Categories Gay-hieronta

Homoseksuaaliseen pimpin haju ryhmäseksi tarinat

Ja ne halukkaammat yleensä pyrkivät järjestämään aikaa seksille. Asiasta kannattaa keskustella, ja on tärkeä keskustella silloin, kun EI olla menossa sänkyyn. Nähdäkseni vain silloin on mahdollista välttää kummankaanpuolinen painostuksen tunne.

Jos kovasti väsyttää, niin eihän silloin paneta. Tekeekö mies ankarasti töitä? Tai onko suhteessanne jokin koetinkivi, joka ilmenee myös tässä? Seksuaaliterapeutin vastaanotto ei ole ihan halpa, mutta jos ette ole aivan tyhjätaskuisia, niin kannattaahan siellä käydä.

Suhteenne on todennäköisesti edes sen arvoinen, että tätä ongelmaa kannattaa selvittää ulkopuolisen avun voimin. Itse kärsin ammoin puolisoni vähemmäst halukkuudesta. Aikansa hän vetosi milloin mihinkin. Lopulta kysyin häneltä, että miten minun pitäisi hänen mielestään toimia saadakseni tarpeeni tyydytettyä.

Seurasi räjähdys ja sen jälkeen pitkä hiljaisuus. Vasta silloin hän tajusi, että myös hänen on pakko keskustella ja ottaa kantaa. Vasta se sai hänet lopulta ymmärtämään, että suhteessa seksi on yhteinen asia, ja että suhteen epätasapainosta koituu ikävyyksiä myös hänelle. Naiset on kyllä useimmiten niitä parisuhteen seksipetoja joille tuntuu että mikään ei riitä. Jos miehestä vaikuttaa siltä että naiselle ei mikään riitä, on syytä miettiä onko nainen tullut tyydytetyksi yhdelläkään niistä lukuisista kerroista!

Miten te voitte elää seksittömässä parisuhteessa? Tai siis voihan sitä elää, jos kumpikaan ei kaipaa seksiä, mutta ei noin. Seksin pihtaaminen varsinkin, jos se alkaa parisuhteen aikana on törkeää vallankäyttöä eikä sellaista tarvitse suvaita eikä sietää. Nettiporno tai huorissakäynti ei ole ns, normaalia, jos paukkuja ei riitä puolisolle.

Ehkä mies tarvitsee ammattiapua? Nyt asia puheeksi ja muutosta peliin, tai sitten suhde poikki! Seksi on iso osa suhdetta varsinkin silloin, jos toisen itsetunto kärsii.

Ei kenenkään ihmisen pitäisi elää suhteessa missä antaa enemmän kuin saa. Olen seurustellut miesystäni kanssa reilun 7-vuotta,ja rakastan häntä edelleenkin paljon sisimmässäni ja myös osoitan sen hänelle teoin ja sanoin. Mutta miesystävästäni on tullut niin rajallinen rakastelu kertojen suhteen.

Hänestä riittää korkeintaan 1Xvko , jaminä haluaisin useammin. Joskus saattaa mennä montakin viikkoa että seksistä ei ole tietoakaan. Hän torjuu aina minut kun teen ehdotuksen. Ja se loukkaa tunteitani niin kovasti. Sillä en ihan vielä haluaisi erota hänestä,vaikka kyllä sekin on joskus käynyt mielessäni. Itse olin vastaavassa suhteessa reilun kolmen vuoden ajan. Tyttöystäväni ei hirveästi seksistä perustanut alussakaan, mutta sitä kuitenkin oli pari kolme kertaa viikossa, joskus useamminkin.

Siinä kk kohdalla seksin määrä rupesi jo laskemaan yhteen, kahteen kertaan viikossa. Hyvin pian olimme siinä tilanteessa että seksi ei ollut enää edes joka viikkoinen asia. Noin puolentoista vuoden kohdalla se ei ollut enää edes joka kuukautinen asia..

Samassa tahdissa kuin seksin määrä tippui, tippui myös tyttöystävni aktiivisuus seksin aikana. Seksittömyys söi itsetuntoni, jota en ole vielä vuosienkaan ja useiden uusien kumppanien jälkeen saanut kokonaan takaisin. Vika ei käsittääkseni ollut niinkään minussa, vaan toinen ei vain välittänyt seksistä. Alussa hän antoi, koska halusi olla minun kanssani. Yhteen muutettuamme se ei sitten ilmeisesti enää ollut tarpeellista.

Toista kertaa en jäisi suhteeseen jossa seksiä ei ole tarpeeksi, mutta tekisin kaikkeni oletettavasti kumppani on sen arvoinen kun kerran saman katon allekin on eksytty puhumalla ja keskustelemalla. Jos ei, niin ei, mutta ne moiseen suhteeseen jäisi, vaikka kuinka rakastaisin. Hah HAH kyl ne oon naiset jotka pihtaa!!! Suhteen alussa oli kiihkeää ja romanttista, sitten vähitellen,,ei viikolla ja jos kävi kavereita baarissa morjestamassa niin ei viikonloppunakaan Onneksi löytyi uusi 8 vuotta nuorempi seksipetonainen, joka oli aina kiinnostunut ja halukas.

Ex kysyi miksi petin häntä ja hänestä on outoa, että naisella on seksihaluja. Yksinkertaisen kaunistelematta sanottuna miehesi on homo. Olet hänelle vain näyttelyä varten. Eli muijaa näytellään kavereille ja vanhemmille.

Yleensä homot panee muijaansa noin kerran kuussa,sentakia ettei paljastusi. Mä voin tyydyttää sut. Tuossa samaa mieltä, miehesi on homo. Ystävälleni kävi juuri noin ja naimisiinkin menivät ja ihmetteli tilannetta, kunnes yllätti miehensä ja toisen miehen sängystä.

Mulla oli sama tilanne, minä 39v mies 8v nuorempi. Alusta alkaen mies ei ollut kovin aktiivinen seksin suhteen ja minä olin aina aloitteen tekijä. Olisi jo alusta asti pitänyt hälytyskellojen soida. Puolentoista vuoden kohdalla oltiin tilanteessa, että seksiä ei ollut ollenkaan. Selitys oli aina että "ai nytkö", tai "sunnuntaina". Paras oli että sitten jouluna..

Aina oli joku tekosyy, yleensä väsymys. No, vuoden seksittömyyden jälkeen passitin hänet lääkäriin. Mieheltä löytyi alhainen testosteroinitaso, johon löytyy lääkitys. Eli ei se aina kuulkaa ole nainen, jota ei haluta, mutta siihen löytyy aina yleensä joku syy, kummaltakin! Tuota tuota, voisiko miehelläsi olla stressi, joka aiheuttaa kyseisen vaivan, jos joku työssä aiheuttaa suuren pelon: Jos hän kumminkin haluaa nukkua lähelläsi ja nauttii siitä, kyse ei taida olla tykkäämisen puuttesta, vaan jostain muusta.

Puhukaa asiasta, saattaa miehellesi olla aluksi vaikeaa, mutta kannattaa yritää, mikäli oikeasti miehestäsi välität, joten puhukaa asiasta. Parisuhde terapeuttikin on yksi hyvä kanava puhua vieraalle ihmiselle parisuhde ongelmista, voin kokemuksesta kertoa aluksi hävettää, mutta ulkopuolinen näke asiat avarakatseisemmin, kuin suhteessa olevat. Yhteinen matka seksi kauppaan, hmm. Jos ongelma miehessä, eikun miestä kädestä ja lääkäriin, siellä on monipuolinen valikoima ongelmaanne, varmasti avun saatte.

Tsemppiä suhteeseenne äläkä hyvästä miehestä laske irti, ongelmiin on niin paljon keinoja, käyttäkää ne loppuun asti, ennenkuin turvaudut noihin edellä mainittuihin keinoihin ja viimekädessä, jos seksi ei suju kaikesta yrittämistä huolimatta jättää voi, mutta jättäisin sen viimeiseksi keinoksi.

Onko niin kun hän haluaa niin et ole antanut. Jätkä runkkaa vessassa niin kovin ettei jaksa sun kanssa enää. Kannattaa miettiä ihan tarkkaan, että mitä suhteelta haluat ja mitä ylipäätään haluat elämältä. Jos haluat esimerkiksi perheen ja lapsen, niin kannattaako elämää tuhlata sellaisen miehen kanssa, josta jo nyt tiedät, ettet pysty elämään hänen kanssaan loppuelämääsi seksittömästi?

Ihmisen aika kuluu niin hirvittävän nopeasti, että muutamien vuosien päästä huomaat eläväsi kaveriliitossa, jossa ei ole edelleenkään seksiä, ei sitä lasta eikä rakkautta. Minusta ainoa vaihtoehto on se, että juttelet miehesi kanssa. Jos hän ei pysty puhumaan asiasta, niin kommunikoikaa vaikka sähköpostin välityksellä tai chattäilemällä.

Miehesi himottomuuteen voi olla joku näistä syynä: Jos miehesi taktikoi ja laskelmoi ainoastaan!? Ehkä hän onnistui teeskentelemään ennen yhteen muuttamistanne olevansa aktiivisempi seksiasioissa kuin mitä todellisuudessa onkaan.

Ehkä hän muutti yhteen kanssasi vain paremman puutteessa ja sitä oikeaa odotellessa? Sinä et vain sitä huomannut, kun olit niin tunteittesi vallassa! Mies voi olla aseksuaali. Aseksuaali haluaa kyllä suhteen, mutta ei seksiä. En tiedä miksi mies pihtaa, mutta nainen pihtaa siksi, että ei enää arvosta miestä.

Arvostaminen ei tarkoita, että miehen pitäisi keksiä uusia temppuja vaan sitä että miehen pitäisi hoitaa asiansa ja käyttäytyä aikuismaisesti.

Tämän palstän öykkäripojat, joiden naiset pihtaavat eivät tule koskaan saamaan seksiä. Heillä on aivan väärä lähestymistapa ja liian vähän järkeä. D Missäs tän niminen kaveri asuu? Naiset ne pihtaa 7. Ja antaa vieraille minkä kerkiää. Meillä taas on niin,että naiseni väittää minua seksiaddiktiksi,kun haluan viikossa viisi kertaa viikossa. En nyt joka viikko,mutta melkoisen usein kuitenkin. Nauraa kuitenkin ja seksielämämme kyllä luistaa. Viisi vuotta olemme olleet nyt yhdessä ja yhdessä olemme asuneet neljä ja puoli vuotta.

Edellinen naiseni oli taas varsinainen pihtari,hyvä kun kerran kuussa,kehui tosin taitojani,vaikka itse en pidä itseäni mitenkään erityisen taitavana. Siksi hämmästyinkin,että olen taitava,mutta en kelpaa.

Minua alkoi tympimään,kun rakastelu ei sujunut kokonaisten kuuden vuoden aikana ja erosimme,tosin kärähdin vieraasta naisesta. En kuitenkaan kadu eroa,kun minusta seksi on hyvin tärkeää. Vieraissa käymistä kadun suuresti,kun se ei ole minun tapaistani. En myöskään tee sitä toiste. Nykyisen naisen kanssa eläessäni olen todella tyytyväinen ja yritän myös täyttää hänen toivomuksiaan,mitä ne sitten arjen keskellä ovatkaan.

Monesti kun seksi ei suju,on jotakin ongelmia taustalla,mutta meillä ei sen exän kanssa ihmeellisiä probleemia ollut. Joskus kai työpaineet vie seksihalut ja jos nainen on kova nalkuttamaan,se vie haluja.

Olen myös itse pihdannut,kun olin juuri eronnut ja ex pyöri mielessäni,en vaan kyennyt. Kului ainakin puoli vuotta,ennen kuin seksimme alkoi luistamaan.

Tämä suhde siis oli silloin,kun täytin juuri 19 vuotta. Olen siis 30 v mies ja naiseni on 26 v. Seuraile tilannetta rauhassa ja yritä puhua asiasta,yleensä keskustelut tuovat totuuden selville. Paha näitä on neuvoa,omia kokemuksia voi kertoa,ehkä siitä on apua joillekin. Juuri noin sen kuuluu olla Erottiin jo kerran pariksi vuodeksi, mutta eron aikana seksiä välkillämme oli. Palattiin yhteen ja taas sama toistuu. Olisi pitänyt uskoa kerrasta. On todella turhauttavaa elää, kuin kaverin kanssa saman katon alla.

Olen vuotias nainen ja haluaisin erota. Kun vain saisin vahvuutta lähteä ja muuttaa toiselle paikkakunnalle. Olen erittäin seksuaalinen ja haluaisin rakastella useampia kertoja päivässä tai edes viikossa.

Nyt menee helposti puoli vuottakin ilman. Minulla on masturbaatioon erilaisia sauvoja ja teenkin itselleni hyvää päivittäin. Siis mikä on lähin kaupunki?? Ei tule pidemmän päälle onistumaan teidän liittonne.. Se todellakin syö naiselta itsetuntoa, jos ei oma mies halua häntä. Keskustele miehen kanssa ihan rehellisesti asiasta.

Kysy painaako hänellä jokin mieltä, vai mikä on, kun ei rakastelu haluja ole.. Vielä tuossa vaiheessa avoliitoa pitäis olla melko kiihkeetä ja ihanata.. Jos ei ala puhumaan.. Niin ei muutako uutte elämää hakemaan.. Olen saman käynnyt itsekin läpi..

Elikkä lähdin, enkä kadu pätkääkään.. Jännä kuinka joku ensin näyttää tunteet jotka eivät olekaan oikeita! Se on minusta harhaanjohtamista toiselle,vaikka muut asiat sopii hyvin yhteen niin kyllä seksillä ja rakastelulla parisuhteessa on tärkeä merkitys.

Kirjoitit, että seksi on tärkeää parisuhteessa. Tuohon sanoisin, että kenelle on, kenelle ei. Näin on, usko pois. On se vaan kiva katsella vanhoja valokuvia miehestäni, kun hän on "niin saaneennäköinen".

