti teille miinustelijoille että pärjään ihan itse.

Kauheen hirveen törkee loukkaus kaikille miehille. Itseasiassa tuollaisia miehiä jotka elävät ikuisesti sinkkuina on olemassa ja he ovat tyytyväisiä elämäänsä. Väitteesi pätee vain munansa ohjaamiin ja lapsiksi jääneisiin miehiin.

Ei päde älykkäimpiin ja aikuistuneimpiin miehiin. Halua ja kaipuuta ei voi ohjata tahdolla ja älyllä juuri enempää kuin janoa tai palelemista pakkasessa.

Käyttäytymiseen voi tietenkin vaikuttaa ja epäedullisia seurauksia vältellä mutta tuntemukset eivät häivy. Tämä ei ole lapsellisuutta eikä älyn puutetta, se vain on. Minun mielestä ihminen olkoon se nainen tai mies kaipaa sitä omaa rakasta miestä tai naista.

Siihen että voi riidellä, tapella, itkeä , nauraa, rakastaa ja olla rakastettu, miksi aina syyn täyty olla raha, seksi tai muu. Onko ihmiset oikeasti jo niin tylyjä niin kuihtuneita henkisesti että ajatus toisesta on niin paha.

Nykyään jokainen halua olla itsenäinen, ihmisiä katsotaan oikeasti sen mukaan miltä hän näyttää eikä millainen on. Eihän nykymieskään tarvitse naista kuin yhteen asiaan. Voivoi, kyllä taas naurut tulee ku näitä lueskelee.

Kyllähän ne naiset pärjää ilman miehiä ja miehet ilman naisia, mutta eri asia on kuinka hyvin tai huonosti ja onko se sitten onnellinen elämä. Lakatkaa kinastelemasta, itse en antaisi omaa kolliani kenellekkään vaan pidän kiinni kynsin ja hampain sillä tarvitsen ja rakastan juuri häntä.

Annan hänelle kaiken mitä hän tarvitsee ja hän minulle, thats it, aika simppeliä eiks vaan? Minä tarvitsen miestä joka päivä! Olen lihava, maha roikkuu, naama mutrulla, legoot suussa ja kuljen farkuissa. Ja jostain kumman syystä, minua on lykästänyt kolkytviisvuotta yhdessä saman miehen kanssa. Vaikka joskus oli mielessä heittää pyyhkeet kehään, mutta ajattelin antaa aikaa, enkä päättänyt heittänyt. OlIkein mietin, mitä tunnen tuota komeaa miestäni pitävän saman katon alla, mutta kyllä ihan itse tulee suukkosten kera töistä kotiin.

Tunne on sellainen kiva, ei tarvii jännittää, ei laittaa eikä passata. Tehdään yhdessä ja erikseen. Jotain oikein positiivista on, että me haastellaan kaikesta paljon. Vaihdetaan mielipiteitä ja väitellään ja kinataan ja sovitaan ja ollaan erimieltä. Ihan kaikesta voidaan haastella, mutta ei me suututa toisiimme. Nainen tarvitsee miestä vain lapsen siittämiseen, mutta nykymies, tasa-arvon kannattaja, ei sovi miehen malliksi. Enää ei ole herrasmiehiä eikä mies ymmärrä itseään perheen elättäjänä, nainen ostaa kaiken itse, jopa kukkaset itselleen.

Ei mitään hemmottelua, mikä lisäisi naisen seksuaalista halua miestä kohtaan. Tasa-arvon mies ymmärtää vain siten, että nainen maksakoon itse.

Siis mitä ihmettä teen miehellä? Minä, kuten monet muutkaan naiset emme nykyaikana halua edes lapsia. Nykymies vieläpä niin huonokuntoinen, että kuvittelee, että naiselle riittää kielellä lipsuttelu ja sormella räpeltely. Sen asteiseen tyydyttämiseen pystyn itsekkin,mutta siitäkin suoriudun paremmin yksin.

Elämä on ihanaa NYT 6. Miestä tarvitaan hyvään rakasteluun, autolla ajamiseen, auton hankkimiseen, kodin remontteihin, pääasialliseksi perheen elättäjäksi, lapselle miehen malliksi. Näiselle turvaksi, kunnioituksen ja rakkauden kohteeksi. Mukavaa olisi tuntea itseni halutuksi ja rakastetuksi. Kun erosin, oli jäljellä samanlaisia eronneita. Hankin koiran ja olen nyt onnellisempi kuin koskaan. En hae enää miestä. Laiska juopotteleva mies ei välttämättä ole ihanteellinen mies naisille.

Ne miehet jotka haluaisivat olla muuta kuin laiskoja ja juopottelevia, eivät tule saamaan naisia koska he ovat liian kilttejä ja ottavat muut miehet huomioon eivätkä tällöin pärjää elämässä. Nämä ovat psyykkinen riesa naisille kun taas juopot ovat sellaisia josta naiset eivät pidä eivätkä välitä. Juopot eivät ole psyykkinen rasite jos heistä on helppo päästä eroon.

Kilteistä miehistä on vaikeampi päästä eroon koska he tarvitsevat rakkautta siinä missä nainenkin tarvitsee. Naiset kuitenkin haluavat itseään vahvemman miehen joka pärjää elämässä heitä paremmin jotta he huolehtisivat naisista.

Kiltteys ja lapsellisuus ovat eri asioita Rakkauden tarve ei ole heikkoutta. Se on bilogine tarve, että nainen haluaa kokea miehen turvaksi. Mies voi olla henkisesti turva jos esim. Moni on tyytyväin pienituloisempaan koska saa tältä turvaa. Selitä minulle mitä on lapsellisuus. Onko se sitä kun ihminen ei ota vastuuta omista teoista tai sanoista? Lapset toimivat eri tavoin. Tämä saattaa johtua kasvatuksesta. Jotkut aikuiset eivät ota vastuuta mistään kun heille ei ole annettu sellaista kasvatusta missä tulisi pitää kiinni hyvästä moraalista.

Joissain kodeissa jopa kasvatetaan huijaamaan muita ihmisiä koska näissä kodeissa aikuiset käsittävät elämän olevan kilpailua missä huijataan muita ihmisiä. Kiltteys johtaa siihen että ihminen alistuu niiden ihmisten edessä kakkoseksi jotka haluavat olla ykkösiä. Kiltti jää aina heikommaksi osapuoleksi vahvan kanssa jos vahva ihminen ei halua elää rauhanomaista elämää.

Ihminen voi olla vahva ja kiltti, mutta vahvuudesta ei ole hyötyä ellei sitä osata suunnata muuhun kuin riitatilanteiden ratkaisemiseen. Nykypäivän yhteiskunta on kuitenkin tehty niin monimutkaiseksi että kiltteydellä ei tunnu pärjäävän koska joka kulman takana tuntuu olevan ihminen joka haluaa ennemmin estää omaa elämää kuin auttaa. Biologia osoittaa ihmisen olevan heikko. Ihminen ei tule toimeen ilman ruokaa ja kuolee yleensä alle vuodessa.

Rakkaus on käsite jossa odotetaan toiselta osapuolelta jotain. Jos ihminen ei tule toimeen yksinään, osoittaa tämä heikkoutta.

Ihmiset tulevat toimeen yhteisönä paremmin ja ihmisistä tulee tätä kautta vahvempia ja se ainoastaan todistaa rakkauden tarpeen heikkoudeksi.

Harva pärjää kuitenkaan elämässä yksin kovinkaan vanhaksi. Mitä on henkinen turva? Tarkoitatko että miehellä on jotain sellaista tietoa mikä rauhoittaa naista?

Onko tämä tieto yhteiskunnallista tietoa vai sellaista tietoa missä mies sanoo mukavia sanoja naiselle jotta nainen ei pelkäisi ja kokisi asemaansa yhteiskunnassa uhatuksia?

Monet naiset toivovat miehen valehtelevan heille sanoen mukavia asioita jotta naisen stressitaso olisi alhainen. Tällaisista valkoisista valheista on hyötyä lyhyellä tähtäimellä, mutta jos ihminen alkaa elämään valkoisten valheiden kautta, tällöin niistä tulee ongelmia pitkällä tähtäimellä.

Minä ainakin miehenä tarvitsen naistani, koska rakastan häntä. En myöskään usko hänen ajatusmaailmansa eroavan omastani. Niin en tiedä mihin ne naiset miehiä tarvii,muuhun kuin seksiin ja kokoamaan kaiken ja korjaamaan kaiken. Ainakaan treffi markkinoilla ei ole tärpännyt ,eivät halua edes raitista,rehellistä,luotettavaa suomalaista miestä joka ikänsä ollut selvinpäin ,ei savua eikä hakkaa naisia.

Ollut samassa suhteessa 17v aiemmin ,ei syrjähyppyjä eikä pettämisiä. Yhteisen rakkauden sammumisen vuoksi erossa jo 6v ,kyllä yksin pärjää ja on helpompaa monesti kuin suhteessa naisen kanssa ,seksiä saa jos haluaa se ei tänä päivänä ole mikään ongelma ja se on jopa joskus ilmaistakin.

Vaikka taksatkin on kyl pudonneet ja neuvoteltavissa jos niikseen tulee. Itse en käytä kyllä maksullisia naisia ,ei ole mun juttu. Mut sitä rakasta akkaa odotellessa. Eihän nainen miestä tarvii, ostaa vaan dildon ja siihen ladattavat patterit, niin ei tule edes kalliiksi pitää. Ja jos tarvii, niin menee baarin ja pyytää ukolta rahaa, niin saa siinä samalla itsekkin. Ja koirakin lurputtaa sitten kun se alkaa näyttäämään kalkkunan heltalta: No Suomalainen nainen ei näytä tarvitsevan miestä, ainakaan käytöksensä perusteella mihinkään muuhun kuin hyväksikäytettäväksi niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla mahdollisimman monin eri tavoin.

Vai millä muulla kuin edellisellä selitetään se, että tälläkin hetkellä eri oikeusasteissamme on meneillään reilut avioero-oikeudenkäyntiä, joiden alulle panijoista yli 95 -prosenttia on yllättäen naisia ja joissa siis pääsääntöisesti pyritään kaikin mahdollisin keinoin "tuhoamaan" mies tuntevana ihmisenä jopa täysiä valheita valaehtoisesti toisesta kertoen sekä unohdetaan niin lapsien psyykkinen kuin jopa fyysinenkin terveys kunhan vain omat päämäärät aikuisina tavoitetaan?

Ja samoin eiväthän naiset näytä miehen ohella tarvitsevan enää biologisia lapsiaankaan, kun sadat suomalaiset naiset ovat alkaneet hakeutumaan lastensuojeluviranomaisten luokse, pyrkien päämäärätietoisesti siirtämään esim. Tai entäpä sitten ne "äideiksi" itseään kutsuvat naiset, jotka mm. Lisäksi kun noihin edellisiin lisätään se eritäin suuri joukko naisia joiden 10 - vuotiaat tyttäret yhä kasvavassa määrin ostattavat erittäin määrätietoisin ja harkitusti suunnitellen aikuisilla miehillä itselleen kalliita hajuvesiä, upeita vaatteita, jne.

Varsinkin näin, kun nämä "tyttäret" voivat soittaa äideilleen kertoen "jäävänsä kaverinsa luokse yöksi" eikä kukaan ole tämän jälkeen kyseisistä tytöistä kiinnostunut millään tavoin?

Korostan nyt vahvasti, että kaikki ne miehet jotka alaikäisiin tyttöihin "sekaantuvat", ovat henkisesti erittäin sairaita ja heiltä tulisi Islamin oppien mukaan rangaistukseksi alaikäisiin sekaantumisesta katkaista penis. Ja tämä siksi jotta kukaan ei ymmärtäisi väärin edellisessä kappaleessa esittämiäni ajatuksia, koska mies on mielestäni aina vastuussa teoistaan, riippumatta siitä vaikka alaikäinen tyttö heille kuinka itseään tarjoaisi!

Ettekö te naiset ymmärrä, että olette esimerkki tyttärillenne niin hyvässä kuin pahassakin? Enpä tunne yhtään eronnutta naista, jolla olisi ollut tarvetta liioitella miestensä tekemisiä. Enemmmänkin ovat koittaneet niitä peitellä. Lapsia yrittävät saada itselleen ihan vaan äidin kiusaksi, tuskin ovat lapsestaan ennen piitanneet pätkääkään. Kyllä avioeroissa naiset enimmäkseen koittavat keskittyä itsensä ja lastensa pelastamiseen, ei suinkaan miesten tuhoamiseen.

Typerää väittää edes tuollaista. Yksinhuoltajuus on niin rankkaa, ettei siihen kevyin perustein lähdetä. Eikä vuotias tyttö takuulla ymmärrä hajuvesien tms. Kukaan tavallinen äiti ei ole esimerkkinä hyväksymässä alaikäisen lapsen prostituutiota. Typerää edes väittää sellaista.

Ja malli -bisneksessä on meillä alle kourallinen nuoria tyttöjä, täysi-ikäisiä nuo maailmalle lähtijät enimmäkseen ovat. Laihuus on ihanne myös kouluissa, ei siihen mitään mallitoimistoja tarvita.

Ihme vuodatus, harmittaa, että tämntyyliset jutut on menneet lastesuojeluunkin läpi ja siksi tämä Eerikankin tapaus mahdollistui kun äitiä ei kuunneltu. Pieni katsaus tuttavapiirin avioerojen syihin; 1. Mies petti työkaverinsa kanssa, heillä suhde koko kylällä puhuttiin ja näin nainen sai tietää ja otti eron.

Mies ei paljoa viihtynyt kotona eikä maksanut yhteisiä laskuja vaan jätti naisen maksettavaksi laskut, erosivat ja mies yritti viedä asunnosta naisen omaisuutta omanaan. Tapsin lastaan satunnaisesti ja vaati silloin, että lapsen äiti kuskaa lapsen ties minne vaikka aivan hyvin voi itse noutaa lapsen. Mies järjesti kaikenlaista kiusaa ex vaimolleen eikä välittänyt lapsen tunteista. Nuori nainen ja mies seurustelivat, nainen tuli raskaaksi ja halusi tehdä abortin, mies vaati ettei tee.

Kun raskaus oli viimeisillään mies jätti naisen eikä ole halunnut tavata poikaansa, puhunut puhelimessa parikertaa. Nainen ihastui työkaveriin ja jätti miehen ainoa tuntemani tapaus näin päin. Kaikenlaista tarinaa sitä elämään mahtuu onkin typerää alkaa syyttelemään naisia avioeroista. Muusta en tiedä, mutta joku mies teki itsestään idiootin aloittamalla näin typerän keskustelun!

Eiköhän tästä asiasta olla maailman sivun keskusteltu ihan tarpeeksi. Itse ole saanut naisten minua kohtaan tekemisistä pettämisistä tarpeekseni ja PÄÄTTÄNYT jatkaa elämääni ilman parisuhdetta lapsettomana, koska en enää halua tulla loukatuksi.

Nyky"naiset" eivät ole mitään naisia, vaan tyyppejä, jotka yrittävät olla miehiä. Oikeat naiset tekevät lapsia ja pitävät kodistaan ja perheestään huolta. Nyky"naiset" ovat enemmänkin androgyynejä, kuten myös hyvin suuri osa nyky"miehistä". Oikeat miehet tarvitsevat oikeita naisia ja oikeat naiset tarvitsevat oikeita miehiä. Oikeat naiset ja oikeat miehet eivät tarvitse näitä androgyynejä! Naiseus ei ole sitä että pukeudutaan vain hameisiin, halutaan lapsia ja hoidetaan kotia - itse kyllä tykkään pukeutua naisellisesti enkä todellakaan halua lapsia, koska en pidä niistä enkä ole koskaan halunnut olla äiti.

Aikojen alusta asti on ollut ihmisiä, jotka eivät olisi välttämättä halunneet lisääntyä, mutta kunnollisia ehkäisykeinoja ei ollut. Vaihtoehtoina oli joko alistua perhe-elämään tai sitten elää koko loppuelämänsä yksin. Syy siihen voi olla esimerkiksi tämä halu lapsettomuuteen- kuka tietää. On naurettavaa, sinisilmäistä ja lapsellista väittää, että vain naiset haluaisivat lapsia. Suurin osa ihmisistä lisääntyy tarkoituksenmukaisesti tai vähemmän tarkoituksella, mutta nykyään lääketiede mahdollistaa myös tietoisen lapsettomuuden valitsemisen ilman koko aikuisiän kestävää selibaattia.

Minä ainakin arvostan omaa elämääni sen verran, että käytän mahdollisuuden hyväkseni ja teen niin kuin minusta hyvältä tuntuu. Vapaaehtoinen lapsettomuus ei ole sen itsekkäämpi teko kuin lasten haluaminen, vaan asetelma on yleensä aivan päinvastainen. Nykyään ihmiset tekevät lapsia siksi, että he HALUAVAT tehdä niitä - ennen lapsia tehtiin siksi, että niitä tuli joka tapauksessa ja tarvittiin myös työvoimaa sekä vanhuuden turvaa.

Nykyään kukaan ei varmasti ajattele yhteiskunnan parasta lisääntyessään, vaan lapset tehdään jostain ihan muusta syystä. Naiseus ja mieheys eivät ole yksiselitteisiä käsitteitä. Poikatyttökin on nainen siinä missä "naisellinen" mies.

Stereotypiat ja yleistykset pitävät jokseenkin paikkansa, mutta ihmiset ovat aina loppujen lopuksi yksilöitä, kaikki vieläpä erilaisia. Olisikohan aika siirtyä tälle vuosituhannelle? Kerro yksikin yritys, jossa naiset ovat parempia kuin miehet? Tällä vuosituhannella voi olla androgyyniys muotia, mutta he ovat yhtä tarpeellisia normaaleille naisille ja miehille, kuin pipo sialle. Miehet käy fysiikkansa myöten paremmin palokuntaan kuin nainen mutta turvallisuusalalla naisen älykkyys voittaa miehen fysiikan.

Leipomot, konditoriat, kahvilat, kaupat, siivousyritykset, hoitoala, lääkärit.. Yritä ensi kerralla vähän perustella väitteitäsi - se on järkevän keskustelun tärkein pointti. Tossa puhuttiin yritysjohdosta, ei duunareista. Palkollisiksi duunareiksi naiset sopivat hyvin. Älykästä naista ei muuten ole olemassakaan. Yritä ensi kerralla osallistua keskusteluun.

Tarvitko perusteluita siitä, miten tarpeeton androgyyni on normaaleille naisille ja miehille!?! Kerro sinä miten tarpeellinen androgyyni on normaaleille naisille ja miehille? Minä kerron sitten sen, miten pipo sopii sialle. Niin helppoahan tuo, kun ei tarvitse muuta kuin katsoa peiliin. Kyllä ainakin minä tarvitsen välillä miestä!

Mihinkään vakisuhteeseen en ala, minulla on muutama innokaa ukkomies, joita tapailen vuoron perään. Niitä naitattaa aina ja ne kestävät kovaa kyytiä pitkään!!! Huora antaa aina 7. Olet panohuora, ja varmaankin ylpeä toiminnastasi! Miesten hyväksikäyttämä pelkkä panoreikä.

Toivottavasti edes terve sellainen? Ja aivoja sulla ei ole, olet maineesi veroinen. En minä huora ole, en ota maksua miehiltä. Olen korkeasti koulutettu akateeminen nainen! Todellakin terve ja lapsia en harmikseni halua Miksi et saa vapaita miehiä, miksi alennut vieläpä monen varatun miehen ns. Olet siis rannalle jäännyt akka silloin kun sinussa olisi vielä ollut ainesta lasten tekoon, niinpä niin, nyt olet vain surkeiden ukkomiesten hyväksikäytetty pelkkä "jakorasia".

Ainiin, ja sullehan riittää se surkastuneen pienen munan omaava ukkomies, jolle kotona ei enää anneta, vaan vastaavasti niiden sun hyväksikäyttäjien omat muijat käyvät naimassa sitä isomunaista, akateemista vierasta, vapaata miestä aina silloin tällöin, milloin nyt enää sattuu moinen toiminta huvittamaan. Ei tuossa taida kukaan hyväksikäyttää ketään.

Voi olla että ukkomies saattaa tuntea olleensa jos vaimo saa tietää ja lähtee ja sitten rakastajakin lähtee kun ei halua suhdetta eikä vapaata miestä. Mutta siinäkin tapauksessa mies teki tietoisen valinnan riskeerata avioliittonsa. Aika vähänhän sitä enään miestä tarvitsee. Aikoinani halusin perheen ja miehen. Kestihän sitä onneakin ja sitten se loppui niinkuin monilla muillakin. Nykyään tarvisen miestä vain rakasteluun, joskus aamukahville ja illalliselle viinin kera, uimaretkelle ja mökkiseuraksi.

Tottakai lavalle vetelemään lattareita kanssani. Se ei yksin onnistu. Miehelle on kiva flirttailla tai sitten miehille, kun on yksin niitä rumbia vetelemässä lähilavoilla. Mies on myös kivaa matkaseuraa ja joskus teemme yhdessä remonttia.

Miestä on kiva pussaillä. Miehestä on jopa seuraakin. Niin aika paljonhan tätä miesystävääni näköjään tarvitsenkin Ei miesystävänikään minua enempää halua. Meillä on omat asunnot ym. Kiva kun minulla on hänet,. Tarvitsen miestäni tietysti elämään kanssani tasavertaisena kumppanina, jakamaan ilot ja surut. Minusta on hienoa, että pystymme taloudellisessa mielessä tasavertaisesti rakentamaan yhteistä elämäämme ja suuntaamaan kohti haaveitamme. Annamme molemmat myös toisillemme omaa aikaa omia harrastuksia, omien ystävien tapaamista, yms.

Miksi parisuhteen pitäisikään perustua mihinkään riippuvuuteen? Kyllä monilla taitaa olla tosi surkeat puolisot, jos tämmöistä tarvitsee edes miettiä. Mulla on ainkain niin ihana mies, ollut jo vuotta, enkä ikinä vaihtaisi häntä mihinkään. Toki pärjäisin ilman häntä, jos pakko olisi mutta en ikinä voisi kuvitella elämää ilman häntä. Mihin häntä sitten tarvitsen: Tarvitsen häntä koska silloin, kun minä olen kaikista heikoimmillani hän on vahvimmillaan ja toisin päin myös. No tämä aloittajan teksti toki pohjautuu hyvin konservatiiviseen ajatukseen, että miehen tehtävä jotenkin olisi rahoittaa ja huolehtia.

Pudotetaan tuo oletus ja hoplaa, koko kysymys menettää merkityksensä. Ison talon ori 6. Täällä katkeroituneet ja seksuaalisuudestaan vapaaehtoisesti luopuneet naiset, jotka ovat tylsiä, sammuneita ja rumannäköisiä kuin Merihaka räntäsateessa, haukkuvat miehiä.

Onneksi on myös paljon niitä naisia, joiden ensimmäinen miehen tarve liittyy sinne makuuhuoneeseen. Kuka vajakki siellä kirjoittelee tälläsiä, ei jumaliste saapi taas tässä sellasia hermoromahduksia, että ei hemmetin hemmetti. Kyllä ihmisen, kuka kirjoittaa tälläsiä vitun pinnallisia paska kirjotuksia, nii pitää kyllä olla saatanan munapää, ei saatanan saatana, että ottaa aivoon tälläset paskapäät.

Naiset keskenään ja sota on valmis, ei eukot kykene tulemaan keskenään toimeen. Sitä räpätyksen selkään puukotuksen ja kateuden määrää ei mikään mittaa. Naiset ei osaa johtaa, tehdä päätöksiä tai pitää kokonaisuuksia käsissä. Säheltämistä ja epäolennaisuuksien ei loogista nysväämistä. Voi kyllä naiset tarvii miestä monessa. Kaikkea sitä kuulee 7. Paljon mutua- vähän faktaa sinulla. Ja tämä näkyy missä? Kyllä nollatutkimuksia ja hihhuleiden kommentteja netissä riittää.

Historian todistama tosiasia on, että naiset ovat poikkeuksetta neuroottisia jonkin asian suhteen, eivät pysty kantamaan totaalista vastuuta kokonaisuukisen suhteen ja sopivat täydellisesti kodin hoitoon. Kannattaa joskus lukea jotain, eikä vain googlata hihhuleita. Historia tosin EI todista naisten olevat poikkeuksetta neuroottisia tai sopivan kodinhoitajiksi.

Tuollaisten kommenttien heittelijät sensijaan sopivat täydellisesti verkonpainoiksi,. Joo aletaan vaan kaikki leboiksi ja homoiksi, ei perusteta perheitä eikä varsinkaan huolehdita siitä minkälaisiksi lapset kasvaa. Tehdään vaan lapsi jonkun kanssa ja erotaan.

Muodostetaan kaikenmaailman epätoivoisia "uusioperhe" virityksiä ja ihmetellään että miten ihmeessä lapsista tulee empatakyvyttömiä tunteettomia hulluja.

Hyvä idea, tai miksi ei vaan samantien hävitetä itsemme pois täältä maailmalta, ainiin sitähän me olemme parasta aikaa tekemässä.. Tarvitsisin miestä hyvään seksiin ja seuraksi. Eivät ystävät pysty koskaan korvaamaan perhettä tai puolisoa. Ystävät ovat vain ystäviä eli pohjimmiltaan kuitenkin sinulle vieraita ihmisiä. Täytyy olla vielä aika lapsellinen ja kulkenut silmät ummessa muuten tuollainen lapsen usko viranomaisiin ei ole selitettävissä.

Riippuu kuule aikalailla myös miehestä. Harvemmin ne puolisot toisiaan todella tuntee, jotkut eivät edes puhu toisilleen muuta kuin tyhjänpäiväisiä asioita. Eikä siitä miehestä niin kovasti ole tuossa lapsenhoitoasiassa ollut naiselle apuja, monet valittavatkin kuinka ukot harrastaa entiseen tahtiin kun muksuja tulee, mutta naiset luopuvat harrastuksistaan. Huh, huh, jopa oli viestiketju. Mihin minä tarvitsen miestä, vaikka mihin, lapsen hyvinvoinnin ja kasvatuksen tukemiseen.

Sitä ei jaksa välttämättä yksin. Ystäväksi, rakastajaksi, puhumaan elämän asioista, jakamaan arkea ja juhlaa. Istumaan kanssani sohvalla, lenkille, kahviseuraksi ja kaikkea muuta. Ja tietysti seksiin, jota tarviaisin usein.

Totuus on toinen, mies jätti kun olin raskaana. Unohti kaiken lupaamansa, ei ole tukenut lapsen hoidossa ja kasvatuksessa.

Kun tapaamme ei puhu kuin säästä. Kahvit juo niin nopeasti etten ehdi vielä aloittaa, seksiä antoi jossain vaiheessa, mutta alkoi mennä siihen malliin, että yksi puristus tissistä ja minuutin kopelointi. Vaikka olenkin nopea lämpenemään, en kuitenkaan niin nopea. Kun homman joutui itse hoitamaan, ajattelin että olkoonpa sitten sekin. Vielä etsin sitä prinssiä, joka päästäisi minut puutteesta ja olisi vierelläni hyvinä ja pahoina päivinä.

Haluan että joku pitää musta huolta,siihen tarvitaan mies. Ilmeisesti olet ihan pihalla. Miehet tarvitsevat Naisen parisuhteeseen, kysymys on rakkaudesta, yhdessä elämisen ilosta ja sisältää myös haaveen ja toiveen yhteisistä lapsista. Kyllä nykyään kuka tahansa elää yksinkin, ilman parisuhdetta.

Mutta hiukan ykstoikkonen elämänmuoto sekin on. En tiedä mutta mies tarvitsee naista huoraksi, piiaksi ja omaishoitajaksi. Samoin kuvailette monin sanoin laillasi sitä miten suhteen tulee olla kummallekin merkityksellinen, miten toista kuuluu persoonana arvostaa ja erityisesti kerrotte siitä, miten tärkeitä teille naisille olisi kun mies teitä monipuolisesti huomioisi sekä siitä miten tätä kaikkea rakkaanne rakkaana kunnioittaisitte.

Mutta mikä onkaan totuus? Ainoa mihin naisina tekojenne tasolla kykenette on pyytää mieheltä netin kautta valokuvaa ja kun tuo valokuva ei miellytä, unohtuu kaikki sanomanne teiltä saman tien, ettekä te enää ota mieheen yhteyttä millään tavoin?

Jos miehen ulkoinen olemus tai yksin kasvokuva saa teidät naisina sanomaan; "Tiedän täydellä varmuudella, etteivät kemiamme koskaan tulisi kohtaamaan suhteeseen vaadittavalla tavalla", siis edes yrittämättä tutustua mieheen ihmisenä millään tavoin, eikö tämä jo kerro lähes kaiken siitä, miten te naiset miehiä tuntevina ihmisinä kunnioitatte?

Jos itse esittää aivan jotain muuta kuin todellisuudessa on tai mitä todellisuudessa haluaa "löytävänsä", kuinka silloin voi löytää suhteen kautta mitään todellista elämässä? Itse kun olen nähnyt todellisessa elämässä, miten sodan kauhut kokeneet Bosnia and Herzegovinan naiset, jotka vuosia olivat joka yö pelänneet tulevansa sodassa raiskatuksi, elivät rakkaus silmissään ja sydämissään, niin hieman vaikea minun on ymmärtää tätä Suomen naisten leikkimistä miehillä samoin kuin kissa hiirellä!

Netin seuranhakujutut eivät ole hyvä keino tutustua toisiin tai se on sattumaa, että natsaa. Totuuden etsijä minusta sinun kannattaisi etsiä naista mieluummin sellaisesta paikasta jossa voi tutustua ystävänä Tietokoneiden ja laitteiden kanssa ollaan myös usein sormi suussa.

Kyllähän näitä esimerkkejä on vaikka kuinka paljon, josta selviää, että nainen vaan ei oikeasti pärjää ilman miestä. Aloittaja lieneekin nuppinsa kolhinut feministi aatteen kannattaja, jolla on väärät pelit housuissa meneillään, ja etsii identiteettiään suomi24 palstan kautta. Joo ei tarvii miestä 7. Jos ei ole autoa, ei tarvitse sitä roplatakaan. Pääkaupunkiseudulla on erittäin toimiva joukkoliikenne. Tietokoneita osaa myös naiset asentaa.

Ja nuo mainitsemasi asiat ovat sellaisia, joihin myös monet miehet käyttävät ammattilaista. Niin, jos ei ole varaa autoon täytyy tyytyä suunnittelemaan elämänsä HKL: Muuten ne menestyneet naiset liikkuvat omilla autoillaan eivät joukkoliikenteellä vaikka "vihreän valon" nähneet toimittajat muuta väittävätkin. Eli terveen kodin ja kasvuympäristön antamiseksi lapsille, jossa lapsi saa sekä miehen että naisen mallin.

