Categories Gay-hieronta

Homo seksi vantaa suomi seksi chat

homo seksi vantaa suomi seksi chat

Elina Kolehmainen Valo- ja videosuunnittelu: Keskushenkilö Vanha Presidentti on kuitenkin traaginen hahmo, tuntuu, että yksin hän pitää valtakunnan ohjat käsissään, muut senkun ryyppäävät ja rällästävät ja siinä ohessa epäilevät Presidenttiä maanpetturiksi.

Presidentillä on ongelmia omatuntonsa kanssa. Hän murehtii punavankeja, jotka joutui nuoruudessaan ampumaan. Hän mietiskelee inholla Stalinin murhatöitä, etenkin erään nuoren naisen murhaa. Tosin häntä ei kauheasti heilauta oman väen synnit. Niiden avulla hän hallitsee. Antti Litja on erinomainen Presidentti. Hän on viime aikoina näytellyt useitakin kansakunnan suurmiehiä, eikä yhtäkään patsastellen.

Litjan Presidentti kantaa koko näytelmää. Alussa Myyrä nimittäin on aika hajanainen, eräänlainen sketsikokoelma. Ilman Litjaa homma murenisi vallan. Myöhemmin tarina alkaa sujua, ja toinen näytös kokoaa juonen pätkät niin hyvin kuin ne koota voi. Oikeata historiaa on turha esityksestä etsiä, mutta tietynlainen yleisnäkemys on totta.

Fiktio sivuaa totuutta joskus syvemmin kuin tiukka fakta. Julmuuden teatteria sivutaan Milko Lehdon ohjaamassa karnevalistisessa esityksessä seikkailevat niin Berija kuin Stalin, Breznevist ja Suslovista puhumattakaan ja vilahtaa siellä Paavo Väyrynenkin.

Pertti Koivulan Stalin on kammottava naurava psykopaatti, julmuuden teatteria edustaa Jouko Klemettilän Berijakin. Klemettilän Berija joutuu Stalinin käskystä tanssimaan balettitanssijan hepenissä pienten joutsenten tanssia. Suoritus on kaikessa groteskisuudessaan niin upea, että sai ensi-illassa väliaplodit syystäkin. Klemettilän toinen hahmo, Sampo Kajanne, presidentin fiktiivinen avioton poika, juoppo homo, jatkaa julmuustyyliä.

Hän käsittelee suomalaista designlasia karmealla tavalla. Mutta on äärettömän etevä diplomaatti. Ennen puritaanista lukua diplomatiassa juoppous ei ollut mikään pahe.

Korkeintaan oli hiukan kiusallista, jos diplomaatti tai ulkoministeri sammui virallisilla päivällisillä. Myyrässä etsitään myyrää niin Suomen kommunistisen puolueen keskuskomiteasta kuin valtakunnan ylimmältä taholta. Jura Karhu, kommunistisen perheen kasvatti on päässyt Suojelupoliisin etsiväksi. Hän saa käskyn tutkia onko Presidentti mahdollisesti Neuvostoliiton vakooja.

Hän ottaa työnsä hyvin vakavasti, eikä tajua että häntä käytetään hyväksi. Rauno Ahonen esittää Karhua hiukan hämmentyneenä. Hän onkin hyvin merkillinen henkilö, sillä kommunistiperheen poika Suojelupoliisissa on vähän kuin haukanpoikanen kanatarhassa.

Supo-kuviot muistuttavat aavistuksenomaisesti Usko Kyykän seikkailuja. Etenkin Karhun kommunistisuku tuo mieleen Makkosen vähämieliset veljekset. Kaikki muuta paitsi Litja, Ahonen ja Koivula-Stalin esittävät monta eri henkilöhahmoa. Seppo Maijala on neuvostosuurlähettiläs, Beljakovin ja Stepanovin yhdistelmänä vähän nössöksi tehty.

Breznevinä hän on näköispainos. Pihla Penttilä on Supon punkkarietsivä, sellaisia olisi tarvittu aikanaan tosielämässäkin. Tiina Pirhosen seksiä tihkuva kommari Aleksandra saa miehen kuin miehen petiinsä ja vuodattamaan muun ohella salaisuuksia.

Toisaalla hän on topakka Presidentin rakastajatar. Vauhtia ja väriä on riittävästi Myyrä on oivaltavasti lavastettu ja puvustettu. Pönöttävät, puolikuolleet neuvostojohtajat ovat tyrmäävä näky korkeine hattuineen ja kunniamerkkikasoineen.

Hauskoja kohtauksia on vaikka kuinka monta: Musiikkina Myyrässä käytetään usein neuvostohymniä, Putin ei varmasti pitäisi siitä tässä yhteydessä, sillä se on Venäjän nykyinenkin kansallishymni, uusin sanoin toki. Myyrä on näyttävä enemmän kuin ajatuksia herättävä, mutta tempaa se katsojan mukaansa. Esitys kestää vajaa kolme tuntia, enkä kertaakaan katsonut kelloa.