Meillä seksi oli molemmin puolin tärkeää ja olen onnellinen siitä vielä näin vanhanakin. Ei tunne jääneensä saamatta, on levollinen olo. Jos vaan voi , niin ei kannatta ottaa isoa stressiä. Ihmisen halutkin voi mennä vaiheittain. Joskus on aktiivisempi ajanjakso, joskus ei aktiivinen. Tärkeintä on kuitenkin omasta mielestä se, onko arjessa muita rakastamisen pieniä hyviä tekoja, vain onko kaikki vain pakollisten tehtävien tekemistä ilman hellyydenosoituksia.

Tietysti jos suhde ei ole kestänyt pitkään ja on jo useiden viikkojen taukoja niin jotain tartteis tehdä. Miehenä täytyy sanoa,että moni on omalta kannalta oikeassa siinä, että joskus mies kaipaisi ehkä pornompaa lähestymistä kuin kaikki vaatteet pois ja makuuhuoneen sängyssä. Ongelma on mun mielestä myös se, jos mies tai nainen ei ole kykeneviä puhumaan toisilleen rohkeammista asioista.

Näin tietysti helposti käy jos asiaa väistellään liian pitkään. Kyllä se tuntuu pahalta jos kaikkensa yrittää toista piristää, mutta tulee lähes aina torjutuksi Ite oon alle kolmekymppinen nainen ja mieheni on yli 50 niin harvassa on seksikerrat!

Kun on valinnut "isänsä ikäisen", on kait suosiolla tyydyttävä epäsuhtaan! Tää nyt ei iha suoraan tuohon sinänsä liity mut Just tänään erosin kauniista muijasta joka ei muuta halunnu must kuin seksiä eikä käsittäny et minä miehenä saatanki haluta jotain muutakin parisuhteessa kuin sit samaa mitä joka eukolta löytyy En kerinny muutamas kuukaudessa edes tutustua ihmisenä sitä vertaa et oisin voinu yllättää mukavasti jotenki muutenki kuin sillä yhdellä ainoalla tavalla josta tiesin hänen olevan kiinnostunut.

Tuli sellain olokin kun en jaksanut nussia että on pakko jotta hän ei esim pettäis kun en tienny edes mistä muusta hän on minussa kiinnostunut kuin munastani ja sitähän hänenlaisensa erittäin kaunis nainen saa tuosta vaa muutenki. Tapasimmekin kylläkin niin että hän pokas mut seksi mielessään Kaupungilla naiset mua pokaakin sinnikkäästi ja tarjoilevat oikee juomiakin: D Toivottavasti hän ei luullu mun kusettavan etten oikeasti anna munaa jokaisella muijalle vaik voisinki ja sen takia yritti nussia mun kaa liiakseen etten menis ite vieraisiin X Joka tapauksessa tuo ei ollu todellakaa eka kerta ku huomaan ettei naisel liiku mielessään mitää muuta kuin oma ulkonäkönsä ja et saa tyydytyksensä Olisko "tipaton" tammikuu menossa?

Miehet hyytyy aina ennen naisia,olipa olevinaan kuinka muka sonneja tahansa,kyl ne viimestään 3kuukaudes on ihan loppu,yleensä jo kolmes päivässä. Sukupuoliyhdyntä on miehelle huomattavasti rasittavampi toimitus kuin naiselle. Eihän sitä jaksa kuin pari kolme kertaa vuodessa pussinsa tyhjentää! Akkojen kanssa pitäis jotain muutakin sit vielä pelehtiä, kun niille ei vaan tunnu pelkkä pornoleffamainen jyystäminen riittävän.

Yleensä kyseessä on vaan ulkonäkö. Hyväkroppaista on mukava höyläillä. En ole lukenut kaikkia tilityksiä täällä mutta oletko keskustellut miehesi kanssa asiasta??? Vaikka tilanne tuntuu vaikealta niin ensimmäinen asia on kysyä missä mättää? Ja hyvässä hengessä ei vaativana tai vihaisena. Jos asia ei onnistu kummaltakaan keskustellen niin ei varmasti tämän palstan neuvoillakaan.

Itse olen tuollaisessa suhteessa elävä mies ja varmaankin omalla kohdalla stressi ja masennus aiheuttivat tuota vähentynyttä kiinnostusta jumppatuokioihin. Nykyään kyllä tekis mieli, mutta ei enään osaa tehdä aloitetta ja vaimollakin on suorituspaineita - - - Onko tästä sitten enään paluuta? Miesten haluttomuus tahtoo vieläkin olla tabu josta ei puhuta. Suuri illuusio on, että mies on aina valmiina kuin partiopoika.

Näinhän ei todellisuudessa ole. Itselläni kaikissa suhteissa alun huuman jälkeen minä olen ollut se aktiivisempi osapuoli. Edellisen kumppani kanssa kävi juuri niin, että kun yhteisen asunnon ovi ekan kerran suljettiin, miehen halut jäi rappukäytävään. Hän oli saanut mitä tarvitsi, kumppanin, jottei tarvitsisi olla yksin, mutta mielestäni harhaanjohtamalla minua. No eihän se parisuhde kestänyt. Asiasta ei hän pystynyt puhumaan lainkaan, loukkaantui jos yritin.

Ei koskaan enää mulle sellaista miestä jota petipuuhat ei kiinnosta. En todellakaan ala enää vonkaamaan ilta illan ja viikko viikon perään. Sairaus, hankala elämäntilanne, huolet tms on tietysti eri asia. Itse pihtaan, kun vaimo on niin vittumainen ääliö, ja jatkuvasti itkettää humalassa lapsiaan. Maksan takaisin pihtaamalla, 1,5 vuotta selibaattia takana..

Enkä tule antamaan, jos ei tavat muutu radikaalisti. Teillä ei sitten puhuta koskaan?? Mieti lapsiasi, minkälaisen paskaperinnön annatte jälkeläisillenne, itsekkäät urpot!! Miksi teillä on skidejä?

Puheet on puhuttu ja avioero vetämässä.. Eli tavat ei muuttunut vuorokaudessa. Tai siis muutamassa tunnissa. Avioero on ihan oikein. Miksi piinata itseä ja toista kurjassa liitossa. Lasteni takia oon tässä kitunut vuotta. Nyt ovat onneksi siinä iässä, että voivat valita asuinpaikkansa, kun ero repeää. Elättelin tietysti toivoa, että iän myötä olisi tullut edes vähän järkeä päähän, mutta kun ei niin ei.

Toivottavasti saan korjattua edes osan tuosta "paskaperinnöstä". Jees jees, eli olen samassa tilanteessa, kuin miehesi. Seksi on alkanut vähän tavallaan kyllästyttää, vaikka muija on kun unelma, mutta ei silti kiinnosta kyllä muut naiset pätkääkään. Onko teillä joku tietty aika, koska harrastatte seksiä? Kokeile vietellä hänet eri aikaan ja erilailla, esin aamulla yllätät hänet. Itse pidän, kun nainen hyökkää kimppuun ja tekee aloitteen. Jos miehesi on väsynyt, ei häntä välttämättä seksi kiinnosta.

Joskus harmittaa, kun on niin väsynyt ja loukkaan tavallaan avopuolisoani sillä, että en halua seksiä niin usein. Ei myäskään kiinnosta seksi, kun olen energisimmilläni, eli tekemässä jotain muuta.

Kokeile vietellä häntä vaikkapa keskellä päivää. Tekstaile hänelle kivoja, kun olette töissä. Tämä ei siis johdu sinusta. Kaikkeen kyllästyy paitsi omaan kultaan, vaikka seksi ei aina maistuisikkaan. Onko varmaa ettei kyseessä ole toinen nainen, silloin yleensä mies pihtaa, koska tää toinen woman ei halua et miehesi on sinun kanssasi Henkilöt, jotka hakevat pelkkää omaa tyydytystä, ovat aika pihalla!

Voisin väittää, että lemppari tv-ohjelma on Kauniit ja rohkeat-tyyliset sarjat, jota katsotaan soffalla läskisti makoillen. Mahtava seksi on fyysistä ja henkistä sarjatulta!! Huonolla kunnolla ei siihen kykene kukaan! Nouskaa soffilta ja antakaa palaa!! Kannattaisko mennä suihkuu meinaa ku toi sun silakka pillus haisee tänne asti.

Niin ja tuoreet alushousut jalkaa. Katos se silakan tuhnu ei oo mitään kauheen kiihottavaa: Minä miehenä en voi muuta kuin ihmetellä omituisia kokemattoman henkilön kommentteja! Itse kannatan erityistä hygieniaa seksiasioissa. Ei kannata nuoleskella niitä pesemättömiä sukupuolielimiä, kuule pöljä!!!

Ensinnäkin ihan idiootteja vastauksia ja mitä vielä. EI ole tullut mieleen ennemin kysyä siltä mieheltä, kuin täältä jotain arvailuja? Parisuhteessa kun olette, niin mites olisi vaikka puhuminen? Suuri osa on todellakin ongelmaisten ihmisten ärsyyntyneitä tai vihaavia kommentteja, mutta on noissa vastauksissa jotain helmiäkin ja ihmisiä jotka tosiaan yrittävät ymmärtää ja auttaa.

Ei maailma ole niin yksioikoinen kuin kuka tahansa saattaa väittää. Yhteenveto - tsekkaa tosiaankin, ettei oo toista naista vedossa muodossa tai toisessa - tsekkaa ettei painosi ole alkanut nousta yhteenmuuton jälkeen samaa tahtia ainakin itsellä halut tippuisivat naisen liikakilojen lisääntymisen tahdissa ja lopputuloksen kanssa on melkein pakko elää, koska itseään ei voi siltä osin muuttaa ja toisen muuttaminen on vielä vaikeampaa - ehdota sopivassa kohden jotain vähän pornompaa lähestymistä seksiin vaatetus, roolileikit, lisävälineet jos teillä on ollut tapana tehdä vain "normeja noudattaen".

Vähän kun ikää on, niin mieluiten sekstaa kun on aktiivinen muutenkin - ennen kaikkea keskustelkaa. Jos et saa kunnollista vastausta, niin syy voi olla se, että vastaaja tietää että rehellinen vastaus loukkaa pahasti kysyjää eli on henkilöön liittyvä jonkinmoinen asia jota ei voi korjata päivissä tai viikoissa.

Veikkaan että nää miehen haluttomuusjutut johtuu liiasta pornon yms. On niin kovat odotukset niiden photoshopattujen mimmien jälkeen. Ja sitten oma vehje tuntuu mitättömältä samasta syystä. En viitsi tehdä alotteita seksiin, kun pelkään jääväni näiden kuvien varjoon. Miehet ja naiset on kriisissä näissä asioissa.

Mielenkiintoista luettavaa ja paljon on kommennentteja. Itse olen 6-kymppinen mies ja olemme olleet jo yli 30 vuotta aviossa. Rakastelemme vähintään kerran joka päivä, monesti useamminkin. Kysymys on henkisestä läheisyydestä ja toisen ymmärtämisestä ja arvostamisesta. Toiselle pitää olla hyvä ja hellä. Kehu aina partneriasi, silitä ja helli. Ole kuitenkin samalla hieman rohkea ja jopa yllätyksellinenkin. Naisella on kuitenkin ratkaisun avaimet seksiin, sillä nainen innostaa, siis kiihoittaa miehen.

Naisella pitää olla tähän motiivi. Yleensä miehet pitävät seksikkäistä ja naisellisista asuista. Pitkällä kokemuksella haluan kuitenkin korostaa henkistä läheisyyttä ja erityisesti sitä, että toista ei saa ajaa pakkopaitaan!

Älä koskaan moiti miehesi äitiä! Sillä saat seksisi katoamaan perusteellisesti. Tampereella, normaali mies 43v, jos löytyis kiva nainen samalta suunnalta, baareissa en jaksa juosta, mieluiten vapaa mut varattukin käy, mika luukku.

Paha sanoa, syitä voi olla monia. Ehkä miehelläsi on muutakin ajateltavaa, kuin pillun räplääminen. Ehkä miehesi pitää siitä että sinä teet aloitteen. Ehkä kellonaika ei ole sopiva silloin kun teet aloitteen.

Ehkä miehesi pitää siitä, että viettelisit? Ehkä et osaa vietellä? Ehkä miehesi ei jaksa innostua meikittömästä peruseukosta, joka lököverkkarit paukkuen kitisee sohvan uumenista, kun ei ole seksiä tullut pariin kuukauteen.

Ehkä seksi kanssasi ei tunnu hyvältä tai ehkä se ei ole vaivan arvoista. Ehkä tekniikkasi kaipaa hienosäätöä? Ehkä hygieniassasi on puutteita? Ehkä letitetyt kainalojarvat eivät sittenkään kiihota? Ehkä miehesi pitäisi siististi trimmatusta jalkovälistä, ehkä jopa posliinista.

Ehkä pyllyreikäsi kaipaa valkaisua. En oo naurettavampaa otsikkoa lukenut pitkään aikaan!!!! Anu Saagimin sanoin Suomalainen nainen Kehitysmaissa on paljon hoikkia naisia harmi vaan että ne jotenkin pönähtää sama laiskksi kun täkäläiset naiset kun ovat muutaman vuoden asuneet täällä.

No tietenkin se paino juttu. Mitä muuta voi olettaakaan kuin että naisen paino on noussut. Luulen että alkuperäisessä jutussa mies on pamahtanut paksumahaiseksi ajan kuluessa eikä jaksa puuskuttaa enää naisensa kanssa seksin merkeissä. Suljin nettipornon ja lopeti runnkaamisen - n vajaaksi kolmeksi kuukaudeksi.

Nyt haluttaa, pelittää ja mukavaa molemmilla. Netin olen jättänyt, tumputettua silloin tälöin. Telkun kattelu rasittaa vielä ene män aivotoimintaa kun netti ja vie seksihaluja. Nainen on yleisesti ottaen himokkaampi seksiin kuin mies,mutta perinteisesti on haluttu antaa selöainen kuva että mies yksin tahtoo. Jokapaikasta tunkeva nettiporno ja muu seksihän se on tuossakin syynä.