Ja tietysti hyvään molempiin suuntiin antavaan parisuhteeseen 2 aikuiselle. Olen nainen enkä tarvi miestä oikeastaan juuri mihinkään. Minulla pysyy vasara ja porakone kädessä, osaan ostaa itse autoni, viedä sen korjaamolle ja huoltoon kun on tarvis. Mutta - minulla on mies ja harrastamme tanssimista. Tarvitsen häntä juuri siihen - tanssimiseen. Hän osaa sen homman hyvin.

En haluaisi tanssia naisen kanssa. Joten ei tässä mitään valittamista ole. Varmaankin jokainen pärjäisi ilman naista tai miestä, mutta onhan se ajankulua tehdä jotain jonkun kanssa yhdessä. Ellei homma suju jonkun kanssa, voi katsoa sujuuko se jonkun toisen kanssa. Ellei löydä sitä toista puoliskoaan, voi vallan hyvin elää ilman parisuhdetta, mutta tarvitsemme jokainen silti ystäviä.

Musta parisuhde on kuitenkin enemmän kuin pelkkä ystävyys. Siistä saa jotain mitä ei ystävyydestä saa. Ei ystävät, vaikka kuinka hyviä olisikin asuisi todennäkösesti toistensa kanssa ja jakaisi saman vuoteen. Myös sexuaalisuus ja sen toteuttaminen on ihmiselle hyväksi ja mikä on siihen parempi tapa, kuin tehdä sitä ihmisen kanssa jota rakastaa. Ei parisuhde ole minusta pelkästään tarvitsemista - vaan antamista. Ei muuten onnistu, ei sitten millään. Nainen on naiselle susi.

Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Hyvät seksitaidot ovat paljon muutakin kuin peniksen työntämistä emättimeen tai anaaliin tai elimen koon esittelemistä kumppanille. Peniksen koolla ei ole suoraan vaikutusta seksissä saatavaan nautintoon.

Esimerkiksi emätin on ihmisestä riippuen keskimäärin cm pitkä, suurelta osin tunnoton elin. Peniksen pituus ei siis ole fyysisen tuntemuksen kannalta kovin oleellinen. Kokoa merkityksellisempää on se, kuinka itse toimii seksissä. Suurin osa ihmisistä kaipaakin myös muiden kehon osien, kuten klitoriksen, koskettelua. Suuseksi on eräs toimiva tapa tuottaa toiselle nautintoa. Penis alkaa kasvaa aikuisiän mittaansa murrosiässä, noin vuotiaana.

Kasvu voi jatkua aina 20 ikävuoteen asti. Jokainen penis on erilainen niin kooltaan, muodoltaan kuin asennoltaan esimerkiksi erektiossa.

Aikuisella peniksen pituus on lepotilassa keskimäärin cm ja erektiossa cm molemmin puolin, eli hieman yli tai alle cm. Peniksen koko siis voi olla mitä tahansa näistä suuntaa-antavista mitoista. Lue Lisää aiheesta Väestöliiton sivuilta. Pornossa näkee usein todella isoja peniksiä, sillä ne ovat näyttäviä ja sopivat hyvin elokuviin.

Pornovideoihin päätyvillä näyttelijöillä on yleensä poikkeuksellisen suuri, paksu ja suora penis. Tosielämässä penikset eivät yleensä ole sellaisia. Pornossa on usein tarkoituksena näyttää tietynlaisia vartalotyyppejä, joiden ajatellaan kiihottavan mahdollisimman monia katsojia. Täältä voi lukea lisää pornosta. Penis ei yleensä osoita erektiossa suoraan eteenpäin.

...

Täällä on nyt 2, koska edellinen aiheutti niiiiiin kamalat vatsanpurut sinulle. Miten kaikki muut median eri nimimerkit? Joita et edes tunnusta omiksesi. Paljon tosi kivoja ja kiimaisia bi-ukkomiehiä tietysti sieltä löytyi heti, jos sille päälle sattui, eikä välittänyt heidän perhe-elämänsä kulisseista ;D.

Eiköhän tuo ihan selvää kulissielämää ole kun halutaan näytellä naapureille heteroelämää. Ja jos ihminen elää kulissielämää niin hän valehtelee ja joka valehtelee yhdessä niin valehtelee kaikessa muussakin. Joten se kertoo vain ihmisestä joka on täysin kierä huijari. Vanha sananlasku kertoo että ei korppi korpin nokkaa noki. Joten joka roistoja puolustaa niin sillä on itselläkin luurankoja kaapissa.

Joten kerrot noissa viesteissäsi myös itsestäsi. Näinpä, hirveetä väittelyä itsestäänselvistä asioista. Kuinka tyhmä voi olla, että elää kulissielämää. Siitä on haittaa sekä itselle, että muille. Vielä Suomessa, jossa homojen asema on erittäin hyvä.

Taitaa nuo kulissihomot olla pahemman luokan narsisteja. Kyllä elämäsi on kovin vaikeaa, kun sait kerran heterolta pakit. Kannattaisiko hakea ihan ammattiapua?

Tuossa ei kumpaakaan petetä, koska molemmat tietävät homman nimen. Tällainen ratkaisu toimii heidän kohdalla, mutta se sapettaa rehellistäwannabehomoa ihan homona, koska hän ei voi ymmärtää kuin oman tapansa elää: Mitään muuta ei voi olla olemassa ou mai gaad!

D Mistä tiedät hänen valehtelevan naapureille tmv? Aloittajahan kertoo harrastaneensa myös miessuhteita, mutta näin lopulta kävi. Eli kyse ei voi olla kulissisuhteesta.

Kumma miten vaikeaa sinulle on hyväksyä erilaisuutta. Tuo kulissielämän eläminen on tyhmää meidän mielestämme, jotka olemme varmoja omasta seksuaalisuudestamme. Vaikken ole moisen elämisen kannattaja, niin ymmärrän miksi jotkut sen valitsee. Ei kaikki uskalla olla homoja, ei edes myöntää asiaa itselleen.

Silloin kulissi on ainoo vaihtoehto Narsisti siihen ei tarvitse välttis olla, että moiseen ryhtyy. Mielestäni suurimmalla osalla on taustalla 1 toive siitä, että homous on vain ohimenevä vaihe, 2 pelko siitä, että kaapista ulostulo aiheuttaa henk. Mutta moni varmastikkin on katunut valintaansa, kun on kieltänyt itsensä ja sen vuoksi elänyt elämää, jota ei oikeasti olisi halunnut elää.

Ja se itsepetos saattaa lopulta romuttaa sen vaimonkin elämän ja mahdollisesti jopa lasten. Tajuaako tämä henkilö yhtään mitä se kirjoittaa? Minun mielestäni ei yhtään. Johan henkilö on ollut pitkän aikaa sekoilemassa täällä ja pahempaan suuntaan on menossa. Siinä meillä onkin lekuri, jonka todistus on Mustamäen torilta saatu: D Täällä vaan yrität näemmä päteä puhumassa ihmisestä, jota et tunne, etkä ole tavannut.

Eli et ole millään tavalla kykenevä arvioimaan tai kommentoimaan: Tajuan ihan tasan tarkkaan mitä kirjoitan. Onkohan sinuilla elämä jotenkin tylsää, kun pitää tuntemattomia täällä haukkua? Ovatko potilaat kadonneet "pätevältä" vastaanotoltasi?

Aloittajan mainitsemassa tilanteessa ei ole enää homouden kanssa mitään tekemistä. Jos kerran molemmat kiinnostaa, niin onhan se selvää biseksualismia. Mutta aloittaja ei kerro myöskään tietääkö vaimo noista panohommista miehen kanssa. Mutta itekseni mietin, että on rakkaudesta kaukana kävässä miehen kanssa naimassa ja kömpiä sitten muijansa viereen Mutta jotenkin alkaa vaan tuntumaan enemmän ja enemmän joltain heterojen propagandalta koko eheytymisjuttujen kirjo.

Kummasti niitä on alkanut tupsahteleen tänne ja kaikissa on suunnilleen sama kaava. Alkaa väkisinkin tulemaan tunne, että tarkoitus olisi tuputtaa homoille, kuin auvoisaa elo olisi naisen kanssa. Kuinkahan monta kertaa minutkin on jo ehitty eheyttään parin viime kuukauden aikana Mikseipä tuo aloittajan homma voisi olla tottakin.

Seksuaalisuus ja mielenkiinnon kohteet voivat vaihdella. Ihmettelen vaan, ettei moinen vaan voi mennä joillekkin jakeluun. Toki mietin sitäkin, että miksi moisia pitää tänne kirjoittaa jos näin on päässyt käymään oikeasti. Itse en alkaisi naisen kanssa olemaan vain siksi, että on yksinäinen olo. Siinä pettäisi ainakin toistaiseksi molempia. Kyllä se mielenkiinto naiseen romanttisesti ja seksuaalisesti pitäisi herätä ensin.

Rakkaus, läheisyys ja huolenpito ovat tavoittelemisen arvoisia asioita, mutta minusta siihen ei pidä lähteä, ellei ole varma siitä, että voi toiselle omistautua. Vaikka joillekkin se seksi on vain seksiä, niin uskallan väittää, että aika monia loukkaisi tieto siitä, että puoliso olisi ollut vieraissa. Ja luulen, että vaikka moni muija sanoo, että on ok, että mies käy miehissä, niin heilläkin se hieman risoo, ettei itse miehelleen riitä.

Mulla ei ainakaan riittäisi ymmärrys kumppaniani kohtaan, jos minä en hänelle riittäisi. Tuohon ihme kulissihöpinään otan kantaa sen verran, että ei mustakaan ole kyse kulissista, jos kumpikin tietää missä mennään ja mikä on homman nimi.

Ei kai muiden tarvii noista asioista tietää kuin suhteessa olevien. Mutta siinä olen samaa mieltä, että jos oikeasti pitää esittää heteroa, olla heterosuhteessa ja siitä huolimatta metsästää kullia ja persettä, ilman että vaimoke asiasta tietää, niin se on kulissi. Ja mikään ei ole ärsyttävämpää kuin ne ukkomiehet, jotka sitä harrastaa. Mutta niitä vain on olemassa ja sille ei mahdeta yhtään mitään.

Toki niitä ukkoja mä jotenkin ymmärrän, jotka ovat eläneet aikana, jolloin homous ei oikein ollut suotavaa ja sen vuoksi solmineet sen kulissiliiton. Se on yhteisön vaikutus yksilöön joskus aika painostavaa. Mutta olen myös sitä mieltä, että hekin voisivat sen eron ottaa ensin, ennenkuin alkavat miehiä mettäämään ja akkojaan pettämään. Huvittaa vaan ton yhden meuhkaaminen asian tiimoilta jatkuvasti tämän sorttisissa keskusteluissa.

Perkele siinä kenenkään maine voi mennä, jos joku toinen käyttäytyy eri tavoin. Ei mun homous ainakaan kärsi siitä, että jotkut ovat niin pelkureita, etteivät vielä tänä päivänäkään uskalla olla avoimesti homo tai edes bi. Kyllä se pitäisi olla sen oma häpeä, joka siinä kulississa elelee, ei toisten. Ja kyllä monesti homot saa itseään syyttää siitä pilkkaamisesta ja halveksunnasta, jos sen uhriksi joutuvat.

Se on asia niin, että niinkin voi käydä jos pitää oikein sitä seksuaalisuuttaan joka vaiheessa olla korostamassa. Joillakin kun on ilmeinen tarve olla julkihomo ja ärsyttää oikein muita käyttäytymisellään ja jutuillaan. Normisti käyttäytyvä homo kyllä usein saa olla rauhassa Mut kel' onni on se onnen piilottakoon!

Saammeko rakastaa toisiamme ja olla naimisissa? Itse tiedän koko joukon heteroja, jotka harrastavat homosuhteita. Se kaverini, jonka kanssa homoilen, on juuri sellainen.

Hänellä on vaimo ja kaksi lasta. Hän on siis homosuhteita joskus harvoin harrastava hetero, minä taas päinvastoin. Meitä yhdistää se, että olemme kummatkin parisuhteessa naisen kanssa, hän heterona ja minä taas homona. Ei liene yllätys, että olen itsekin näitä kuvioita miettinyt päivät pitkät.

Missään nimessä en kuitenkaan ole bisse. Olen rakastunut naiseen eli vaimooni, mutta seksuaalisesti pidän enemmän mlehistä. Tämä ei ole aina ihan helppoa selostaa, mutta pitääkö elämässä kaiken olla aina helppoa ja yksioikoista? Iloitaan siitä, että olemme erilaisia! Mulle ei teidän oleminen sen koommin kuulu, enkä siihen sen koommin kantaa ota. Ja entäs jos kieltäisin? Se vaatii jo bisseyden, eli sen että molemmat sukupuolet kiinnostaa seksuaalisesti.

Vaikka olen siitä ihan varma, että ne halut voi vaihdella ja se seksuaalisuus on vaihtuvaa, niin kuitenkin minunkin mielestä toi mitä sanot viittaa biseksuaalisuuteen. Jos nää sun esimerkkis pitäisi paikkaansa, niin biseksualismin voitaisiin heittää romukoppaan samantien ja kirjoittaa seksualismi opit uusiks tyyliin: Voit toki rakastaa ja nussia ketä vaan, mutta seksuaalisuutesi on yhä joko hetero tai homo.

Se, että rakastat vaimoasi ja pystyt harrastamaan vielä seksiäkin hänen kanssaan, mutta seksuaalisesti pidät miehistä ja harrastat joskus seksiä miehen kanssa, tekee susta sen bissen.

Biseksuaalin kiinnostuksen kohde saattaa myös vaihdella elämän eri vaiheissa". Minusta ei ole pois suljettua ajatus, jonka mukaan ihminen syntyy biseksuaaliksi ja iän myötä kallistuu sitten jompaan kumpaan suuntaan tai jää siihen välimaastoon.

Mielestäni et voi bisseyttäs kumota mitenkään, mutta Luuletko, että vaimosi ottaa susta eron, jos et olisi homo? Ja vaikka joitain rakastan ystävinä, niin se ei ainakaan mulle riittäisi avioon menoon tai seksiin. Siinä olen kanssasi samaa mieltä, ettei kaikkien pidä olla samasta muotista. Kuten tossa edellä sanoin: Se sun onnes ei kuulu muille kuin sulle. Ensinnäkin muutama viesti taakseppäin pershärö sanoi juuri niin kuin asia on.

Joten en minä täällä ihan yksin ole. Kulissihomot ovat nimenomaan niitä pahimpia narsisteja. Mutta se on ihan totta että esimerkiksi aloittajan täytyy olla jonkin asteinen biseksuaali koska hänellä on naisen kanssa hankittu lapsi.

Kulissielämähän onnistuu homoltakin jos molemmat nukkuvat eri huoneissa ja käyvät eri aikaan saunassa. Mutta lasten tekoon sentään tarvitaan joko hetero tai biseksualismi. Ja mitä tulee maineen menemiseen niin ihmisillä on paha tapa yleistää asioita.

Varsinkin niillä joiden ainoa homotuttu sattuu olemaan se kulissihomo, niin sellaiset helposti luulevat että kaikki ovat samanlaisia pettäjiä. Ja eikä siinä yksistään homojen maine mene vaan kyllä siinä samalla menee heteroidenkin maine.

Nimittäin nuo kuissipellet ovat saanet senkin aikaan että heterosuhteistakaan ei voi koskaan tietää onko kysymyksessä aitosuhde vaan pelkkä kulissi. Ja mitä tulee entisaikaan niin se on ihan totta että kun homoseksualismi on ollut vielä 60 luvullakin Suomessa rikos niin siihen aikaan on ollut hyvin vaikea elää julkista homoelämää.

Mutta ei kulissi ole silti ollut siihenkään aikaan puolustus, koska on olemassa kolmaskin vaihtoehto nimittäin sinkkuelämä.

Ja siitä ei voi ainakaan päätellä mitään koska ikisinkkuja on ollut iät ajat niin heteroissa kuin homoissakin ja tulee aina olemaan. No et sitten ole tullu ajattelleeks, ettei nuo ns. Nimittäin niihin mä oon enimmäkseen törmännyt. Rakastetaan vaimoa ylikaiken ja sille ei voi asiasta kertoa, mutta miehen kanssa pitäisi päästä pelehtimään.

Mutta mitä noista välittämään? Jättää mokomat omaan arvoonsa, jos ei moiset nappaa. Mutta aika hyvinpä näytät tietävän mitä homon kulissielämä on Asioita yleistetään aina, sillä se on helppoa. Se ei sua sitten ilmeisesti häiritse, että homot leimataan vain perseen, mulkun ja viinan perässä juoksijoiksi, joita ei kiinnosta muu kuin bailaaminen ja mahdollisimman monen miehen kanssa naiminen? Tai yleistys, että homolle kelpaa kuka tahansa mies?

Tai, että homon kanssa ei kannata edes jutella, kun sitä homoa ei kuitenkaan kiinnosta kuin se yksi asia? Helposti luullaan kaikesta kaikkea, se lienee jo nykyihmisen tapa Toki aivan liikaa näyttää toisten asiat nykyään itse kutakin kiinnostavan oman elämän puuttuessa.

Omasta kokemuksesta tiedän, miten joihinkin voi vaikuttaa se, kun kuulee jonku olevan homo. Suhteista ei taas millään voi koskaan tietää mitä ne on, oli sitten kyseessä kuinka ihanalta tuntuva juttu tahansa.

Kuka tahansa voi pettää tai tulla petetyksi. Narsistikin voi olla kuka vaan. Ei sitä varten tarvii elää kulisseissa. Aivan helkkarin tyhmää etukäteen ajatella moisia.

Ja mitä sua heterosuhteet edes kiinnostaa? Itse voit vaikuttaa vain siihen kenen kanssa olet ja petätkö jos mahdollisuus siihen suodaan, vai oletko uskollinen. Ei ny perkele voi tolleen aatella, että jos jotku on pettäjiä niin minutki leimataan Monestihan täälläkin saa lukea ,että homot eivät voi suhteeseen sitoutua millään ja panosuhde on ainoo mitä homo voi harrastaa. Eihän siihen tarvita edes sitä kulissia. Maineeseen voi vaikuttaa pitkälti vain yksilö itse.

Jos on niin tyhmä, että alkaa pelkämään oman maineensa puolesta, jos joku on pettävä paska bisse tai kulissihomo, niin ei maha mittään. Olet pettäjä vain jos petät Silloin vain voit saada sen pettäjän maineen. Pitää olla muuten itsetunto aika matalalla, jos kaikki yleistykset kolahtaa myönnän, että joskus ottaa päähän toi bilehomo ja seksihullu yleistys. Ja jos oikeesti joku pelkää, että olet pettäjä, niin olet joko antanut aihetta siihen tai sitten toinen luulee niin turhaan.

Jälkimmäisessä tapauksessa se on sen toisen henk. Pidä vain omasta maineesta huolta, muulla ei ole väliä. Tyhjänpäiväsille luulijoille voit nakata sitten paskat, kun itse tiedät asian paremmin. Joo onhan se tietty mahdollista, että joku pikkumainen paska yrittää tahrata sen maineen, kun asiat ei mee niinku pitäis.

Mutta eipä niitäkään etukäteen voi pelätä Itse en ole bilehomo, en kulissihomo enkä paljoa muutakaan mitä homon pitäisi olla ja muijiansa miesten kanssa pettäviä ukkojakin valitettavasti on olemassa, mutta ei mun maine siitä ole tietääkseni kärsiny.

Ja en tunne olevani myöskään pettäjä millään tapaa, eikä kukaan ole moiseksi tullu vielä haukkumaan. Eli logiikkasi on täysin järjetön. Miten helvetissä mitään suhteita edes pääsisi kehittymään, jos kaikki on jo leimattu petturi paskoiksi?

Heterojen, bissejen ja homojen mainehan on jo käytännössä sun mukaasi mennyttä. Tuosta entisajasta vielä sen verran, ettei se sinkkuus oikeen ole ollut vaihtoehto, jos paine on annettu vanhempien, sisarusten tai kavereiden taholta. Sitä on vain yksinkertaisesti pitänyt mennä virran mukana, ettei tullut leimatuksi miksikään poikkeavaksi.

Tällaisia tapauksia tiedän muutaman ja se on harvinaisen ymmärrettävää. Sinkkuja toki on ollut joo, mutta leimautumisen pelossa moni varmasti valitsi sen suhteen. En missään nimessä ole bisse enkä myöskään kulissihomo. Elän elämää, jossa voisin varsin hyvin esiintyä homona muutenkin. En tee sitä ainoastaan lapseni takia, en ainakaan vielä. Parhaimmat ystävämme tietävät, että olemme aviopari, jossa homomies on naimisissa heteronaisen kanssa.

Onko tämä nyt ihan tavatonta? Siinäkin heteronainen halusi naimisiin homon kanssa, koska rakasti tätä ihmisenä. Ei siihen lasten tekoon tarvitse heteroutta. Itsekin saan vehkeen pystyyn naisen kanssa, mutta en ole siltikään hetero. Mitä sitten tulee noihin kulissivirityksiin, niin sekin on fakta että joidenkin on pakko elää kulissisuhteissa, esim. Lasten hankkiminen koetaan sekä itselle että yhteisön kannalta tärkeäksi. Suomessaha on yksineläminen on ihan fine, mutta jossain Kiinassa yksin asuva on yhteiskunnan silmissä alempaa kastia.

No bissejähän ne yleensä onkin, mutta kun jotkut bisset ovat niin tyhmiä ja sinisilmäisiä etteivät erota homo ja biseksualismiä toisistaan. Väittävät itseään muka homoksi vaikka todellisuudessa ovat kaukana siitä. Kuunnelkaa nyt miten ristiin tuo aloittajaakin puhuu. Mutta kuitenkin on nussinu pennun akan lutkalle. Hyi helvetti mikä pelle!

Ja heti sen perään toinen narsisti. Itsekin saan vehkeen pystyyn naisen kanssa, mutta en ole siltikään hetero". No et sinä ainakaan homokaan voi olla koska oikealla homolla on ehdoton nollatoleranssi naisiin. Ja mitä tulee uskontoihin niin sekään ei oikeuta elämään valheessa koska valehtelu on 1 pahimmista synneistä näin sanoo raamattukin.

Ja itse kristittynä uskon siihen että tuollaiset aloittajan ja thawthin sun muiden kaltaiset valehomot menee suorinta tietä helvettiin! Ainoa, jolla on nollatoleranssi naisiin, olet kyllä ihan sinä. Olet ainoa, joka naisia noin sydänjuuriaan myöten vihaa. Sääliksi käy jo äitiäsi. Ja ainoa pelle täällä olet sinä, joka jankkaat samaa sontaa kerta toisensa jälkeen, etkä vaan voi pitää turpaasi kiinni. Tuon "nollatoleranssin" jankkaamisessa olet kyllä mestari. Mikset vain voi jo lopettaa tuota ja antaa ihmisten olla mitä on ja kenen kanssa haluavat?

Mikä helvetin agenda sulla on yrittää pakottaa ihmiset tiettyihin lokeroihin, joissa heillä ei olisi kuin tietyt halut?

Voisit jo lopettaa tuon katkeran tilityksen muiden onnesta. Kuten on moneen kertaan todettu: Ja siinä kaiken vihan ja katkeruuden huumassa et edes huomannut, että aika oikeassa hän asian tiimoilta oli. Tartut vaan näköjään tiettyihin lauseisiin, jotka ruokkivat tuota sun tyhjää ajatusta ja jatkat pommitusta Pitäisikö jo ihan oikeasti sunki kattoo peiliin ja kysyy itteltäs miten helvetissä susta tuli noin katkera ja ummehtunut?

Vaikka olenkin sitä mieltä, että aloittaja onkin bisse kaikkien oppien mukaan, niin en mä voi hänen onnea vastaankaan olla. Ei se mua liikuta, jos ihminen on valmis "homona" tollaseen ja ottamaan riskin, että se oikea mieskin saattaa tulla joskus vastaan ja pistää kaiken uusiksi.

Homoushan on sitä, että tunnetaan vetoa ainoastaan omaan sukupuoleen seksuaalisesti ja romanttisesti aloittajalle huom. Vaikka ymmärrän paljon asioita ja pystyn venyttämään käsitystäni aika pitkälle, niin en vaan mitenkään ymmärrä miten homo voi rakastua naiseen, nussia naista ja väittää olevansa yhä homo Vaikka olenkin sitä mieltä, että seksuaalisuus voi muuttua iän myötä esim.

Eli toisin sanottuna heterosta tulee bisse, jos haluaa olla naisen tai miehen kanssa, mutta homo, jos veto naisiin katoaa ja ainoastaan miehet sytyttää. Sama päinvastoin homosta heteroksi.

Mutta mielestäni ollaan homoudesta aika kaukana, jos pystytään romanttiseen ja seksuaaliseen suhteeseen naisen kanssa. Toki olisi helpompaa elää maailmassa, jossa ei olisi noita määritelmiä. Aikuiset ihmiset hakisivat vain sitä seuraa mitä milloinkin haluasi ilman, että kukaan sitä pitäisi minään. Sillä onhan nuo opit aika rajoittavia. Nyt ihmispolo saa vaan miettiä mikä meni vikaan, kun halut vaihtuivatkin toisiksi.

Ja siihen on näitä todella "aitoja" oman seksuaalisuuden puolesta puhujia, joilla ei ole kuin oma kanta ja toisten ovat aina vääriä. Poikkeavaa käyttäytymistä tai ajattelua ei suvaita. Räksytystä räksytyksen perään ilman järjen häivää Todellisinen biseksualismi tai biseksuaalisuus ei ole kauhean yleistä.

Muistan lukeneeni tutkimuksen Iso-Britanniassa, missä asiaa oli tutkittu niin etenkin miesten kohdalla oltiin kallellaan usein jompaankumpaan, naisten kohdalla biseksuaaliksi määritteli itsensä hivenen useampi. Itse en usko että seksuaalisuus on aina hirveen liukuvaa et jos vuotiaana kokee homoseksuaalisia tunteita niin monesti vuotiaana voi todeta että ne tunteet oli tosia vaikka niihin liittyi silloin paljon epävarmuutta.

Mutta varmasti biseksuaalisuuttakin on olemassa, en väitä vastaan. Täällä vaan yrität näemmä päteä puhumassa ihmisestä, jota et tunne, etkä ole tavannut. Näin kommentoit minulle Edelleenkin hoidata pääsi kuntoon vai onko sinun kohdalla jo liian myöhäistä. Kannattaisi sinun katsoa mitä ihan itse kirjoitit ja miksi vastaus on tuo.

Niin metsä vastasi kun sinne huusit. Ei kuule tarvi hoitaa päätä kuntoon, kun ei siinä vikaa ole. Mitäpä jos lopettaisit nyt alkuun tuon vittuilun, koska et kestä kun tulee takaisin? Voit samalla hoidattaa oman nuppisi kuntoon.

Onhan se tietty terveen merkki jaella netissä tuntemattomille neuvoja hoitaa pää kuntoon. Ensinnäkin sinulla näyttää olevan aika harvinainen taito. Nimittäin saat riidan aikaan asioista mistä olet samaa mieltä, parhaimmat taikuritkaan eivät pysty siihen.

Ensinnäkin puhut lokeroista mutta vähän myöhemmin toteat itsekkin että homous on sitä että tunnetaan vetoa ainoastaan samaan sukupuoleen ja aloittajakaan ei tiedä mitä homous oikeasti on, mikä on ihan totta. Sitähän itsekkin olen yrittänyt takoa noiden tiettyjen puupäiden kalloon että mies joka on joskus horahtanut naiseen ei voi olla mikään homo vaan bisse. Nimittäin jos hän olisi bi niin mitä vastaan väittämistä hänellä silloin olisi? Eikä herosta voi tulla bisseä vaan kyllä hän on ollut bisse alusta asti jos haluaa vaihtaa naisen mieheen.

Eikä homolla veto naisiin katoa vaan sitä naisvetoa ei ole koskaan ollutkaan ja jos on niin silloin mies ei voi olla homo vaan bisse. Sä oot sitten erittäin tyhmä tai sitten ymmärrät tahallaan väärin Mä sanoin, että SÄ lokeroit; sun mielestäsi jokaisen pitäisi olla sitä, mitä joskus on ilmoittanut olevansa ilman mahdollisuutta muutokseen.

Sitten mä puolestaan puhun ainoastaan mitä asiat ns. En mä ole noita määritelmiä keksinyt. Mulla ei itselläni ole mitään interessejä lokeroida ihmisiä. Siinä mun puolesta jokainen olkoon tosiaan onnellinen kenen kanssa tahtoo Ei katsos mua niin hirveesti kiinnosta ketä muut panee ja rakastaa. Enkä kuvittele maineeni muiden vuoksi ryvettyvän. Vaikka tää aloittajan keissi kaikkien oppien mukaan olisikin harvinaisen selvä, niin en mä, etkä liioin sinä, voida väittää hänen olevan väärässä Ei hänen tarvii mieltänsä muuttaa sen vuoksi mitä me täällä jauhetaan Sitä vaan ihmettelen, että sulla ilmeisesti moisen asian kanssa repee pelihousujen lisäks vielä persekki tuon asian vuoksi.

Mutta siitä voin olla iloinen, että omaan hieman erilaisemman tavan käsitellä, omaksua ja ajatella asioita ja ennen kaikkea kyseenalaistaa asioita.

Voisin suositella sitä sullekkin Mutta jos oikeasti kiinnostaa seksuaalisuuksista räksyttää niin googlaappa vaikka "seksuaalisuuden muuttuminen" Luulempa tosin, että vaikka lukisitkin noita juttuja, niin sun kantasi on siitä huolimatta samanlainen Minä taas en käsitä lainkaan miksi homo ei saisi elää niinkuin haluaa.

Täällä eräiden mielestä homon pitäisi näemmä elää homomaista elämää, pukeutua homomaisesti, lässyttää homomaisesti yms. Tunnen yhden homon, joka on naimisissa hetskunaisen kanssa. Heillä on kaksi koeputkilasta. Mies rakastaa vaimoaan ja vaimo miestään. Kenelläkään ei ole oikeutta määritellä homoutta. Me olemme kaikki erilaisia.

Sanompa vaan, että sen homouden voi aina määritellä, mutta ihmistä itseään tai ihmisen rakkauden kohdetta ja sitä kenen kanssa haluaa elää ei. Eiköhän se ole jokaisen oma asiansa. Omasta elämästä pitää saada itse päättää, jos kerran siihen kykenee.

Jos kerran kaksi aikuista päättää olla yhdessä olivat sitten mitä tahansa, niin kuka voisi sitä vääryydeksi väittää? Kenen ismien mukaan täällä pitäisi sitten elää, jos ei sitä saa itse päättää? Voin vain toivoa, että itse en niihin törmää, sillä oma mielipiteeni asiaan on, että joka valitsee päinvastoin omia mieltymyksiään, valehtelee vähintäänkin itselleen.

Täällä lauottujen mielipiteiden vuoksi ei kenenkään kuitenkaan tulisi elämää muuttaa. Mutta toisaalta ne voivat antaa vähän jotain omaan ajatteluun Siihenhän ei kaikki näköjään kuitenkaan kykene. Asioita voi aina perustella juurikin noiden määritelmien mukaan. Et edes sinä voi väittää etteikö bisseys ole sitä, että kummastakin sukupuolesta tykkää ja etteikö aloittaja siihen kuvaukseen sopisi.

Toki kärjistät asian aika karusti sanomalla, että pienikin poikkeama tekisi homosta bissen. Ja jos homon pitäisi olla mitä sanot, ilman että siitä saisi poiketa, niin mä en varmaan olis edes bisse vaan täysin hetero. En pukeudu homomaisesti, en lässytä, vaan käytän verkkareita, kittaan olutta, katson lätkää ja kuuntelen heviä Mun vissiin poikkeaa siitä ihan huolella.

Mutta suuntautumiseni on kuitenkin vielä homoseksuaali Naiset eivät ainakaan toistaiseks sovi moisiin suunnitelmiin, vaikken heitä mitenkään vihaakkaan. Noita kaikkia seksuaalioppien kirjoittajia on yhtä paljon kuin lukijoitakin. Ja yleensä ne ovat vielä heteroita jotka yrittävät uskotella sekä itselle että muilee että homoseksualismi olisi parannettavissa oleva sairaus.

Vaikka todellisuudessa homoseksualismi on synnynäinen ominaisuus josta ei voi eikä tarvitsekkaan parantua. Sillä ei ole todellakaan mitään tekemistä seksuaalisen suuntautumisen kanssa että miten pukeudut, syötkö lihaa vai porkkanaa, äänestätkö vihreitä vai kenties perussuomalaisia, millä tyylillä puhut, teetkö työksesi parturikampaajan hommia vai ajatko metsäkonetta, harrastatko villasukkien kutomista vai autojen rappaamista tai tykkäätkö katsoa tv: Mutta ainoa millä on merkitystä niin kerron sen nyt niin selkeästi ettei kenellekkään varmasti jää mitään epäselvää.

Jos olet bimies niin voit halailla pussailla harrastaa seksiä asua yhdessä nukkua samassa sännyssä sekä miesten että naisten kanssa. Ja se tuntemasi "homo" on juuri niitä kaikkein kieroimpia ja pahimpia kulissihomoja. Koska silloin hän ei olisi mikään homo vaan bisse. Se nainen voi toki heterona rakastaa häntä jos ei tiedä mikä hän on oikeasti miehiään. Mutta jos tietäisi niin varmasti rakkaus loppuisi välittömästi muuten hän olisi todella tyhmä.

Ja mikä ihmeen tarve sinullakin juuzoz on puolustella tuollaisia kaksoiselämää eläviä pellejä. Vai onko kenties itselläsikin luurankoja kaapissa? Miten kauan ajattelit jauhaa tätä paskaa tällä kertaa? MIllä oikeudella sanot, ettei hän rakasta toista? Ei kovin vaikea yhtälö. Katsos on olemassa erilaisia tapoja elää, jopa sellaisia, joista et pidä etkä hyväksy. Silti jokaisella on oikeus elää halutessaan myös niin.

Sitä oikeutta et voi viedä keneltäkään. Ja kaikista pahin homo olet sinä. En ole koskaan tavannut toista noin umpimielistä, omassa kuplassaan elävää, selvästi homoudestaan epävarmaa "rehellistä" homoa. Aloittaja voi rakastaa vaimoaan, mutta silloin hän ei ole homo vaan bi.

Hän voi kyllä sanoa itseään homoksi, jos haluaa, mutta mitä järkeä siinä on jos rakastaa vaimoaan? Voit olla tuota mieltä, mutta jokainen ihan itse määrittelee oman seksuaalisen suuntautuneisuutensa.

Hahaa jopa vitsin pukkasit, kyllä teot määrittelee suuntauksen. Nyt tajuan ettet ymmärrä olevasi mielisairas, et koe olevasi, ei se sinun miten koet olevasi muka terve, tee sinusta tervettä, eikä se mten koet olevasi homo, koska olet puuhastellut naisten kanssa.

Muista nyt miten haukuit ex-akkaasi vuosia sitten ja samalla mitalla sai sossunakat, taisit jopa haukkua käräjäoikeuden naiset samalla vauhdilla. Voi voi, on se toisilla vaikeaa näemmä, kun elää historiassa: D Ilmeisesti kohdallasi asiat eivät mene eteenpäin koskaan. En ole mielisairas, mikä sinä olet toisia täällä määrittelemään? Eikä tuosta kirjoituksesta meinannut edes tolkkua saada. Mutta elämä menee ainakin meillä toisilla eteenpäin, kaikki eivät junnaa menneessä ja elämäntilanteet muuttuvat.

Nimimerkki sulla vaihtuu, mutta sun asiasi eivät todellakaan ole menneet eteenpäin Täällä ja Qruiserissa väännät samaa ympyrää kuin täi tervassa ;D ei minkäänlaista muutosta ole huomattavissa, koska jos olisit oikeasti muuttunut, niin ei sinua aina tunnistaisi samaksi kahdesta lauseesta. Hohhoijjaa jauha vaan jos on kerran pakko: Sinä et tiedä asioistani yhtään mitään, joten et voi sanoa ettei mikään ole muuttunut. Toisaalta asiani myöskään eivät kuulu sinulle millään tapaa, mutta kovasti näemmä kiinnostavat sinua.

Monikin asia kuule täällä on mennyt eteenpäin, kun kerran sinua niin kauhiasti kiinnostaa, mutta mieti rauhassa vaan mitkä: Eipä sinunkaan kohdallasi ole mitään muutosta tapahtunut. Samaa näsäviisastelua täällä jauhat joka kerta. Taidat itse junnata paikallasi: Joo sinun mielisairautesi on mennyt ainakin pahempaan suuntaan: Se edistys on täällä ja qruiserissa: D Vieläkö kiellät sinun qx tilisi?

Psykologiassa ollaan yleisesti hyväksytty määritelmä, jonka mukaan homo on seölainen mies, joka tuntee JOKO yksinomaan TAI pääsääntöisesti seksuaalista vetoa toisiin miehiin. Ihminen ei ole mikään kivimöhkäle, vaan elävä ja jatkuvasti muuttuva persoona. Se, että homomies vaikkapa harrastaa satunnaisesti seksiä naisen kanssa tai sitten on avioliitossa naisen kanssa, ei vielä tee hänestä heteroa - tai päinvastoin.

Käsitykset siitä, että homous olisi synnynnäistä tai siitä, ettei homosta voisi tulla heteroa tai heterosta homoa, eivät ole tieteellisesti todistettuja. Mutta jos mies harrastaa seksiä naisen kanssa tai on avioliitossa niin ei se ole kyllä homo. Itse olen homo, enkä tunne minkäänlaista vetoa naisia kohtaan. Tuolla sinun logiikallassi voisin kutsua itseäni heteroksi vaikka sitä en ole.

Luokittelu on vähän lapsellista. Pystyn nykyään rakastumaan romanttisesti naiseen että mieheen ja harrastamaan seksiä naisen että miehen kanssa. Homoille on homo ja heteroille hetero, bisseille bisse. Kullekin olen heidän kaltaisensa jotta kaikki voivat tuntea olonsa kotoisaksi. Yksinkertaista kun sen oivaltaa. Joo mitäs pienistä eikun nauttimaan. Mitä lapsellista siinä "luokittelussa" on? Sama jos kokee itsensä bisseksi.

Tuo sinun mainitsemasi luokittelu on valehtelua niitä muita kohtaan jos kuitenkin olet täysin bisse. Jos väität olevasi esim. Heittäkää ne kategoriat vittuun ja alkakaa elää. Seuraakin alkaa löytymään kun ei turhia nipota.

Ensinnäkin jos "homo" väittää rakastavansa naista niin hän joko valehtelee tai sitten hän ei oikeasti ole edes homo vaan bisse. Ja mitä tulee tuohon itse sanomiseen niin sama asia jos minä kävisin vaikka ampumassa naapurin isännän ja jos minä itse sanoisin poliisille että en tehnyt sitä niin silloin minä en olisi tehnyt sitä. Eli jokainen voi väittää itsestään mitä vain mutta on vain 1 totuus. Ja mitä tulee gay-bi-hetero kommenttiin niin valehtelua sanoi juuri sen mitä olisin itsekkin sanonut.

Sen verran voisin vielä lisätä olet kaikille biseksuaali olipa vastapuoli sitten homomies tai bimies, tai heteronainen tai binainen.

Ainoastaan heteromiehille ja lesbonaisille olet pelkkä mies joten heille olet täysin turn off. Vaikka omasta puolestasi voisit alkaa heidänkin kanssa mutta kun kaikkeen tarvitaan aina kaksi, ellet sitten ole joku hullu raiskaaja. Tietääkseni on aivan eri asia valehdella rikoksesta kuin omasta seksuaalisuudesta Tosin ei yllätä yhtään! Ihminen on taipuvainen valehteluun oli seksuaalisuus mikä hyvänsä.

Jos petetään ja valehdellaan se sattuu joo, mutta mistä voi tietää kuka varmuudella on rehellinen? Kukasta kukkaan pörrääjiä ja kaikkien rakastajia näyttää piisaavan ja todellista parisuhdetta näyttää harva haluavan Riskejä voi aina yrittää minimoida tuon luokittelun avulla, eli pysyy heteroista ja bisseistä kaukana. Mutta minkäs mahtaa jos joku osaa sen valehtelun jalon taidon niin hyvin, että saa petkutettua? Sitä kai kutsutaan elämäksi Jos itse tiedät mitä haluat ja ehkä joskus saatkin sitä, niin siihen pitäis olla sullakin tyytyminen, eikä täällä motkottaa mahdollisten pettureiden ja maineen tahraamisten perään jatkuvalla syötöllä.

Joten kannattaisko jo lopettaa toi vinkuminen ja hommata se elämä? Tiedän kyllä että valehtelu seksuaalisuudesta ja rikoksesta painivat eri sarjassa mutta periaate on täysin sama. Jos teet jonku rikoksen niin teko ei muutu sillä tekemättömäksi että itse väität ettet ole sitä tehnyt. Joten sama on myös seksuaalisuudessakin. Kun taas heteroseksualismi päinvastoin. Mutta kaikki mikä on siltä väliltä huom! Eli vaikka kuin biseksuaali itse väittää olevansa homo niin se ei tee hänestä homoa.

Ja epärehellisyys ei ole mikään yksittäinen asia vaan se on kokonaisuus ihmisessä. Eli joka yhdessä asiassa valehtelee se valehtelee kaikessa muussakin. Ja mitä tulee elämään niin sitä ei hommata vaan se saadaan jos saadaan. Jokainen voi tehdä vain oman osuudensa mutta kuten jo sanoin niin kaikkeen tarvitaan aina kaksi.

Ja kun itse en satu olemaan mikään hullu raiskaaja. No et kyllä tunnu tietävän. Mitenhän kauan ajattelit samaa skeidaa jankata? Ollaan jo tajuttu miten mustavalkoinen maailmasi on. Homot on ainoa oikea, ylempi rotu. Naiset on saatanasta mukaanlukien äitisi, siskosi ja muu suku , kun et heihin koe vetoa. Vain ja ainoastaan miehen tulee elää ihan homona, suunnilleen pannen jokaista miestä.

Etpä näemmä ole saanut mitään. Ettet vaan valehtelisi vimeisestä, kun oli noin ala-arvoinen heitto. Kolisee luurangot kaapissa sinulla Mikäs siinä on elää ihan homona? Kotonaan ja tykönään saavat sitten selvitellä kulissejaan, lokeroitaan tai suuntautumisiaan ihan rauhassa. Mun kanssa se on yksinomaan homoilua ja piste. Turha tehdä asiasta jotain muuta kuin mitä se on, kun näköjään se useimmilla se seksuaalisuus näkyy olevan vain vuosikausien jankkausta ja selittelyä, joka ei johda yhtään mihinkään.

Tiede ei niitä hyväksy. Ne edustavatkin tietynlaista fundamentalismia. Psykologina lähden itse siitä, ettei tietyn ihmispersoonan seksuaalisuutta tarvitse edes määritellä. Ihminen olkoon mitä on, kunhan on sitä lain puitteissa ja toisia ihmisiä kunnioittaen! Tätä eivät selitä vain ympäristö ja ihmissuhteet, vaan se, etteivät nämä ihmiset tunnista itseään tästä sanasta. He eivät myöskään pidä itseään sen paremmin biseksuaaleina. Miksi ulkopuolisten pitäisi ylipäätään määritellä kuka ja mitä joku on?

Ketä ja mitä tällainen hyödyttää? Sinäkö sitten panet omaa äitiäsi ja siskojasi? Todella sairasta vaikka olisit hetero. Ja mitä vihaamiseen tulee niin tehdään nyt sekin selväksi. Ensinnäkin en vihaa äitiä ja siskojani enkä muitakaan sukulaisiani. Ja mitä taas tulee suvuttomiin naisiin niin riippuu siitä mikä on naisvihaa? Eli jos se on vain sitä että haluat eristää kaikki naiset päättävistä elimistä seurakunnista kaikista työpaikoista kouluista ja lukita heidät johonkin perunakellariin, niin en missään nimessä ole naisvihaaja.

Mutta jos se on sitäkin ettet ole koskaan pannut naista etkä muutenkaan elä etkä hyväksy kulissielämää, niin siinä tapauksessa otan suurella kunnialla kyseisen tittelin vastaan. Ilman tietoa kyseisestä harrastuksestasi olisimme pärjänneet vallan maniosti, kiitos. Koko ajan haukut kaikki akat lutkiksi, joten haukut samalla sukulaisesi tajuamattasi edes asiaa. Sinähän se heidät haluaisit omien sanojesi mukaan ampua raketilla kuuhun, kun eivät sinua suuressa homoudessasi kiinnosta.

Mieti edes joskus mitä sanot. Mistähän harrastuksesta sinä nyt oikeen höpiset? Johan haaveilit minun panevan äitiäni tai siskoani, on sinulla kierot fantasiat ja harrastukset, jos noin teet. Joka ikisessä kirjoituksessani sanot miten kaikki naiset on lutkia jne, joten olet täynnä naisvihaa kaikkia naisia kohtaan. Puhut todella halventavasti heistä, koska et? Voi kun näsäviisauden kuninkaalla on vaikeaa taas. Tiedän kyllä tasan omat suuntautuneisuuteni, mutta siinähän mietit asiaa oikein urakalla, kun noin kiinnostaa: D Piti luoda uusi alias, kun vanha aiheutti niin kovia närästyksiä sinussa: Hauskaa miten syytät muita trollaamisesta vaikka itse täällä eniten sitä teet.

Tässä kin ketjussa sinun oikea juupas-eipäs -henkilöllisyytesi ja ainainen närästyneisyytesi on kuule huomattu jo aikoja ennenkuin minä sanoin mitään koko asiasta, saati tulin kommentoimaan koko ketjuun: D Nimimerkkisi valinta kertoo niin kovin taas sinun asenteestasi ulkomaailmaan ja muihin ihmisiin.

Kyllä siinä on romanttisilla karhuilla ja rehellisillä homoilla ja onnellisesti naimisissa olijoilla heti ihmettelyn aihetta ja karvat pystyssä, kun toinen on FUB-akkaviha-asenteella liikkeellä Itseäsihän närästi aiempi nimimerkkini, joten piti vaihtaa toiseen.

D Enpä tässä ole mitään moista kirjoittanut, en vain ymmärrä kapeakatseisuutta toisten elämäntapaa kohtaan. Jos asian kritisointi on juupas-eipäs, niin sitten on. OIkein syväluotaavaa analyysiä tällä kertaa: D Näe asia noin, jos haluat, ei ole minulta pois.

Naisia vastaan minulla ei ole yhtään mitään, he ovat oikein mukavia ihmisiä. Et siis osaa erottaa tiettyyn henkilöön kohdistuvaa antipatiaa koko sukupuoleen kohidstuvasta? Olet typerämpi kuin osasin edes odottaa: Juu niin on kohdallasi tullut: D On se sinulle muka niin "viisaana" vaikeaa ohittaa toisten kommentteja, mielummin vaan haastat riitaa ja trollaat minkä ehdit.

Ja noita typeriä kommentteja sinulta vasta löytyykin pilvin pimein. Ja sehän se sinua Netin Valtiasta niin kovin ottaakin kupoliin, kun jäät keskusteluissa poikkeuksetta toiseksi ;D etkä olekaan Maailman Paras Trolli, Besserwisser tai Mielipidemuokkaaja, vaan joku osoittaa sinulle paikkasi. Asia ei voisi vähempää minua kiinnostaa. Hienoa, jos olet noin ylpeä saavutuksestasi: Tottakai se sinua kiinnostaa.

Täytyyhän sinun saada sanoa viimeinen sana. Koska opit ohittamaan rehellisenhomon viestit? Et kai osaa ohittaa niitä melkein jokaisen hänen viestin jälkeen komeilee sinun viestisi.

On se hienoa olla pakkomielteesi! En ole ilmoitellut kuule kommentteja ollenkaan, mutta ethän sinä sitä usko, koska olisit väärässä. Ensi viikonloppuna menen naimisiin. Olen homo ja tuleva puolisoni on nainen. Oma tapaukseni on hieman samanlainen kuin tuon aloituksen, sillä morsiameni tietää homoudestani. Ei tässä sentään minun kohdallani olla jonkin maailmanhistorian ennakkotapauksen edessä. Monet homoista halveksuvat minua ja morsiantanl. Minulle tässä ei ole mitään kulissia.

Rakastan morsiantani ja hän minua. Toisen miehen kanssa se ei onnistuisi. En ole mikään bisse, sillä seksuaaliset haluni kohdistuvat yksinomaan miehiin. Naisen kanssa en saa sitä ylös, en ainakaan tähän asti ole saanut. On ihanaa löytää homona onnensa naisen kanssa. Pääsen nyt normaalien ihmisten kirjoihin eikä minua luulla enää homoksi.

Olen kärsinyt tästä leimasta koko elämäni. Avioon astun onnellisena miehenä. Jos tuo on sinulle oikea ratkaisu, anna mennä välittämättä muiden mielipiteistä. No nyt sinä vasta leiman tulet saamaan. Ja puhut täysin ristiin väität muka rakastavasi sitä akan rääpälettäs ja toisessa kohtaa taas väität ettet ole bisse. Tuota ei usko kukaan joten älä viitsi valehdella.

Ja täytyy sanoa että se kulissi akkas on kyllä vajonnut todella alas kun alkaa tietoisesti homolle kulissipilariksi. Mutta tuollaiset akat joita ei oikeasti rakasta kukaan mies niin eihän ne muuta saakkaan kuin epätoivoisia kieroja kulissihomoja. Onko sinussa edes munaa kertomaan papille mistä tuossa on oikeasti kysymys?

Nimittäin kukaan papinvalan tehnyt ei ala vihkimään mitään feikkejä. Avioliitto on sentään pyhä asia eikä sillä sovi pelleillä. Ja vielä kehtaat tulla tänne kunnia asiana kehumaan etkä osaa edes hävetä! Huomioi kuitenkin, kuinka suuri onnittelijasikin käyttää sanaa "jos" Ei sanaa "koska" tai sanaa "tietysti" tai "on itsestään selvää, että Tuskin näin ovat olettaneet ketjussa aiemmin kirjoitelleet bissetkään.

Epäilisin, ettei homojen suunnalta ole kyse mistään kulissiliiton halveksunnasta, tai keskinäisen rakkautenne epäilystä. Kulissi, jota tarkoitetaan, on sinun itse kertomasi "normaliuden" ja mies-nainen-liiton kulissi, jonne pakenet homouttasi ja lähinnä varmaan toivotaan, ettei se utopia ja kupla pamahda vaimosi silmille, koska et ilmeisesti aio siirtyä selibaattiin ja silti homous on sinulle "kärsimys. Eiköhän se leima poistumisen sijaan pikemminkin vaan vahvistu?

Muutaman rivin mittaisen luonnehdinnan perusteella olet te menossa ojasta allikkoon, mutta jokaisen on opittava kantapään kautta, miten tämä maailma pyörii. Joten onnea tässä vaiheessa todellakin tarvitaan, eikä siinä mitään, jos saatte homman onnistumaan jotenkin "normaalisti. Onnittelut sinulle ja morsiamellesi! Meillä on vaimon kanssa jo yli 25 avioliittovuotta takana, lapsiakin on siunaantunut kaksi. Älä välitä siitä, vaikka jotkut täällä eivät meitä ymmärrä. Tuskin heteroporukoissakaan ymmärrettäisiin sitä, että joku hetero asuu toisen miehen kanssa.

Rakkaus ei rajoja tunne. Aikuinen kyllä tajuaa sen, että naimisiin mennään rakkaudesta eikä seksin takia. Ja taas eräs pursuaa pyhää naisvihaansa. Taitaa kovin käydä kateeksi, kun kaksi ihmistä rakastuu ja menee naimisiin. Ei pitäisi olla sinulta pois. Eli tuosahan on kysymys vain siitä että mies käyttää naista röyhkeimmällä mahdollisella tavalla hyväksi ja nainen tietoisesti vielä suostuu siihen koska on niin paska ja mätäakka ettei aitoa parisuhdetta tule koskaan edes saamaan.

Naisen kannalta outo ratkaisu koska ei tulis itselle mieleen mennä naimisiin jonkun kanssa joka ei ole minusta kiinnostunut, vaan tekee sen kulissin tai lapsen saamisen varjolla. Tuntuu ettei siinäkään kaikki muumit laaksossa ole. Jos tietoisesti tuollaisen päätöksen tekee niin tietysti siinä ottaa vastuun valinnastaan.

Kyse ei ole seksistä niinkään vaan siitä että harvemmin sitä kaverin kanssa mennään naimisiin. Kaveriksi voidaan laskea henkilö ketä rakastat vain platonisesti. Menihän Irlannissakin kaksi platonista mieskaverusta keskenään naimisiin välttääkseen veroja Homoleima ei ainakaan painanut, taisivat saada vain enemmänkin kehuja heterokavereiltaan, että saipahan verottaja näpeilleen.

Nyt kun vielä innokkaimmille hihhuleille on virikkeenä näitä päättömiä reality-ohjelmia, joissa "normaali" on todella kaukana tai kun rakastaminen on nykyisin korvattu peukutuksilla ja tykkäämisillä. Asia on juuri niin. Se on avioliittoinstituution täydellinen häväistys. Mikä ihmeen häväistys se sellainen on, että kaksi aikuista ihmistä rakastaa toisiaan ja haluaa naimisiin?

Toisin kuin useimmat homosuhteet, miehen ja naisen välinen avioliitto ei perustu seksille, vaan rakkaudelle. Kyllä homokin osaa rakastaa, jos vain haluaa ja löytää sen oikean. Kaksi miestäkin voivat rakastaa yhtä paljon toisiaan kuin mies ja nainen. Eikä homopari varmasti mene naimisiin jos se on pelkkää seksiä, kun eivät heterotkaan mene. Pelkät seksisuhteet on asia erikseen. Kulissi avioliitto on hyvin kaukana rakkaudesta joten se on aina häväistys! Ja jos mies väittää rakastavansa naista niin hänen täytyy olla joko hetero tai biseksuaalinen tai muuten rakkaus on pelkkää valhetta ja petosta.

Taas yrität määräillä toisten seksuaalisuutta ja tuomita toisten tavan elää. Jos heillä tuo toimii, miksi se sinua haittaa? Onko se sinulta pois vai käykö noin pahasti kateeksi? Ehdit väliin, nimittäin edellinen kommenttini oli tarkoitettu vastaukseksi einäistäotaselvää nimimerkille. Lopulta kysymys on siitä, pitääkö homon elää homona vai saako hän elää niin kuin haluaa.

Psykologina ihmettelen kyllä tuollaista ehdottomuutta, että jopa toisten tunteita pyritään sanelemaan ja kieltämään tai sitten määrittelemään koko homous lähes ahdistavan kapea-alaisesti. Tuollaisista ajatuksista olisi syytä ihan oikeasti puhua vaikkapa terapeutin kanssa.

Annetaan kaikkien kukkien kukkia. On rikkaus, että me homotkin olemme erilaisia. Jos oikeasti psykologi olet niin ihmettelen kommenttiasi suuresti. Nimittäin kysymyshän on oikeasti siitä hyväksyykö homo itsensä homona vaan yrittääkö väkisin muuttaa itseä sellaiseksi mitä hän ei oikeasti ole. Homoseksualismin on sitä että tunnet vetoa sekä romanttisesti että seksuaalisesti vain ja ainoastaan samaan sukupuoleen.

Ja jos ei näin ole niin silloin ihminen ei yksinkertaisesti ole homo. Ei siinä pitäisi olla mitään epäselvää. Enkä ymmärrä mitä rikkautta siinäkin on että yrität pakonomaisesti kieltää omat mieltymyksesi ja yrität väkisin uida vastavirtaan? Kyllä sellainen ihminen on todella köyhä. Mene nyt jo noiden kategorioidesi kanssa helvettiin! Sinä et ole mikään määrittelemään ketään tai mitään.

Säälin sun äitiäsi, siskojasi, naispuolisia työkavereitasi. Olet varmasti hyvin rasittava ja vastenmielinen vihamielisyydessäsi. Hyvin yksinkertaista olisi näille avioliitossa oleville ja lapsia hankkineille esittäytyä kaikille muille biseksuaaleina tai tehdä tämä sama keskustelualoite biseksualismi-palstalle tämän homo-palstan sijaan.

Kaipaan oikeasti miehen läheisyyttä ja saada käpertyä hänen kainaloon. Olin 25v aviossa ja minun piti aina olla vahva ja jaksaa. Nyt haluaisin kyllä olla vaikka se haikompi osapuoli, joka tarvitsee ja haluaa olla parisuhteessa.

Sellaisia miehiä ei ainakaan meidän alueelta ole vielä löytynyt. Kai minä sitten olen liian vaativaInen? Olipas kuin minun kirjoittamani tuo juttusi romantikko5. Olin myös 25v naimissa ja piti kantaa vastuu lähes kaikesta. Nyt haluaisin olla heikompi osapuoli ja käpertyä miehen kainaloon, mutta mistäpä sellaisen aikuiseksi kasvaneen miehen löytäisi. No jäljelle jää läheisyys, hellyydenosoitukset, suukottelu Näitä asioita kun ei voi kavereiden tai muiden perheenjäsenien kanssa harrastaa.

Jospas ne naiset ostelee sexi leluja kun ei enään mistä tarvitse!! Hmm,noinhan se olisi jos elämä olisi pelkkää mekaniikkaa ilman tunteita ja tarpeita mutta kun se ei ole. Samalla tavalla nainen tarvitsee läheisyyttä,rakkautta,ihailua,kosketusta yms. Ja huomaa,että puhun että mies tarvitsee noita kaikkea myös seksin yhteydessä.

Siis tunteiltaan kunnossa oleva mies. Pano Jussit on luku sinänsä. Anyway,toisekseen,kyllä nainen tarvitsee ns. Eli pointtina,elämä ei ole tuollaista kuin luettelit. Enemmin sanoisin että hyvä asia että naiset ovat nykyään enemmän itsenäisiä niin parisuhdekkin toimii paremmin kun voidaan jakaa asioita. Viisaasti haastelet "eri mieltä olevamies".

Jos miehet ja naiset eläisivät eri yhteiskunnissa, naisten toimeentulo lakkaisi. Ei mies ole tarpeen aina pelkästään puolisona. Ja jos tulisi pula-aika, miten naiset silloin pärjäisivät ilman ainuttakaan miesten tuottamaa palvelusta?

Milläv uosituhannella oikein elät? Naisten toimeentulo on historian aikana jopa aikaisemminkin ollut riippumaton miehestä. Sillä kuka silloin tekisi ruokasi, kuka sen tekisi tehtaissa, kuka siivoaisi työpaikkasi, kuka pitäisi ''paperisi'' järjestyksessä, kuka hoitaisi sinua sairaalassa ja kuka antaisi sinulle anteeksi typeryytesi. Mennyt ei ole tae tulevasta. Vain koska miehen rakentama maailma tukee naisia kohtuuttomasti.

Naisethan kotirintamaa ja teollisuutta ylläpitivät sotienkin aikana. Kyllä ihmiskunta että yhteiskunta tarvitsevat miehet että naiset. Perustele, naisethan elämän perusasioista ovat aikojen alusta huolehtineet. Mitä ovat miesten tuottamat palvelut, mitä ilman maailma ei toimisi? Epäinhimillisyys, sodat, raiskaukset, ydinvoiman hallitsematon käyttö, ympäristötuhot mm. Elämä loppuisi, kun spermapankit tyhjenisivät.

Miksi he ne tekisivät? Hinttejä on nytkin mutta ei heitä tuolla "naisten" hommissa näy. Sitä paitsi ei taitaisi hinttien määrä riittää huolehtimaan kaikesta siitä mitä naiset tekee nykyään.

Oliphan tökerö avaus, mutta ei onneksi pidempi, niin jaksoin haukotella sen lävitse.. Mies mitään ilman seksi masennu.

On oma käsi kullin rakas: Kyllä mies masentuu pidemmän päälle ja etenkin jos kokee ettei saa oikeanlaista tyydytystä naiseltaan. Se vieraskin on kai nainen? No, ihan kivaahan se on rakastua, perustaa perhe ja elää sitä omaa pikkuelämää oman perheen kanssa. Oma perhe voi kylläkin olal myös eronneen kanssa johon kuuluu hänen lapset, minun lapset ja ehkä vielä yhteiset lapset. Mutta oikeasti nainen ei tarvitse miestä muuhun kuin suvun jatkamiseen.

Näinhän se on villieläintenkin keskuudessa. Eläinten keskuudessa kylläkin uroksella on oma rolinsa yrittää pitää naaraitaan kurissa, ettei joku muu nappaa näitä. Sitä saamaahan ihminenkin yrittää. Hänellä on vai keinoja enemmän kujin eläimellä. Vai mitä ajatelette miehestä joka vihoissaan heittää suolahappoa vaimonsa naamalle, pukee hänet burkhaan, ympärileikkaa ettei nainen tunne mitään iloa sukupuolisesta kanssakäymisesta jne jne.

Tai laittaa naisensa raskaaksi joka vuosi, ettei varmasti nainen lähde elämään itsekseen Kaikki tämähän on vain sitä että mies haluaa hallita naarastaan ja vahtia ympäri vuorokauden ettei kukaan muu pääse jatkamaan sukua juuri hänen naaraansa kanssa. Ihmisellä on rajaton mielikuvitus mitenkä voi hallita naistaan. Kun naiset tajuavat tämän, ei monikaan halua edes vakituiseen parisuhteeseen.