Eikä äijäsi varmaan siitä halua luopua heti. Ettekö ymmärrä että jotku miehet ei yksinkertaisesti voi antaa enempää kuin kerran viikossa, pitää kato antaa aikaa palautua Kun oltiin nuoria avioliiton alussa, niin käytännössä naitiin joka päivä ja monesti otettiin uusinnatkin saman iltana. Ja tehtiin molemmat päivisin raskasta ruumiillista työtä. Vanhemmiten tietysti alkoi sitten harveta, mutta puutteessa en ole elänyt koskaan. Eikä siinä mitään leluja ja houkutteluja tarvittu, reipasta naimista ja päälle kelpo orkku.

Tuli hyvä olo ja uni maittoi sen päälle kummallekin. Joo, taitaa olla aika yleinen ongelma nykypäivänä. Olemme olleet avoliitossa reilut 8-vuotta ikäisiä ja sexi on jäänyt aivan mitättömäksi - jopa puoli vuotta sexittömänä.. Ei vain yksinkertaisesti jaksa! Vuorotyö, vittumainen työpaikka ja täynnä stressiä Eihän tuota enää nykyään harrasteta juuri lainkaan, katoava kansanperinne.

Se nyt vaan on niin, että kaikkia miehiä ei seksi ja halipusuttelut kiinnosta kovin paljoa. Tai ainakin on muuta mielenkiintoisempaa tekemistä. Oma entinen parivuotinen avoliitto päättyi juuri sen takia, että minua ei kiinnostanut seksi.

Alussa se kiinnosti, mutta jo muutaman kuukauden yhdessäolon jälkeen kiinnostus limaisen toosan nuolemiseen ja lätkyttämiseen hävisi kokonaan.

Oikeasti ärsytti kun muija otti kädestä kiinni yleisellä paikalla tai osoitteli jotain hellyydenosoituksia toisten ihmisten nähden. Kerran pari kuukaudessa sain toimitettua seksihommat, yleensä parin kaljan voimalla. Mutta esim nukkumahommiin tuli sellainen rutiini, että muija meni sänkyyn ja nukahti ja minä hiivin sen jälkeen sänkyyn. Tottakai tilanne kiristi muijan pinnaa ja kiristi se omaakin.

Muijasta kun huomasi aivan selvästi, että nyt oltiin taas seksiä vailla ja itseä asia tympäisi. Sellaisissa tilanteissa painuin autotalliin illaksi räpläämään autoa, joka kieltämättä toi enempi hyvää oloa kuin muijan kanssa halipusuttelu.

Muuten kyllä tykkäsin olla sen naisen kanssa. Tulimme muuten hyvin toimeen ja olimme enemmän joku team kuin avopari. Lopulta hommaan ei kuitenkaan näyttänyt olevan mitään muuta vaihtoehtoa kuin ero ja sen jälkeen homma olikin ohi aika kivuttomasti. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta. Tuota suhdetta edellinen ja sitä edellinen suhde kaatui aivan samaan asiaan- minun haluttomuuteni seksiin ja läheisyyteen.

Tällä hetkellä on ollut todella väljä suhde erään naisen kanssa, mutta jo muutaman tapaamiskerran jälkeen olen huomannut, että seksi ei kiinnosta enää. Joten etsi mies, jota seksi kiinostaa. Olet ihan samanlainen,kun exäni oli avioliitossa, autotalli oli sen pakopaikka Sen taidon sinä osaat!! Kuka tollasta nörttiä huolis petikaverikseen?

Ei olla ikuisuuksiin rakasteltu vaimon kanssa, kun jostain syystä se minusta on epämielyttävää. Asia liittyy niihin juttuihin, jota oli alkuaikoina. Mutta nain viikolla juuri yhtä parikympistä opiskelija tyttöä ja tuntui tosi hyvältä. Ja tunnustan juosseeni opiskelijalikkojen perässä jo pidemmän aikaa, koska heiltä saa ihan liian helposti.

Eli ei keskustelu auta. Pitää olla jotain erilaista. Samat vanhat rutiinit väsyttävät- Ei se niin ole, että mies on vain kone. Oikeasti on todella hankalaa alkaa sänkyhommiin, jos tilanne on siinä mallissa, että nainen ei seksuaalisesti kiinnosta. Mutta tämä ei tarkoita, että hän ei olisi tärkeä. Käsittääkseni tämä ongelma on äärimäisen yleistä - että mies ei jaksa samaa naista yhtämittaisesti koko ajan.

Tiedättekö mitä naiset, luulen että teidän pitäisi hyväksyä että miehellä pitäisi olla useampi nainen samaan aikaan, ehkä tämä ongelma ratkeaisi paremmin kyseisellä jutulla. Kuvittelet naineesi parikymppistä opiskelijatyttöä. D Voi olla sulle päiväuni mutta ei toteutunut sellainen. Minä keski-ikäinen nainen nain kyllä nuorehkoa opiskelijapoikaa kun oma mies ei kovasti enää kiinnosta. Heiltähän saa todella helposti. No, mitä tuossa nyt on niin ihmeellistä aloittajalle.

Aivan sama, miehellä on selvästi jokin syy, ei ole koskaa haluttanut oikeasti, alhaiset testossteronit, seksi on hälle vain alistamista tms tai kulissia parisuhde kaappihomolle jne. Olen itsekin elänyt suhteessa, missä parin vuoden sisällä alkoi jo olla naisen puolelta tyyliin krt viikossa on ihan maksi, olin ihan varma, että tarkoitti päivässä.

Suuseksiä en saanut anelemallakaan kuin muutaman kerran alussa, toisinpäin ei saanut edes katsoa saati maistaa. Siis niin oksettavan paskaa pimeässä peiton alla äkkiä asiaan nyhjäämistä, että tuollaista akkaa en katselisi enää päivääkään. Nykyisen kanssa on ihan normaali tuollainen krt päivässä, pikaisesti keittiön pöydällä tai nuolen häntä kun on puhelimessa tai antaumuksella makkarissa tai sohvalla.

Huonoja kertoja ei ole edes ollut, toivottavasti jatkossa ei sinullakaan. Mitä ylipäätään riiput tyypissä, joka ei halua sinua muuta kuin jonain kaverina tai kämppiksenä? Ei jumalauta, ei ymmärrä, tee jotain elämällesi, vielä kun muille kelpaisit. Jos ei ole lapsia tai esim taloudellista pakkoa elää yhdessä, niin harkitsisin vahvasti eroa.

Jos taas mies surffaa netissä, mutta seksi oman naisen kanssa ei kiinnosta, voi olla parsuhteen dynamiikkaan liittyvä juttu. Jos ette pysty puhumaan asiasta keskenänne, menkää seksuaaliterapeutille. Me, kohta viisikymppinen pariskunta jolla on teini-ikäiset lapset, ajauduttiin n 10 v sitten tilanteeseen, jossa vaimo ei halunnut koskaan ja minä jatkuvasti. Kehittyi vonkaamis - pihtaamiskierre, joka söi ainakin minua ja teki yhdessäolemisestakin tuskaa.

No ei se terapia heti mitään muuttanut, mutta näkökulma tähän asiaan muuttui, se ei enää ollut niin kuolemanvakavaa, eikä jatkuva riidan aihe. Sovittiin myös, että kumpikin saa toteuttaa omaa seksuaalisuuttaan miten haluaa, mutta tauteja ei tuoda kotiin ja kokemukset pidetään omana tietona.

No, ainakin minä sitä satunnaisesti kokelinkin, ei se kuitenkaan korvannut parisuhteen huonoa tilaa. Mutta nyt sitten n kuukausi sitten asia jotenkin muuttui, vaimosta kuoriutui kiihkeä rakastaja, ja nyt tyydyttävää seksiä on riittänyt. On sitten pitänyt alkaa 20 v yhdessäolon jälkeen opettelemaan, että miten sitä klitorista kielellä ja sormella hierotaan, minkälainen nettiporno kumpaakin kiinnostaa jne.

Mä tietysti miettimään mistä muutos, kun sitten huomasin, että vaimolla oli varattujen nettipalstalla ilmoitus, tuli helvetillinen ahdistus ja halu paljastaa, että tiedän ja käräyttää jne. Eli en kuitenkaan haluaisi antaa hänelle sitä oikeutta, mitä itse olen käyyttänyt. Kiitos viisailta ystäviltäni saaman tuen olen kuitenkinpitänyt tiedon omanani, eipähän tässä tunnu itseltäni mitään pois olevan. Eli seksi parisuhteessa on muuttunut liian pitkän ajan jälkeen paremmaksi, vaimossa on tapahtunut muutos, enkä minä tiedä miksi.

Eikä kaikkia puolison asioita tarvitse onneksi tietääkään! Miksi seksi parisuhteessa ei miestä kiinnosta. Katsokaa peiliin, suomalainen nainen. Olette homssuisia, ylipainoisia, kärttyisiä, laiskoja kotona mihinkään, ette huomioi miestänne muuten kuin nalkuttamalla ja haukkumalla, seksiä jos vahingossa harrastatte niin makaatte kuin kuollut lahna ja selvästi mietitte ihan muita asioita kuin sitä mitä pitäisi.

Paljonko miestä sitten kiinnostaa? Parempi ilman kuin Hilman väljä. Ihmekös sitten että ulkomaiset naiset valtaavat suomalaiset miehet, suominaisille ei kohta jää kuin ne dildot käteen. Koittakaa pärjäillä sitten niiden avulla ja kanssa. Suomimies viihtyy sen filippiiniläisen, venäläisen, thaimaalaisen jne.

Ihan vapaasti vaan heidän hellään huomaan. D Pääsee näistä ylipainoisista sohvaperunoista. Ennen käytän vaikka sitä dildoa kun haistelen pesemätöntä munaa ja hikisiä kainaloita. Kalsaritkin voisi joskus vaihtaa. Kiinalaiset viisaat ja oppineet kertovat parisuhteesta seuraavaa tarinaa: Kun pari rakastelee niin he laittavat ensimmäisenä vuotena jokaisen kerran jälkeen kolikon ruukkuun.

Ensimmäisen vuoden jälkeen he alkavat aina ottaa kolikon pois ruukusta rakastelun jälkeen. Perimätiedon mukaan ruukku ei koskaan tyhjene. Sellaista elämä vaan on! Juu ja meillä Naiseni pihtaa Ole siinä siten ns mies?? Jos se yksi asento onkin vaikeaa miehelle - menisikö siinä sitten mieheltäkin halu? Kyllä koko seksittely on tehty Femakkojen komenteluksi! Tietysti on oltava että "molemmat haluaa" - mutta miksi silläkin alistaa - nykyisin Mies? Olisikohan sitten ihme, että normaalin seksuaalisen halun tyydyttämiseen mies vilkuilisi muuallekin?

Kommentoikaa, pliiizzzz, Arvoisat Kaiken Määräävät Naiset! Näinkö hyvä parisuhe rakentuu? Miksi pitää tuhlata aikaa kumppaniin,miltä ei seksiä tarpeeksi irtoa? Ei tämä elämä nyt niin hirveen pitkä ole,saati se aika minkä seksistä voi nauttia,eli katsetta vaan muualle jos homma ei toimi! Kirjoitin hetki sitten sinulle pitkän viestin,mutta se katosi. Harmi siinä oli paljon sanomaa. Eroa avomiehestäsi heti,älä hukkaa elämääsi tullaiseen "peräkammarin poikaan". Avomiehesi on runkkari ,homo tai jokin muu personaalis häiriöinen.

Eroottisen naisen seurassa jos miestä vain nukuttaa ei elämäänsä kannata tuhlata tuollaiseen. Eroottisuus on parisuhteen ylläpitävin tekijä,näin minä ajattelen. Kaverini oli kerran vastaavanlaisessa tilanteessa eli alkoi pihtaamaan vaimoltaan.

Syynä tähän oli se, että vaimo oli niin ilkeä ihminen erityisesti riitojen aikana ja "siihen aikaan kuukaudesta". Haukkui ja solvasi miestään jatkuvasti, myös julkisilla paikoilla. Lopulta kaverini erosi vaimostaan. Kannattaa siis katsoa peiliin. Olisi varmaankin viisasta jutella miehesi kanssa rehellisesti, eikä kirjoitella keskustelupalstoille. Ei täällä kukaan pysty antamaan järkevää neuvoa, kun ei tunne sinua eikä tilannettasi.

Näin saat miehesi taatusti tympääntymään seksiin: Tulet iltaisin vuoteeseen tuntia muöhemmin kuin puolisosi. Nalkutat lähes päivittäin aivan joutavista ja turhista asioista. Haukut ja loukkaat miestäsi jopa vieraiden kuullen. Kerrot kaikki perheen sisäiset asiat sukulaisillesi ja jopa työkavereillesi. Et arvosta mitään mitä miehesi tekee.

Et koskaan halaa miestäsi. Et koskaan tee aloitetta. Et päästä miestäsi sängyssä omalle puolellesi hän hikoilee ja haisee. Vähättelet miestäsi milloin mistäkin jopa lasten lastenlasten kuullen. Mulla on just tuommoinen mies!

Hän on tuon listan vastaisesti kylläkin se joka ei peseydy ja pihtaa! Mut ei se enää haittaa! Kyllä se on niin hyvät ihmiset, että molemmista löytyy vikaa silloin kun seksi ei luista: Miksihän tämä on "Tästä Suomi puhuu nyt" osastolla, jamiksi avaaja-huora näki tarpeelliseksi lisätä kuvansakin uutiseen? Jos laittaa toisten kuvia, niin saakoon sakkoja salakuvaamisesta, perkele! EI tällaista paskaa kaikenikäisten forumeille, sakot pelokeeksi!

Laitappa IP-osoitteesi esille, niin kyllä väki tulee muna pystyssä ovesi taakse, kun täällä typeriä avauksiasi koko suomelle mainostat, ja jätät ammattiliittosi muut jäsenet ilman huomiota! Ja ehkä ihan hyvä niin. En oo oikeestaan aikuisiälläni masturboinu, ja vieläkin hyvin harvoin herää oma-alotteisesti mitään seksihaluja. Ehkä asia ois toisin jos oisin pakottanu itteni opettelemaan homman nuoresta pitäen mut ennemmin kyllä luulen et se opettelu ois tietyllä tapaa tuhonnu mut.