Se voi olla myös kärsimystä sen rakkauden ilon sijaan. Ymmärrän kyllä että ehkä kehitysmaissa joku saattaa heittää suolahappoa naisensa päälle, jos sielläkään, mutta minusta kommenttisi oli aika äärirajoilta. Sinulla varmaan ei ole oikeaa parisuhdekokemusta, jos kuvittelet naisten olevan noin haavoittuvaisia ja tossun alla hyvinvointi valtioissa. En tiedä yhtään naista, joka olisi joka vuosi raiskattu raskaaksi tai olisi saanut happoa kasvoilleen. Mies ei myöskään voi pakottaa vaimoaan yhtään mihinkään.

Itse olen tosiaan miesten kannalla. En tahtoisi elää yksin. Haluan jonkun, joka arvostaa minua ihmisenä ja himoitsee minua seksuaalisesti. Tahdon myös pitää toista hyvänä ja saada itsekin osakseni hellyyttä. Minulle mies tuo myös jollakin alkukantaisella tasolla tukea, suojaa ja turvaa. Mies rinnallani en pelkäisi mitään maailmassa, ilman häntä voisin romahtaa ylempalttisen paineen keskellä.

Jokaisella ihmisellä tulisi olla kumppani jonka kanssa jakaa elämänsä. Mutta minähän osaan pitää puoleni Alkukantaisella tasollasi et pääse siitä mihinkään että mies se on joka tahtoo hallita maailmaa. Ne naiset, jotka myös haluavat hallita maailmaa ovat kovan linjan naisia. Heitä on ollut läpi historian. Mikä kummalisinta, minulla on parisuhdekokemusta, mutta se on asia erikseen.

Minähän totesin alussa, että on kivaa rakastua ja elää sitä pikkuelämää se mies rinnallaan. Valitettavasti päädyin sellaiseen työhön, jossa olen kiertänyt lähes joka kolkan maapalloltamme ja nähnyt niin paljon naisten ja lasten hyväksikäyttöä, että se oma pieni lasikupla ihanasta rakastavasta miehestä on kadonnut. Ehkä heitä on kuitenkin, mutta se naapurinkin ihana mies erotessaan osasi tehdä vaikka mitä.

Vertaan silti miestä eläimeen, jolla on alkukantaiset vaistot, mutta ihmisen äly. Joten ihmisten, varsinkin naisten hyväksikäyttöön keksitään toinen toistaan omituisempia ja kauheampia hallitsemiskeinoja. Jopa sodassa naisten raiskaus on ase, jota käytetään vihollista vastaan. Parasta olisi elää vieläkin siinä omassa lasikuplassa, jossa ei ilkeyttä eikä pauhuutta olisi.

Mitä sanotte siitä että naapuri raiskaa hyvän naapurinsa 3 kuukauden ikäisen tyttövauvan. Ihmisten julmuus on käsittämätöntä ja suurimman osan niistä julmuuksita tekee mies naiselle ja lapsille. Tiedän että on myös mukavia miehiä, joille riittää se pikkuelämä pikkuvaimon kanssa. Parasta olisi elääkin niin, että turvautuisi siihen omaan mieheen, mutta myös miehen on voitava turvautua johonkin ihmiseen tai johonkin Mikä se sitten olisi.

Mutta varma et voi koskaan, edes omasta miehestä. Mies on se heikompi osapuoli. Hänhän se maksaa naisesta, on riippuvainen siitä Anteeksi vain, mutta tekstistäsi paistaa suorastaan sairas vainoharhaisuus, irrationaalinen kauhu ja viha puolta ihmiskuntaa kohtaan, jonka ainoa synti oli syntyä XY -kromosomin kanssa.

Muutama juttu, perspektiivin vuoksi: Koko ilmiö on kautta maailmanhistorian hämmästyttävän yleinen, eikä siitä jostain syystä haluta hirveästi puhua. Kenties siksi että tykinruuan rekrytointi voisi olla vähän vaikeampaa Mut noin yleisesti ottaen tahtoisin sanoa, että olet ehkä sitten nähnyt ne ihmiskunnan nurjemmat puolet. Enkä yritä sanoa ettei siinä sektorissa olisi miessukupuoli vahvasti yliedustettuna.

Ja noin yleisesti ottaen Miksei mies voisi emotionaalisesti turvautua siihen naiseen jos se nainen turvautuu mieheen? Ihmisiähän tässä kai pitäisi olla? Kyllähän se niin menee, että jos riittävän moneen valehtelevaan ja ronttiin mieheen törmää niin ei enää uskalla eikä jaksa yrittää uudestaan.

Miesten ja naisten erotkin ovat niin suuria siis seksuaalisuudessa, nainen kun kaipaa mieheltä enemmän kumppanuutta ja mies seksiä. Mies helposti pitää suhdetta ok, na jos vain saa seksiä ja sitten elelee omaa elämäänsä ja nainen jää huomaamaan, että mitään yhteistä tekemistä ja hauskuutta ei enää ole, pelkkä seksi ei kiinnosta.

Itse toki tarvitsisin miestä, mutta en ketä tahansa Miestä tarvitsisin joka auttaisi sähkötöissä, olisi turvallinen , mukava, lempeä ja jolla samanlainen huumorintajua ja elämäarvot. Luulenpa, että kyllä moni nainen tarvitsee jotain miestä, mutta koska ei tarjolla ole sellaista kuin tarvitsisi niin ei ole mitään järkeä alkaa elämään ihmisen kanssa joka vaikeuttaa elämää. Koska naisen seksuaalisuus ja syttyminen syntyy erijutuista kuinm miehen ei nainen ota miestä vain seksintakia vaikka kaipaisikin seksiä.

En voisi kuvitella eläväni miehen kanssa jonka kanssa minulla ei olisi mitään puhuttavaa Tiedän sen että myös miehiä raiskataan sodassa ja muuallakin. Ja ne raiskaajathan ovat juuri miehiä. Se on asian ydin. Sota vie ihmisistä inhimillisyyden. Näin tapahtuu myös naisille, jotka janoavat valtaa ja sotaa. Ei kauhean pitkälle historiaan tarvitse mennä kun naisetkin tapattivat alasiaan ja kansalaisiaan. Nimenomaan nostin esille sen että myös mies tarvii tukea ja turvaa, ihan sen vuoksi, koska myös mies on ihminen.

Tämähän tuen tarvehan ei ole vain naisen tarve, vaikka joku siinä edellä kirjoittikin että haluaa miehen tueksi ja turvaksi ja sitten ei pelkäisi mitään. Kannattaisi ehkä kuitenkin lukea tarkasti mitä kirjoitan ja miettiä kirjoittamani. Mutta tässähän puhuttiin kai miesten ja naisten välisistä asioista, tai oikeastaan tarviiko nainen miestä.

Muuten, se, että naiset itse silpovat lapsiaan, on taas se miehen halu hallita naistaan. Naisen seksuaalinen halu on miehelle uhka kehitysmaissa.

Näissä kehitysmaissa, joissa ei vielä oppi ja sivistys ole niin pitkällä, näin tapahtuu. Kaikissa niissä maissa, missä naisetkin saavat koulutuksen, on naisten ja miesten tasavertaisuus koko ajan parantunut.

Vielä voi olla eroja palkkauksessa, kotitöissä, lastenhoidossa jne. Mutta nämähän ovat niitä pikkujuttuja. Mutta sekin, että suuri osa naisista, jotka tappavat ja pahoinpitelevät lapsensa, ovat vailla sitä tukea ja turvaa. Missä ne lasten isät ovat? Hakemassa sitä venäläistä kaunotarta, joka korkokengissä sipsuttelee? Lapsia pitää hoitaa molempien. Ekä isän että äidin, kun toinen ei jaksa, on toinen tukena. Näinhän se pitäsi mennä. Valitettavasti lastenhoito on yhä suummaksi osaksi naisten kontolla, jotka sitten uupuvat Lampun vaihto ja auton ajaminen on miesten hommia!

Ei tarvitse kyllä aivan niin avuttomaksi heittäytyä. Naiset myös lankeavat helposti ansoihin. Hehe, kyllä naiset tarvisevat seksiä yhtä paljon kuin miehetkin, elleivät jopa enemmän. Itse naisena nimenomaan seksi on tärkeä seikka, miksi haluan olla miehen kanssa. Kannattaa huomioida sitä naistakin seksissä, niin ei tarvitse marista, että seksi ei naiselle maistuisi Jos laittaa kyrpáä pímppiin, niin eikö se sitten muka riitä naisellekin jo? Miksi siihen pitäisi jotain ylimääräistä temppuilua miehen lisätä?

Kyrpáä pímppiin, ni se on reilu tasapeli ja kummallekin yhtä paljon! Miten musta tuntuu, että tässä puhuu mies, joka ei ole koskaan tyydyttänyt naista - toki voinut panna määrällisesti montaa eri pimua mutta vain panna.

Naiset on hyviä näytteleen eikä vaivaudu yhden yön jutulle selittämään, miten naisen anatomia toimii. Pelkästään iso vehjekään ei takaa hyvää seksiä, sorry! Sekä parisuhteessa olleiden että täysien pleijereiden kanssa oltua voin kertoa, että ne jotka osaa "käsitellä" naisia, ovat he, jotka ovat pitkään olleet suhteessa ja ovat "joutuneet" opettelemaan ettei nainen syty siitä, että vehje ruutataan alapäähän.

Jos naisen lämmittelee hyvin, on aivan varma, että mies on se, joka väsyy nopeammin ; Ja aloitukseen kommentoidakseni: Vaikkei teitä ehkä ihan samassa mittakaavassa enää tarvita kuin v sitten, teitä edelleen halutaan ihan yhtä paljon, ehkä jopa juuri siksi enemmänkin Saattaa hyvinkin olla että sota ja suuri lama on ihan ovella, mutta voithan sitä odotellessa, vaikka kaunistaa itseäni: Eli hyvä on olla sinä päivänä kaunis ja haluttava!

Miehet taas voivat, iloita, ilman kateutta toistensa kanssa, ja vain nainen on riippakivi miesten yhteisissä iloissa. Eli kovin on nykynaiset ollakseen! Noinkohan, onko nykymiehellä enää suojaava käsi? Moni näyttää ajattelevan itseään jopa yli oman perheen edun ja hyvinvoinnin Myös monilla meistä on lähitaistelukoulutus sekä taistelulajiharrastuksen että armeijan tai työn puolesta. Itse koulutan PK koiria ammatikseni, harrastan potkunyrkkeilyä ja flyballia joten varmasti on kovempi kunto kuin monella "suojelijalla" Nykyajan miehet kun ovat ylipainoisia, rumia ja laiskoja.

Siis vain suomalaiset miehet. Että älä huoli, tulemme tyttöjen kanssa suojelemaan sinua jos tarve vaatii. Kyllä nainen miestä tarvitsee. Ainakin minä kaipaan seksiä, läheisyyttä, matkaseuraa, juttuseuraa, ihmistä jakamaan tämän arjen kanssani, taloudellista turvaa,ymym Mutta en todellakaan ole valmis ottamaan ketä tahansa tähän elämääni, vaan haluaisin löytää miehen, jolla on suht koht samat ajatukset ja unelmat kuin minulla, saman tyyppiset harrastukset, ja ilman viinaa ja väkivaltaa.

Mitään pelkkää panoseuraa en kaipaa, vaan miehen elämänkumppaniksi loppu elämäksi. Mistä tiedät, että naiset pärjäävät miehiä paremmin ilman seksiä? Tutkimukset eivät tue luuloasi. Minä ainakin tarvitsen miestä ystäväksi, rakkaaksi, hellittäväksi, turvaksi, tekemään kaikkkea kivaa yhdessä ym. No se on pitkä lista! Parempi kysymys ois miten naiset pärjäisivät ilman miestä. Täytyy sanoa ettei sinunkaltaistasi kukaan halua!!!! Hyvin pärjää ilman miestä, ei ne ole sen kummempia, viisaampia tai taitavampia missään asiassa.

Haluaisin löytää ihanan, hellän, romanttisen, peruskallioimaisen luotettavan miehen. Mä taas ottaisin flower power leidin, jos vain pystyisin. Tosin mun täytyisi olla aika kuuluisa ympäri maailman omatakseni edes teoreettisia mahiksia siihen. Toveriksi maailman myrskyissä, jaetaan hyvät ja pahat asiat jolloin niiden koko puoliintuu tai huolet hälvenee yhdessä pohtien, pidetään toistemme puolta.

Läheisyydenkaipuun vuoksi, hellyys on mukavinta kun on nallekarhu kainalossa. Tarvitsen huolenpitoa mieheltäni, niskaa hieromaan vaikka kun joku asia ahistaa. Lapsia en halua hankkia yksin, niiden tuoman lisätyön ja huolen kanssa on parasta painiskella yksissä tuumin jolloin perhe-elämä on välillä oikein mukavaa.

Tenavat tarvitsevat ja kaipaavat isänsä tuomaa vaihtelua arjen harmauteen, miksi sitä kieltää kun molemmat osapuolet näyttävät tykkäävän toisistaan ja tunnen siitä itseni oikein tyytyväiseksi vaikka joudunkin aika usein korjaamaan jäljet riehumisista.. Taloudella menee vielä paremmin, kun rahaa on hankkimassa 2 ihmistä. Miehen tarpeettomuus on jotain itsesääliä johon miehet käpertyvät kauniiden ja röyhkeiden naisihmisten mahdottomien vaatimusten edessä, pelkäänpä pahoin.

Radiossakin on puhuttu siitä kuinka työt vähenevät kun koneet tekevät ihmisten puolesta työt. Luulen että 10 vuoden kuluttua suurin osa miehistä hoitaa kotia ja lapsia kun naiset käyvät töissä. Ainakin sellainen tuntuu olevan trendi kun työpaikoille kaivataan naisia ilahduttamaan miehiä ja etenkin pomoja silmäniloksi, mutta miehiltä vaaditaan täydellisyyttä. Parempi vaan jos miehet luovuttavat ja saavat helpomman osan kodinhoitajana koska tällöin myös naiset saavat helpon osan silmänilona töissä vaikka naiset eivät välttämättä saakaan yhtä kovaa palkkaa mitä ne miehet joilta vaaditaan työpaikalla suurta panosta.

Olisihan se mies ihan mukava kumppanina! Mutta kun ei löydy kunnon miestä mistään! Näin se vaan on! Hyvät miehet eivät pärjää kapitalistisessa maailmassa. Hyvien on pakko muuttua kieroiksi sioiksi jotka hakevat omaa etua jotta pärjää muita kieroja sikoja vastaan. Tästä seuraa luonnollisesti se että mies on joko vihainen tai sitten kiero myös vapaa-aikana. Ei kukaan voi olla kaksi eri persoonaa töissä ja vapaa-ajalla. Itsestänikin on tullut vihainen ja alan itsekin ajattelemaan sellaisia ajatuksia millä saisin vahingoitettua muita ihmisiä pärjätäkseni elämässä.

Vielä 30 vuotiaana olin jossain määrin hyvä ihminen, mutta en jaksa enää uskoa hyvyyteen. Hyvyyttä kun ei arvosteta nykypäivänä. Ainoa tyttöystävä joka minulla on ollut, johon suhde kesti puolivuotta, sekin jätti minut sen vuoksi ettei minulla ollut riittävästi rahaa sellaiseen elämään millaisen elämän hän olisi halunnut. Itse olen pärjännyt diplomi-insinöörinä kieroilematta pätkääkään. Päinvastoin luulen saan hyviä työtehtäviä ja luottamusta osakseni kun minulla on hyvä maine.

Kapitalistisessa maailmassa tarvitaan ennen kaikkea koulutusta. Jos sitä ei ole niin sitten varmaan joutuukin kieroilemaan ja tekemään rikoksia mikäli haluaa siitä huolimatta korkean elintason eikä tyydy tavalliseen.

Miksi sun tyttöystäväsi ei käynyt töissä ja hankkinut sellaista elämää itse mitä halusi? Oliko liian tyhmä sellaiseen? Olen mies ja mun mimmi ei mua vittu mihenkää tarvii, mut lasten siittämiseen kyllä. Miehen osuus on pieni mutta välttämätön. Minulla on vain neljä naista, vaimo, tytär, äiti ja rakastajatar.

Feministi-fasistit taas huutelemassa; ottakaa nyt huumorilla välillä, kukaan nykynuorisosta, eli tulevasta sukupolvesta, ei vakavissan näe naista minään "omistustavarana" tai merkkituotteena eikä ajattele naista pelkkänä seksileluna nyrkin ja hellan välillä.

Keski-ikäiset sinkkunaiset kun nyt vaan ovat katkerioituneet ja kaipaavaat niitä villiä nuoruusvuosiaan, ja kun nyt huomaavaat etteivät enään kepaa ainakaan omasta mielestään niin rupevat huutelemaan roskaa kun tuossa AP: Tottakai nainen pärjäisi ilman miestä. Olet silti erittäin minimaalinen vähemmistö joka omasta päätkösestään elää koko elämänsä ilman miestä.

Siinä sitten kuolinvuoteella ajattelet että olika nyt sittenkään niin hyvä ajatus kun ei ole mies eikä lapset hyvästelemässä. Lesbot on sitten taas eri asia. AP on "ihmettelevä mies" joka puhui omasta parisuhteestaan Sori vaan kauheesti teille miinustelijoille että pärjään ihan itse. Kauheen hirveen törkee loukkaus kaikille miehille. Itseasiassa tuollaisia miehiä jotka elävät ikuisesti sinkkuina on olemassa ja he ovat tyytyväisiä elämäänsä.

Väitteesi pätee vain munansa ohjaamiin ja lapsiksi jääneisiin miehiin. Ei päde älykkäimpiin ja aikuistuneimpiin miehiin. Halua ja kaipuuta ei voi ohjata tahdolla ja älyllä juuri enempää kuin janoa tai palelemista pakkasessa. Käyttäytymiseen voi tietenkin vaikuttaa ja epäedullisia seurauksia vältellä mutta tuntemukset eivät häivy.

Tämä ei ole lapsellisuutta eikä älyn puutetta, se vain on. Minun mielestä ihminen olkoon se nainen tai mies kaipaa sitä omaa rakasta miestä tai naista. Siihen että voi riidellä, tapella, itkeä , nauraa, rakastaa ja olla rakastettu, miksi aina syyn täyty olla raha, seksi tai muu.

Onko ihmiset oikeasti jo niin tylyjä niin kuihtuneita henkisesti että ajatus toisesta on niin paha. Nykyään jokainen halua olla itsenäinen, ihmisiä katsotaan oikeasti sen mukaan miltä hän näyttää eikä millainen on.

Eihän nykymieskään tarvitse naista kuin yhteen asiaan. Voivoi, kyllä taas naurut tulee ku näitä lueskelee. Kyllähän ne naiset pärjää ilman miehiä ja miehet ilman naisia, mutta eri asia on kuinka hyvin tai huonosti ja onko se sitten onnellinen elämä.

Lakatkaa kinastelemasta, itse en antaisi omaa kolliani kenellekkään vaan pidän kiinni kynsin ja hampain sillä tarvitsen ja rakastan juuri häntä.

Annan hänelle kaiken mitä hän tarvitsee ja hän minulle, thats it, aika simppeliä eiks vaan? Minä tarvitsen miestä joka päivä! Olen lihava, maha roikkuu, naama mutrulla, legoot suussa ja kuljen farkuissa. Ja jostain kumman syystä, minua on lykästänyt kolkytviisvuotta yhdessä saman miehen kanssa.

Vaikka joskus oli mielessä heittää pyyhkeet kehään, mutta ajattelin antaa aikaa, enkä päättänyt heittänyt. OlIkein mietin, mitä tunnen tuota komeaa miestäni pitävän saman katon alla, mutta kyllä ihan itse tulee suukkosten kera töistä kotiin. Tunne on sellainen kiva, ei tarvii jännittää, ei laittaa eikä passata. Tehdään yhdessä ja erikseen.

Jotain oikein positiivista on, että me haastellaan kaikesta paljon. Vaihdetaan mielipiteitä ja väitellään ja kinataan ja sovitaan ja ollaan erimieltä.

Ihan kaikesta voidaan haastella, mutta ei me suututa toisiimme. Nainen tarvitsee miestä vain lapsen siittämiseen, mutta nykymies, tasa-arvon kannattaja, ei sovi miehen malliksi. Enää ei ole herrasmiehiä eikä mies ymmärrä itseään perheen elättäjänä, nainen ostaa kaiken itse, jopa kukkaset itselleen. Ei mitään hemmottelua, mikä lisäisi naisen seksuaalista halua miestä kohtaan. Tasa-arvon mies ymmärtää vain siten, että nainen maksakoon itse.

Siis mitä ihmettä teen miehellä? Minä, kuten monet muutkaan naiset emme nykyaikana halua edes lapsia. Nykymies vieläpä niin huonokuntoinen, että kuvittelee, että naiselle riittää kielellä lipsuttelu ja sormella räpeltely. Sen asteiseen tyydyttämiseen pystyn itsekkin,mutta siitäkin suoriudun paremmin yksin. Elämä on ihanaa NYT 6. Miestä tarvitaan hyvään rakasteluun, autolla ajamiseen, auton hankkimiseen, kodin remontteihin, pääasialliseksi perheen elättäjäksi, lapselle miehen malliksi.

Näiselle turvaksi, kunnioituksen ja rakkauden kohteeksi. Mukavaa olisi tuntea itseni halutuksi ja rakastetuksi. Kun erosin, oli jäljellä samanlaisia eronneita. Hankin koiran ja olen nyt onnellisempi kuin koskaan.

En hae enää miestä. Laiska juopotteleva mies ei välttämättä ole ihanteellinen mies naisille. Ne miehet jotka haluaisivat olla muuta kuin laiskoja ja juopottelevia, eivät tule saamaan naisia koska he ovat liian kilttejä ja ottavat muut miehet huomioon eivätkä tällöin pärjää elämässä. Nämä ovat psyykkinen riesa naisille kun taas juopot ovat sellaisia josta naiset eivät pidä eivätkä välitä.

Juopot eivät ole psyykkinen rasite jos heistä on helppo päästä eroon. Kilteistä miehistä on vaikeampi päästä eroon koska he tarvitsevat rakkautta siinä missä nainenkin tarvitsee.

Naiset kuitenkin haluavat itseään vahvemman miehen joka pärjää elämässä heitä paremmin jotta he huolehtisivat naisista. Kiltteys ja lapsellisuus ovat eri asioita Rakkauden tarve ei ole heikkoutta.

Se on bilogine tarve, että nainen haluaa kokea miehen turvaksi. Mies voi olla henkisesti turva jos esim. Moni on tyytyväin pienituloisempaan koska saa tältä turvaa. Selitä minulle mitä on lapsellisuus. Onko se sitä kun ihminen ei ota vastuuta omista teoista tai sanoista? Lapset toimivat eri tavoin. Tämä saattaa johtua kasvatuksesta. Jotkut aikuiset eivät ota vastuuta mistään kun heille ei ole annettu sellaista kasvatusta missä tulisi pitää kiinni hyvästä moraalista.

Joissain kodeissa jopa kasvatetaan huijaamaan muita ihmisiä koska näissä kodeissa aikuiset käsittävät elämän olevan kilpailua missä huijataan muita ihmisiä. Kiltteys johtaa siihen että ihminen alistuu niiden ihmisten edessä kakkoseksi jotka haluavat olla ykkösiä. Kiltti jää aina heikommaksi osapuoleksi vahvan kanssa jos vahva ihminen ei halua elää rauhanomaista elämää. Ihminen voi olla vahva ja kiltti, mutta vahvuudesta ei ole hyötyä ellei sitä osata suunnata muuhun kuin riitatilanteiden ratkaisemiseen.

Nykypäivän yhteiskunta on kuitenkin tehty niin monimutkaiseksi että kiltteydellä ei tunnu pärjäävän koska joka kulman takana tuntuu olevan ihminen joka haluaa ennemmin estää omaa elämää kuin auttaa. Biologia osoittaa ihmisen olevan heikko.

Ihminen ei tule toimeen ilman ruokaa ja kuolee yleensä alle vuodessa. Rakkaus on käsite jossa odotetaan toiselta osapuolelta jotain. Jos ihminen ei tule toimeen yksinään, osoittaa tämä heikkoutta. Ihmiset tulevat toimeen yhteisönä paremmin ja ihmisistä tulee tätä kautta vahvempia ja se ainoastaan todistaa rakkauden tarpeen heikkoudeksi. Harva pärjää kuitenkaan elämässä yksin kovinkaan vanhaksi. Mitä on henkinen turva? Tarkoitatko että miehellä on jotain sellaista tietoa mikä rauhoittaa naista?

Onko tämä tieto yhteiskunnallista tietoa vai sellaista tietoa missä mies sanoo mukavia sanoja naiselle jotta nainen ei pelkäisi ja kokisi asemaansa yhteiskunnassa uhatuksia? Monet naiset toivovat miehen valehtelevan heille sanoen mukavia asioita jotta naisen stressitaso olisi alhainen.

Tällaisista valkoisista valheista on hyötyä lyhyellä tähtäimellä, mutta jos ihminen alkaa elämään valkoisten valheiden kautta, tällöin niistä tulee ongelmia pitkällä tähtäimellä. Minä ainakin miehenä tarvitsen naistani, koska rakastan häntä. En myöskään usko hänen ajatusmaailmansa eroavan omastani.

Niin en tiedä mihin ne naiset miehiä tarvii,muuhun kuin seksiin ja kokoamaan kaiken ja korjaamaan kaiken. Ainakaan treffi markkinoilla ei ole tärpännyt ,eivät halua edes raitista,rehellistä,luotettavaa suomalaista miestä joka ikänsä ollut selvinpäin ,ei savua eikä hakkaa naisia. Ollut samassa suhteessa 17v aiemmin ,ei syrjähyppyjä eikä pettämisiä. Yhteisen rakkauden sammumisen vuoksi erossa jo 6v ,kyllä yksin pärjää ja on helpompaa monesti kuin suhteessa naisen kanssa ,seksiä saa jos haluaa se ei tänä päivänä ole mikään ongelma ja se on jopa joskus ilmaistakin.

Vaikka taksatkin on kyl pudonneet ja neuvoteltavissa jos niikseen tulee. Itse en käytä kyllä maksullisia naisia ,ei ole mun juttu. Mut sitä rakasta akkaa odotellessa. Eihän nainen miestä tarvii, ostaa vaan dildon ja siihen ladattavat patterit, niin ei tule edes kalliiksi pitää. Ja jos tarvii, niin menee baarin ja pyytää ukolta rahaa, niin saa siinä samalla itsekkin. Ja koirakin lurputtaa sitten kun se alkaa näyttäämään kalkkunan heltalta: No Suomalainen nainen ei näytä tarvitsevan miestä, ainakaan käytöksensä perusteella mihinkään muuhun kuin hyväksikäytettäväksi niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla mahdollisimman monin eri tavoin.

Vai millä muulla kuin edellisellä selitetään se, että tälläkin hetkellä eri oikeusasteissamme on meneillään reilut avioero-oikeudenkäyntiä, joiden alulle panijoista yli 95 -prosenttia on yllättäen naisia ja joissa siis pääsääntöisesti pyritään kaikin mahdollisin keinoin "tuhoamaan" mies tuntevana ihmisenä jopa täysiä valheita valaehtoisesti toisesta kertoen sekä unohdetaan niin lapsien psyykkinen kuin jopa fyysinenkin terveys kunhan vain omat päämäärät aikuisina tavoitetaan?

Ja samoin eiväthän naiset näytä miehen ohella tarvitsevan enää biologisia lapsiaankaan, kun sadat suomalaiset naiset ovat alkaneet hakeutumaan lastensuojeluviranomaisten luokse, pyrkien päämäärätietoisesti siirtämään esim.

Tai entäpä sitten ne "äideiksi" itseään kutsuvat naiset, jotka mm. Lisäksi kun noihin edellisiin lisätään se eritäin suuri joukko naisia joiden 10 - vuotiaat tyttäret yhä kasvavassa määrin ostattavat erittäin määrätietoisin ja harkitusti suunnitellen aikuisilla miehillä itselleen kalliita hajuvesiä, upeita vaatteita, jne.

Varsinkin näin, kun nämä "tyttäret" voivat soittaa äideilleen kertoen "jäävänsä kaverinsa luokse yöksi" eikä kukaan ole tämän jälkeen kyseisistä tytöistä kiinnostunut millään tavoin? Korostan nyt vahvasti, että kaikki ne miehet jotka alaikäisiin tyttöihin "sekaantuvat", ovat henkisesti erittäin sairaita ja heiltä tulisi Islamin oppien mukaan rangaistukseksi alaikäisiin sekaantumisesta katkaista penis. Ja tämä siksi jotta kukaan ei ymmärtäisi väärin edellisessä kappaleessa esittämiäni ajatuksia, koska mies on mielestäni aina vastuussa teoistaan, riippumatta siitä vaikka alaikäinen tyttö heille kuinka itseään tarjoaisi!

Ettekö te naiset ymmärrä, että olette esimerkki tyttärillenne niin hyvässä kuin pahassakin? Enpä tunne yhtään eronnutta naista, jolla olisi ollut tarvetta liioitella miestensä tekemisiä.

Enemmmänkin ovat koittaneet niitä peitellä. Lapsia yrittävät saada itselleen ihan vaan äidin kiusaksi, tuskin ovat lapsestaan ennen piitanneet pätkääkään. Kyllä avioeroissa naiset enimmäkseen koittavat keskittyä itsensä ja lastensa pelastamiseen, ei suinkaan miesten tuhoamiseen.

Typerää väittää edes tuollaista. Yksinhuoltajuus on niin rankkaa, ettei siihen kevyin perustein lähdetä. Eikä vuotias tyttö takuulla ymmärrä hajuvesien tms. Kukaan tavallinen äiti ei ole esimerkkinä hyväksymässä alaikäisen lapsen prostituutiota. Typerää edes väittää sellaista. Ja malli -bisneksessä on meillä alle kourallinen nuoria tyttöjä, täysi-ikäisiä nuo maailmalle lähtijät enimmäkseen ovat.

Laihuus on ihanne myös kouluissa, ei siihen mitään mallitoimistoja tarvita. Ihme vuodatus, harmittaa, että tämntyyliset jutut on menneet lastesuojeluunkin läpi ja siksi tämä Eerikankin tapaus mahdollistui kun äitiä ei kuunneltu.

Pieni katsaus tuttavapiirin avioerojen syihin; 1. Mies petti työkaverinsa kanssa, heillä suhde koko kylällä puhuttiin ja näin nainen sai tietää ja otti eron.

Mies ei paljoa viihtynyt kotona eikä maksanut yhteisiä laskuja vaan jätti naisen maksettavaksi laskut, erosivat ja mies yritti viedä asunnosta naisen omaisuutta omanaan. Tapsin lastaan satunnaisesti ja vaati silloin, että lapsen äiti kuskaa lapsen ties minne vaikka aivan hyvin voi itse noutaa lapsen. Mies järjesti kaikenlaista kiusaa ex vaimolleen eikä välittänyt lapsen tunteista.

Nuori nainen ja mies seurustelivat, nainen tuli raskaaksi ja halusi tehdä abortin, mies vaati ettei tee. Kun raskaus oli viimeisillään mies jätti naisen eikä ole halunnut tavata poikaansa, puhunut puhelimessa parikertaa. Nainen ihastui työkaveriin ja jätti miehen ainoa tuntemani tapaus näin päin.

Kaikenlaista tarinaa sitä elämään mahtuu onkin typerää alkaa syyttelemään naisia avioeroista. Muusta en tiedä, mutta joku mies teki itsestään idiootin aloittamalla näin typerän keskustelun! Eiköhän tästä asiasta olla maailman sivun keskusteltu ihan tarpeeksi. Itse ole saanut naisten minua kohtaan tekemisistä pettämisistä tarpeekseni ja PÄÄTTÄNYT jatkaa elämääni ilman parisuhdetta lapsettomana, koska en enää halua tulla loukatuksi.

Nyky"naiset" eivät ole mitään naisia, vaan tyyppejä, jotka yrittävät olla miehiä. Oikeat naiset tekevät lapsia ja pitävät kodistaan ja perheestään huolta. Nyky"naiset" ovat enemmänkin androgyynejä, kuten myös hyvin suuri osa nyky"miehistä". Oikeat miehet tarvitsevat oikeita naisia ja oikeat naiset tarvitsevat oikeita miehiä. Oikeat naiset ja oikeat miehet eivät tarvitse näitä androgyynejä!

Naiseus ei ole sitä että pukeudutaan vain hameisiin, halutaan lapsia ja hoidetaan kotia - itse kyllä tykkään pukeutua naisellisesti enkä todellakaan halua lapsia, koska en pidä niistä enkä ole koskaan halunnut olla äiti. Aikojen alusta asti on ollut ihmisiä, jotka eivät olisi välttämättä halunneet lisääntyä, mutta kunnollisia ehkäisykeinoja ei ollut. Vaihtoehtoina oli joko alistua perhe-elämään tai sitten elää koko loppuelämänsä yksin.

Syy siihen voi olla esimerkiksi tämä halu lapsettomuuteen- kuka tietää. On naurettavaa, sinisilmäistä ja lapsellista väittää, että vain naiset haluaisivat lapsia. Suurin osa ihmisistä lisääntyy tarkoituksenmukaisesti tai vähemmän tarkoituksella, mutta nykyään lääketiede mahdollistaa myös tietoisen lapsettomuuden valitsemisen ilman koko aikuisiän kestävää selibaattia. Minä ainakin arvostan omaa elämääni sen verran, että käytän mahdollisuuden hyväkseni ja teen niin kuin minusta hyvältä tuntuu.

Vapaaehtoinen lapsettomuus ei ole sen itsekkäämpi teko kuin lasten haluaminen, vaan asetelma on yleensä aivan päinvastainen. Nykyään ihmiset tekevät lapsia siksi, että he HALUAVAT tehdä niitä - ennen lapsia tehtiin siksi, että niitä tuli joka tapauksessa ja tarvittiin myös työvoimaa sekä vanhuuden turvaa. Nykyään kukaan ei varmasti ajattele yhteiskunnan parasta lisääntyessään, vaan lapset tehdään jostain ihan muusta syystä.

Naiseus ja mieheys eivät ole yksiselitteisiä käsitteitä. Poikatyttökin on nainen siinä missä "naisellinen" mies. Stereotypiat ja yleistykset pitävät jokseenkin paikkansa, mutta ihmiset ovat aina loppujen lopuksi yksilöitä, kaikki vieläpä erilaisia.

Olisikohan aika siirtyä tälle vuosituhannelle? Kerro yksikin yritys, jossa naiset ovat parempia kuin miehet? Tällä vuosituhannella voi olla androgyyniys muotia, mutta he ovat yhtä tarpeellisia normaaleille naisille ja miehille, kuin pipo sialle.

Miehet käy fysiikkansa myöten paremmin palokuntaan kuin nainen mutta turvallisuusalalla naisen älykkyys voittaa miehen fysiikan. Leipomot, konditoriat, kahvilat, kaupat, siivousyritykset, hoitoala, lääkärit.. Yritä ensi kerralla vähän perustella väitteitäsi - se on järkevän keskustelun tärkein pointti.

Tossa puhuttiin yritysjohdosta, ei duunareista. Palkollisiksi duunareiksi naiset sopivat hyvin. Älykästä naista ei muuten ole olemassakaan. Yritä ensi kerralla osallistua keskusteluun. Tarvitko perusteluita siitä, miten tarpeeton androgyyni on normaaleille naisille ja miehille!?! Kerro sinä miten tarpeellinen androgyyni on normaaleille naisille ja miehille? Minä kerron sitten sen, miten pipo sopii sialle. Niin helppoahan tuo, kun ei tarvitse muuta kuin katsoa peiliin.

Kyllä ainakin minä tarvitsen välillä miestä! Mihinkään vakisuhteeseen en ala, minulla on muutama innokaa ukkomies, joita tapailen vuoron perään. Niitä naitattaa aina ja ne kestävät kovaa kyytiä pitkään!!!

Huora antaa aina 7. Olet panohuora, ja varmaankin ylpeä toiminnastasi! Miesten hyväksikäyttämä pelkkä panoreikä. Toivottavasti edes terve sellainen? Ja aivoja sulla ei ole, olet maineesi veroinen.

En minä huora ole, en ota maksua miehiltä. Olen korkeasti koulutettu akateeminen nainen! Todellakin terve ja lapsia en harmikseni halua Miksi et saa vapaita miehiä, miksi alennut vieläpä monen varatun miehen ns.

Olet siis rannalle jäännyt akka silloin kun sinussa olisi vielä ollut ainesta lasten tekoon, niinpä niin, nyt olet vain surkeiden ukkomiesten hyväksikäytetty pelkkä "jakorasia". Ainiin, ja sullehan riittää se surkastuneen pienen munan omaava ukkomies, jolle kotona ei enää anneta, vaan vastaavasti niiden sun hyväksikäyttäjien omat muijat käyvät naimassa sitä isomunaista, akateemista vierasta, vapaata miestä aina silloin tällöin, milloin nyt enää sattuu moinen toiminta huvittamaan.

Ei tuossa taida kukaan hyväksikäyttää ketään. Voi olla että ukkomies saattaa tuntea olleensa jos vaimo saa tietää ja lähtee ja sitten rakastajakin lähtee kun ei halua suhdetta eikä vapaata miestä. Mutta siinäkin tapauksessa mies teki tietoisen valinnan riskeerata avioliittonsa.

Aika vähänhän sitä enään miestä tarvitsee. Aikoinani halusin perheen ja miehen. Kestihän sitä onneakin ja sitten se loppui niinkuin monilla muillakin. Nykyään tarvisen miestä vain rakasteluun, joskus aamukahville ja illalliselle viinin kera, uimaretkelle ja mökkiseuraksi. Tottakai lavalle vetelemään lattareita kanssani. Se ei yksin onnistu. Miehelle on kiva flirttailla tai sitten miehille, kun on yksin niitä rumbia vetelemässä lähilavoilla.

Mies on myös kivaa matkaseuraa ja joskus teemme yhdessä remonttia. Miestä on kiva pussaillä. Miehestä on jopa seuraakin. Niin aika paljonhan tätä miesystävääni näköjään tarvitsenkin Ei miesystävänikään minua enempää halua.

Meillä on omat asunnot ym. Kiva kun minulla on hänet,. Tarvitsen miestäni tietysti elämään kanssani tasavertaisena kumppanina, jakamaan ilot ja surut. Minusta on hienoa, että pystymme taloudellisessa mielessä tasavertaisesti rakentamaan yhteistä elämäämme ja suuntaamaan kohti haaveitamme.

Annamme molemmat myös toisillemme omaa aikaa omia harrastuksia, omien ystävien tapaamista, yms. Miksi parisuhteen pitäisikään perustua mihinkään riippuvuuteen? Kyllä monilla taitaa olla tosi surkeat puolisot, jos tämmöistä tarvitsee edes miettiä. Mulla on ainkain niin ihana mies, ollut jo vuotta, enkä ikinä vaihtaisi häntä mihinkään. Toki pärjäisin ilman häntä, jos pakko olisi mutta en ikinä voisi kuvitella elämää ilman häntä. Mihin häntä sitten tarvitsen: Tarvitsen häntä koska silloin, kun minä olen kaikista heikoimmillani hän on vahvimmillaan ja toisin päin myös.

No tämä aloittajan teksti toki pohjautuu hyvin konservatiiviseen ajatukseen, että miehen tehtävä jotenkin olisi rahoittaa ja huolehtia. Pudotetaan tuo oletus ja hoplaa, koko kysymys menettää merkityksensä. Ison talon ori 6. Täällä katkeroituneet ja seksuaalisuudestaan vapaaehtoisesti luopuneet naiset, jotka ovat tylsiä, sammuneita ja rumannäköisiä kuin Merihaka räntäsateessa, haukkuvat miehiä.

Onneksi on myös paljon niitä naisia, joiden ensimmäinen miehen tarve liittyy sinne makuuhuoneeseen. Kuka vajakki siellä kirjoittelee tälläsiä, ei jumaliste saapi taas tässä sellasia hermoromahduksia, että ei hemmetin hemmetti. Kyllä ihmisen, kuka kirjoittaa tälläsiä vitun pinnallisia paska kirjotuksia, nii pitää kyllä olla saatanan munapää, ei saatanan saatana, että ottaa aivoon tälläset paskapäät. Naiset keskenään ja sota on valmis, ei eukot kykene tulemaan keskenään toimeen.

Sitä räpätyksen selkään puukotuksen ja kateuden määrää ei mikään mittaa. Naiset ei osaa johtaa, tehdä päätöksiä tai pitää kokonaisuuksia käsissä.

Säheltämistä ja epäolennaisuuksien ei loogista nysväämistä. Voi kyllä naiset tarvii miestä monessa. Kaikkea sitä kuulee 7. Paljon mutua- vähän faktaa sinulla. Ja tämä näkyy missä? Kyllä nollatutkimuksia ja hihhuleiden kommentteja netissä riittää. Historian todistama tosiasia on, että naiset ovat poikkeuksetta neuroottisia jonkin asian suhteen, eivät pysty kantamaan totaalista vastuuta kokonaisuukisen suhteen ja sopivat täydellisesti kodin hoitoon. Kannattaa joskus lukea jotain, eikä vain googlata hihhuleita.

Historia tosin EI todista naisten olevat poikkeuksetta neuroottisia tai sopivan kodinhoitajiksi. Tuollaisten kommenttien heittelijät sensijaan sopivat täydellisesti verkonpainoiksi,. Joo aletaan vaan kaikki leboiksi ja homoiksi, ei perusteta perheitä eikä varsinkaan huolehdita siitä minkälaisiksi lapset kasvaa.

Tehdään vaan lapsi jonkun kanssa ja erotaan. Muodostetaan kaikenmaailman epätoivoisia "uusioperhe" virityksiä ja ihmetellään että miten ihmeessä lapsista tulee empatakyvyttömiä tunteettomia hulluja. Hyvä idea, tai miksi ei vaan samantien hävitetä itsemme pois täältä maailmalta, ainiin sitähän me olemme parasta aikaa tekemässä.. Tarvitsisin miestä hyvään seksiin ja seuraksi.

Eivät ystävät pysty koskaan korvaamaan perhettä tai puolisoa. Ystävät ovat vain ystäviä eli pohjimmiltaan kuitenkin sinulle vieraita ihmisiä. Täytyy olla vielä aika lapsellinen ja kulkenut silmät ummessa muuten tuollainen lapsen usko viranomaisiin ei ole selitettävissä. Riippuu kuule aikalailla myös miehestä. Harvemmin ne puolisot toisiaan todella tuntee, jotkut eivät edes puhu toisilleen muuta kuin tyhjänpäiväisiä asioita. Eikä siitä miehestä niin kovasti ole tuossa lapsenhoitoasiassa ollut naiselle apuja, monet valittavatkin kuinka ukot harrastaa entiseen tahtiin kun muksuja tulee, mutta naiset luopuvat harrastuksistaan.

Huh, huh, jopa oli viestiketju. Mihin minä tarvitsen miestä, vaikka mihin, lapsen hyvinvoinnin ja kasvatuksen tukemiseen. Sitä ei jaksa välttämättä yksin. Ystäväksi, rakastajaksi, puhumaan elämän asioista, jakamaan arkea ja juhlaa. Istumaan kanssani sohvalla, lenkille, kahviseuraksi ja kaikkea muuta. Ja tietysti seksiin, jota tarviaisin usein. Totuus on toinen, mies jätti kun olin raskaana. Unohti kaiken lupaamansa, ei ole tukenut lapsen hoidossa ja kasvatuksessa.

Kun tapaamme ei puhu kuin säästä. Kahvit juo niin nopeasti etten ehdi vielä aloittaa, seksiä antoi jossain vaiheessa, mutta alkoi mennä siihen malliin, että yksi puristus tissistä ja minuutin kopelointi.

Vaikka olenkin nopea lämpenemään, en kuitenkaan niin nopea. Kun homman joutui itse hoitamaan, ajattelin että olkoonpa sitten sekin. Vielä etsin sitä prinssiä, joka päästäisi minut puutteesta ja olisi vierelläni hyvinä ja pahoina päivinä. Haluan että joku pitää musta huolta,siihen tarvitaan mies.

Ilmeisesti olet ihan pihalla. Miehet tarvitsevat Naisen parisuhteeseen, kysymys on rakkaudesta, yhdessä elämisen ilosta ja sisältää myös haaveen ja toiveen yhteisistä lapsista.

Kyllä nykyään kuka tahansa elää yksinkin, ilman parisuhdetta. Mutta hiukan ykstoikkonen elämänmuoto sekin on. En tiedä mutta mies tarvitsee naista huoraksi, piiaksi ja omaishoitajaksi. Samoin kuvailette monin sanoin laillasi sitä miten suhteen tulee olla kummallekin merkityksellinen, miten toista kuuluu persoonana arvostaa ja erityisesti kerrotte siitä, miten tärkeitä teille naisille olisi kun mies teitä monipuolisesti huomioisi sekä siitä miten tätä kaikkea rakkaanne rakkaana kunnioittaisitte.

Mutta mikä onkaan totuus? Ainoa mihin naisina tekojenne tasolla kykenette on pyytää mieheltä netin kautta valokuvaa ja kun tuo valokuva ei miellytä, unohtuu kaikki sanomanne teiltä saman tien, ettekä te enää ota mieheen yhteyttä millään tavoin? Jos miehen ulkoinen olemus tai yksin kasvokuva saa teidät naisina sanomaan; "Tiedän täydellä varmuudella, etteivät kemiamme koskaan tulisi kohtaamaan suhteeseen vaadittavalla tavalla", siis edes yrittämättä tutustua mieheen ihmisenä millään tavoin, eikö tämä jo kerro lähes kaiken siitä, miten te naiset miehiä tuntevina ihmisinä kunnioitatte?

Jos itse esittää aivan jotain muuta kuin todellisuudessa on tai mitä todellisuudessa haluaa "löytävänsä", kuinka silloin voi löytää suhteen kautta mitään todellista elämässä? Itse kun olen nähnyt todellisessa elämässä, miten sodan kauhut kokeneet Bosnia and Herzegovinan naiset, jotka vuosia olivat joka yö pelänneet tulevansa sodassa raiskatuksi, elivät rakkaus silmissään ja sydämissään, niin hieman vaikea minun on ymmärtää tätä Suomen naisten leikkimistä miehillä samoin kuin kissa hiirellä!

Netin seuranhakujutut eivät ole hyvä keino tutustua toisiin tai se on sattumaa, että natsaa. Totuuden etsijä minusta sinun kannattaisi etsiä naista mieluummin sellaisesta paikasta jossa voi tutustua ystävänä Tietokoneiden ja laitteiden kanssa ollaan myös usein sormi suussa. Kyllähän näitä esimerkkejä on vaikka kuinka paljon, josta selviää, että nainen vaan ei oikeasti pärjää ilman miestä.

Aloittaja lieneekin nuppinsa kolhinut feministi aatteen kannattaja, jolla on väärät pelit housuissa meneillään, ja etsii identiteettiään suomi24 palstan kautta.

Joo ei tarvii miestä 7. Jos ei ole autoa, ei tarvitse sitä roplatakaan. Pääkaupunkiseudulla on erittäin toimiva joukkoliikenne. Tietokoneita osaa myös naiset asentaa. Ja nuo mainitsemasi asiat ovat sellaisia, joihin myös monet miehet käyttävät ammattilaista. Niin, jos ei ole varaa autoon täytyy tyytyä suunnittelemaan elämänsä HKL: Muuten ne menestyneet naiset liikkuvat omilla autoillaan eivät joukkoliikenteellä vaikka "vihreän valon" nähneet toimittajat muuta väittävätkin.

Eli terveen kodin ja kasvuympäristön antamiseksi lapsille, jossa lapsi saa sekä miehen että naisen mallin. Ja tietysti hyvään molempiin suuntiin antavaan parisuhteeseen 2 aikuiselle. Olen nainen enkä tarvi miestä oikeastaan juuri mihinkään. Minulla pysyy vasara ja porakone kädessä, osaan ostaa itse autoni, viedä sen korjaamolle ja huoltoon kun on tarvis.

Mutta - minulla on mies ja harrastamme tanssimista. Tarvitsen häntä juuri siihen - tanssimiseen. Hän osaa sen homman hyvin. En haluaisi tanssia naisen kanssa. Joten ei tässä mitään valittamista ole. Varmaankin jokainen pärjäisi ilman naista tai miestä, mutta onhan se ajankulua tehdä jotain jonkun kanssa yhdessä. Ellei homma suju jonkun kanssa, voi katsoa sujuuko se jonkun toisen kanssa. Ellei löydä sitä toista puoliskoaan, voi vallan hyvin elää ilman parisuhdetta, mutta tarvitsemme jokainen silti ystäviä.

Musta parisuhde on kuitenkin enemmän kuin pelkkä ystävyys. Siistä saa jotain mitä ei ystävyydestä saa. Ei ystävät, vaikka kuinka hyviä olisikin asuisi todennäkösesti toistensa kanssa ja jakaisi saman vuoteen. Myös sexuaalisuus ja sen toteuttaminen on ihmiselle hyväksi ja mikä on siihen parempi tapa, kuin tehdä sitä ihmisen kanssa jota rakastaa. Ei parisuhde ole minusta pelkästään tarvitsemista - vaan antamista. Ei muuten onnistu, ei sitten millään.

Nainen on naiselle susi. Täytyyhän naisella joku olla, jolle voi alistua. Sinulla ei vissiin ole äitiä, sisarta, vaimoa tai tytärtä? Tai sitten olet vain muuten täysin ymmrtämätön heidän tunne-elämästään? Biologia ei edelleenkään ole menettänyt merkitystään. Eikä edes sosiaaliset tarpeet, vaikkei kaikille kumppania löydykään. Nainen on ja tulee aina olemaan riippuvainen miehestä: Miehellä on älyä, Ja voimaa pistää akka kuriin tarpeen vaatiessa!

Nämä täällä lässyttävät ämmät eivät uskalla tuoda ajatuksiaan esiin julkisesti, Koska joku mies saattaisi näyttää missä kaappi seisoo. Successful troll is successful Ja silti menestyneimmät firmat Suomessa omaavat naisjohtajat. Venäjällä että Isossa-Britanniassa alko mennä hommat perseelleen, kun naishallitsijat kuolivat ja tilalle tuli mies. Mistä Nainen on risteytetty? Jos se ei hauku niin kaivelee vanhoja.

Miten on kuitenkin mahdollista että nainen synnyttää ihan puhdasrotuisia miehiä? Kirjoittaja on poistanut tästä viestin.

Mitäs syrjimistä siinä muka on jos sanotaan ettei nainen tarvitse miestä? Vai mites nuo homppelimiehet sitten, syrjiikö ne sitten naista, kun eivät heitä tarvitse, hä? Miksi naisen pitäisi miestä tarvita? Arvostatko itse muka naista? Kyllä huonot ajat vielä kohta koittavat.

TEEN SEX HOMO VIDS ILMAISET SEKSI CHATIT

Nainen haluaa käydä juhlissa ja matkustaa -- miehen kanssa. Hän haluaa käydä mökillä ja hoitaa puutarhaa -- miehen kanssa.

Lisäksi nainen haluaa olla miehensä arvostama, ihailema ja haluama. Hän haluaa, että mies rakastaa, välittää ja on aidosti kiinnostunut siitä, mitä naiselle kuuluu. Ja tärkeimpänä useimpien naisten listalla on lasten hankkiminen. Lapset tarvitsevat isää elätykseen, hoitoon, kasvatukseen, opetukseen, suojeluun. Nainen siis tarvitsee miehen lastensa isäksi. Kyllä nainen seksiäkin tarvitsee, mutta tässä hänen intonsa laimenee, kun mies ei kykenekään tyydyttämään häntä ja kun nainen huomaa, ettei miestä kiinnosta naisen muut tarpeet.

Kun mies ei tyydytä naisen tarpeita, hän ei masennu, koska hänellä on liuta muita yhtäläisiä tarpeita, jotka hänen ystäväpiirinsä pystyy tyydyttämään. Tämä on toisin kuin miehellä, jonka elämästä ei tule mitään ilman seksiä. Suurin onnettomuus naiselle on lapsettomuus.

Se lähestyy miehen seksittömyyttä masentavuudessaan. HÄH, kuule jopa koira korvaa miehen ja on helppohoitosempi! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Vaimoikseen valistuneet suomimiehet ottavat nykyisinkin tietysti naisellisia venäläisiä Kaunottaria, jotka päihittävät kaikki miehekkäät suomineidot mennen tullen päivällä ja yöllä. Lempeät ja seksikkäät itänaapurin Naiset saavat miehet tuntemaan itsensä Miehiksi, eikä miksikään kotomaan naisten kynnysmatoiksi. Kyllä nainen tarvitsee moneen asiaan miestä,kuten mies naista.

Koira on lisäksi uskollinen emännälleen, mies ei. Jos ei ole miehiä, niin ei ole myöskään naisia. Suurin osa miehistä hoitaa kotiasiat, jos menee jokin rikki, niin nainen on pissasa, joutuu tilaamaan putkimiehen ja se on yleensä mies. Suurin osa miehistä osaa siivota ja laittaa ruokaa, mutta suurempi osa naisista osaa nalkuttaa. Siis huh, mikä juttu. Ei tasan tarkkaan miestä tarvitse vaateostoksiin vielä vähemmän sohvanostoksiin.

Mitä sillä miehellä mökillä tekee, kun kirves ja saha pysyy naisenkin kädessä. Uusavuttomiako te naiset olette.. Herätkää siitä blondiunesta ja kehittäkää itsestänne kunnon naisia jotka osaa ja taitaa nikkaroinninkin. Juhlia ja matkustaakkin voi ilman jotain körilästä ja matkastakin tulee paljon hauskempaa kun ei tarvitse kuunnella jotain hapanta ukkoa.

Sekä mikä hitto sen sanoo että lapsia on hankittava, voi, ei en ainekaan minä niin tee. Mikä hitsin onnettomuus lapsettomuus on, häh järkikäteen ei kaikkien tarvitse kakaroita tänne maailmaan puskea. Seksinkin korvaa välineet, mitä sellaisella miehellä tekee joka ei kykene edes tyydyttämään tarpeitani, ei mitään.

Joten iloitkaamme siskot miehettömästä elämästä ja olkaamme onnellisia. Tuon takia olenkin pysytellyt sinkkuna ja jos olen miestä seksi mielessä tarvinnut niin lähden laivamatkalle, sieltä löytyy ja nimenomaan varattuja miehiä joista tietää ettei heitä enää sen yön jälkeen tarvi katsella.

Suomalainen nainen on mieluummin yksin, kuin valitsee suomalaisen miehen kumppanikseen.. Mutta jos mies ei ole läsnä, nainen oppii tulemaan toimeen, selviytymään ilman miestä. Harmi, kun mukava tehdä yhdessä. Eihän meitä miehiä tarvita, kun on hieromasauvatkin keksitty, mutta mitä te siellä lomalla teette, kun siellä ei ole miehiä?

Aivan upeaa minkälaista kohtelua saan sivistymeeltä, alykkäältä ja viisaalta venäläisnaiselta. Hän laittaa minulle myös aivan upeita venäläisiä herkkuja, kun suomalaiset naiset osaavat keittää vain kaurapuuron. Olen aivan äimän käkenä. Ja se ihana kohtelu Pohjaanpalanutta puuroa ja v1ttuilua, siinä suominaisen panos miestä vastaan.

Minä en tarvitse miestä. Kaikki hoituu ilman ukkoa. Turhia vätyksiä ja kerskureita kaikki. Minäkin haluaisin miestä maksamaan ostoksiani, ihailemaan, arvostamaan ja suojelemaan minua. Olikohan edellinen kirjoittaja ihan tosissaan? Onko naisen suurin onnettomuus lapsettomuus? Ja nainenko ei muka masennu seksin puutteesta?

Oma apu paras apu 6. Pyhä yksinkertaisuus "ime" miksi lomalla pitäisi miehiä olla. Kulttuuria ja nähtävyyksiä sekä extreem lajeja voi harrastaa ilman miestäkin. Turhaan ne siellä on märehtimässä ja määräilemässä missä saa kulkea ja missä ei. Aurinkoa voi ottaa ilman miestä, kävellä ja kuntosalilla käydä ilman miestä Voi, voi paljon voi harrastaa lomalla ilman miestä. Vielä kun on raitis niin ilo on sitä suurempi nautinto näkee ja kokee paljon enemmän.

Voi tehdä pitkiä polkupyöräretkiä ja vaellusreissuja eikä siinäkään miestä tarvitse. Siis loma ilman miestä on nautinto. On niitä kuule paljon muitakin seksileluja kuin hieromasauva, se on vain yksi monista viihdyttäjistä. Olet oikeassa "kerronpa minäkin" Itsekkin käytän varattuja miehiä kun heistä ei saa iänikuista riesaa.

Kun muuhun ei miestä tarvitse kuin seksiin. Aika rankka väite, että suurin onnettomuus naiselle on lapsettomuus. Sitten kun tulee taloudellisesti tiukempaa niin onkin vähän eri naama näkösällä. Ei siinä mitään, tietysti laatunainen saa kans vaatia enemmän. Kantsii kuitenkin suomimiehen myös ymmärtää ne velvollisuutensa tässä kuviossa. Niin ja koiran saa tekemään just kaikki temput mitä emäntä haluaa, miehen taas ei Ei kyse ole osaamisesta vaan tietysti siitä, ettei putki tai sähköhommia saa tehdä kuin ammattilaiset.

Toki osaamistakin voi jonkin verran puuttua. Nykynainen ei miestä tarvitse, koska toinen nainen nuolee paremmin kun mies. Haluaa raahata joka paikkaan ettei kukaan muu nainen vie hänen saavuttamiaan etuja ja vie lompakkomiestä häneltä.

Myös epäsiisteys ja pesemättömyyden haju on upeeta. Siis se ol´n jokaisen suominaisen unelma. Kyllä näkee ettet tiedä miehistä hölkäsen pöläystäkään. Sinkku8, ihan kuin minun kirjoittama viesti: Yksikään mies ei ole seksuaalisesti pystynyt tumpeloinnillaan minua tyydyttämään, kakarat olisi pahinta mitä tietäisin lapsettomuusko naiselle suurin onnettomuus????

Minulle olisi suurin onnettomuus, jos jostain syystä saisin jonkun räkänokan elämänongelmakseni ja miksi hitossa ottaisin miehen mukaan ostoksille?????

Tunnustan miehenä mihin minua tarvittaisiin naiset Ja miltä näyttäisin spermanluovuttajana luonnossa, sähköpostiosoitteeni voit katsastaa maapallollisen seksuaalikoneiston mailmankaikkeudessa toivottelee onnahtelee onnistunee 60 ikäinen onni on olla Jumalaa lähellä "lähellä Jumalaa Onneni on olla". Vaikka kaikki parjaavat Itänaapurin naisia ja heidän motiivejaan, niin kyllä se on juuri näin että turhan moni suomineito saa miehen tuntemaan itsensä vain kynnysmatoksi ja venäläiset, oli sitten kaunotar tai ei, saavat miehen tuntemaan itsensä mieheksi.

Kulttuuriero on ihana asia!!!!! Lisäisin tähän että nainen tarvitsee miestä myös erotessaan huonosta avioliitosta.

Sillä naiset jahtaavat miestä ja rahaa. Silloin ei avioerosta selviä edes hengissä. Mutta ymmärtävän ystävän avulla voi eristäytyä tuosta joukosta. Nainen voi olla halutessaan ilman sitä nussimistakin kuten aloituksessa sanottiin. Naisen maailma ei siitä kaadu. Itse en miestä pelkän erotiikan takia ota kun muuta syytä ei ole. En tunne yhtään sellaista naista. Tyytyväisiä sinkkunaisia tunnen montakin. Mitä se mihinkään kuuluu kun miehet on ne rakentaneet.

Kotiinsa niitä ei tarvitse ottaa eikä elää niiden kanssa. Suurin osa miehistä ei osaa tyydyttää naista seksissä. Tämänpäivän suomimies nai vain rahaa jos on nappulaa ei ulkonäöstä väliä. Voithan sinä keikerreillen ja kauneutesi takia jonkun kalasaaliin saada, mutta appa eepa kun arki koittaa rahat ei riitä,käytät liikaa rahaa kauneutesi hoitoon kyllä sen suopa hoitaa.

Yleisesti ottaen jos olet kaunis,pukeudut kauniisti jne. Suomimies on yllättävän mustasukkainen jopa sairaan sellainen. Hän vahtii menojasi jos ei heti niin aikaamyöden se menee siihen. Koet henkistä väkivaltaa kun huomauttelut kauneutesi eteen tekemisesi tulevat hänelle pakkomielteeksi. Ethän vain kuvittele naivasi rahaa rahamies se vasta helvettiä on.

Hänhän omistaa sinut ja käyttäytyy sen mukaisesti. Vähän ihmetyttää tuo lista, mitä nainen muka haluaa tehdä miehen kanssa Minä teen mainittuja asioita mieluummin yksin. Olen kerran ollut naimisissa ja lapset on tehty. Aina löytyy halukas mies, jos seksistä on puutetta. Ja jos johonkin esim. Ja kun on suhteita, ei se tule kovin kalliiksikaan. En keksi syytä, miksi minun pitäisi "seurustella" miehen kanssa. Enemmän ahdistaa ajatus, että joka päivä pitäisi voimavaroistaan riittää vielä miehen huomioimiseen voimia.

En usko, että mies voisi antaa minulle niin paljon, että minun kannattaisi luopua vapaudestani, josta olen aika kalliin hinnan maksanut. Olen aikuinen nainen, muttei minulla ole ollut "vauvakuumetta" kuin parin lyhyen hetken ajan elämässäni. Tarkemmin katsottuna nekin tunteet olivat jotain muuta.