Ihana kirjoitus, tätä olen odottanut! Tällaisia tekstejä naisten ja miesten pitäisi lukea, kuulla ja kertoa paljon enemmän. Olen miettinyt itsekin helppo-dilemmaa viime aikoina. Jos jotain haluaa ja siitä nauttii, mitä muuta voisi tai kannattaisi ollakaan? Mielestäni koko helppo-keskustelu heijastelee ennemmin vanhakantaista ajatusta siitä, että nainen olisi jotenkin epäseksuaalisempi osapuoli.

Ei helppous viittaa sanana aktiiviseen toimijaan, ottajaan ja haluajaan, vaan passiiviseen antajaan ja suostujaan. Naista on vähän höynäytetty, jos hän antaa helposti, ja mies on voittajana päässyt tavoitteeseensa. Jos naisen näkee oman seksuaalisuutensa iloisena toteuttajana, ei häntä pitäisi voida kutsua termillä helppo.

Mutta ollaan silti ylpeästi helppoja ja otetaan termi omaksemme! Ja taidanpa huumorilla kutsua jatkossa ihania seksuaalisia miehiä helpoiksi ;. Mä mietin itseasiassa myös tuota kirjoittaessani, että näistä ei tosiaan hirveästi puhuta; ja että ehkä pitäisi, jospa se helpon leima siitä - ellei häviäisi, niin ainakin muuttuisi negatiivisesta positiivisemmaksi!

Olen ollut helppo silloin kun se on ollut minun valinta. Valinnan olen tehnyt vapaaehtoisesti enkä yhtään hetkeä, panoa tai rakastelua vaihtaisi pois. Silloin kun en ole ollut helppo olen ollut varma ja silloinkin omasta tahdostani.

Jos en ole tahtonut, olen laittanut jalkani kiinni, mutta onneksi olen tahtonut. Olen tahtonut ja minua on rakastettu, minua on vatkattu ja vanutettu. Nyt antaudun vain yhdelle, kenties lopun elämäni, mutta aiempia antautumisia se ei huononna, ei poista eikä vähennä yhdenkään kohtaamisen arvoa ja merkitystä.

Kaikki kannattavat naisten seksuaalisia vapauksia. Aina kunnes oma aviomies löytyy sängystä helpon naisen kanssa. Hahhah, siis sä kuvittelet että naiset kannattaisivat koko sukupuolensa alistamista ennemmin kuin yksinkertaisesti heivaisivat pettävät kumppanit? Miten musta tuntuu, että sulla ei oo koskaan käynyt mielessäkään, että mies on ihan itse vastuussa tekemisistään Eeeii, paras vain kahlita kaikki maailman naiset, jottei luontaisesti vastuuta ja kontrollia vailla oleva aviomiesressukka vahingossakaan löydä mistään vapaata pillua.

En, en kuvittele niin kuin sinä kuvittelet minun, yhden lauseen perusteella, kuvittelevan. Ihmiset leimaavat toisiaan, ja varsinkin naisia, se kai oli postauksen aiheena. Osaatko sinä selittää näitä vääryyksiä, muullakin kuin että leimaajat on vaan tyhmiä, sikoja ja ei-suvakkeja? Oon aika nuori edelleenkin. Eron jälkeen nautin elämästä sinkkuna aikuisena. Sitten oli eräs aiemmin tuttu silloin poika, jonka kanssa törmäiltiin ja pidettiin yhteyttä.

Molemmat silloin menevää sorttia. Sitten jossain välissä tajuttiin että ei hitto, ei oo enää ok kertoa treffeistä muiden kanssa toisillemme. Päädyttiin seurustelemaan, nykyään 2 vuotta yhdessä, mutta sillon aikanaan MINUN seksihistoriani tarkoista luvuista ei koskaan puhuttu, mutta minulla laskettavissa kahden käden sormilla juuri ja juuri oli se joka aikoinaam häiritsi poikaystäväni.

Ja poikaystäväni kertoi että aluksi häntä häiritsi minun historiani ja sen takia hän epäili minun kykyäni uskollisuuteen.. Minä en sinänsä halunnut kuulla enempää kuin olin kuullut. Mutta hyväksyin sen että menneisyys on menneisyyttä. C'mon, miksi naisen oletettu vähänkään elämästä nauttiminen olisi väärin? Mä olen oikea ujouden maisteri, en uskaltaisi nettideiteille koskaan.. Miehiä on kyllä tullut ja mennyt. Nyt kun ikää alkaa olla, meinaa oman ikäiset kumppanit olla sen verran laiskoja, että olen vakavasti harkinnut nuorempaa miestä.

Paitsi jos työpaikan ATK-vastaava vinkkaisi edes mihinkään suuntaan, lankeisin heti: Aivan mahtava postaus, kiitos tästä! Tällaisia kirjoituksia pitäisi olla enemmän, että kaikki "helpot tai vaikeat naiset" saisivat nauttia seksuaalisuudestaan ilman tuomitsemista ja kaikella rakkaudella. Mulla on ollut onni tavata ihmisiä jotka on muuttanut käsityksiäni seksistä positiiviseen suuntaan ja herätteleet ajattelemaan lokeroiden ulkopuolelta.

Elämästä pitäisi nauttia, miksei siis seksistä. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Minä olen näköjään kanssa huora, lutka ja jakorasia. Tai no huora en ole, sillä en ole ikinä ottanut seksistä maksua. Englantilaisia, irlantilaisia, pohjois-irlantilaisia ja skotlantilaisia.

Mitä minä olen saanut tästä kaikesta? Minä en missään nimessä edes haluaisi olla millään muotoa vaikea. Enpä olisi tuota itsekään paremmin voinut sanoa.

Edellinen juttu Seuraava juttu. D Mutta kai on teoriassa mahdollista saada orgasmi ajatuksen voimalla, jos se kerran onnistuu myös nukkuessa vailla minkäänlaista fyysistä stimulaatiota Hauska, hyvä, voimakas ja tärkeä teksti. Olen nyt ärsyttävä nipottaja pahoitteluni , mutta termit kuntoon: No kun mä just mietin että kumpi on kumpi - ja totta kai sitten valitsin väärin: Niin, kuinkahan moni mies on tullut ajateelleeksi, että on helppo tai pelkkä pano? Tätä tekstiä lukiessani huomasin, että  a olisin halunnut sun listauksen jälkeen heittää sulle yläfemmat b mussa oli jossain salaisessa sopukassa paljon tiedostamatonta häpeää omaa seksuaalista historiaani kohtaan joka on vaikuttanut moneen asiaan elämässäni.

Jokainen nauttikoon seksistä siten kuin parhaaksi katsoo: Eli komppaan termin omaksi ottamista! Ennen maa repee kun huora häpee: No nyt kyllä minä repesin. D Siis niinkuin kuvainnollisesti, heh. No eipä sekään liene sen "helpon" naisen vika..!? Saudi-Arabiassa tämä toimii yllättävän hyvin käsittääkseni. You must have Javascript enabled to use this form. Blogin ylläpitäjä näkee antamasi sähköpostiosoitteen. Anna blogisi osoite täydellisessä muodossa esim.

.

Pesemätön kulli haisee ,kuin viikon auringonpaisteessa muhinut homejuusto tai kuin väkevä jalkahiki ,mutta vielä kymmenenkertaa voimakkaampana. Haju on suorastaan kuvottava kun kusen, sperman, sissijuuston ja pallihien löyhkät yhdistyy yhdeksi "ihanaksi" lemujen sinfoniaksi ja sekamelskaksi. Sen rinnalla ei jonkun sillin haju ole mitään. Tälläisiä pesemättömiä kulleja kun joutuu haistelemaan, niin se pistävä tuoksu aukaisee kyllä tukkoisemmankin nenän mukavasti.

Oksentamatta sellaista ei pysty suuhunsa ottamaan, eikä ainakaan pilluunsa päästä mistään hinnasta. Miesten suosimat löysät farkut ja verkkarit kun ei pahemmin niitä tuoksuja sisällään pidättele.

Miehet on vaan ilmeisesti tottuneet omiin hajuihinsa ,että eivät kiinnitä niihin itse mitään huomiota ,eivätkä tajua sitä , että naisilla on tutkitustikkin parempi ja tarkempi hajuaisti kuin miehillä.

Peskää siis pallinne ja munanne vähintään kerran päivässä ja myös sieltä esinahan alta kaikki mönjät ja tatinat pois. Sen kädetkin haisee sellaselle vinkeelle ja sitten se lähmäköi kaikkia voileipiä, ovenkahvoja yms. Ei kimulit haista omia tuoksujaan ,koska ovat joutuneet turruttamaan nenänsä kullinhajussa.

Vähemmästäkin katoaa hajuaisti , kuin pesemätöntä kullia "impatessa". Kerran kun pakostakin eli imiessäni munaa jouduin pitämään nenääni melkein kiinni haisevassa likaisessa kyrvässä huomasin ,että ainakaan viikkoon en haistanut nenässäni muuta kuin tuon kullin hajun. Joo, yleistä taas vaan. Ja sorry vaan, mutta jos te miehet ette vielä tiedä ,niin likainen kullinne haisee vähintään yhtäpahalle ,kuin likainen pillu.

Naiset ovat vaan sen verran hienotunteisempia ,että eivät useinkaan viitsi asiasta vouhkata, vaan pitävät sen omana tietonaan, mutta älä ylläty jos sinunkin naisesi sanoo joskus, kun on saanut tarpeekseen sissijuustosi hajusta , että: Ja millekkäs muulle pillu voi haista ,kuin sillille ,kun sinne ruiskitaan kaikenmaailman eltaantuneelle lettutaikinalle haisevaa spermaa ja jyystetään haisevalla kikkelillä, jonka esinahan alla on kaikenmaailman epämääräistä mömmöä.

Sä voit ihan vapautuneesti siirtyä dippailemaan sitä kullias jonkun toisen miehen sulotuoksuja täynnä olevaan peräreikään ja samalla nuuhkia , sen pusseja ,joista leviää ilmaan, ah niin ihania lemmentuoksuja. Edellinen kehoitus oli siis tarkoitettu sille hyypiölle ,joka lässytti kuukautissuojien käytöstä jotain. No en kyllä käytä minäkään mitään siteitä pöksyissäni päivittäin, muuten kuin menkkojen ajan eli n. Muuten ei tarvitse mitään siteitä käyttää, kun ei ole mitään virtsanpidätys vaivoja, ja kun päivittäin vaihtaa alkkarit, niin ei ne ehdi likastumaan yhtään, vaikkei mitään pikkuhousunsuojia käyttäisikään.

Esinahan alla ne kullin hajut pääosin muodostuu, eikä sinnekkään mikään tuuletus pelaa. Siellä nahan välissä ne sissijuustorykelmät yms. Ja ei sinne roikkuvien munapussien allekkaan se tuuletus kovin hyvin pelaa. Nivusmehut saa siellä rauhassa muhia oikein kunnolla. Ei miehillä toimi tuuletus yhtään sen paremmin ,eikä ne hajut ole miedompia ,vaikka kalu roikkuukin kehon ulkopuolella. Ei kainalotkaan mitään reikiä ole ja silti ne haisee, jos niitä ei pese ei paljon tuuletus auta.

Sama juttu on jalkapohjien kanssa. Jalkasisu haisee hyvin väkevästi, vaikkei jalkapohjassa olekkaan reikää. Siis pesu on kaiken A ja O niin naisilla kuin miehilläkin. Vain siten vältetään epämiellyttävät tuoksut. Pillua ei kuivata WC-paperilla. Kuka mies sampanjaan sattumia haluaa?? Ja anuksen seutu pestään kyykyssä suihkussa, ei pideellä pytyllä, missä leipäruoste vaan saadaan leviämään.

Ja hajuhaitat ovat sen mukaiset varsinkin takaa pantaessa. Millä se pillu sitten kuivataan jos ei WC-paperilla? Hiustenkuivaajaakin on vähän paha saada mahtumaan käsilaukkuun. Ja pese itse persees käsisuihkulla paskantamisen jälkeen, niin ei paska persereiässä haise. Miesten munakarvoista ja peräpeilin karvoista löytyy kakkakokkareita usein, vaikka olisivat just suihkusta tulleetkin.

Ne on ilmeisesti niin kovaa ryytynyt kiinni. Ja sitten sieltä esinahan alta löytää milloin mitäkin yllätyksiä ja "sattumia". Yhdenkin äijän esinahan alla kasvoi oikein sellainen ruskehtavan värinen rihmasto jotain epämääräistä mönjää Ja haju oli myös sen mukainen. Hän kyllä ainakin omien sanojensa mukaan oli käynyt molonsa pesemässä, mutta oli ilmeisesti sen vaan pikaisesti viruttanut , että oli jättänyt sieltä esinahan alta pesemättä tyystin. Ja miesten pahat hajut lemahtelevat kaiken aikaa nenään, kuin munapussit heiluvat puolelta toiselle.

Ne hajut oikein pääsevät valloilleen sieltä kalsareiden sepaluksesta. Kyllä muuten esinahan alle mahtuu yllättäviä rykelmiä sitä tahmasta mömmöä.

Monet kerrat olen minäkin sen näyn joutunut todistamaan. Ja jos esinahka on sellainen , että se tulee vielä sen terskan yli, niin sellaisessa sitä mönjää vasta onkin. Sitäpaitsi on pillukin eläväinen "esine" ja puhdistaa itse itseään. Valkovuotohan tulee ,jotta se puhdistaa emätintä bakteereista yms. Minun pilluni ei ainakaan ole kuukautisten aikaan tuoreen ja kuivan veren ja hien ja liman peitossa, koska en katsokaas käytä siteitä. Tamponin kanssa alapää löyhkää huomattavasti vähemmän, ja kuukupin kanssa vielä vähemmän.

Voihan olla, että alapäässä on kuukautissuojasta huolimatta erilanen haju menkkojen aikaan ja vähän niiden jälkeen, mutta sisäisiä suojia käyttäessä ei kyllä löyhkää mitenkään erikoisen paljon. Monilla alapää haisee ihan puhtaalle kupin kanssa, ja nämä harrastavat suuseksiä menkkojen aikaan siinä missä muutenkin.