En ikinä voisi kuvitella laittavani joitain abstrakteja, olemassaolemattomia lapsiani itselleni sopivan oikean miehen edelle. Osittain tästä syystä en tosin ole sitä oikeaa miestäkään löytänyt, liian monet miehet kun ovat sairastuneet vauvakuumeeseen. En inhoa muiden lapsia jos eivät ole aivan kauheita käytökseltään, ja silloinkin inhoan niiden vanhempia enemmän, mutta elämässä on niin paljon muutakin kuin yhä uusien ympäristöntuhoajien plopsauttelu liikakansoitetulle maapallollemme.

Juuri tähän ihanaan, rakkaaseen, ainokaiseen maailmaamme haluaisin tutustua yhdessä ihanan miehen kanssa. Ja tyttökaverien, mutta heidän kanssaan en harrasta seksiä yhtään, saati uupumukseen asti: Naisen seksuaalisuus ei todellakaan ole vain miehestä kiinni ja itsenäinen nainen saa sitä irtoseksiä kyllä tarpeisiinsa. Seksilelut omaan käyttöön takaavat paremmin tyydytyksen kuin useimmiten osaamaton mies.

Naiselle orkkuja läheteleviä tuntemuksia tuovat myös hyvä ruoka, musiikki, kauniit esineet ja vaatteet sekä auringon paiste ja hyvä elokuva. Suomimiehen ei tarvitse alkaa syvällisiin keskusteluihin venäläisladynsa tai thaivaimonsa kanssa näin mies pääsee vähemmällä. Kun vaimo ei tajua miehen ala-arvoisia kommentteja ja vitsejä ei nainen myöskään niihin reagoi negatiivisesti. Suomimies saa olla oma junttimainen itsensä ja puhua mitä haluaa. Ei sellasesta naisesta ole iloa jonka kanssa ei voi keskustella mitään.

Ja sitten joku seuraavaksi sanoo että rahan perässä tulevat suomimiehen luo. Ehkä osa tuleekin, mutta jälleen kerran, osalla on jo entuudestaan ihan mukavasti omaa businesta eikä tartte meiltä mitään taloudellista apua.

Meitä on moneen lähtöön sekä täällä että itärajan takana, pitää osata katsoa kenen kanssa pelaa ja mitä peliä. Jos joku idiootti ottaa kielitaidottoman rahanimijän niin lienee syytä katsoa vaan peiliin. Ei ole tyhmä joka pyytää vaan sen joka antaa Sellaisia miehiäkin on joiden mielestä toinen mies nuolee paremmin kun nainen.

Molemmissa sukupuolissa on näitä poikkeuksia. Mies ja nainen ovat niin kaikinpuolin erilaisia, että voitaisiin aivan hyvin puhua eri eläinlajeista. Saman asian huomaa selvästi tälläkin keskustelupalstalla. Naiset nyt kumminkin tarvitsee edelleen miehet suunnittelemaan ja rakentamaan talot, viemärit, sillat, tiet, ym.

Voisi olla että noilla naisvaltaisilla kuntasektorin siisteillä suojatöillä ei kummoistakaan yhteiskuntaa pyöritettäisi. Mää sanon kans, että miähet on iihan turhia värkkejä ja paras olis, kun loppuis semmoset kollit nurkissa kiähnäämästä.

Hai elättävät kyllä ,mutta eivät itsenäisesti kykyne löytämään järjästystä eikä paikkaansa kotonansa eikä suomalaisessa yhteiskuntäjärjästelmässä. Mä olen nainen enkä saa orkkuja ruoasta, musiikista tm yllä luetelluista. Useimmat mieheni ovat osanneet tyydyttää ihan hyvin. Ehkä olet valinnut vääriä miehiä? Ai-jai kun totuus taas kirpaisi joitakin. Lapsettomuus on valinta kysymys ,kuin myös lasten teko. Ei se tee ketään meistä sen paremmaksi tai huonommaksi Eivätkä kaikki meistä miehistä ole juntteja,jotka eivät osaa tyydyttää naistaan.

Mielikuvitus kehiin ja oman nautinnon saaminen sivuun. Tällä iälläkin jaksaa jopa naivisti uskoa siihen oikeaan maata järisyttävään rakkauteen ehkä olen idootti. Ljudmila28 kuuleppas,fiksut suomimiehet ottavatkin naisellisia suomalaisia kaunottaria vaimoikseen,jotka päihittävät venakot ja muut ulkomaan naiset, mennen päivillä ja yöllä. Lempeän seksikkäät suominaiset saavat miehet tuntemaan itsensä miehiksi,eikä miksikään ulkomaan naisten kynnysmatoiksi.

Täytyy olla todella epätoivoinen ja hölmö suorastaan mies jos lähtee ulkomailta etsimään ulkomailta naista itselleen. Kyllä suomikaunottaristakin pitäisi löytyä joka miehelle se sopiva,mielitietty.

Ei saa olla kateellinen sitten naiselle jolla perhe,mies huolehtii lapsista vie kouluun harrastuksiin ja vaimoa hellii samoin vaimo tai avovaomo hellivät toisiaan. Minulle on moni eronut tai muuten sinkku kun sinulla on noin ihana mies ja lapset minulla ei mitään. Sitten olen huomannut miten saunasta tullessa vahingossa pyyhe putoo uomalta,jonka mieheni on myös huomannu. Meillä on ihan kiva suhde lapset kasvaa , kun menemme ulos kun saamme lapsen vahdin mutta ei sinkkua sellaisen joka osaa olla lasten kanssa.

Me yhdessä tanssimme otamme rauhallisesti alkoholia että aamulla jaksamme nousta lapsille puuroa keittämään. Voimme yöllä rakastella kun tulemme ravintolasta tai siirrämme sen seuraavaan iltaan kun mieli tekee ei ole mikään pakko silloin kun ramasee. Mutta sinkkuja joita tunnen niillä on vaan mielessä mikä minussa vialla kun ei mies kiinnosta. En suosittele että hankkivat lapsia koska lapsista voi tulla samanlaisia kuin äiti.

Ei kukaan ole puhunut mitään varsinaisesta orkun saamisesta ruuan tmv. Ei mitään ljudmiloit 7. Kuuleppas Ljudmila28,vaimoikseen fiksut suomimiehet ottavat naisellisia suomikaunottaria,jotka päihittävät kaikki venakot sun muut ulkomaannaiset mennen tullen päivällä ja yöllä.

Lempeän seksikkäät suomikaunottaret saavat mehet tuntemaan itsensä miehiksi,eikä miksikään ulkomaan naisten kynnysmatoksi. Minä en kuitenkaan ihannoi tai ainakaan halua ulkomaanmiestä,olkoon kuin ihana tai komea tai mukava tahansa,vaikka kielitaitoni,englantini on melko riittävä ja muutkin kielet menee joten kuten. Enemmin se ihanan mukavan komea suomimies minulle kelpaa. Koska ei kiinnosta mitkään ulkomaan ukot,tuskimpa kaikki suomimiehet tuntee olevansa suomineidon kynnysmattona,kyllä niitä on sellaisia ulkomaan muijiakin,että suomimies tuntee olevansa kynnysmattona heille.

Kukahan sinutkin hoitaa vanhana ja vaihtaa vaipat jos niitä siistejä suojatöitä ei olisi naiset tekemässä. Mitä tulee rakentamiseen ja muuhun sellaiseen niin itselleen miehet pääasiassa ne tekee.

Naisille riittäisi vähempikin mutta miehet ikuisina pikkupoikina suunnittelee aina yläkanttiin kaikki. Suomen naiset ovat tunnetusti hyviä jätkiä. Eipä Suomen Miehiä sellaiset naiset paljonkaan kiinnosta. Tämä vaan on sellainen fakta, jota naisten kannattaa ajatella. Kyllä minunkin mies tyydyttää minut mutta tyydyttää moni muukin asia. Listaan olisi voinut lisätä vielä onnelliset lapset tuottavat erittäin suurta iloa ja hyvät naisystävät ja suklaa on tietty aina onnen huippua.

Sitten on se kaapissa oleva suristin jolla saa sen orkun varmasti kun haluaa just sitä seksionnea ja minulla on kyky tuottaa orgasmi ajatukseni voimallakin. Tiedän olevani siinä harvinaisuus ja kai onnekas? Minulle mies ei ole siis se joka takaa seksuaalisen nautinnon mutta monta muuta hyvää asiaa miehessä on ja tarvitsen usein remonttimiestä ja saan suurta iloa kun mies rakentaa minulle uudet vaatekaapit. Seksi miehen kanssa on läheisyyttä ja sitä ei saa kyllä suristimesta mutta tyydytyksen saa.

Kyllä, jopa turkkilaiset sen tietävät, että suomineidot ovat helppoja. Muissa maissa miehet siitä maksaisivat. Kuuleppas nimimerkki pöh ja pöh,minä olenkin nainen ja minun hoitamisesta sinun ei todellakaan tarvitse huolehtia. Kyllä sitten on osaavat ihmiset,kun sen aika tulee jos tulee,ellen saata olla tarpeeksi omatoiminenkin vanhanakin,toivon mukaan. Niin että äläppä höpötä hoitamisesta ja vaipan vaihdoista yhtään mitään tai muuten voi käydä niin,että joudut itse hoidettavaksi. Minä voin kyllä tulla hoitamaan sinut,kiinnostusta on kyllä hoitoalalle,sitä taas ei tiedä onko taitoja riittävästi,näkee sitten kun opiskelee lisää.

Ei ne hoitoalankaan hommat aina välttämättä ole mitään siistejä suojatöitä, niinkuin luulet. Niissä on oltava tarkka ja hygieeninen,sekä rankkojakin ne on toisinaan. Kyllä minulla todellakin on jonkinverran tietämystä niistä. Niin ettei pidä sanoa mitään jos tiedä mitään. Ja höpöhöpö noihin hommiin pystyy naisetkin. Kohta on puolet insinööreistä naisia meilläkin teollisuudessa. Ihan tiedoksi vaan että kaikki naiset eivät todellakaan halua lapsia.

Itselleni suurin onnettomuus olisi jos saisin lapsen. Tuo ajatuksen voimalla saatu orgasmi on ihan tunnettu asia ja olen sen myös kokenut.

En tiedä onko miten yleistä mutta minäkin "onnistun" siinä. Siinä sanottiin että kuntien työt on suojatyöpaikkoja naisille. Juuri nämä tuottamattomat hoitoalan työt. Olen itsekin sellaisessa työssä.

Et osaa lukea viestiketjua?? Nimimerkki pöh ja pöh no hyvä jos vastasit jollekin toiselle,oikealle henkilölle. Osaan kyllä lukea viestiketjua,kun vaan jaksan ja viitsin. Hoitaja tai kokki 7. Kuuleppas nimimerkki osataan sekin,höpöhöpö vaan itsellesi. Tuskin kuitenkaan kaikki,puoletkaan haluaa olla insinööri teollisuudessa. Niin kun esimerkiksi nimimerkki Ljudmila Se varmaan oli thai tai venäjän kieli, jolla hän kirjoitti ja sinä fiksuna suomalaisena ymmärsit???

Oletko varma että suurin onnettomuus naiselle on lapsettomus? Kuuleppas sinä Naisen seksieloa,kyllä se on naisestakin se seksuaalisuus kiinni,eli puolin ja toisin. Irtoseksissäkin on omat riskinsä. Seksilelut eivät ole pelkästään omaan käyttöön ja parhaimman tyydytyksen saa oikeanlaisen miehen kanssa,niin ettei välttämättä aina tarvita mitään seksileluja ja on niitä osaamattomia naisiakin. No huh huh 7.

Rakensin ja rakennutin itse oman taloni, yksin ilman miestä. Olen asunut 12 v ilman miestä lapseni kanssa. Pärjään kyllä, mutta tarvitsen miestä lähelleni, iholleni, keskustelemaan, kannustamaan, jakamaan ilot ja surut, olemaan läsnä. Ja kuka sanoo että naiset eivät tarvitse seksiä, höh??? Kun katsoo noita kuntasektorin mieskaarteja kuopan vierellä raapimassa kuka mitäkin, voisin vannoa, että naiset kylläkin hoitaisivat homman yksin, nopeammin ja kustannustehokkaamin 8D.

Ei kannata sanoa noin koska,on todella todella vaikeita suomineitoja,ettei niihin mitkään maksut tehoa. Olen hyvin naisellinen ja tyttömäinenkin nainen,jätkämäistä tuskin saa tekemälläkään. Joten kannattaisi olla kiinnostunut. No mun kai ei kannata ajatella koko faktaa,kun tiedän itsekin millainen olen.

Nimimerkki Ihmeissäni,kuuleppas minäpäs osaan sivistyneenä ja viisaana suomalaisnaisena yhtä sun toista suomalaisherkkuja,en suinkaan keittele mitään puuroja liiemmin. Ulkolaisetkin herkut sujuu,erityisesti italialian,thaimaan,kiinan herkut ja muutkin ulkolaiset herkut. Saan myös ihailua ja kehuja,joista pidän. Oho, onpa ihme skeidaa. Ostimme mieheni kanssa asunnon, siis yhdessä ihan tasavertaisina.

Olen ostanut myös kolme autoa, eikä tullut mieleenkään jakaa ostotunnetta kenenkään miehen kanssa. Tekniikka on helpompia asioita. Olemme mieheni kanssa sisustaneet asuntoa, ihan yhdessä keskenään suunnittelimme ja rakensimme. En elä elämääni miehen tai kenenkään muun kautta. Elän omaan elämää ja suosittelen sitä kaikille naisille. Älkää haaskatko elämäänne jonkun miehen takia tai miehen kautta elämiselle.

Nauttikaa itse elämästänne ja tehkää itsellenne hyviä päätöksiä, se hyodyntää myös ympäristöä. Maailma on jo ennestään liian täynnä ihmisiä, joten tuollaiset onnettomilla puheilla voi pyyhkiä persettä. Nimimerkille No huh huh,minä en ainakaan voi vannoa että naiset hoitaisivat homman nopeammin ja kustannustehokkaammin,kyllä miehiäkin tarvitaan tekemään vielä taitavammin ja tehokkaammin hommat. Pakkohan naisten on olla hyviä jätkiä kun miehet eivät ala tekemään mitään.

Minullakin on ukko, mutta itse on pitänyt opetella sahaamaan, poraamaan, maalaamaan jne. Mutta mieluummin minäkin lakkaisin kynsiä ja lekottelisin auringossa ja kävelisin korkokengissä. Mutta kun on talo joka on yhdessä ostettu, on se pakko pitää jonkun kunnossa. Ukko ei ala eikä sillä ole rahaa teettää vieraallakaan. Minun on pakko olla hyvä jätkä, tai sitten jättää koko ukko. Katselen italialaisen jtai kreikkalaisen mihen joka arvostaa suomalaista naista.

Ovat muuten ihania tummia komeita miehiä. Ei suomiukosta ole edes kyytipojaksi Juu, sinunkin olisi ollut syytä jättää väliin se lasten hankkiminen. Tuollainen typeryys on lapsillesi raskas taakka. Vaikee sanoo kun en tunne kaveria.

Mutta ihan suomelta tuo vahvasti vaikuttaa No entäs kurkku, porkkana, HKn sininen, munakoiso? Ihan kaikki elintarvikkeet eivät mene suuonteloon: Naisen seksuaalisuus on kuin valtameri ja miehen kuin uima-allas on vanha sanonta ja kaiketi totta? Mies kiihottuu naisesta ja tarvitsee jotakuinkin vain naista orgasmiinsa no puhallettava barbara ja oma käsi jos ei saa.

Mies kuitenkin laittaa sen elävän naisen värkin etusijalle siinä asiassa miksi tarvitsee naista. Naiselle miehen penis ja muut ulokkeet on vain pisaroita siinä valtameressä. Naisen seksuaalisuuteen kun kuuluu niin paljon enemmän asioita. Miehen olemassaolo ei ole edellytys tyydyttävälle seksielämälle naiselle. Suristimen ei edes tarvitse muistuttaa miehen elintä sillä sehän voi olla vaikka perhosen mallinen?

Irtoseksissä on aina riskinsä mutta sitäkin nainen saa helpommin kuin mies sillä miehet harvemmin siitä kieltäytyy. Kysymys kuului mihin naiset tarvitsevat miehiä ja minä vastaan että moneen asiaan mutta pärjäävät ilmankin sillä seksielo toimii hyvin ilman miestä. En minäkään elä ilman seksiä mutta en silti tarvitse siihen aina miestä ja hyvä elokuva ja hyvä ruoka on oikein hyvä esileikki tai rentoutuskeino ennen seksiä. Kyllä siihen miestä tarvitaan,että se sujuu paremmin. Koska se mies osaa antaa parhaiten tyydytyksen,koska en pidä mistään runkkaamisesta erityisemmin.

Joo ehkä hyvä elokuva ja hyvä ruoka on oikein hyvä esileikki ja rentoutuskeino ennen seksiä,mutta eiköhän se seksi ole tärkeintä osaavan ja oikean miehen kanssa. No onhan se tietysti oma juttunsa kun sekstaillaan osaavan miehen kanssa ja kovasti nautittava asia mutta tämähän onnistuu hyvin ilman sitä vakituista elämänkumppaniakin! On minullakin kokemusta miehistä sen verran että kyllä täytyy sanoa se että vähemmistö vielä on niin taitavaa että se tajunnan räjäytys tulisi joka kerta.

Elämä on elämisen arvoista ilman miestä. Seksi on nautittavaa ilman miestä mutta en kiellä etteikö se olisi superkivaa siis taitavan miehen kanssa. Arkielo on helpompaa ilman miestä ja oma vapaus on ihanaa ja moni asia onnistuu ilman miestä.

Mies ei siis mitenkään ole välttämätön jotta naisen elämä olisi laadukasta. Voihan se vakipanomies olla siinä tietysti vielä lisänä.

Se joka hoitaa hyvin hommansa sillä muuten se seksi ei todellakaan ole parempaa kuin sooloilu itsensä kanssa. Moni mies taantuu arkielossa huonoksi rakastajaksi joten sen laatuseksin saaminenkin edellyttää arjen elämistä ilman miestä. Nimimerkille SElväpyy- ,naisen seksuaalisuuteen kuuluu ehdottomasti se mieskin ja tyydyttävämmäm seksielämän saa sillä.

Minua ei kiinnosta runkata minkään dildon tai muidenkaan välineiden kanssa,koska en pidä erityisemmin sellaisesta. Saan nautintoa ja tyydytystä,enemmän siitä miehestä,kuin jostain hiton seksileluista.

Minulle ainakin on se miehen läsnäolo todella tärkeä,jotta saan tyydyttävämmän seksielämän. Irtoseksikään ei ole minun juttuni,koska en halua mitään ikäviä seurauksia. Ei kaikki naiset välttämättä pärjää ilman miestä,ymmärrän sitä on vaikea myöntää että tarviikin ja taitanee olla jonkun lesbon kirjoittama tuo viesti tai on jotenkin mieskielteinen. Kuuleppas nimimerkki Harvassa on. Minä taas koen että elämä on elämisen arvoista,kun on mies ja sekstailu sujuu hyvin,vielä paremmin miehen kanssa.

Joten seksi todella nautittavaa ja parempaa miehen kanssa. Arkielo nautittavampaa ja helpompaa kun on mies ja yhteiselo vielä ihanampaa ja moni asiakin sujuu miehen kanssa. Mies on todellakin välttämätön,ainakin minulle.

Seksi miehen kanssa on parempaa,kuin joku hiton sooloseksi,koska en välitä runkkaamisesta erityisemmin. Moni mies osaa kyllä olla taitava rakastaja.

Jos mies osaa homman niin aina parempi miehen kanssa. Kaikki vaan ei osaa. Olen jättänyt monta miestä asian takia. Seksistä nauttiminen on kuitenkin parisuhteessa tärkeää. Ennen ilman miestä niiden välineiden kanssa kun seksiä miehen kanssa jossa itse ei saa mitään. Nykyinen mies osaa homman ja meillä käy seksiasiat hyvin yksiin. Nautinto on suuri molemmin puolin.

Se on ihan normaalia. Ei tarvitse olla lesbo. Itsensä rakastamisessa ei ole mitään huonoa. Kun osaa rakastella itsensä kanssa niin toisen kanssa se on vieläkin nautittavampaa.

Kenenkään ei tarvitse sooloilussa huomioida ketään kun huomioit vain itseäsi. Kukaan ei odota sinulta mitään. Se on ihanaa mutta ihanaa on taitava mieskin sillä toisen huomioiminen on välillä myös hienoa hommaa.

Miehet runkaa kuule välillä vaikka olisi naistakin saatavilla mutta ne runkaa just se takia että ei tarvitse ottaa sitä naista huomioon ja siihen sitten lisukkeeksi ne katsoo pornoa jossa se objekti ei odota mitään mutta miehet tarvii sen kuitenkin siihen. Oli miten oli 8. Tietenkin se on ihan normaalia,mutta on niitä jotka saa miehen kanssa rakastelusta enemmän nautintoa. Eikun hyvä mies 8. Nimimerkille hyväsoolo,sanoisin että ihme jaarittelua ja jankutusta.

Itsensä rakastamisessa ei olekaan mitään huonoa,mutta en erityisemmin välitä siitä ja mua ei kiinnosta kenenkään runkkaamiset. Seksi miehen kanssa on parempaa, kuin joku sooloseksi. Jokaisella on eri tavalla nämä asiat ja mieltymykset. Annatko pakit silloinkin, jos upea, charmikas, äveriäs ja henkisesti älykäs mies osoittaa kiinnostustaan sinua kohtaan ja sanoo lopulta tarvitsevansa sinua?

Rasittavaa jo pelkkänä ajatuksena. Kyllä jos nainen hakee minusta taloudellista tukea saakin olla yksin. Eihän siinä jos on niin tunnekylmä ettei tarvitse rakkautta ja läheisyyttä siitä vain. Tiedän että ap on katkeroitunut nainen joka huonoa itsetuntoaan pönkittää haukkumalla ja vähättelemällä, mahdollisesti oltuaan paskassa parisuhteessa sinkkuuskin tuntuu hyvältä. Mutta kun aikaa kuluu muutama vuosi ei pelkät panosuhteet ja kaverit tunnu täydeltä elämiseltä.

Me pidämme sitä itsestään selvyytenä. Ei kukaan halua ei-itsenäisen naisen kanssa edes parisuhteeseen. Ja mitä tulee sinkkumiesten seksintarpeeseen sihteeriopiston nettisivuilta löytää maksullisia naisia joka on täysin laillista.

Ei tarvita mitään bordelleja. Se on juuri sitä seksiä, siitä puuttuu se rakastelun läheisyys mitä parisuhde tarjoaa. Vois nämä prpagandapuheenaiheet siirtyä 50v eteenpäin tähän päivään. No, mut ajatus kai oli, että sopivan kumppanin moni haluaisi, mutta kun sitä ei löydy, niin tavallaan annetaan periksi Vain elämäänsä tylsistynyt nainen sanoo ettei tarvi miestä mihinkään, vai onko naiset nykyään ruvenneet tuottamaan siittiösolujakin?????

Varsin typerää puhetta ,mutta kun oikein katkeroituu niin voi esittää kaikenlaisia mielipiteitä Rakkain terveisin naisia ihaileva mies! En halua miestä nurkkiini pyörimään, enkä sänkyyni nukkumaan. En halua sellaista elämää. Erilaiset huoltohommat saa tilattua kiinteistöfirmoista jne.

Seksiä saa muutoinkin, ilman mitään yhdessäasumista. Eroni jälkeen en voisi ajatellakaan pariutuvani uudelleen. Sain liitosta sen mitä halusin: Taloudellisesti pärjään ihan omilla tuloillani. Hei ylläri, jos kuvailemasi mies tulisi luokseni, syliini hänet sulkisin. Vaan eipä sellaista miestä ole vielä syntynytkään. Jännä kuinka jotkut naiset pitävät sellaisia miehiä sikoina jotka panevat paksuksi ja lähtevät sitten karkuun kun huomaavat että nainen on tullut raskaaksi.

Sitten toiset naiset näköjään haluavat juurikin tällaisen miehen. Kannattaa vähä ajatella omillakin aivoilla onko tuo miehen tekstiä. Itsehän olen dd kuppi latino. No onhan se kyllä tosi jännä et kaikki naiset ei olekaan ihan samanlaisia!!

Että ovat ihan omia persoonnallisuuksia?! On kyllä jännä juttu! En minäkään tarvitse enkä ole katkeroitunut vaan saanut vapauden. Voi olla mies tai nainen. On muuten todella jännä juttu. Haluaisitko tulla mukaan jos perustan pohdintapiirin siitä kuinka ihmiset toimivat elämässä hyvin eri tavoin? Suoli vaudissa taas 8. Täällä riittää näitä hulluja huutajia Heteroseksuaalisena naisena sanoisin että vain seksiin tarvitsen miestä!

Muihin asioihin riittää ihminen. Ja ikävä kyllä turhan usein ihmisyys löytyy naisista: Ehdota opetusministerille tai jonnekin että ryhtyvät opettamaaan kouluissa ihmisyyttä. Pojat kun eivät saa tällaista opetusta toisilta pojilta ja poikia ei yleensä hyväksytä tyttöjen leikkeihin. Ehkä se rasismi on sitä todellista ihmisyyttä missä väheksytään ja syrjitään poikia. Kumpaakin sukupuolta opetetaan kotona jo kehdosta, sitä miten olla poika ja miten olla tyttö.

Jos osoittaa mieltymyksiä "vääriin" leluihin tai leikkeihin äkkiä ne isätkin menevät korjaamaan jälkikasvunsa käytöstä ja jos oma isä ei, toisten kyllä. Kotoa se lähtee, eli ala itse korjaamaan asiaa oman jälkikasvusi kanssa, älä koulua syytä.

Voi kuule kun minulla ei ole jälkikasvua. Enkä sellaista luultavasti tule saamaan kun oma isäni on laittanut kasvatuksen yhteiskunnan harteille. Muut pojat ovat oppineet valehtelun taidon omilta isiltään, kun taas minä olen typeränä valinnut tasa-arvon jolloin muut pojat ovat pitäneet minua uhkana heidän maailmankatsomukselle.

Samoin tytöt ovat pitäneet minue epämiehekkäänä jos käyttäydyn "tyttöjen tavoin". Kuvittelin että tytöt arvostaisivat rehellistä miestä, mutta eihän se tietenkään ole näin. Koulua voin syyttää koska siellä pyritään pitämään kiinni tasa-arvosta, ainakin opettajien osalta. Oppilaat tosin toimivat usein siten miten heidän vanhemmat toimivat. Ne oppilaat jotka eivät toimi vanhempien tavoin sen vuoksi että he ovat oppineet omilta vanhemmilta sen että alistavat miehet vievät perheen riitoihin ja eroon, nämä oppilaat saavat nössön leiman ja heitä syrjitään.

Ei tietenkään mitään ilmaiseksi, maksetaan käypä hinta ja kaikki on tyytyväisiä. Saksassa ilotalot on laillisia, koska siellä asioita osataan ajatella järjellä.

Ei naisten pakko ole ilotyttönä olla. Mutta uskon, että nymfomaaneja helpon rahan perässä olevia naisia riittäisi työläisiksi jos Suomessa sitä saisi jo pikkuhiljaa laillisesti harrastaa. On niitä toki naisia, joille riittää pelkkä seksisuhdekin ja he ovat lahja meille miehille. Valitettavasti näitä naisia on vain vähemmän kuin seksiä haluavia miehiä, joten "alan ammattilaisia" tarvittaisiin palkkaamaan tätä vajetta. Tällöin se olisi reilu peli - ei tarvitsisi miestenkään esittää naisesta kiinnostunut vain saadakseen tai huijatakseen tältä seksiä.

Ja seksi on perustarve, johon olisi hyvä saada tyytydytys. Niin, ja osa miehistä vois ehkä haluta seurustellakin, mutta sitten on näitä "Sinkkuelämää-naisia", jotka eivät halua. Joten täytyyhän näillekin miehille seksiä olla saatavissa. Olen huomannut jo kauan sitten en tee miehellä yhtään mitään. Myös ilotalon naiseen on siellä käyvällä miehellä suhde. Ja mieshuoralat kanssa avoimeksi ja hinnat alas.

Seksi ei ole p. Sanot, että seksi on ihmisen perustarve. Kukaan ei ole kuollut seksin puutteeseen ja jos seksiä ei ole koskaan saanut tai kuullut siitä niin sitä ei osaa kaivata. Jos ei ole saanut koskaan maitoa niin sitäkään ei ymmärrä kaivata. Rakkauden, läheisyyden ja hyväksynnän tarpeet ihmisellä sen sijaan on. Jos ei ihminen osaa rakastaa itseään ja muita niin sen tilalle ihminen tarvitsee seksiä.

Mitä vähempi ihmisellä on rakkautta sitä suuremmaksi kasvaa seksin tarve. Seksuaaliaddiktit eivät pysty kiintymään ja rakastumaan mihinkään, mutta heillä on kylttymätön seksin tarve ja aina täytyy saada uusi suhde. Silti tuollaiset ihmiset eivät saa seksistä tarpeekseen vaan ovat sisältä tyhjiä ja onnettomia. Hyväksikäyttäjät ja pedofiilit ovat ihmisiä, joiden tunne-elämä ei ole tasapainossa.

Heillä on rakkaudenpuute ja hyväksynnäntarve, joka ilmenee seksuaalisena haluina. Ravinnon tarve sen sijaan on ihan todellinen ihmisen tarve. Kuolee, jos ei syö ja jos syö riittävästi tulee kylläiseksi eikä enää tee juuri silloin mieli ruokaa.

Toisin on seksin kanssa: Eli mikä perustarve se sellainen on, jota harrastamalla tarve kasvaa ja jos ei harrasta tarve pienenee olemattomaksi. Ja jos ei harrasta ollenkaan seksiä niinei siihen kuole. Mikä perustarve se sellainen on muka??? Rakkaus voi korvata seksin ja se on perustarve. Siihen rakkauteen ei tarvitse miestä. Voi rakastaa monia muita asioita kuten kanssaihmisiä, sukulaisia, lapsia, eläimiä, luontoa, taidetta, Jumalaa Ja sitten naistenkaan ei tarvitsisi päätyä suhteeseen jossa he nähdään vain pilluna.

Lisäksi ihmiskaupalta vedettäisi matto alta. Itsehhän en hirveen hyvällä huoraamista katso mutta en ole myöskää kristillismoraalin murtama idiootti. Ja tää on muuten ihan älytön tää naiset vs miehet keskustelu. Se vaikka me ei enään tavittaisi toisia edes lisääntymiseen perinteiset naisten ja miesten työt kyllä sujuu nykyään jo ihan kummiltakin niin miksi ihmeessä tässä tarvitaan joku vastakkainasettelu?

Ihmisiä me kaikki ollaan. Aina ei sitä tyydytystä saa. Naisissa on niitä lahnoja ja miehissä tumpeloita joiden kanssa ei tyydytystä saa. Mies yleensä saa useimmin koska ikäänkuin tyydyttää itsensä naiseen mutta nainen jää ilman.

Taitavia miehiä on olemassa joiden kanssa nainenkin saa tyydytyksen. Heitä on vaan aika harvassa. Kaikki naiset eivät varmaan tarvitsekkaan miestä, eivätkä halua sitoutua, itse kuulun niihin jotka haluavat jakaa elämänsä yhden oikean miehen kanssa. En voisi kuvitella että eläisinkään ilman miestä loppuelämäni. Ehdottomasti tarvitsen miehen vierelleni jakamaan elämäni. Ei ihmisiä ole luotu olemaan ja elämään yksin.

Kyllä miehetkin pystyvät elämään ilman seksiä tai vähällä seksillä, se on vain itsestä kiinni. Mutta avioliittoon kyllä seksi kuuluu. Hmm, jos naisesi on hyvin itsenäinen ja tunnet olevasi "tarpeeton" niin kysy häneltä suoraan asiaa. Niinkö siellä satukirjassa Jesse -setä kertoilee viisauksia!

Näin juuri ja seuraava spede tulee kohta kertomaan miten epänormaalia on se sinkkuna eläminen jne. Niin ja miten normaalia on se ja se ja se. Olen ateisti ja haluan yksiavioisen parisuhteen. Sinunlaiset idiootit luulee että vain uskovaiset haluaa sitä. Miksi uskovaiset haluaisivat yksiavioisen parisuhteen? Raamattu on täynnä moniavioisuutta. Uuden testamentin mukaan heikkoja yksilöitä joilla ei ole hyvää yhteiskunnallista asemaa kehoitetaan yksiavioisuuteen, mutta se ei ainakaan jyrkästi kiellä moniavioisuutta näidenkään ihmisten osalta.

Miksi kukaan oikeastaan haluaisi yksiavioisen suhteen? Haluaisin mielelläni pari miestä, toinen vaikka koti-isäksi. Siis ihminen on luotu ihan juuri elämään sellaista elämää kuin hän elää.

Uskomatonta vanhaa hapatusta nuo puheeta, nyt halooo Kirjoitat, että ihmistä ei ole luotu elämään yksin. Tuo on miehen kirjoittamaa tekstiä.

Sittenkö muka on yksin, jos ei asu miehen kanssa? Minä olen nainen ja asun yksin, mutta minulla on paljon ystäviä. En koe eläväni yksin vaan pikemminkin tarvitsen rauhallisen kodin, jossa saan elää yksin ja olla rauhassa omissa oloissani edes vähän aikaa. Miehet ovat Suomessa ainakin enimmäkseen aika yksinäisiä ja erakkoja, kun he avioituvat on heillä yleensä silloin yksi ystävä ja se on oma vaimo.

En voisi kuvitella jakavani kotiani miehen kanssa. Asun yksin mutta en todellakaan ole yksinäinen. Eipä ole koskaan ekana tullut mieleen että haluaisin miehen elättämään perhettä, ostamaan tavaroita jne.

Mulle itselle ainakin parisuhde on tärkeä! Tehdään asioita yhdessä, ollaan perhe. Rakkautta, ystäväyyttä, jakamista arjen iloissa ja suruissa. Toki nainen pärjää nykyelämässä taloudellisesti ja saa melkeinpä kaiken ilman miestä, ainakaan vakituista sellaista. Onneks en kuulu heihin. Mulla parisuhde tuo turvaa, ja todellakin haluan antaa rakkauttani miehelleni ja vastaanottaa myös.

En vois kuvitella olevani loppuelämääni yksin, tai ystävieni kanssa pelkästään. Mutta meitä on moneen junaan. Olen samoilla linjoilla sinun kanssa perfectplan!

Minä olen oikeasti halunnut etsinyt hyvää sinkkumiestä tasavertaiseen suhteeseen, mutta en ole vielä löytänyt. Olen akateeminen ja minulla on hyvä työ. Kaipaan oikeasti miehen läheisyyttä ja saada käpertyä hänen kainaloon. Olin 25v aviossa ja minun piti aina olla vahva ja jaksaa. Nyt haluaisin kyllä olla vaikka se haikompi osapuoli, joka tarvitsee ja haluaa olla parisuhteessa.

Sellaisia miehiä ei ainakaan meidän alueelta ole vielä löytynyt. Kai minä sitten olen liian vaativaInen? Olipas kuin minun kirjoittamani tuo juttusi romantikko5. Olin myös 25v naimissa ja piti kantaa vastuu lähes kaikesta. Nyt haluaisin olla heikompi osapuoli ja käpertyä miehen kainaloon, mutta mistäpä sellaisen aikuiseksi kasvaneen miehen löytäisi.

No jäljelle jää läheisyys, hellyydenosoitukset, suukottelu Näitä asioita kun ei voi kavereiden tai muiden perheenjäsenien kanssa harrastaa. Jospas ne naiset ostelee sexi leluja kun ei enään mistä tarvitse!! Hmm,noinhan se olisi jos elämä olisi pelkkää mekaniikkaa ilman tunteita ja tarpeita mutta kun se ei ole.

Samalla tavalla nainen tarvitsee läheisyyttä,rakkautta,ihailua,kosketusta yms. Ja huomaa,että puhun että mies tarvitsee noita kaikkea myös seksin yhteydessä. Siis tunteiltaan kunnossa oleva mies. Pano Jussit on luku sinänsä. Anyway,toisekseen,kyllä nainen tarvitsee ns. Eli pointtina,elämä ei ole tuollaista kuin luettelit. Enemmin sanoisin että hyvä asia että naiset ovat nykyään enemmän itsenäisiä niin parisuhdekkin toimii paremmin kun voidaan jakaa asioita. Viisaasti haastelet "eri mieltä olevamies".

Jos miehet ja naiset eläisivät eri yhteiskunnissa, naisten toimeentulo lakkaisi. Ei mies ole tarpeen aina pelkästään puolisona. Ja jos tulisi pula-aika, miten naiset silloin pärjäisivät ilman ainuttakaan miesten tuottamaa palvelusta? Milläv uosituhannella oikein elät? Naisten toimeentulo on historian aikana jopa aikaisemminkin ollut riippumaton miehestä. Sillä kuka silloin tekisi ruokasi, kuka sen tekisi tehtaissa, kuka siivoaisi työpaikkasi, kuka pitäisi ''paperisi'' järjestyksessä, kuka hoitaisi sinua sairaalassa ja kuka antaisi sinulle anteeksi typeryytesi.

Mennyt ei ole tae tulevasta. Vain koska miehen rakentama maailma tukee naisia kohtuuttomasti. Naisethan kotirintamaa ja teollisuutta ylläpitivät sotienkin aikana. Kyllä ihmiskunta että yhteiskunta tarvitsevat miehet että naiset. Perustele, naisethan elämän perusasioista ovat aikojen alusta huolehtineet. Mitä ovat miesten tuottamat palvelut, mitä ilman maailma ei toimisi? Epäinhimillisyys, sodat, raiskaukset, ydinvoiman hallitsematon käyttö, ympäristötuhot mm.

Elämä loppuisi, kun spermapankit tyhjenisivät. Miksi he ne tekisivät? Hinttejä on nytkin mutta ei heitä tuolla "naisten" hommissa näy. Sitä paitsi ei taitaisi hinttien määrä riittää huolehtimaan kaikesta siitä mitä naiset tekee nykyään. Oliphan tökerö avaus, mutta ei onneksi pidempi, niin jaksoin haukotella sen lävitse..

Mies mitään ilman seksi masennu. On oma käsi kullin rakas: Kyllä mies masentuu pidemmän päälle ja etenkin jos kokee ettei saa oikeanlaista tyydytystä naiseltaan. Se vieraskin on kai nainen?

No, ihan kivaahan se on rakastua, perustaa perhe ja elää sitä omaa pikkuelämää oman perheen kanssa. Oma perhe voi kylläkin olal myös eronneen kanssa johon kuuluu hänen lapset, minun lapset ja ehkä vielä yhteiset lapset. Mutta oikeasti nainen ei tarvitse miestä muuhun kuin suvun jatkamiseen.

Näinhän se on villieläintenkin keskuudessa. Eläinten keskuudessa kylläkin uroksella on oma rolinsa yrittää pitää naaraitaan kurissa, ettei joku muu nappaa näitä. Sitä saamaahan ihminenkin yrittää. Hänellä on vai keinoja enemmän kujin eläimellä. Vai mitä ajatelette miehestä joka vihoissaan heittää suolahappoa vaimonsa naamalle, pukee hänet burkhaan, ympärileikkaa ettei nainen tunne mitään iloa sukupuolisesta kanssakäymisesta jne jne.

Tai laittaa naisensa raskaaksi joka vuosi, ettei varmasti nainen lähde elämään itsekseen Kaikki tämähän on vain sitä että mies haluaa hallita naarastaan ja vahtia ympäri vuorokauden ettei kukaan muu pääse jatkamaan sukua juuri hänen naaraansa kanssa.

Ihmisellä on rajaton mielikuvitus mitenkä voi hallita naistaan. Kun naiset tajuavat tämän, ei monikaan halua edes vakituiseen parisuhteeseen. Se voi olla myös kärsimystä sen rakkauden ilon sijaan. Ymmärrän kyllä että ehkä kehitysmaissa joku saattaa heittää suolahappoa naisensa päälle, jos sielläkään, mutta minusta kommenttisi oli aika äärirajoilta. Sinulla varmaan ei ole oikeaa parisuhdekokemusta, jos kuvittelet naisten olevan noin haavoittuvaisia ja tossun alla hyvinvointi valtioissa.

En tiedä yhtään naista, joka olisi joka vuosi raiskattu raskaaksi tai olisi saanut happoa kasvoilleen. Mies ei myöskään voi pakottaa vaimoaan yhtään mihinkään. Itse olen tosiaan miesten kannalla. En tahtoisi elää yksin.

D Ilmeisesti kohdallasi asiat eivät mene eteenpäin koskaan. En ole mielisairas, mikä sinä olet toisia täällä määrittelemään? Eikä tuosta kirjoituksesta meinannut edes tolkkua saada. Mutta elämä menee ainakin meillä toisilla eteenpäin, kaikki eivät junnaa menneessä ja elämäntilanteet muuttuvat. Nimimerkki sulla vaihtuu, mutta sun asiasi eivät todellakaan ole menneet eteenpäin Täällä ja Qruiserissa väännät samaa ympyrää kuin täi tervassa ;D ei minkäänlaista muutosta ole huomattavissa, koska jos olisit oikeasti muuttunut, niin ei sinua aina tunnistaisi samaksi kahdesta lauseesta.

Hohhoijjaa jauha vaan jos on kerran pakko: Sinä et tiedä asioistani yhtään mitään, joten et voi sanoa ettei mikään ole muuttunut.

Toisaalta asiani myöskään eivät kuulu sinulle millään tapaa, mutta kovasti näemmä kiinnostavat sinua. Monikin asia kuule täällä on mennyt eteenpäin, kun kerran sinua niin kauhiasti kiinnostaa, mutta mieti rauhassa vaan mitkä: Eipä sinunkaan kohdallasi ole mitään muutosta tapahtunut.

Samaa näsäviisastelua täällä jauhat joka kerta. Taidat itse junnata paikallasi: Joo sinun mielisairautesi on mennyt ainakin pahempaan suuntaan: Se edistys on täällä ja qruiserissa: D Vieläkö kiellät sinun qx tilisi? Psykologiassa ollaan yleisesti hyväksytty määritelmä, jonka mukaan homo on seölainen mies, joka tuntee JOKO yksinomaan TAI pääsääntöisesti seksuaalista vetoa toisiin miehiin.

Ihminen ei ole mikään kivimöhkäle, vaan elävä ja jatkuvasti muuttuva persoona. Se, että homomies vaikkapa harrastaa satunnaisesti seksiä naisen kanssa tai sitten on avioliitossa naisen kanssa, ei vielä tee hänestä heteroa - tai päinvastoin. Käsitykset siitä, että homous olisi synnynnäistä tai siitä, ettei homosta voisi tulla heteroa tai heterosta homoa, eivät ole tieteellisesti todistettuja.

Mutta jos mies harrastaa seksiä naisen kanssa tai on avioliitossa niin ei se ole kyllä homo. Itse olen homo, enkä tunne minkäänlaista vetoa naisia kohtaan.

Tuolla sinun logiikallassi voisin kutsua itseäni heteroksi vaikka sitä en ole. Luokittelu on vähän lapsellista. Pystyn nykyään rakastumaan romanttisesti naiseen että mieheen ja harrastamaan seksiä naisen että miehen kanssa. Homoille on homo ja heteroille hetero, bisseille bisse. Kullekin olen heidän kaltaisensa jotta kaikki voivat tuntea olonsa kotoisaksi.

Yksinkertaista kun sen oivaltaa. Joo mitäs pienistä eikun nauttimaan. Mitä lapsellista siinä "luokittelussa" on? Sama jos kokee itsensä bisseksi. Tuo sinun mainitsemasi luokittelu on valehtelua niitä muita kohtaan jos kuitenkin olet täysin bisse. Jos väität olevasi esim. Heittäkää ne kategoriat vittuun ja alkakaa elää.

Seuraakin alkaa löytymään kun ei turhia nipota. Ensinnäkin jos "homo" väittää rakastavansa naista niin hän joko valehtelee tai sitten hän ei oikeasti ole edes homo vaan bisse. Ja mitä tulee tuohon itse sanomiseen niin sama asia jos minä kävisin vaikka ampumassa naapurin isännän ja jos minä itse sanoisin poliisille että en tehnyt sitä niin silloin minä en olisi tehnyt sitä.

Eli jokainen voi väittää itsestään mitä vain mutta on vain 1 totuus. Ja mitä tulee gay-bi-hetero kommenttiin niin valehtelua sanoi juuri sen mitä olisin itsekkin sanonut. Sen verran voisin vielä lisätä olet kaikille biseksuaali olipa vastapuoli sitten homomies tai bimies, tai heteronainen tai binainen.

Ainoastaan heteromiehille ja lesbonaisille olet pelkkä mies joten heille olet täysin turn off. Vaikka omasta puolestasi voisit alkaa heidänkin kanssa mutta kun kaikkeen tarvitaan aina kaksi, ellet sitten ole joku hullu raiskaaja. Tietääkseni on aivan eri asia valehdella rikoksesta kuin omasta seksuaalisuudesta Tosin ei yllätä yhtään! Ihminen on taipuvainen valehteluun oli seksuaalisuus mikä hyvänsä. Jos petetään ja valehdellaan se sattuu joo, mutta mistä voi tietää kuka varmuudella on rehellinen?

Kukasta kukkaan pörrääjiä ja kaikkien rakastajia näyttää piisaavan ja todellista parisuhdetta näyttää harva haluavan Riskejä voi aina yrittää minimoida tuon luokittelun avulla, eli pysyy heteroista ja bisseistä kaukana. Mutta minkäs mahtaa jos joku osaa sen valehtelun jalon taidon niin hyvin, että saa petkutettua? Sitä kai kutsutaan elämäksi Jos itse tiedät mitä haluat ja ehkä joskus saatkin sitä, niin siihen pitäis olla sullakin tyytyminen, eikä täällä motkottaa mahdollisten pettureiden ja maineen tahraamisten perään jatkuvalla syötöllä.

Joten kannattaisko jo lopettaa toi vinkuminen ja hommata se elämä? Tiedän kyllä että valehtelu seksuaalisuudesta ja rikoksesta painivat eri sarjassa mutta periaate on täysin sama. Jos teet jonku rikoksen niin teko ei muutu sillä tekemättömäksi että itse väität ettet ole sitä tehnyt. Joten sama on myös seksuaalisuudessakin. Kun taas heteroseksualismi päinvastoin. Mutta kaikki mikä on siltä väliltä huom!

Eli vaikka kuin biseksuaali itse väittää olevansa homo niin se ei tee hänestä homoa. Ja epärehellisyys ei ole mikään yksittäinen asia vaan se on kokonaisuus ihmisessä. Eli joka yhdessä asiassa valehtelee se valehtelee kaikessa muussakin. Ja mitä tulee elämään niin sitä ei hommata vaan se saadaan jos saadaan.

Jokainen voi tehdä vain oman osuudensa mutta kuten jo sanoin niin kaikkeen tarvitaan aina kaksi. Ja kun itse en satu olemaan mikään hullu raiskaaja. No et kyllä tunnu tietävän. Mitenhän kauan ajattelit samaa skeidaa jankata? Ollaan jo tajuttu miten mustavalkoinen maailmasi on. Homot on ainoa oikea, ylempi rotu.

Naiset on saatanasta mukaanlukien äitisi, siskosi ja muu suku , kun et heihin koe vetoa. Vain ja ainoastaan miehen tulee elää ihan homona, suunnilleen pannen jokaista miestä. Etpä näemmä ole saanut mitään. Ettet vaan valehtelisi vimeisestä, kun oli noin ala-arvoinen heitto.

Kolisee luurangot kaapissa sinulla Mikäs siinä on elää ihan homona? Kotonaan ja tykönään saavat sitten selvitellä kulissejaan, lokeroitaan tai suuntautumisiaan ihan rauhassa. Mun kanssa se on yksinomaan homoilua ja piste. Turha tehdä asiasta jotain muuta kuin mitä se on, kun näköjään se useimmilla se seksuaalisuus näkyy olevan vain vuosikausien jankkausta ja selittelyä, joka ei johda yhtään mihinkään.

Tiede ei niitä hyväksy. Ne edustavatkin tietynlaista fundamentalismia. Psykologina lähden itse siitä, ettei tietyn ihmispersoonan seksuaalisuutta tarvitse edes määritellä.

Ihminen olkoon mitä on, kunhan on sitä lain puitteissa ja toisia ihmisiä kunnioittaen! Tätä eivät selitä vain ympäristö ja ihmissuhteet, vaan se, etteivät nämä ihmiset tunnista itseään tästä sanasta.

He eivät myöskään pidä itseään sen paremmin biseksuaaleina. Miksi ulkopuolisten pitäisi ylipäätään määritellä kuka ja mitä joku on? Ketä ja mitä tällainen hyödyttää? Sinäkö sitten panet omaa äitiäsi ja siskojasi?

Todella sairasta vaikka olisit hetero. Ja mitä vihaamiseen tulee niin tehdään nyt sekin selväksi. Ensinnäkin en vihaa äitiä ja siskojani enkä muitakaan sukulaisiani. Ja mitä taas tulee suvuttomiin naisiin niin riippuu siitä mikä on naisvihaa? Eli jos se on vain sitä että haluat eristää kaikki naiset päättävistä elimistä seurakunnista kaikista työpaikoista kouluista ja lukita heidät johonkin perunakellariin, niin en missään nimessä ole naisvihaaja.

Mutta jos se on sitäkin ettet ole koskaan pannut naista etkä muutenkaan elä etkä hyväksy kulissielämää, niin siinä tapauksessa otan suurella kunnialla kyseisen tittelin vastaan. Ilman tietoa kyseisestä harrastuksestasi olisimme pärjänneet vallan maniosti, kiitos. Koko ajan haukut kaikki akat lutkiksi, joten haukut samalla sukulaisesi tajuamattasi edes asiaa.

Sinähän se heidät haluaisit omien sanojesi mukaan ampua raketilla kuuhun, kun eivät sinua suuressa homoudessasi kiinnosta. Mieti edes joskus mitä sanot. Mistähän harrastuksesta sinä nyt oikeen höpiset? Johan haaveilit minun panevan äitiäni tai siskoani, on sinulla kierot fantasiat ja harrastukset, jos noin teet. Joka ikisessä kirjoituksessani sanot miten kaikki naiset on lutkia jne, joten olet täynnä naisvihaa kaikkia naisia kohtaan.

Puhut todella halventavasti heistä, koska et? Voi kun näsäviisauden kuninkaalla on vaikeaa taas. Tiedän kyllä tasan omat suuntautuneisuuteni, mutta siinähän mietit asiaa oikein urakalla, kun noin kiinnostaa: D Piti luoda uusi alias, kun vanha aiheutti niin kovia närästyksiä sinussa: Hauskaa miten syytät muita trollaamisesta vaikka itse täällä eniten sitä teet.

Tässä kin ketjussa sinun oikea juupas-eipäs -henkilöllisyytesi ja ainainen närästyneisyytesi on kuule huomattu jo aikoja ennenkuin minä sanoin mitään koko asiasta, saati tulin kommentoimaan koko ketjuun: D Nimimerkkisi valinta kertoo niin kovin taas sinun asenteestasi ulkomaailmaan ja muihin ihmisiin.

Kyllä siinä on romanttisilla karhuilla ja rehellisillä homoilla ja onnellisesti naimisissa olijoilla heti ihmettelyn aihetta ja karvat pystyssä, kun toinen on FUB-akkaviha-asenteella liikkeellä Itseäsihän närästi aiempi nimimerkkini, joten piti vaihtaa toiseen. D Enpä tässä ole mitään moista kirjoittanut, en vain ymmärrä kapeakatseisuutta toisten elämäntapaa kohtaan. Jos asian kritisointi on juupas-eipäs, niin sitten on. OIkein syväluotaavaa analyysiä tällä kertaa: D Näe asia noin, jos haluat, ei ole minulta pois.

Naisia vastaan minulla ei ole yhtään mitään, he ovat oikein mukavia ihmisiä. Et siis osaa erottaa tiettyyn henkilöön kohdistuvaa antipatiaa koko sukupuoleen kohidstuvasta? Olet typerämpi kuin osasin edes odottaa: Juu niin on kohdallasi tullut: D On se sinulle muka niin "viisaana" vaikeaa ohittaa toisten kommentteja, mielummin vaan haastat riitaa ja trollaat minkä ehdit. Ja noita typeriä kommentteja sinulta vasta löytyykin pilvin pimein. Ja sehän se sinua Netin Valtiasta niin kovin ottaakin kupoliin, kun jäät keskusteluissa poikkeuksetta toiseksi ;D etkä olekaan Maailman Paras Trolli, Besserwisser tai Mielipidemuokkaaja, vaan joku osoittaa sinulle paikkasi.

Asia ei voisi vähempää minua kiinnostaa. Hienoa, jos olet noin ylpeä saavutuksestasi: Tottakai se sinua kiinnostaa. Täytyyhän sinun saada sanoa viimeinen sana.

Koska opit ohittamaan rehellisenhomon viestit? Et kai osaa ohittaa niitä melkein jokaisen hänen viestin jälkeen komeilee sinun viestisi. On se hienoa olla pakkomielteesi! En ole ilmoitellut kuule kommentteja ollenkaan, mutta ethän sinä sitä usko, koska olisit väärässä.

Ensi viikonloppuna menen naimisiin. Olen homo ja tuleva puolisoni on nainen. Oma tapaukseni on hieman samanlainen kuin tuon aloituksen, sillä morsiameni tietää homoudestani. Ei tässä sentään minun kohdallani olla jonkin maailmanhistorian ennakkotapauksen edessä. Monet homoista halveksuvat minua ja morsiantanl. Minulle tässä ei ole mitään kulissia. Rakastan morsiantani ja hän minua. Toisen miehen kanssa se ei onnistuisi.

En ole mikään bisse, sillä seksuaaliset haluni kohdistuvat yksinomaan miehiin. Naisen kanssa en saa sitä ylös, en ainakaan tähän asti ole saanut.

On ihanaa löytää homona onnensa naisen kanssa. Pääsen nyt normaalien ihmisten kirjoihin eikä minua luulla enää homoksi. Olen kärsinyt tästä leimasta koko elämäni. Avioon astun onnellisena miehenä.

Jos tuo on sinulle oikea ratkaisu, anna mennä välittämättä muiden mielipiteistä. No nyt sinä vasta leiman tulet saamaan. Ja puhut täysin ristiin väität muka rakastavasi sitä akan rääpälettäs ja toisessa kohtaa taas väität ettet ole bisse. Tuota ei usko kukaan joten älä viitsi valehdella.

Ja täytyy sanoa että se kulissi akkas on kyllä vajonnut todella alas kun alkaa tietoisesti homolle kulissipilariksi. Mutta tuollaiset akat joita ei oikeasti rakasta kukaan mies niin eihän ne muuta saakkaan kuin epätoivoisia kieroja kulissihomoja. Onko sinussa edes munaa kertomaan papille mistä tuossa on oikeasti kysymys?

Nimittäin kukaan papinvalan tehnyt ei ala vihkimään mitään feikkejä. Avioliitto on sentään pyhä asia eikä sillä sovi pelleillä. Ja vielä kehtaat tulla tänne kunnia asiana kehumaan etkä osaa edes hävetä! Huomioi kuitenkin, kuinka suuri onnittelijasikin käyttää sanaa "jos" Ei sanaa "koska" tai sanaa "tietysti" tai "on itsestään selvää, että Tuskin näin ovat olettaneet ketjussa aiemmin kirjoitelleet bissetkään. Epäilisin, ettei homojen suunnalta ole kyse mistään kulissiliiton halveksunnasta, tai keskinäisen rakkautenne epäilystä.

Kulissi, jota tarkoitetaan, on sinun itse kertomasi "normaliuden" ja mies-nainen-liiton kulissi, jonne pakenet homouttasi ja lähinnä varmaan toivotaan, ettei se utopia ja kupla pamahda vaimosi silmille, koska et ilmeisesti aio siirtyä selibaattiin ja silti homous on sinulle "kärsimys. Eiköhän se leima poistumisen sijaan pikemminkin vaan vahvistu? Muutaman rivin mittaisen luonnehdinnan perusteella olet te menossa ojasta allikkoon, mutta jokaisen on opittava kantapään kautta, miten tämä maailma pyörii.

Joten onnea tässä vaiheessa todellakin tarvitaan, eikä siinä mitään, jos saatte homman onnistumaan jotenkin "normaalisti.

Onnittelut sinulle ja morsiamellesi! Meillä on vaimon kanssa jo yli 25 avioliittovuotta takana, lapsiakin on siunaantunut kaksi. Älä välitä siitä, vaikka jotkut täällä eivät meitä ymmärrä. Tuskin heteroporukoissakaan ymmärrettäisiin sitä, että joku hetero asuu toisen miehen kanssa. Rakkaus ei rajoja tunne.

Aikuinen kyllä tajuaa sen, että naimisiin mennään rakkaudesta eikä seksin takia. Ja taas eräs pursuaa pyhää naisvihaansa. Taitaa kovin käydä kateeksi, kun kaksi ihmistä rakastuu ja menee naimisiin. Ei pitäisi olla sinulta pois.

Eli tuosahan on kysymys vain siitä että mies käyttää naista röyhkeimmällä mahdollisella tavalla hyväksi ja nainen tietoisesti vielä suostuu siihen koska on niin paska ja mätäakka ettei aitoa parisuhdetta tule koskaan edes saamaan.

Naisen kannalta outo ratkaisu koska ei tulis itselle mieleen mennä naimisiin jonkun kanssa joka ei ole minusta kiinnostunut, vaan tekee sen kulissin tai lapsen saamisen varjolla. Tuntuu ettei siinäkään kaikki muumit laaksossa ole. Jos tietoisesti tuollaisen päätöksen tekee niin tietysti siinä ottaa vastuun valinnastaan. Kyse ei ole seksistä niinkään vaan siitä että harvemmin sitä kaverin kanssa mennään naimisiin. Kaveriksi voidaan laskea henkilö ketä rakastat vain platonisesti.

Menihän Irlannissakin kaksi platonista mieskaverusta keskenään naimisiin välttääkseen veroja Homoleima ei ainakaan painanut, taisivat saada vain enemmänkin kehuja heterokavereiltaan, että saipahan verottaja näpeilleen. Nyt kun vielä innokkaimmille hihhuleille on virikkeenä näitä päättömiä reality-ohjelmia, joissa "normaali" on todella kaukana tai kun rakastaminen on nykyisin korvattu peukutuksilla ja tykkäämisillä.

Asia on juuri niin. Se on avioliittoinstituution täydellinen häväistys. Mikä ihmeen häväistys se sellainen on, että kaksi aikuista ihmistä rakastaa toisiaan ja haluaa naimisiin?

Toisin kuin useimmat homosuhteet, miehen ja naisen välinen avioliitto ei perustu seksille, vaan rakkaudelle. Kyllä homokin osaa rakastaa, jos vain haluaa ja löytää sen oikean.

Kaksi miestäkin voivat rakastaa yhtä paljon toisiaan kuin mies ja nainen. Eikä homopari varmasti mene naimisiin jos se on pelkkää seksiä, kun eivät heterotkaan mene. Pelkät seksisuhteet on asia erikseen. Kulissi avioliitto on hyvin kaukana rakkaudesta joten se on aina häväistys! Ja jos mies väittää rakastavansa naista niin hänen täytyy olla joko hetero tai biseksuaalinen tai muuten rakkaus on pelkkää valhetta ja petosta.

Taas yrität määräillä toisten seksuaalisuutta ja tuomita toisten tavan elää. Jos heillä tuo toimii, miksi se sinua haittaa? Onko se sinulta pois vai käykö noin pahasti kateeksi? Ehdit väliin, nimittäin edellinen kommenttini oli tarkoitettu vastaukseksi einäistäotaselvää nimimerkille.

Lopulta kysymys on siitä, pitääkö homon elää homona vai saako hän elää niin kuin haluaa. Psykologina ihmettelen kyllä tuollaista ehdottomuutta, että jopa toisten tunteita pyritään sanelemaan ja kieltämään tai sitten määrittelemään koko homous lähes ahdistavan kapea-alaisesti.

Tuollaisista ajatuksista olisi syytä ihan oikeasti puhua vaikkapa terapeutin kanssa. Annetaan kaikkien kukkien kukkia. On rikkaus, että me homotkin olemme erilaisia. Jos oikeasti psykologi olet niin ihmettelen kommenttiasi suuresti. Nimittäin kysymyshän on oikeasti siitä hyväksyykö homo itsensä homona vaan yrittääkö väkisin muuttaa itseä sellaiseksi mitä hän ei oikeasti ole.

Homoseksualismin on sitä että tunnet vetoa sekä romanttisesti että seksuaalisesti vain ja ainoastaan samaan sukupuoleen.

Ja jos ei näin ole niin silloin ihminen ei yksinkertaisesti ole homo. Ei siinä pitäisi olla mitään epäselvää. Enkä ymmärrä mitä rikkautta siinäkin on että yrität pakonomaisesti kieltää omat mieltymyksesi ja yrität väkisin uida vastavirtaan? Kyllä sellainen ihminen on todella köyhä. Mene nyt jo noiden kategorioidesi kanssa helvettiin! Sinä et ole mikään määrittelemään ketään tai mitään. Säälin sun äitiäsi, siskojasi, naispuolisia työkavereitasi.