Naiset pitää kyllä hygieniastaan huomattavasti parempaa huolta ,kuin miehet. Yhdestä lääkärilehdestä luin ,että miehille tulee perseeseenkin usein sellasia isoja mätäpaiseita, mutta naisilla sellaset on huomattavasti harvinaisempia. Siihen suostun kun ennen käyttöä se on aina pesty. Naiset harvemmin vaatii miestä itseään imemään ja jos niin käy eivät naiset likaisina tyrkylle tulekaan, kyllä oman hajunsa jokainen tietää ja pyrkii pitämään itsensä puhtaana. Miesten kannattaa ehdottomasti ryhtyä heti homoiksi kun tuntuu tuo pillu vaikuttavan niin kamalan epämiellyttävältä ja kulli taas puhtoiselta ja raikkaalta kaikkine sissijuustoineen.

D Kas niin yksinkertaista on elämä. Hiiva- ja turskapillun testaus on helppoa. Nainen käy selälleen jalat levitettynä. Testaaja laittaa kynttilän lähelle emättimen aukkoa ja painaa varovasti testattavan alavatsasta. Vaginasta tuleva ilmavirta sammuttaa kynttilän, jos kyseessä on hiivapillu hiiva muodostaa käydessään hiilidioksidia.

Tuskapillussa muodostuu bakteerien toiminnan tuloksena hiilivetyjä, jotka saavat liekin palamaan kirkkaammin. Hiilivedyt tuoksuvat nenään pistävinä hajuina. Vielä tarvitsis tietää ,että mitä tuolla tiedolla tekee???

Ei naisen pillusta mitään ilmaa tule ,jos häntä vatsasta painaa. Sitäpaitsi sä voit testata tuota samaa myös persereikäsi kanssa Voit kanssa testata persereiälläsi ja muista myös varoa, ettei perskarvat syty tuleen! Kiitti vinkistä ,mutta mulla ei ole perskarvoja. Todennäköisesti kärähtää pers-,muna- tai pillukarvat, en suosittele kokeilemaan. On sulla, vaikka olisit ne just leikannut. On ne siellä olemassa ja kasvamassa. Ei ne tietysti syty, jos oot ne ajellut.

Kenenkään pillu ei ääntele vatsasta painamalla. Olet sä ihan urpo? Kikkelistä saa kans kivoja ääniä aikaiseksi. Se on hauska ääni ,kun kikkeliä venyttää ja sitten siitä päästää irti, niin kuuluu sellainen jännä plopsahdus ja kun munapusseja hakkaa yhteen saa aikaiseksi sellasia läiskähdyksiä. Ei voi nauruaan pidätellä. On se mainio värkki. Kai sieltä pillusta sitten sitä ilmaa tulee, kun on sitä kyrvällään sinne ensin pumpannut!

Mistä nää tyhmät ihmiset tulee!!!??? Kyllä ne molempien sukupuolten vehkeet kuule haiskahtaa jos just peseydy ennen aktia! Et vaan oo tainnu huomata miten kullis lemahtaa. Muistanpa, kun kerran poikasena olin asfalttihommissa erehdyin arvostelemaan erään pultsarihuoran alapäätä, jota hän meille auliisti levitteli. Erityisesti minua puistatti nuo pikkuiset mustat kökkäreet, jotka olivat tarttuneet alapään karvoihin, "Kakkelmannin marjat", kuten minua silloin vanhemmat "tieteenharjoittajat" sivistivät.

Siihen eräs alkoholisoitunut vanha kolamies totesi: Nehän on kuin nitron kielen alle panisi, kun sellaisen saa suuhunsa. Pesemättömät sukuelimet haisevat, mutta eihän niitäkään taervitse ehdoin tahdoin haistella.

Silti pidän ehdottomasti eniten saunapuhtaasta pillusta, jota on mukava nuolla lussuttaa samalla, kun tarjoaa omaa saunapuhdasta veitikkaansa imettäväksi. En kyl tajuu tätä houhotust,sen pitäis olla itsestään selvyys et on paikat puhtaana ja aina.

Paitsi et eihän naiset varmaa haista omia hajujaan niin hyvin ku on pullollinen parfyymia aina laitettuna. On tullut haisteltua ja maisteltua joitakin kymmeniä pilluja ja moni ei ole haissut oikein miltään. Haiseviakin ollut, mutta veikkaan syykai ravintolailtaa.

Usein ei kuitenkaan baarista tulleetkaan haise. Karmeeta se haju kyllä on. Mä tiedän yhden miehen ,joka ei pese pallejaan päivittäin ,koska sen mielestä pallihiki toimii vaan hyvänä liukasteena pussien alla, niin ettei ne hankaudu ikävästi kävellessä tms.

On oikeassa, pallihiki sisältää ihon rasvahappoja ja toimii "voiteluaineena". Tuo sukuelinten haiseminen on kyllä henk. Minulle on moni mies sanonut etten haise. Kuukautisten aika on tietenkin eri juttu kun joutuu käyttämään hautovia ällöttäviä siteitä mutta kun niitä ei ole, ei värkkikään löyhkää!

Jokaisen oma aineenvaihdunta, e-pillerit, hygienia ym yhdessä vaikuttavat siihen haiseeko vai ei. Ja miehissä sama juttu.. On miehiä jotka eivät haise ollenkaan! Mutta toiset taas löyhkäävät vaikka olisi juuri suihkusta tullut! Oma mieheni kuuluu näihin joilla tuo oma tuoksu on todella vahva ja hajua löytyy vaikka olisi mitä saippuaa käytetty mutta ei se ole minua ainakaan estänyt suihin ottamasta, koska mitäpä sitä ei nainen rakkaansa hyväksi tekisi!!

En usko että naisen eritteet aiheuttavat miehen haisemisen tai toisinkaan päin.. Yhdyn kyllä noihin että jos ei kestä toisen hajua niin oma käsi on ihan siinä lähellä vain itseä varten ja jos naisesta sanotaan että nainen haisee sillille niin oletteko koskaan kuulleet että miehen sperma maistuu haineväkeitolta!? Onko turska- ja sillipillu sama asia? Millasiakohan naisia sulla on, jos niillä kusi tulee pillusta emättimestä? Hyvä myös toi "verivaahto"?

Miksi sua inhottaa se ,että sun omaa spermaas tulee naisen pillusta aktin jälkeen? Tuleehan just sitä samaa haisevaa spermaa sun kullistaskin.

Virtsaa tulee virtsarakosta ei emättimestä. Sehän on sama asia. Kyrvästäkin voi siis tulla paskaa, jos sitä on jäänyt esinahan alle. Joskus kun syötte juustonaksuja ,niin haistakaapa sen jälkeen sormianne. Ne haisee ihan samanlaiselle ,kuin kikkeli paitsi ,että kikkelissä on lisänä vielä sellainen pikantti kusen maku. Anjovis-fileen hajuinen pillu pilaa tunnelman heti kättelyssä ja pakko vaihtaa petipaikkaa huoneistossa tai pistettävä pyykkipoika nenään unen saamiseksi.

Kyllähän asia on niin, että jos tavara tuoksahtaa huomattavasti, niin kyllä minun intohimoni katoavat, sille vain ei voi mitään. Jos joku yrittää haisevaa tavaraansa tökkiä pilluuni niin saa kyllä litsarin poskeensa hyvin äkkiä. Siinä halut katoaa, kuin jalkahiessä uitetun homejuuston hajuinen kyrpä tempaistaan esiin.

Huonettakin saa tuulettaa kolme päivää sen jälkeen ,että saisi sen hajun häviämään. Onko sulla siis perseessä hajunsyöjä? Kerroppa millanen se on. Saiskohan sellasen kullin ympärille kiedottua ,niin siihen imeytyisi ne suurimmat hajut. Ei tee mieli laittaa puhdasta kullia pesemättömään römpsään,jota ei esimerkiksi ole pesty viikkoon. Muijat vielä ihmettelee sitten miksei miehiä paneta. Ei tee mieli likaista lerppua läskipalaa puhtaaseen pilluun ja miehet vielä ihmettelee , miksei naiset halua.

Lopputulos aina sellainen kuin itse haluaa. Saa vaivattomasti silloin kun haluaa ilman turhia hajuja ja kommentteja. Se kun sattuu olemaan puhtainta ainetta mitä ihmiskeho tuottaa. Niin kuin joku fiksu nainen tuolla ylempänä jo onkin kirjoittanut. No, kylläpäs on saatu kiihkeä keskustelu moisesta luonnonilmiöstä.

Pesemätön ihmiskeho tuppaa haisemaan vähän joka paikasta pikkuhiljaa. Tämä kai on kaikille selvää!?! Kyllä siinä halut ja himot katoavat, kun tarjolla on härskille sillille haisevaa riemureikää tai eltaantuneelle homejuustolle lemahtavaa lemmennuijaa. Käynti ala pesulla auttaa!!! Paitsi alapää, niin joidenkin miesten hengityskin lemuaa pahalle. Hampaat olis pestävä myös ennen suuseksin antamista.

Jo 40 vuotta sitten Haapaveden kunnanlääkäri Viranko oli perillä elämän totuuksista, tuumasi vittuanasa näyttämään tulleelle emännälle joka oli pessyt ja puunannut tavaraansa sekä löyhytellyt sen ajan hajuvesiä lomperonsa niskaan että " Vitun pitää haista vitulle eikä millekkään muulle".

Juu ja molon pitää haista mololle eikä millekkään muulle. Mun poikakaveri kun usein ruikkailee deodoranttia kalsareiden etumukseensa. Kiimaisen pesemättömän pillun tuoksuhan on aivan ihanaa. Ja varsinkin sellaisen, jota on jo edellisenä päivänä hyvin nussittu ja sitten jätetty pesemättä.

Kiiman tuoksu ja makukin ovat aivan mahtavia. Se ei riitä että ne ovat säälittäviä läpsyviä pötkylöitö ne haisevat pahalle. Eipä ole vielä "tarralapputeollisuus" kehitellyt hajunsyöjäpikkuhousuojia, vähän samalla aktiivihiilitekniikalla kuin kengänpohjallisia.

Erihajuisille värkeille räätälöidyt tuotteet olisivat varmasti menestys. Samalla värkkien hajuhaitoista päästäisiin eroon ja elämä valtakunnassa olisi taas raiteillaan. Miehille muuten tuollainen hajunsyöjä kalsareissa olisikin aivan ehdoton! Heidän munansahan haisevat , kuin kesähelteellä talvisaappaassa kuukauden jalassa muhinut villasukka.

Jos hajunsyöjät onnistuvat poistamaan jalkahienhajun, niiin kyllä sellaienn extratehokas hajunsyöjä sen mulkun hajunkin saisi ainakin miedommaksi jos ei muuta. Ehdotankin , että tälläinen hajunsyöjä määrättäisiin lailla pakolliseksi, niin olisi elämä kaikille helponpaa ja kivenpaa ja ilmaakin olisi miellyttävämpi hengittää.

Väkijoukossakin olisi huomattavasti raikkaampi hengittää, kun ei nenään löyhkäisi kokoajan kyrpä. Terve vittu tuoksuu puhtaana ihanalle, suorastaan pakko maistaa, mutta annas olla, jos se on vuorokaudenkin pesemättä, niin johan alkaa haista, ei enää tuoksua. Ja aivan sama pätee kyrvälle, eritoten, jos on päässyt ensin kastamaan.

Muistanpa muuatta vaellusreissua tyttöystäväni kera. Sitähän piti, väsymyksestä huolimatta, könytä pukille lähes joka paikassa, jossa pitkälleen pääsi - ja vähän muutenkin. Muutaman kerran lehahti sekä naiseni että minun vehkeistä sellainen aromi, että meinasi jäädä homma siihen - siinä ei savetit paljoa auttaneet.

Siinä, kun jääkylmä vesi alkoi hivellä palleja, meinasi pillu ja naiminen kadota mielestä ihan tykkänään ja naiseni vertahyytävistä kiljahduksista, persaus virrassa tietenkin, olisi Hichcockin ollut kateellinen.

Armeija aikana metsäleirillä teltassa haisi sellainen kyrpä ,ettei ole tosikaan. Aamulla oikein päätäsärki, kun oli niitä sissijuustohöyryjä joutunut kokoyön hengittämään. Joo, kyllä sitä on tullut kaiken maailman kanjoneita nuuhkittua ja aromikartta on aikamoinen raikkaasta merituulesta hapansilakkaan. Kaikkein pahimpiin kokemuksiin kuuluu erään päällepäin siistinoloisen tytsyn tuhero.

Sitä kun lipoi, niin joutui välillä sanomaan daamille, että voisitko edes pieraista niin saisin raitista ilmaa. Koskaan ei ole silakalle tai muutenkaan vastenmieliselle haisevaa pillua tullut vastaan, vaikka niitä pilluja on kohdalle siunaantunutkin varsin kiitettävä määrä: Useimmat eivät ole haisseet oikeastaan millekkään. Maku on ollut miedosti hapan. Yksi erikoisen maikuinen pillu on jäänyt mieleeni. Se maistui ja haisikin hieman currylle. Sinulta on Hannu vielä todellinen "aarre" löytämättä.

Kyllä ruokavalio vaikuttaa, siinä olet oikeassa. Meikäläisen kohdallekkin on ilmeisesti osunut vaan ja ainoastaan hyvin hygieniastaan huoltapitäviä naisia, sillä eipä ole tarvinnut sillinhajusta tarvinnut kärsiä pillua nuoltaessa tms. Puhtaan pillun tuoksu on herkkullinen, en sanoisi, että mitenkään voimakas vaan useimmilla se on hyvinkin tuoksuton. Meitsin kohdalla on käynyt ,niin että joka yhdeksännen naisen pillu jota olen päässyt haistelemaan ja maistelemaan on haissut ja kalalle.

Ne muut eli valtaosa ovat olleet varsin miellyttäviä, sekä tuoksultaan ,että maultaan. Eli mä en allekirjoita sitä ,että naisten pillut haisee sillille. Ehkä joidenkin haisee ,mutta suurimmanosan ei. Jäljelle jää vain pettymys ja turhautuminen.

Tiedoksi mies 36 v: Mutta etsi ihmeessä uusi mies vierellesi pikimmiten, jos joudut tuollaista sietämään. No mulla seisoo ja en ole sellanen nysvääjä kun jotkut. Jos pannaan niin pannaan kunnolla.

Hinkataan ja hangataan äkkiä ja nopeesti? Eihän se niin mene vaan rauhallisesti ja kiihottaen toista rakastellaan! Hei sinä Halukas Nainen, tiedät varmasti että siihen kaikkeen saa apuja sexiterapeuteilta ym. Mut totta voi olla, ja aivan mahtavaa että kun viet makuukammariin erilaisia "terapeuttisia" välineitä niin kuka ei kiinnostuisi! Ja jos ei nämäkään tehoa niin, vaikka kuinka sydäntä kirpaisee, muuta vähäksi aikaa bestiksesi luo ja bailaa kunnolla!!!!

Ei enää pahaa mieltä 8. Kymmenen vuoden kokemuksella näin on. Mies luultavasta rakastaa kuin veli siskoaan Kun rakastaa , haluaa toiselle vain hyvää. Tämä tarkoittaa sitä, että ellei halua toista, antaa sille vapauden etsiä onnea muualta. Jos mies on vailla erikoisempaa seksiä, voit kokeilla, mutta älä tee sitä itku silmässä.

Meillä muutama vuosi oli käsittämätöntä paloa aamusta iltaan ja sitten loppui kokonaan. Ei auttanut vemputtimet eikä hyvä ulkonäkö näin toisten miesten mielestä. Hauskinta tässä on, että mies ei lähde vaikka mitä tekisin. Eli pitää minut varattuna itselleen vaikkei haluakaan.

Ajattele, miltä susta tuntuu kymmenen kuivan vuoden jälkeen. Olen juuri samaa mieltä Weckströmin kanssa. On miehiä, jotka ei kykene oikeasti rakastamaan vaan haaveilevat aina jostakin muusta kuin "tavarasta" jonka ovat jo saaneet hankittua. Olisinpa ollut viisaampi ja lopettanut tämän heti alkuunsa Mun wx-ukko teki samaa ja sen lisäks sillä oli tyttöystävä jota se suti Parisuhde on ollut jo liki 3 vuotta selibaattia.

Tosin emme enää ole ihan nuoria emmekä tuoreessa suhteessa, mutta kyllä se sokeri vanhankin suussa sulaisi. Ja meillä on myös mies joka pihtaa. On paljon miehiä, joista on tullut siinä määrin porno-addekteja, ettei "normaali" seksi innosta enää ollenkaan!

Se on siitä hurja juttu, vähänkuin mikä riippuvaisuus tahansa, ettei kohta oikein riitä tavallinen pornokaan, vaan pitää olla kovempia ja erikoisempia stimulantteja seisokkiin ja tyydytykseen. Nainen kaipaa eroottista virettä, lämpöä ja välittämistä myös rakasteluun parisuhteessaan. Ei kumppani ole esine, kuten pornossa ihminen on esineellistetty.

Mulla on aivan sama tilanne. Suhde vaan on hieman tuoreempi. Olemme olleet 9 kk yhdessä ja 2 kk sitten muutimme yhteen ja siihen loppui seksielämä. Mies on sulkeutunut eikä puhu asioista, enkä itse uskalla ottaa asioita puheeksi koska tiedän että tuloksena voi olla ero. Syö itsetuntoa varsinkin kun tietää olevansa hyvännäköinen nainen.

Miespuoliset ovat sanoneet että miehellä on päässä vikaa jos ei minun näköistä naista halua. Olen ruvennut epäilemään että mies on aseksuaali, mitään seksilehtiä, videoita yms seksuaalisuuteen viittaavia juttuja ei kämpästä löydy. Ero tässä tulee muutenkin niin tarvii varmaan alkaa kyselemään tuosta aseksuaalisuudesta.

Miksi mies haluaa olla naisen kanssa jos ei halua seksiä? Onko todellakin olemassa miehiä jotka haluavat vaan pitää naista esineenä? Ja sen tiedän ettei käy vieraissa. En halua lopettaa elämääni vuotiaana ja aivokuolla Mistä olisin voinut tietää että tässä käy näin, ennen sitä seksiä oli edes kerta viikossa ja oli todella hyvää seksiä josta pidin. Olen myös ruvennut purkamaan agressioitani juoksemalla, kesään mennessä menee varmaan jo maraton: He's just not that in to you.

Tai sun miehes haluis tuhmempaa seksiä, tai jotain mitä ei uskalla ottaa esille ja tyytyy omiin fantasioihinsa. Kuulostaa kyllä hiukan nyhvöltä kun pystyy elämään noin. Itse olen mies ja omaan melko vilkkaan seksuaalisen mielikuvituksen, tykkään katsoa pumppua ja harrastaa juttuja jotka eivät aivan kaikille olisi okei.

Itse en pystyisi elämään naisen kanssa joka tahtoo pelkkää vanilija-seksiä, koska tylsistyisin kuoliaaksi, siksi olen pyrkinytkin tuomaan esiin mieltymykseni ja näin seksielämä onkin pysynyt mielekkäänä meille molemmille. Ehdota vaikka että katsoisitte yhdessä sitä pornoa, sytytä kynttilöitä ja pukeudu pornosti, jos ei natsaa, niin sua ei sit ainakaan yrityksen puutteesta voi syyttää. Mies on 33v ja nainen 24v Itsetunto pohjassa, mutta en petä.

Niin kauan kun lusmuaa saman katon alla en toisia katsele. Emme ole miesystäväni kanssa harrastaneet mitään seksuaalista vuoteen.

Hitto en edes muista kauanko on mennyt ilman. Olen erittäin seksuaalinen ihminen, eikä tämä ole hauskaa. Mieli on todella maassa.

Kysyin aiheesta ja sain tietää, että hän "kouluttaa" minua tottelemaan. Nyt kun kirjoitan aiheesta alkaa tuntua vielä pahemmalta. Sinulle "epätodellista" voisitko lukea uudestaan mitä olet kirjoittanut?

Mies "kouluttaa" sinua eli käyttää seksiä vallankäytön välineenä. Onko se sinun mielestäsi hyväksyttävää? Tiedätkö edes mitä hän tahtoo? Oletko sinä ikuisesti koulutettavana vai onko käytöksesi jossain tilanteessa miehesi mielestäsi hyväksyttävää? Voisiko teillä tulevaisuudessa olla tyydyttävää seksiä sitten kun sinut on "koulutettu"? Voitko sinä tuntea intohimoa kolulutuksen jälkeen? Mitä ihmettä odotat saavasi tuollaiselta mieheltä?.

Kaikki muut naiset odottavat parisuhteelta miellyttävää yhdessäoloa ja kumppanin arvostusta. Mikä ihme se syy on miksi siedät tuollaista käytöstä? Miten mies tyydyttää omat tarpeesi? Älä ihmeessä enää pyydä seksiä? Pian olet niin nujerrettu ettet pysty lähtemään. Itsepähän kattelet tollasta natsia! Ei toi rakkautta ole, turhaan tulla valittamaan kun valitsit elää ja jatkaa tollasta " parisuhdetta" Ja kaikki muutkin jotka elää puutteessa ja missä milloinkin Te olette vastuussa omasta elämästä ja onnesta, te päätätte!

Itse kituatte ns parisuhteessa ja sitte tuutte valittaa tänne. Hankkikaa uus elämä, uus parisuhde, joka joka haluaa samoja asioita. Ruoho on joskus vihreämpää aidan toisella puolella!!!!

Mä en katselis tollasta nysvääjää kauan, jotkut jopa vuosia ollu seksittömässä liitossa, sehän on kaverisuhde. Toimiva parisuhde tarvii perusasioita, seksiä, puhumista, paijaamista, yhteistä aikaa ja aikaa erillään..

Epätodellinen, jätä se mies. Siis kouluta sinä se miehesi ettei naisia noin kouluteta. Onko se joku hullu vai mistä sillä riivaaa? Seurustelin jonkin aikaa vastaavan kaverin kanssa eli hän ei voinut koskea sukupuolielimiini eikä edes rintoihin. Koko aikana ei koskettanut em. Myös halaus oli hänelle vaikeaa, suudeltu ei kertaakaan, pieniä hätäisiä pusuja joskus, kaikki muukin läheisyys oli vaikeaa.

Seksiä ei ollut ollenkaan. Epäilin vahvasti, että kaverilla on asbergerin oireyhtymä. Monet muut asiat viittasivat myös siihen; ei katsonut suoraan silmiin keskustellessa, ei pysty keskittymään toisen puheeseen, jos katsoo , oli äärettömän rehellinen ym. Olin hyvän ihmisen kanssa tekemisissä, mutta en voinut kuvitellakaan jatkavani ilman läheisyyttä ja seksiä.

Monet miehet katsovat nykyään mieluiten yksin pornoa ja omat tarpeet tulevat tyydytetyksi. Sitäpaitsi puoliso suorastaan kuihduttaa ne fantasiat, joihin pornofriikki on antanut itsensä tottua. Erikoista tässä on se, että normaalisti koulutusta ts.

Keskustelupalstoilla tästäkin syyllistetään miestä. Elikä mies ei tee sitä, tai tätä, tai Kuitenkaan seksi vallankäytön välineenä ei ole kiristettävän syytä. Naisille tällaisessa tilanteessa annetaan yleensä hyviä ohjeita. Elikä keskustelu tuleeko sitä seksiä vai ei, vai etsitäänkö rakastaja -näin vaikkapa parina esimerkkinä. Miehen ollessa samassa tilanteessa tuodaan esiin yleensä kaksi seuraavaa asiaa. Voihan syyt olla nuo kaksi esittämäänikin, mutta yleensä ei.

Kouluta sinäkin miesystävääsi ja lähde siitä suhteesta pois. Miehesihän on sairas ja pahasti! Tuohan on aivan kamalaa. Miksi mun tämä miesti tuli tähän, vastasin ihan muuhun viestiin kuin tuossa yllä.

Ei sinulla oikeasti mitään parisuhdetta ole. Etsi itsellesi oikea kumppani äläkä tuhlaa elämääsi eunukin kanssa. Olen ihan samaa mieltä hakkiw kanssa. Naiset ovat aina käyttäneet seksiä siihen että saa miehet tottelemaan ja jos mies samaa yrittää niin se ei joko toimi tai se on ainakin paheksuttavaa. Olen ainakin huomannut oman yli 10 vuotta kestäneen parisuhteen aikana että kyllä se on nainen ketä päättää milloin sitä seksiä harrastetaan.

Jos sattuu käymään niin että itseä ei tee mieli niin siitä seuraa monen tunnin lohduttaminen kun nainen pitää itseään rumana ja ei haluttavana. Onko oikein koko elämnsä elää sen mukaan??? En tarkoita pahalla,mutta on se nyt perkele tärkeä asia!!! Jos sinun miehelläsi on sukupuolitauti, toinen nainen tai muuta sellaista? Eipä ole oikein ei Ehkäpä kannattaa sitten sitä exää kysäistä takaisin, jos tilanne tuollainen on Kun halut on suuret niin olen aina valmis auttamaan. Olen sinkku, terve ylä ja ala päästä.

Olen 36v, ja raumalla asun. En saa orgasmia miehen kanssa normaalissa sukupuoliyhteydessä, muulla tavoin kylläkin.

Ja meitä on paljon samanlaisia. Entä miten on miesten laita? He saavat kyllä siemensyöksyn, jonka voi ihan silmillä nähdä, mutta onko se yhtä mahtava kokemus aina miehelle kuin on naiselle, joka saa erittäin erittäin suuren nautinnon ja kokee todellisen hekuman huipun kropassaan saadessaan orgasmin hitaasti kiihottamalla, taju siinä menee ainakin minulta.

Miten se oikein on, jos mies saa hyvin nopeasti siemensyöksyn tai jos sillä ei seiso kunnolla -niin miltä se tuntuu miehestä? Haluaako silloin välttämättä ollakaan naisen kanssa? No, ihan rehellisesi sanottuna joskus se siemensyöksy on ihan maailmanräjäyttävä orkku ja joskus todella mitäänsanomattoman tuntuinen ruikahdus.

Syitä voi olla monia, muitakin kuin se, ettei halua olla sen naisen kanssa. Voi olla stressiä, tai yleistä alakuloa tai muuten vain paska fiilis jostain. Ja sit voi joskus toisella kerralla olla aivan saman naisen kanssa maailman paras olo ja ikuinen rakkaus ja taivaallinen hekuma joka päättyy käsittämättömään räjähdykseen.

Tajunnan menetystä en kyllä tosin ole ikinä kokenut orgasmissa, en edes niissä parhaissa itsetehdyissä. Joo, myönnän, kaikkein voimakkaimmat orgut olen saanut omin käsin. Älkääkä nyt alkako itkeä siellä naiset, se nyt vaan menee niin. Se että orkku on voimakas ei korvaa sitä taivaallista läheisyyden tunnetta joka aidossa rakastelussa on, ei lähellekään.

Miksi et uskaltais pyytää? Tuollaiset pyynnöthän vain kiihottaa naista: Itsellä sama ongelma, yhdessä alle vuosi, miehellä tekee mieli korkeintaan kerran viikossa tai harvemmin. Tällä hetkellä 3vkoa ilman, ei minusta normaalia näin lyhyessä suhteessa.

Itse haluaisin mieluiten joka pvä tai edes joka toinen. Mutta enää en viitsi edes yrittää, kun saan aina pakit. Taitaa olla miehen vaihto edessä Ja en usko, että ongelma olisi tylsässä seksissä, itse olen valmis kokeilemaan uutta eikä estoja juuri ole.