Olet varmasti hyvin rasittava ja vastenmielinen vihamielisyydessäsi. Hyvin yksinkertaista olisi näille avioliitossa oleville ja lapsia hankkineille esittäytyä kaikille muille biseksuaaleina tai tehdä tämä sama keskustelualoite biseksualismi-palstalle tämän homo-palstan sijaan.

Jostain syystä heillä on nyt into ja tarve myös olla homoja, vaikka kaikki tietävät, että homomies pääsee nykyisin naimisiin toisen miehen kanssa ihan oikeaan homoliittoon, eikä tarvitse kulissia itsetunto-ongelmiinsa. Naisen kanssa nykyisin asuminen tai lapsien teko on vain biseksuaalisen taipumuksen kaarella tällä hetkellä ajankohtainen asia näille biseksuaaleille, huomenna voidaan mennä miehen kanssa sänkyyn ja se on sillä hetkellä ajankohtainen asia ja 15 sekuntia orkun jälkeen ollaan taas ajankohtaisesti menossa karkuun homoutta ja hakemaan lapsi koulusta, koska hän on elämän tärkein asia.

Mitään vääntöä ei asiasta edes tulisi, vaan kaikki tietäisivät määritteen ja biseksuaalilla seksuaalisen suuntauksen kohdistuvan sekä miehiin että naisiin ja naissuhteen ainoan motiivin olevan lasten tekeminen, kuten tässäkin ketjussa moni on tunnustanut, koska miestä vongataan kuitenkin koko ajan siinä sivussa tai roikutaan homo-palstalla.

Valitan, elämä ei ole noin helppoa. Ei oikealla homolla ole kiire pois orkun jälkeen sängystä kuten ei hetero miehellä naisen luota. Tuo kiire kertoo että todellista kiinnostusta miehiin ei ole vaan ainoastaan kiima. Kyllä osalla on todella kova kiire päästä sängystä pois ja asunnosta ulos. Sinun tapauksessasi se on varmaan poikkeuksetta sitä, että kävijälle selvisi, kenen kanssa on tekemisissä: Just just, johan oli taas asiallinen kommentti.

Muttei sinulta muuta voi odottaakaan Itse asiassa ei selvinnyt, koska se ei edes asiaan kuulunut. Sen sijaan myöhemmin selvisi heidän olevan varattuja toiselle miehelle ja siksi kiire kotiin. Hyvä, että kerrankin käsitit kommenttini asialliseksi, etkä pottuiluksi: Osaatko joskus lopettaa mukahauskan näsäviisastelusi? Vai olisiko elämäsi aivan tyhjää ilman netissä trollaamista?

Enpä ole yhtään homoa tainnut tavata, joka ei yhden yön suhteen jälkeen olisi innolla menossa ovesta ulos tyydytyksen saatuaan. Ja ei, heidän kanssaan ei ole ollut puhetta foorumeista tmv, ennenkuin nallevaari sen heiton lisää. Taitaa llistassa olla muutama poikkeus sentään, mutta vähemmistönä ovat ne, jotka läheisyyttä osasivat arvostaa. Samalla löydät myös vastauksen siihen, miksi saat reaalielämässä vain niitä yhden yön suhteita aikaan vs, siihen, että sinulla on vuosikausia intohimoisen kiihkeä "suhde" nettirölleihin, joiden kanssa alat intiimeiksi heti puolesta sanasta Mikähän on oma vastauksesi?

No, sen taitaa jokainen jo arvata: Olen kyllä, kiitos kysymästä, saanut muitakin suhteita. Pitkiä sellaisia myös, mutta yksityisasiani eivät sinulle kuulu pätkän vertaa. Omat suhteeni ovat olleet nimenomaan pitkiä parisuhteita pääasiassa, sen verran voin kertoa. Ja taas samalla kuvasit kyllä oman toimintamallisi: Täytyy vastata noille kahdelle idiootille että, en todellakaan yväksy kulissielämää.

Olet kyllä todella tyhmä ja sinisilmäinen jos et sitä tajua että jos homoksi itseään väittävä mies elää naisen kanssa "parisuhteessa" niin suhde on joko täyttä valhetta tai mies ei oikeasti ole homo vaan bisse. Ja itse taidat olla myös joku akkoja nussiva bisse joka vain lulee olevansa homo, kun muutenhan sinäkin olisit naisvihaaja jos kerran kaikki jotka eivät ole maanneet naisen kanssa ovat naisvihaajia.

Ja todellakin jos homo väittää rakastavansa naista niin hän joka tapauksessa valehtelee. Joko sen että on homo tai sen että rakastaa naista. Rakkautta on montaa erilaista ja tapoja elää on yhtä monta kuin meitä ihmisiä. Sinulle tuo on kammoamaasi kulissielämää, heille taas kyseessä on rakkaus.

Kerran he rakastavat toisiaan, olen onnellinen heidän puolestaan. Mies on alunperin kertonut jo suuntauksestaan, joten hän ei ole valehdellut naiselle missään vaiheessa. En itse näe mitään ongelmaa tässä, tuo on heidän oma valintansa. Kovasti taas se naisviha puskee sinulla läpi. Minulla ei todellakaan ole mitään kyseistä sukupuolta vastaan.

Heistä löytyy erittäin mukavia tapauksia ihan samalla tavalla kuin miehistäkin. Etkö osaa muuta tehdä kuin jankata? En vieläkään vihaa naisia, montako kertaa pitää sanoa että viesti menee perille?

Ilmeisesti sangen monta, kun sahanpurusi ovat kärähtäneet pahemman kerran. Minulla ei vieläkään ole naisia vastaan mitään ja aivan sama mitä ajattelet nimimerkistäni. Et minua tunne etkä tule tuntemaankaan: Tulinpa minäkin heteronainen tänne homoystäväni pyynnöstä lukemaan näitä "rehellisenhomon" kommentteja, ja tulin äärettömän surulliseksi.

Demonisoit naiset kieroileviksi miesten jopa homomiesten! Todellakaan kaikki eivät juokse seksin perässä ja ole koko ajan toisiaan iskemässä ja panemassa.

Mulla ei ole mitään seksuaalisia ajatuksia mielessä kuin yhtä ainoaa miestä kohtaan, ja hän on hetero. Voin aivan hyvin halata ja nukkua homoystäväni vieressä ystävänä, eikä siinä ole mitään pahaa, saati seksuaalista. Emme me naiset saastuta miehiä mitenkään. Homoystäväni rakastaa myös minua ystävänä, naisena, eikä hänellä ole mitään epävarmuutta seksuaalisesta suuntautuneisuudestaan.

Annamme toisillemme paljon ystävinä, tuemme toisiamme ja huolehdimme toisistamme. Onko siinä jotain pahaa? Naisen ja miehen ystävyydessä ja hellyyden osoittamisessa? Sulle homous on selvästi naisten halveksuntaa, ja odotat, että muiden pitäisi ajatella samoin.

Etkö tosiaan näe, miten valtaosa naisista elää ihan tavallista elämää, käy töissä, opiskelee, hoitaa lapset, raahaa kauppakasseja ruokakaupoista jne. Meilläkin on tunteet, ja nuo sun kommenttisi ovat hyvin loukkaavia. Teet elämästäsi hyvin vaikean, koska tuo katkeruutesi varmasti näkyy ja huokuu sinusta, joten en usko, että kukaan haluaa sun kanssa viettää aikaa.

Kuka haluaisi olla noin myrkyllisen ihmisen lähellä? Suosittelen sulle ihan vilpittömästi, että hakeutuisit jonkun ammattilaisen luokse puhumaan.

Vaarana nimittäin on, että katkeruutesi ja paha olosi vain pahenevat vanhetessasi, kun tulet huomaamaan, ettei kukaan jaa näkemyksiäsi ja todellakin tulet viettämään hyvin yksinäisen ja umpimielisen elämän. Pidät yllä kuvottavaa suhteen irvikuvaa.

Ei kukaan normaali ihminen ole intiimissä suhteessa kahden eri ihmisen kanssa. Nämä polyamoriseksi suhteeksi kutsutut haaremit ja kaksin naimiset ovat sellaista moraalikatoa että siihen eivät ole edes irstaimmat homot kyenneet. Nainen ja mies jos ovat vain ystävä eivät nuku yhdessä ja halaile.

Siinä tuo naisia vihaava homo on oikeassa että naiset ovat usein turmeltuneempia kuin miehet ja paljon häikäilemättömämpiä. MIssäs tossa viestissä puhuttiin intiimistä suhteesta?? Peukutukset paljastavat myös paljon Kenen mielipidettä puolustava puskanikki saa peukkuja ketjussa, josta löytyy tasan yksi rekisteröity nimimerkki Okei, lähdetään jatkamaan siitä, ettet vihaa naisia. Miten sitten on, vihaatko miehiä? Jokainen on oma yksilönsä.

Osan kanssa tulen toimeen ja joidenkin harvojen kanssa en. Miehiä on kavereina ollut vuosia, kuten myös homoja, joten en voi vihata heitä. Tuossa nyt lipsahti freudilaisesti se oikea kantasi homoihin ;D Homot ovat miehiä ;D silti erittelet ja koet tarvetta mainita sun mieskaverisi erikseen ;D.

No voi hyvää päivää, kun oli sinun ihan pakko päästä vääntämään asia ihan toiseen valoon. Minulla ei vieläkään ole homoja vastaan yhtään mitään. Minulle on aivan sama toisen seksuaalinen suuntautuneisuus, ellen ole hänestä romanttisesti kiinnostunut. Ihminen on yksilö ja heitä on mukavia ja heitä, joiden kanssa en toimeen tule. Jos nyt menisi vaikka perille, vai väännätkö tästäkin itseäsi miellyttävän tulkinnan? Sinun suvussa asia on noin, fine.

Yritä silti edes ymmärtää toisilla kulttuurin olevan erilainen. On muitakin tapoja elää kuin omasi. Taitaa peukuttaa omia aliaksia. Eikö tuo FuckYouBitch ole bisse. Sorry, ei ole kuin yksi alias toisin kuin eräillä täällä. Kylläpä sinulla on taas pakkomeilteinen vaihe menossa: D Olen kuule ihan varma, ettei ole kuin tämä yksi rekisteröity nimimerkki. Odotellaan sitten taas sitä, että "Ylläpito on poistanut tästä rekisteröidyn nimimerkin sääntöjen vastaisena.

Pitihän se arvata ettei bear. Eipä kyllä ollut yllätys. On tasan tämä yksi nimimerkki, en käytä rekisteröimättömiä aliaksia. No tuskin olisin haaskannut aikaa mihinkään valittamiseen jos olisin saanut viettää edes yhden kesäillan pelinmerkeissä hyvässä seurassa. Mutta joo joillekkin on jotkut keskenkasvuiset kaakattavat kanat tärkeämpiä kun oikeat aikuiset kaverit joiden kanssa voi tehdä miesten juttuja. Ihan varmana olisit, kun sait heteromieheltä pakit. Se oli toinen iso traumasi. Sinä se keskenkasvuinen tässä olet.

Kannattaisi päästä yli noista traumoista ja jatkaa elämääsi. Tarinani on hieman toinen. Minulla on homo-tausta ja vaimollani taas menneisyys lesbona. Niissä piireissä myös tutustuimme ja lähes heti rakastuimme toisiimme.

Meillä on nyt kolme yhteistä lasta ja aviossakin ollaan. Kaikki on vain kolahtanut kohdalleen ja yhteinen perhe-elämämme on ihaninta, mitä kohdalleni on koskaan sattunut. Olen samaa mieltä tuon psykologin kanssa. Kun kerran ihmiset muuttuvat, miksei sitten heidän seksuaalisuutensa? Jossakin homoissa on jotakin hyvin lapsellista ja nämä käyttäytyvät kuin murrosikäiset, uhmaavat teinit. Juuri tällaiset vannovat homouden nimeen. Onneksi elämä on paljon rikkaampaa. Hienoa joskus kuulla jotain positiivista, eikä aina samaa negailua.

Minusta ainoa pysyvä asia elämässä on muutos. Seksuaalisuus voi kyllä muuttua, mutta sitten on kyse biseksuaalisuudesta. Turha puhua mistään homo- tai lesbotaustasta. Tämä on tietty pelkkää fiktiota, mutta kyllä jossakin tällaista täytyy myös tapahtua. Ei se muuten käsikirjoitukseen olisi päätynyt.

Tiedän lähipiiristäni, että tämä on yleisempää kuin muutamat täällä haluavat uskotella itselleen ja muille. Onpa ajatus käynyt omassa mielessänikin. Eihän homoelämää pitemmän päälle yksinkertaisesti jaksa. Kyllä tuo on kuule ihan fiktiota. Ihan varmasti ;D Kyllä sitäpaitsi jokainen homo jaksaa sen homoelämänsä ihan loppuun saakka.

Ne, jotka eivät jaksa valitsevat naisen rinnalleen. Voi homoelämä ja heteroelämä. Kun se nyt olisi jotenkin jaksamisen asia. Kiinnostus miehiin ei ole tietääkseni jaksamisesta kiinni. Minä ainakin jaksan tämän ihanan "homoelämäni" loppuun saakka, kunhan löydän sen ihanan miehen rinnalleni. Ja pari miljoonaa muuta miespianistia. Joista kukaan ei varmaankaan kuitenkaan ole koskaan frisbeegolffaillut.

Ensinnäkin noihin aikasempiin syytöksiin vedoten olen kommentoinut tätä vistiketjua koko ajan tällä samalla nimimerkillä mutta joillekkin on vaikea huomata että en ole täällä yksin vaan muutkin voivat olla oikeassa. Nythän sinä vasta siellä kellarissa oletkin. Ja turha valehdella että olisit koskaan mikään homo ollutkaan olet ollut aina bisse ja sitä olet edelleen ja samoten se lehmäsi.

Sen todistaa se että olet nussinut pentujakin sille lehmälles. Mutta auta armias kun alkaa tekemään taas miestä mieli niin kyllä siinä akka ja lapset unohtuu. Juuri sinun kaltaisesi pellet ovat pahinta ihmiskunnan saastaa. Tuollaisilta pitäis lapset huostaanottaa heti pienenä. Ja menehän sinäkin sinkkuelämä jonkun lehmän matkaan mutta muista enne sitä käydä seuroissa pyytämässä synnit anteeksi jos sillä luulet pääseväsi taivaaseen.

Ja ei muuta kuin kulissi vaihdetta silmään. Kun teillehän on pedofiilikin sallittua jopa omia lapsia ja lastenlapsiakin kohtaan niin eihän se nyt yks kulissi elämä tunnu yhtään missään. Sitä meuhkaamista ei todellakaan voi unohtaa, se oli sangen eeppistä. Etkö oikeasti osaa antaa asian vaan olla, jos se ei maailmankatsomukseesi sovi?

Onko oikeasti pakko kirjoittaa tuollaista törkyä tänne? Et millään tapaa edes halua yrittää nähdä erilaisia tapoja elää, koska ei ole kuin sinun tapasi, joka on ainoa oikea.

Jos kaksi ihmistä rakastuu, se on aina kaunis asia. Rakkaus on todella moninainen asia, kuten aloittajan sekä muutaman muun kertomuksesta huomaa. Kaikilla elämä ei mene samaa rataa, ossa muuttuu myös seksuaalisuus vastaantulevan ihmisen myötä. Siinäkään ei ole mitään pahaa. Toisilla taas asiat ovat muuttumattomina elämän läpi. Itse uskon kirjoittajan kertoneen ihan totuuden, joten en heitä bisseiksi ala lokeroimaan.

Minulla ei siihen oikeutta ole. Jos he ovat lapsia saaneet, niin mitä se todistaa? Ja millä perusteella lapset huostaanottaa pitäisi? Jos heilla on rakastavat vanhemmat, ei ole yhtään mitään perustetta kyseiselle toimelle. Ja miten helvetissä tähän pedofilia liittyy?? Eli sinusta siis jokainen pariskunta, jolla on lapsia, on taipuvainen pedofiliaan? Mietihän kaksi kertaa tätä väitettäsi ja miten se osuu omaan nilkkaasi.

Joo, eräällä näkyy taas olevan yksinäinen sunnuntai, yksikseen keskustelee akkavihastaan ja sateenkaaren päälle omaa heteronormatiivista parisuhdeutopiaansa rakentelee ja itseään peukuttaa Kyllä se frisbeegolf sentään on terveellistä ulkoliikuntaa tähän ketjuun verrattuna, vaikka pitäisi haaroja myöten hangessa kahlata ;D Jatkakaa, hönöt ;DDDD. Jokainen eläkööt kuten tahtoo kunhan tekee sen rehellisesti eikä kulissina.

Avioliitto ja yleensäkkin kaikenlaiset parisuhteet on tarkoitettu ihmisille jotka oikeasti rakastaa toisiaan.

Ekä sellaisille jotka avioliiton kautta haluavat piilottaa oman seksuaalisuudensa koska se on silkkaa valehtelua ja petosta. Jos olet homo sinulla on tasan 3 vaihtoehtoa: Pysyt täysin sinkkuna olitpa sitten kaapissa tai ulkona. Mutta pysyt naisista erillään valitsitpa sitten noista kolmesta vaihtoehdosta minkä tahansa. Jos olet biseksuaali niin kaikki on mahdollista, mutta lapsien hankkiminen ei ole suositeltavaa koska biseksuaaleilla on paljon suurempi riski hajoittaa perhe kuin heteroilla ja homoilla koska eivät osaa päättää haluavatko olla miehen vai naisen kanssa.

Jos olet heteromies, jätä lesbot rauhaan! Jos olet heteronainen, jätä homot rauhaan! Että näillä kun mennään niin kenelläkään ei ole nokan koputtelemista! Tajua jo se yksinkertainen tosiasia, että kun kaksi ihmistä rakastaa toisiaan, kysymys ei ole mistään kulissista. Tajua sinä se tosiasia, että homo tarkoittaa vetovoiman tuntemista samaan sukupuoleen. Et voi sanoa itseäsi homoksi, jos olet naisen kanssa sillä se on valehtelua.

No mutta niinhän aloittaja tekee: Hehän rakastavat toisiaan aloituksen mukaan, joten senkään kohdan ei pitäisi olla ongelma. Kyllä on kapeakatseinen maailmasi. Miten biseksuaaleilla on suurempi riski hajoittaa perhe, etenkin jos tietävät tasan tarkkaan kumman kanssa haluavat olla? Mitens homojen avoimet suhteet, eivätkö ne vaikuta perhe-elämään? Entä biseksuaalien tai heteroiden vastaava? Jos olet homomies, metsästä miestä kuin miestä rauhassa: Jos olen homo niin se ei tarkoita että etsin vain yhdenillanjuttuja.

Nuo kulissihomot tai mitä he ovatkaan vasta etsivätkin niitä vaimonsa selän takana. Minähän sanoinkin että kunhan tekee sen rehellisesti, mutta aloittajahan ei selvästikkään niin tee. Ensinnäkin jos hän on siittänyt vaimolleen lapsen niin ei hän silloin voi mikää homo olla vaan bisse.

Joten se valhe tulee jo siinä. Jos hän olisi rehellinen niin hän ilmoittaisi olevansa joko biseksuaali tai olisi hetero tai sitten eläisi parisuhteessa miehen kanssa. Ensinnäkin bissejen ja homojen ro on siinä että homot enemmänkin hakevat vakituista suhdetta kun taas bisset ovat paremminkin sellaisia kukásta kukkaan lenteliöitä.

Ja toiseksi biseksuaaleille on kymmeniä kertoja enemmän tarjontaa kuin homoilla. Nimittäin homoille on tarjolla vain bi ja homomiehet.

Heteroille bi ja heteronaiset. Kun taas biseksuaaleille bi ja homomiehet sekä vielä bi ja heteronaiset. Joten kiusauksetkin ovat huomattavasti suuremmat. Homo Ei tarkoita kaikkien tietenkään hakevan. Suurin osa kuitenkin tuntuu niitä varten elävän. Tai jos ollaan parisuhteessa, joko petetään tai eletään avoimessa suhteessa. En sano kaikkien näin tekevän, mutta kovin yleistä tämä tuntuu olevan. Voi kyllä meidän rehelliselläwannabehomolla taas keittää kovaa.

Hän on alunperin jo kertonut vaimolleen mikä on miehiään, joten hän ei ole valehdellut tälle. Heillä on yhteinen lapsi, fine.

Mikset voi hyväksyä millään tapaa hänen valintaansa? Hän ei petä ketään eikä valehtele kenellekään, vaan kertoo avoimesti miten asia on. Kyllä homoissa riittää kukasta kukkaan lentäjiä ihan tarpeeksi, usko pois. Miehet ovat seksuaalisesti aktiivisempia kuin naiset ja se korostuu homoissa.

Enkä sano missään nimessä kaikkien näin toimivan, mutta näitä tuntuu olevan joko runsain määrin tai he ovat se näkyvin osa homoista. Voit väittää biseksuaaleilla olevan sitä ja tätä enemmän, muttei asia ole noin yksioikoinen. Biseksuaali kokee syrjintää kahdelta puolelta: Tämä taas vaikeuttaa parisuhteen löytymistä huomattavasti, koska monet ajattelevat kuten sinä.

Eli vaihtoehtona on joko elää homona tai heterona oman valinnan mukaan. No kun hän ei nimenomaan ole kertonut koska mikään homo hän ei voi olla koska hän on maannut naisen kanssa josta lopputuloksena yhteinen lapsikin. Joten se jo riittää todistamaan sen että mikään homo hän ei voi olla vaan bisse koska homolla on ehdoton 0 toleranssi naisiin.

Voi olla että biseksuaalit kokevat syrjintää molemmilta puolilta mutta se ei silti oikeuta valehteluun. Esimerkiksi itse voisin kokeilla suhdetta bissenkin kanssa sillä edellytyksellä että tietäisin alusta asti mikä hän on miehiään, eikä tulisi pettämään minua eikä varsinkaan naisen kanssa. Mutta jos hän antaisi ymmärtää olevansa homo ja myöhemmin paljastuisikin bisseksi niin suhde päättyisi välittömästi.

Eikä riitä että hän alussa kertoisi olevansa joskus naisenkin kanssa, vaan siinä tapauksessa hänen täytyisi myös tunnustaa olevansa bisse eikä yrittää väittää itseä homoksi.

No kyllä karhuherralla on elämä vaikeaa. Olisiko aika painua talviunille, jos juttujen taso paranisi vaikka vahingossa? Tuskinpa sitä ihmettä tapahtuu Siis vain sinulla on 0 toleranssi naisiin ja armoton naisviha vielä syistä, jotka tiedämme jo.

Tietenkään ei oikeuta, minkään ryhmän suhteen. Mitenkä sitten suhde homomiehen? Et vaadi samoja asioita, eli homo saisi pettää sinua? Tuon ymmärrän kyllä, pettämisen eri sukupuolen edustajan kanssa pointin todella hyvin. Mutta muutoin en näe asiaa noin yksioikoisena millään tapaa. Eli mies ei voi olla homo, jos esim teininä on vahingossa kännissä päätynyt naisen kanssa sänkyyn? Nimenomaan, niin metsä vastaa kuin sinne olette huutaneet. Ja sitten kun se vastaa, on porukalla herne nenässä: Teillä on kovin yhteistä, ettei se viesti mene kumminkaan perille: Voi voi, onko taas sinulla tylsää, kun pitää mesota täällä?

Etkö voisi mennä muualle pätemään? Edistystä on haivattu hän on kuuluisin gay palstojen bisseykkösidiootti. Jätä rauhaan gay sivut ja pidäydy siellä bissejesi sivuilla. Idiooteista saa lähinnä naurut, tosin osa vituttaa, se on totta: Siis saat itsestäsi lähinnä naurut? Etkö tajunut, että sinä olet se suurin naurun aihe, jolle jokainen nauraa. Tyylisi vastata paljasti ettei sinun luetun ymmärrys ole kohdallaan. Saan teidän muiden typeryyksistä kyllä naurut ja säälin heitä, joiden ensi kosketus s24 on homouteen.

Saavat todella hienon kuvan. Siinä se sitten trollilta tuli motiivi ja tunnustus sanasta sanaan. Kyllä taas nallevaaria kiukuttaa kovasti näemmä. Ei täällä voi kun nauraa porukan kommenteille esim rehellinenhomo.

Niin, tunnustin jopa osan typerien kommenttien aiheuttavan nauramista, koska ei niitä vakavalla naamalla voi ottaa. Ihmisen seksuaalisuus voi kuitenkin muuttua, sillä ihmisinä me muutumme koko ajan. Kerroin jo toisessa keskustelussa, että vietin nuoruuteni homoelämää.

En nyt kertaa yksityiskohtia, mutta sanon, että tänään olen naimisissa naisen kanssa ja meillä on jälkikasvuakin. Voin hyvin kuvitella, että joku homona haluaa avioon naisen kanssa tai lesbona miehen kanssa.

Vaikka en pidä heteroliittoa yhtään sen parempana, eri sukupuolet täydentävät kyllä toisiaan. Monet täällä tuntuvat luulevan, että kaikki pyörisi seksin ympärillä. Tosiasiassa on heteropareja, jotka naivat kerran vuodessa, toiset taas kolme kertaa päivässä ja kaikkea siltä väliltä. Me ihmiset olemme erilaisia. SInulla se meni näin ja pääasia on, että olette onnellisia.

Ihan yksistään sinä määrität oman seksuaalisuutesi, jankkasi tuo yksi mitä tahansa. Seksuaalisuuskin voi muuttua toisilla hyvinkin rajusti. Osalla voi olla pientä muutosta, toisilla suurempaa.

Mitä pahaa tässä on? Ensinnäkin hän ei ole koskaan mikään homo ollutkaan naisen kanssa hankittu jälkikasvu on siitä todisteena. Hän on biseksuaali ja on sitä edelleen ja tulee aina olemaan. Biseksualismi on kaikkea siltä väliltä joten he voisi jakaa kolmeen eri ryhmään.

Enemmän miehiin päin kallellaan olevat bisset, noin puolet ja puolet molempiin suuntiin, sekä enemmän naisiin päin kallellaan olevat bisset. Ja nyt yrittää uskotella olevansa muka hetero joka ei myöskään voi pitää paikkaansa. Ja elää nyt voi sanoa täydellistä kulissielämää käyttääkseen naista pahimmalla mahdollisella tavalla hyväkseen, pönkittääkseen väen vännällä omaa seksuaalisuuttaan.

Ja ihminen saa tityt hormoonit jo sikiövaiheessa mutta ne heräävät vasta siinä murrosiässä. Elikkä jos olet saanut homohormoonit niin heräät homoksi. Eikä niin että ensin heräät homoksi ja myöhemmin heteroksi, koska et ole edes heterohormooneja saanut. Tuo oli kyllä vähän huonosti kerrottu, mutta on todettu raskaudenaikaisten tekijöiden vaikuttavan seksuaaliseen suuntautumiseen.

Mutta jokin vasta-aine, jota poikasikiö saa äidiltään on todettu vaikuttavan siihen. Eli ainakin johonkin seksuaalisuuteen vaikuttavaan osa-alueeseen tämä vaikuttaa aivoissa, vaikka mitään täysin varmaa ei ole todistettu. Hormonit eivät tietääkseni vaikuta seksuaaliseen suuntautumiseen, vaan ainoastaan seksuaaliseen viriiliyteen ja halukkuuteen. Tää rehellisen teoria kusee siinäkin mielessä, että jotkut tietävät homoutensa jo ennen murrosikää. Mitenhän sen selität, jos kerran murrosiässä pitäisi alkaa "homohormoonien" hyrräys?

Ainoa juttu mikä tulee hormoonien taholta homouden tutkimisessa mieleen on se, että joskus arvioitiin homolla olevan naishormooneja miehormooneja enemmän.

Vaan moinen teoria on vissiin jo ajat sitten kuopattu. Onhan tuota tutkijat kuulemma löytäneet homouteen vaikuttavan geeninkin. Ja se on paljon uskottavampi teoria kuin hormoonit. Mutta lieneekö sekään paikkaansa pitävä teoria.. Mitä enemmän asiaa aattelee, niin en sulkisi laskuista pois sitä teoriaa, että tänne synnyttäisiin bisseinä. Se olisi vaan oikeastaan aika loogista. Mutta onhan noita teorioita ja tutkimuksia Mutta toisaalta voiko seksuaalisuutta ajatellen mikään ollakkaan.

Mutta kyllähän ihminen on perimän ja kokemusten summa, siitä ei pääse mihinkään. Tää rehellinenhomo ei osaa ajatella tota mantraansa pitemmälle. Joskus on koulussa sen verran kuunnellu ja ymmärtäny, että on heteroja, homoja ja bissejä. Ja huomattuaan olevansa homo "homohormoonien" alettua jylläämään, niin samantien kiveen eli luupäähän hakattiin, että nyt olet homo etkä muuksi muutu. Tuo prossasuuden toitottaminen joka vaiheessa alkaa menemään jo tahattoman huumorin puolelle.

Mistään muusta ei ole takeita kyllä. Itse en homona menis vannomaan, ettenkö voisi muuttua. Voin vain elää päivän kerrallaan elämän loppuun asti joko homona tai sitten jonakin muuna. On päivänselvää, rehellinenhomo, että vaikka sä meuhkaisit tosta asiasta kuinka ja olisit omasta mielestäs niin oikeassa, niin lopputulema on aina sama.

Kun nykytutkimukset jo osoittaa sen, että seksuaaliset halut voivat heilahdella ja seksuaalisuus muuttua täysin toiseen suuntaan, niin miten helvetissä sä kuvittelet ton vanhan iänikuisen virren enää mitenkään pitävän paikkaansa? Et tainut lukea niitä juttuja mitä kehoitin sua lukemaan tai sitten et vain ymmärtänyt tai et halunnut ymmärtää.

Tiedä helvetti vaikka itsekkin olisit bisse, mutta et ole sitä vielä tajunnut. Ja toiseksi sitten sekin, että tuo sanelupolitiikkas on niin perseestä kuin säkin: Se, ettet nyt mitenkään hyväksy muiden olemisia miten he haluavat olla, ei tarkoita sitä, että sä olisit oikeassa ja muut väärässä.

Vaikka itsellänikin on silleesti jyrkkä ajatus kenen kanssa haluan olla, mitä seksuaalisuutta pitäisi ihmisen edustaa ja omaan tuon samaisen jaottelun taidon kuin säkin, niin en edes mä voi sanoa, että muut elää väärin. Mä voisin moralisoida yhtälailla kuin säkin noita juttuja, mutta mitä helvettiä se hyödyttää? Itse pysyn vaan varatuista ukoista kaukana Kuka suakaan käskee heteroja mennä iskemään? Tai sänkyyn pettäjäbissen kanssa? Se jos mikä on oma valinta!

Tuo meuhkaaminen ei vaan muuta sitä tosiasiaa, että ihmiset elävät tavallaan

Porn game ahdas homoseksuaaliseen kalu