Tällä hetkellä turvaudun pornoon ja omaan käteen Jos seksiä ei saa kotoa niin sitten sitä haetaan muualta. Aika kestämätön tilanne varmaan mut minähän voin auttaa? Olemme mieheni kanssa seurustelleet vasta puoli vuotta ja nyt jo seksiä pitää "kinuta" alussa sekstailimme parikin kertaa päivässä ja aivan yllättävinäkin hetkinä.. Ja alkuhuuman sanotaan loppuna n. Sillä seisoo aika usein muttakun ehdottelen jotain hän torjuu minut..

Ehkä miehelläsi on jotain tarttuvaa sukupuolitautia ja tuloksia pitää odottaa jonkun aikaa Onko aina kaikki miesten syytä??? Meillä taas muija pihtaa. Ei sonnikaan kahtakertaa samaa lehmää astu.

Monta kertaa, jatkuvasti, koko sen ajan kun lehmä on kiimassa ja antaa astua. Et tiedä mitään lehmistä ja sonneista. Masennus, stressi tai kaappihomous. Tätä ei pitäis nyt tähänkin asiaan sotkea, mutta uskallanpa kuitenkin lisätä syyksi vielä narsismin! Kuulostaa just semmoiselta itsekeskeiseltä vallankäytöltä! Meillä sama, tosin seksiä on useammin. Mutta kun ollaan parikymppisiä niin luulis et seksiä ois useemminki ku pari kertaa kuussa.

D Mut sainpa selityksen miehen pihtaamiseen sellasen vuoden pihistämisen jälkeen: Jos vaikka seksiäki sais. Tosin olen niitä aiemminki syöny ja ei sitä seksiä nyt niiin kovin usein ollu silloinkaan D Kaikkee me naiset miesten eteen tehään. Ja äijät itkee ku yhyy kortsu ei tunnu kivalle. Seksin väheneminen suhteen alusta on normaalia tai ainakin tavallista.

Samoin halujen vaihtelu muun elämäntilanteen mukaan. Edelleen, jotkut ovat halukkaampia kuin toiset. Ja ne halukkaammat yleensä pyrkivät järjestämään aikaa seksille. Asiasta kannattaa keskustella, ja on tärkeä keskustella silloin, kun EI olla menossa sänkyyn. Nähdäkseni vain silloin on mahdollista välttää kummankaanpuolinen painostuksen tunne. Jos kovasti väsyttää, niin eihän silloin paneta.

Tekeekö mies ankarasti töitä? Tai onko suhteessanne jokin koetinkivi, joka ilmenee myös tässä? Seksuaaliterapeutin vastaanotto ei ole ihan halpa, mutta jos ette ole aivan tyhjätaskuisia, niin kannattaahan siellä käydä.

Suhteenne on todennäköisesti edes sen arvoinen, että tätä ongelmaa kannattaa selvittää ulkopuolisen avun voimin. Itse kärsin ammoin puolisoni vähemmäst halukkuudesta.

Aikansa hän vetosi milloin mihinkin. Lopulta kysyin häneltä, että miten minun pitäisi hänen mielestään toimia saadakseni tarpeeni tyydytettyä. Seurasi räjähdys ja sen jälkeen pitkä hiljaisuus. Vasta silloin hän tajusi, että myös hänen on pakko keskustella ja ottaa kantaa. Vasta se sai hänet lopulta ymmärtämään, että suhteessa seksi on yhteinen asia, ja että suhteen epätasapainosta koituu ikävyyksiä myös hänelle.

Naiset on kyllä useimmiten niitä parisuhteen seksipetoja joille tuntuu että mikään ei riitä. Jos miehestä vaikuttaa siltä että naiselle ei mikään riitä, on syytä miettiä onko nainen tullut tyydytetyksi yhdelläkään niistä lukuisista kerroista! Miten te voitte elää seksittömässä parisuhteessa? Tai siis voihan sitä elää, jos kumpikaan ei kaipaa seksiä, mutta ei noin. Seksin pihtaaminen varsinkin, jos se alkaa parisuhteen aikana on törkeää vallankäyttöä eikä sellaista tarvitse suvaita eikä sietää.

Nettiporno tai huorissakäynti ei ole ns, normaalia, jos paukkuja ei riitä puolisolle. Ehkä mies tarvitsee ammattiapua? Nyt asia puheeksi ja muutosta peliin, tai sitten suhde poikki! Seksi on iso osa suhdetta varsinkin silloin, jos toisen itsetunto kärsii.

Ei kenenkään ihmisen pitäisi elää suhteessa missä antaa enemmän kuin saa. Olen seurustellut miesystäni kanssa reilun 7-vuotta,ja rakastan häntä edelleenkin paljon sisimmässäni ja myös osoitan sen hänelle teoin ja sanoin.

Mutta miesystävästäni on tullut niin rajallinen rakastelu kertojen suhteen. Hänestä riittää korkeintaan 1Xvko , jaminä haluaisin useammin. Joskus saattaa mennä montakin viikkoa että seksistä ei ole tietoakaan. Hän torjuu aina minut kun teen ehdotuksen. Ja se loukkaa tunteitani niin kovasti. Sillä en ihan vielä haluaisi erota hänestä,vaikka kyllä sekin on joskus käynyt mielessäni. Itse olin vastaavassa suhteessa reilun kolmen vuoden ajan.

Tyttöystäväni ei hirveästi seksistä perustanut alussakaan, mutta sitä kuitenkin oli pari kolme kertaa viikossa, joskus useamminkin. Siinä kk kohdalla seksin määrä rupesi jo laskemaan yhteen, kahteen kertaan viikossa. Hyvin pian olimme siinä tilanteessa että seksi ei ollut enää edes joka viikkoinen asia.

Noin puolentoista vuoden kohdalla se ei ollut enää edes joka kuukautinen asia.. Samassa tahdissa kuin seksin määrä tippui, tippui myös tyttöystävni aktiivisuus seksin aikana. Seksittömyys söi itsetuntoni, jota en ole vielä vuosienkaan ja useiden uusien kumppanien jälkeen saanut kokonaan takaisin.

Vika ei käsittääkseni ollut niinkään minussa, vaan toinen ei vain välittänyt seksistä. Alussa hän antoi, koska halusi olla minun kanssani. Yhteen muutettuamme se ei sitten ilmeisesti enää ollut tarpeellista.

Toista kertaa en jäisi suhteeseen jossa seksiä ei ole tarpeeksi, mutta tekisin kaikkeni oletettavasti kumppani on sen arvoinen kun kerran saman katon allekin on eksytty puhumalla ja keskustelemalla. Jos ei, niin ei, mutta ne moiseen suhteeseen jäisi, vaikka kuinka rakastaisin.

Hah HAH kyl ne oon naiset jotka pihtaa!!! Suhteen alussa oli kiihkeää ja romanttista, sitten vähitellen,,ei viikolla ja jos kävi kavereita baarissa morjestamassa niin ei viikonloppunakaan Onneksi löytyi uusi 8 vuotta nuorempi seksipetonainen, joka oli aina kiinnostunut ja halukas. Ex kysyi miksi petin häntä ja hänestä on outoa, että naisella on seksihaluja.

Yksinkertaisen kaunistelematta sanottuna miehesi on homo. Olet hänelle vain näyttelyä varten. Eli muijaa näytellään kavereille ja vanhemmille. Yleensä homot panee muijaansa noin kerran kuussa,sentakia ettei paljastusi. Mä voin tyydyttää sut. Tuossa samaa mieltä, miehesi on homo.

Ystävälleni kävi juuri noin ja naimisiinkin menivät ja ihmetteli tilannetta, kunnes yllätti miehensä ja toisen miehen sängystä. Mulla oli sama tilanne, minä 39v mies 8v nuorempi. Alusta alkaen mies ei ollut kovin aktiivinen seksin suhteen ja minä olin aina aloitteen tekijä. Olisi jo alusta asti pitänyt hälytyskellojen soida. Puolentoista vuoden kohdalla oltiin tilanteessa, että seksiä ei ollut ollenkaan.

Selitys oli aina että "ai nytkö", tai "sunnuntaina". Paras oli että sitten jouluna.. Aina oli joku tekosyy, yleensä väsymys. No, vuoden seksittömyyden jälkeen passitin hänet lääkäriin. Mieheltä löytyi alhainen testosteroinitaso, johon löytyy lääkitys. Eli ei se aina kuulkaa ole nainen, jota ei haluta, mutta siihen löytyy aina yleensä joku syy, kummaltakin! Tuota tuota, voisiko miehelläsi olla stressi, joka aiheuttaa kyseisen vaivan, jos joku työssä aiheuttaa suuren pelon: Jos hän kumminkin haluaa nukkua lähelläsi ja nauttii siitä, kyse ei taida olla tykkäämisen puuttesta, vaan jostain muusta.

Puhukaa asiasta, saattaa miehellesi olla aluksi vaikeaa, mutta kannattaa yritää, mikäli oikeasti miehestäsi välität, joten puhukaa asiasta. Parisuhde terapeuttikin on yksi hyvä kanava puhua vieraalle ihmiselle parisuhde ongelmista, voin kokemuksesta kertoa aluksi hävettää, mutta ulkopuolinen näke asiat avarakatseisemmin, kuin suhteessa olevat.

Yhteinen matka seksi kauppaan, hmm. Jos ongelma miehessä, eikun miestä kädestä ja lääkäriin, siellä on monipuolinen valikoima ongelmaanne, varmasti avun saatte. Tsemppiä suhteeseenne äläkä hyvästä miehestä laske irti, ongelmiin on niin paljon keinoja, käyttäkää ne loppuun asti, ennenkuin turvaudut noihin edellä mainittuihin keinoihin ja viimekädessä, jos seksi ei suju kaikesta yrittämistä huolimatta jättää voi, mutta jättäisin sen viimeiseksi keinoksi.

Onko niin kun hän haluaa niin et ole antanut. Jätkä runkkaa vessassa niin kovin ettei jaksa sun kanssa enää. Kannattaa miettiä ihan tarkkaan, että mitä suhteelta haluat ja mitä ylipäätään haluat elämältä. Jos haluat esimerkiksi perheen ja lapsen, niin kannattaako elämää tuhlata sellaisen miehen kanssa, josta jo nyt tiedät, ettet pysty elämään hänen kanssaan loppuelämääsi seksittömästi? Ihmisen aika kuluu niin hirvittävän nopeasti, että muutamien vuosien päästä huomaat eläväsi kaveriliitossa, jossa ei ole edelleenkään seksiä, ei sitä lasta eikä rakkautta.

Minusta ainoa vaihtoehto on se, että juttelet miehesi kanssa. Jos hän ei pysty puhumaan asiasta, niin kommunikoikaa vaikka sähköpostin välityksellä tai chattäilemällä.

Miehesi himottomuuteen voi olla joku näistä syynä: Jos miehesi taktikoi ja laskelmoi ainoastaan!? Ehkä hän onnistui teeskentelemään ennen yhteen muuttamistanne olevansa aktiivisempi seksiasioissa kuin mitä todellisuudessa onkaan.

Ehkä hän muutti yhteen kanssasi vain paremman puutteessa ja sitä oikeaa odotellessa? Sinä et vain sitä huomannut, kun olit niin tunteittesi vallassa! Mies voi olla aseksuaali. Aseksuaali haluaa kyllä suhteen, mutta ei seksiä. En tiedä miksi mies pihtaa, mutta nainen pihtaa siksi, että ei enää arvosta miestä. Arvostaminen ei tarkoita, että miehen pitäisi keksiä uusia temppuja vaan sitä että miehen pitäisi hoitaa asiansa ja käyttäytyä aikuismaisesti.

Tämän palstän öykkäripojat, joiden naiset pihtaavat eivät tule koskaan saamaan seksiä. Heillä on aivan väärä lähestymistapa ja liian vähän järkeä. D Missäs tän niminen kaveri asuu? Naiset ne pihtaa 7. Ja antaa vieraille minkä kerkiää. Meillä taas on niin,että naiseni väittää minua seksiaddiktiksi,kun haluan viikossa viisi kertaa viikossa.

En nyt joka viikko,mutta melkoisen usein kuitenkin. Nauraa kuitenkin ja seksielämämme kyllä luistaa. Viisi vuotta olemme olleet nyt yhdessä ja yhdessä olemme asuneet neljä ja puoli vuotta. Edellinen naiseni oli taas varsinainen pihtari,hyvä kun kerran kuussa,kehui tosin taitojani,vaikka itse en pidä itseäni mitenkään erityisen taitavana.

Siksi hämmästyinkin,että olen taitava,mutta en kelpaa. Minua alkoi tympimään,kun rakastelu ei sujunut kokonaisten kuuden vuoden aikana ja erosimme,tosin kärähdin vieraasta naisesta.

En kuitenkaan kadu eroa,kun minusta seksi on hyvin tärkeää. Vieraissa käymistä kadun suuresti,kun se ei ole minun tapaistani.

En myöskään tee sitä toiste. Nykyisen naisen kanssa eläessäni olen todella tyytyväinen ja yritän myös täyttää hänen toivomuksiaan,mitä ne sitten arjen keskellä ovatkaan. Monesti kun seksi ei suju,on jotakin ongelmia taustalla,mutta meillä ei sen exän kanssa ihmeellisiä probleemia ollut. Joskus kai työpaineet vie seksihalut ja jos nainen on kova nalkuttamaan,se vie haluja. Olen myös itse pihdannut,kun olin juuri eronnut ja ex pyöri mielessäni,en vaan kyennyt. Kului ainakin puoli vuotta,ennen kuin seksimme alkoi luistamaan.

Tämä suhde siis oli silloin,kun täytin juuri 19 vuotta. Olen siis 30 v mies ja naiseni on 26 v. Seuraile tilannetta rauhassa ja yritä puhua asiasta,yleensä keskustelut tuovat totuuden selville. Paha näitä on neuvoa,omia kokemuksia voi kertoa,ehkä siitä on apua joillekin. Juuri noin sen kuuluu olla Erottiin jo kerran pariksi vuodeksi, mutta eron aikana seksiä välkillämme oli.

Palattiin yhteen ja taas sama toistuu. Olisi pitänyt uskoa kerrasta. On todella turhauttavaa elää, kuin kaverin kanssa saman katon alla. Olen vuotias nainen ja haluaisin erota. Kun vain saisin vahvuutta lähteä ja muuttaa toiselle paikkakunnalle.

Olen erittäin seksuaalinen ja haluaisin rakastella useampia kertoja päivässä tai edes viikossa. Nyt menee helposti puoli vuottakin ilman. Minulla on masturbaatioon erilaisia sauvoja ja teenkin itselleni hyvää päivittäin. Siis mikä on lähin kaupunki?? Ei tule pidemmän päälle onistumaan teidän liittonne.. Se todellakin syö naiselta itsetuntoa, jos ei oma mies halua häntä.

Keskustele miehen kanssa ihan rehellisesti asiasta. Kysy painaako hänellä jokin mieltä, vai mikä on, kun ei rakastelu haluja ole.. Vielä tuossa vaiheessa avoliitoa pitäis olla melko kiihkeetä ja ihanata.. Jos ei ala puhumaan.. Niin ei muutako uutte elämää hakemaan..

Olen saman käynnyt itsekin läpi.. Elikkä lähdin, enkä kadu pätkääkään.. Jännä kuinka joku ensin näyttää tunteet jotka eivät olekaan oikeita! Se on minusta harhaanjohtamista toiselle,vaikka muut asiat sopii hyvin yhteen niin kyllä seksillä ja rakastelulla parisuhteessa on tärkeä merkitys. Kirjoitit, että seksi on tärkeää parisuhteessa. Tuohon sanoisin, että kenelle on, kenelle ei. Näin on, usko pois. On se vaan kiva katsella vanhoja valokuvia miehestäni, kun hän on "niin saaneennäköinen".

Meillä seksi oli molemmin puolin tärkeää ja olen onnellinen siitä vielä näin vanhanakin. Ei tunne jääneensä saamatta, on levollinen olo. Jos vaan voi , niin ei kannatta ottaa isoa stressiä. Ihmisen halutkin voi mennä vaiheittain.

Joskus on aktiivisempi ajanjakso, joskus ei aktiivinen. Tärkeintä on kuitenkin omasta mielestä se, onko arjessa muita rakastamisen pieniä hyviä tekoja, vain onko kaikki vain pakollisten tehtävien tekemistä ilman hellyydenosoituksia.

Tietysti jos suhde ei ole kestänyt pitkään ja on jo useiden viikkojen taukoja niin jotain tartteis tehdä. Miehenä täytyy sanoa,että moni on omalta kannalta oikeassa siinä, että joskus mies kaipaisi ehkä pornompaa lähestymistä kuin kaikki vaatteet pois ja makuuhuoneen sängyssä.

Ongelma on mun mielestä myös se, jos mies tai nainen ei ole kykeneviä puhumaan toisilleen rohkeammista asioista. Näin tietysti helposti käy jos asiaa väistellään liian pitkään. Kyllä se tuntuu pahalta jos kaikkensa yrittää toista piristää, mutta tulee lähes aina torjutuksi Ite oon alle kolmekymppinen nainen ja mieheni on yli 50 niin harvassa on seksikerrat! Kun on valinnut "isänsä ikäisen", on kait suosiolla tyydyttävä epäsuhtaan!

Tää nyt ei iha suoraan tuohon sinänsä liity mut Just tänään erosin kauniista muijasta joka ei muuta halunnu must kuin seksiä eikä käsittäny et minä miehenä saatanki haluta jotain muutakin parisuhteessa kuin sit samaa mitä joka eukolta löytyy En kerinny muutamas kuukaudessa edes tutustua ihmisenä sitä vertaa et oisin voinu yllättää mukavasti jotenki muutenki kuin sillä yhdellä ainoalla tavalla josta tiesin hänen olevan kiinnostunut.

Tuli sellain olokin kun en jaksanut nussia että on pakko jotta hän ei esim pettäis kun en tienny edes mistä muusta hän on minussa kiinnostunut kuin munastani ja sitähän hänenlaisensa erittäin kaunis nainen saa tuosta vaa muutenki.

Tapasimmekin kylläkin niin että hän pokas mut seksi mielessään Kaupungilla naiset mua pokaakin sinnikkäästi ja tarjoilevat oikee juomiakin: D Toivottavasti hän ei luullu mun kusettavan etten oikeasti anna munaa jokaisella muijalle vaik voisinki ja sen takia yritti nussia mun kaa liiakseen etten menis ite vieraisiin X Joka tapauksessa tuo ei ollu todellakaa eka kerta ku huomaan ettei naisel liiku mielessään mitää muuta kuin oma ulkonäkönsä ja et saa tyydytyksensä Olisko "tipaton" tammikuu menossa?

Miehet hyytyy aina ennen naisia,olipa olevinaan kuinka muka sonneja tahansa,kyl ne viimestään 3kuukaudes on ihan loppu,yleensä jo kolmes päivässä.

Sukupuoliyhdyntä on miehelle huomattavasti rasittavampi toimitus kuin naiselle. Eihän sitä jaksa kuin pari kolme kertaa vuodessa pussinsa tyhjentää! Akkojen kanssa pitäis jotain muutakin sit vielä pelehtiä, kun niille ei vaan tunnu pelkkä pornoleffamainen jyystäminen riittävän. Yleensä kyseessä on vaan ulkonäkö. Hyväkroppaista on mukava höyläillä. En ole lukenut kaikkia tilityksiä täällä mutta oletko keskustellut miehesi kanssa asiasta???

Vaikka tilanne tuntuu vaikealta niin ensimmäinen asia on kysyä missä mättää? Ja hyvässä hengessä ei vaativana tai vihaisena. Jos asia ei onnistu kummaltakaan keskustellen niin ei varmasti tämän palstan neuvoillakaan. Itse olen tuollaisessa suhteessa elävä mies ja varmaankin omalla kohdalla stressi ja masennus aiheuttivat tuota vähentynyttä kiinnostusta jumppatuokioihin.

Nykyään kyllä tekis mieli, mutta ei enään osaa tehdä aloitetta ja vaimollakin on suorituspaineita - - - Onko tästä sitten enään paluuta? Miesten haluttomuus tahtoo vieläkin olla tabu josta ei puhuta. Suuri illuusio on, että mies on aina valmiina kuin partiopoika. Näinhän ei todellisuudessa ole.

Itselläni kaikissa suhteissa alun huuman jälkeen minä olen ollut se aktiivisempi osapuoli. Edellisen kumppani kanssa kävi juuri niin, että kun yhteisen asunnon ovi ekan kerran suljettiin, miehen halut jäi rappukäytävään. Hän oli saanut mitä tarvitsi, kumppanin, jottei tarvitsisi olla yksin, mutta mielestäni harhaanjohtamalla minua.

No eihän se parisuhde kestänyt. Asiasta ei hän pystynyt puhumaan lainkaan, loukkaantui jos yritin. Ei koskaan enää mulle sellaista miestä jota petipuuhat ei kiinnosta. En todellakaan ala enää vonkaamaan ilta illan ja viikko viikon perään. Sairaus, hankala elämäntilanne, huolet tms on tietysti eri asia. Itse pihtaan, kun vaimo on niin vittumainen ääliö, ja jatkuvasti itkettää humalassa lapsiaan. Maksan takaisin pihtaamalla, 1,5 vuotta selibaattia takana..

Enkä tule antamaan, jos ei tavat muutu radikaalisti. Teillä ei sitten puhuta koskaan?? Mieti lapsiasi, minkälaisen paskaperinnön annatte jälkeläisillenne, itsekkäät urpot!! Miksi teillä on skidejä? Puheet on puhuttu ja avioero vetämässä.. Eli tavat ei muuttunut vuorokaudessa. Tai siis muutamassa tunnissa. Avioero on ihan oikein. Miksi piinata itseä ja toista kurjassa liitossa. Lasteni takia oon tässä kitunut vuotta. Nyt ovat onneksi siinä iässä, että voivat valita asuinpaikkansa, kun ero repeää.

Elättelin tietysti toivoa, että iän myötä olisi tullut edes vähän järkeä päähän, mutta kun ei niin ei. Toivottavasti saan korjattua edes osan tuosta "paskaperinnöstä". Jees jees, eli olen samassa tilanteessa, kuin miehesi. Seksi on alkanut vähän tavallaan kyllästyttää, vaikka muija on kun unelma, mutta ei silti kiinnosta kyllä muut naiset pätkääkään. Onko teillä joku tietty aika, koska harrastatte seksiä? Kokeile vietellä hänet eri aikaan ja erilailla, esin aamulla yllätät hänet.

Itse pidän, kun nainen hyökkää kimppuun ja tekee aloitteen. Jos miehesi on väsynyt, ei häntä välttämättä seksi kiinnosta.

Joskus harmittaa, kun on niin väsynyt ja loukkaan tavallaan avopuolisoani sillä, että en halua seksiä niin usein. Ei myäskään kiinnosta seksi, kun olen energisimmilläni, eli tekemässä jotain muuta. Kokeile vietellä häntä vaikkapa keskellä päivää. Tekstaile hänelle kivoja, kun olette töissä. Tämä ei siis johdu sinusta. Kaikkeen kyllästyy paitsi omaan kultaan, vaikka seksi ei aina maistuisikkaan. Onko varmaa ettei kyseessä ole toinen nainen, silloin yleensä mies pihtaa, koska tää toinen woman ei halua et miehesi on sinun kanssasi Henkilöt, jotka hakevat pelkkää omaa tyydytystä, ovat aika pihalla!

Voisin väittää, että lemppari tv-ohjelma on Kauniit ja rohkeat-tyyliset sarjat, jota katsotaan soffalla läskisti makoillen. Mahtava seksi on fyysistä ja henkistä sarjatulta!! Huonolla kunnolla ei siihen kykene kukaan! Nouskaa soffilta ja antakaa palaa!! Kannattaisko mennä suihkuu meinaa ku toi sun silakka pillus haisee tänne asti.

Niin ja tuoreet alushousut jalkaa. Katos se silakan tuhnu ei oo mitään kauheen kiihottavaa: Minä miehenä en voi muuta kuin ihmetellä omituisia kokemattoman henkilön kommentteja!

Itse kannatan erityistä hygieniaa seksiasioissa. Ei kannata nuoleskella niitä pesemättömiä sukupuolielimiä, kuule pöljä!!! Ensinnäkin ihan idiootteja vastauksia ja mitä vielä. EI ole tullut mieleen ennemin kysyä siltä mieheltä, kuin täältä jotain arvailuja? Parisuhteessa kun olette, niin mites olisi vaikka puhuminen? Suuri osa on todellakin ongelmaisten ihmisten ärsyyntyneitä tai vihaavia kommentteja, mutta on noissa vastauksissa jotain helmiäkin ja ihmisiä jotka tosiaan yrittävät ymmärtää ja auttaa.

Ei maailma ole niin yksioikoinen kuin kuka tahansa saattaa väittää. Yhteenveto - tsekkaa tosiaankin, ettei oo toista naista vedossa muodossa tai toisessa - tsekkaa ettei painosi ole alkanut nousta yhteenmuuton jälkeen samaa tahtia ainakin itsellä halut tippuisivat naisen liikakilojen lisääntymisen tahdissa ja lopputuloksen kanssa on melkein pakko elää, koska itseään ei voi siltä osin muuttaa ja toisen muuttaminen on vielä vaikeampaa - ehdota sopivassa kohden jotain vähän pornompaa lähestymistä seksiin vaatetus, roolileikit, lisävälineet jos teillä on ollut tapana tehdä vain "normeja noudattaen".

Vähän kun ikää on, niin mieluiten sekstaa kun on aktiivinen muutenkin - ennen kaikkea keskustelkaa. Jos et saa kunnollista vastausta, niin syy voi olla se, että vastaaja tietää että rehellinen vastaus loukkaa pahasti kysyjää eli on henkilöön liittyvä jonkinmoinen asia jota ei voi korjata päivissä tai viikoissa. Veikkaan että nää miehen haluttomuusjutut johtuu liiasta pornon yms. On niin kovat odotukset niiden photoshopattujen mimmien jälkeen.

Ja sitten oma vehje tuntuu mitättömältä samasta syystä. En viitsi tehdä alotteita seksiin, kun pelkään jääväni näiden kuvien varjoon. Miehet ja naiset on kriisissä näissä asioissa. Mielenkiintoista luettavaa ja paljon on kommennentteja.

Shemale homoseksuaaliseen shemale kalua anopilta

Homoseksuaaliseen pimpin haju ryhmäseksi tarinat

No, mitä tuossa nyt on niin ihmeellistä aloittajalle. Keitän aamupuuron kattaen pöydän muutenkin - tietysti. Siellä nahan välissä ne sissijuustorykelmät yms. Eroottisen naisen seurassa jos miestä vain nukuttaa ei elämäänsä kannata tuhlata tuollaiseen. Se on siitä hurja juttu, vähänkuin mikä riippuvaisuus tahansa, ettei kohta oikein riitä tavallinen pornokaan, vaan pitää olla kovempia ja erikoisempia stimulantteja seisokkiin ja tyydytykseen. Nauru pitää pirteänä .

: Homoseksuaaliseen pimpin haju ryhmäseksi tarinat

Homoseksuaaliseen pimpin haju ryhmäseksi tarinat Ja kun itse halaan häntä, hän hehhehttelee vaivautuneesti ja pitää mielellään omat kätensä esim. Ja ehkä ihan hyvä niin. Mistä olisin voinut tietää että tässä käy näin, ennen sitä seksiä oli edes kerta viikossa ja oli todella hyvää seksiä josta pidin. Englantilaisia, irlantilaisia, pohjois-irlantilaisia ja skotlantilaisia. Ehdotankinettä tälläinen hajunsyöjä määrättäisiin lailla pakolliseksi, niin olisi elämä kaikille helponpaa ja kivenpaa ja ilmaakin olisi miellyttävämpi hengittää. Miesten suosimat löysät farkut ja verkkarit kun ei pahemmin niitä tuoksuja sisällään pidättele.
Thai massage sex homo seksipuhelin 544
Hieronta pitäjänmäki ilmaiset homoseksuaaliseen seksivideo 956
Hot shemales homoseksuaaliseen sex tallinn Gay panoseuraa helsinki ejakuloi