Hajanainen Myyrä kuitenkin on. Kirjan dramatisointi ei ole helppoa eikä se ihan ole onnistunut tässäkään tapauksessa. Tervon romaani on näyttämöesitystä syvällisempi.

Kirjan raadollinen huumori ja tietty kyynisyys ovat kyllä näyttämölle päässeet. En tiedä kannattaako haikailla ns. Tämä uuden vuosituhannen tähän mennessä merkittävin suomalainen romaani on tavattoman monitasoinen teos. Myyrän dramatisointi näyttämölle on täysin mahdoton tehtävä. Mutta sama pätee tietenkin moneen muuhun maailmankirjallisuuden suureen klassikkoon. Meidän onnemme on se, että kukaan ei ole koskaan muistanut sanoa tätä tosiasiaa William Shakespearelle ja hänen henkisille perillisilleen.

Tervo itse kertoo kaupunginteatterin verkkosivulla julkaistussa haastattelussa, että hän kuvaa kirjassaan valtaa ja rakkautta, ne vain näyttävät usein väkivallalta ja seksiltä. Varmasti näin, mutta totuus piileekin yksityiskohdissa, nyansseissa. Liian täydellinen kuva ei ole uskottava. Vallan ikiaikaisia elementtejä ovat alistaminen ja petos. Sodassa ja rakkaudessa kaikki keinot ovat sallittuja kuten on tapana sanoa. Myyrä on kaiken muun hyvän lisäksi myös poliittinen trilleri. Siksi sen juonta ei ole syytä tässä kertoa.

Tästä puolesta pääsevät nauttimaan ne katsojat, jotka eivät jostain käsittämättömästä syystä ole vielä lukeneet Tervon kirjaa. Joka tapauksessa dramaturgi Sami Keski-Vähälä ja ohjaaja Milko Lehto ovat Tervon kirjaan tarttuessaan törmänneet myös itse poliitikon perusongelmaan.

Miten sovittaa oma poliittinen vakaumus, tai tässä tapauksessa taiteellinen näkemys todellisuuden reunaehtoihin? Tervon verbaalinen tragikomedia kääntyy luontevaksi teatteri-ilmaisussa farssiksi. Toisaalta Tervon kirja on täynnä loistavasti kirjoitettua ja syvällistä dialogia, mitä todistaa myös se, että äänikirjana Tervon Myyrä on todellinen herkku.

Kirjan avainkohtauksia on Urho Kekkosen ja Josif Stalinin pian sodan jälkeen Kremlissä käymä keskustelu, joka päättyy arvoitukselliseen tanssiesitykseen. Keski-Vähälä ja Lehto ovat raivanneet tälle kohtaukselle runsaasti tilaa sen painoarvon mukaisesti näytelmän ensimmäisessä näytöksessä.

Ensimmäinen ja toinen näytös ovat tämän takia vähän eri paria kuin ulkoministeri Pertti Paasion kengät aikanaan. Kaasu painetaan pohjaan toden teolla vasta väliajan jälkeen. Myyrän ylöspano kertoo katsojalle, että Suomen teatteritaivaan yllä loistaa tällä hetkellä yksi muita kirkkaampi tähti, jota muut peesaavat kohti Betlehemiä. Onneksi tässä ideoiden aarrearkussa piisaa helyjä ja mirhamia. Kaiken lisäksi kaupunginteatterin työryhmä pärjää nokkeluuskisassa erinomaisesti.

Myös suorat lainaukset toisesta taideteoksesta ovat vanha ja erittäin suositeltavakin tapa pitää lukija tai katsoja kartalla. Kun Kristian Smedsin Tuntemattomassa sotilaassa henkiin jääneet sotilaat laulavat, että Suomi on kuollut, Myyrä on eräänlainen ruumiinavaus.

Mihin tautiin tämä periaatteen mies oikeastaan menehtyi? Tervo hakee vastausta kysymykseen kahdesta vallankäytön etiikkaa ja moraalia koskevasta väittämästä.

Ensinnäkin Suomi oli hänen mukaansa eräänlainen Treblinkan leipuri, joka ruokki ja vaatetti omaksi edukseen maailman suurinta ja tehokkaimmin johdettua keskitysleiriä Neuvostoliittoa.

Toinen väittämä, tai oikeammin itsestäänselvyys on se, että tämän hirmuhallinnon pääarkkitehti Josif Stalin ei ollut mikään hirviö, vaan ihminen. Tervon kirjan sankari on suojelupoliisin etsivä Jura Karhu, eräänlainen Don Quijote, joka taistelee skeptismin voimalla tuulimyllyjä vastaan.

Edes suojelupoliisi ei tiedä kaikkea, eikä kaikista ole kansiota…ei ainakaan täydellistä. Kirjan Stalin perustelee hirmutekojaan järjellä, ne ovat tekijänsä kannalta loogisia siirtoja. Miljoonien ihmisten tapattaminen ei ole moraalinen, vaan erittäin vaikeasti ratkaistava käytännöllinen ongelma. Kukaan ei ryhdy moiseen ilman erittäin pätevää syytä. Tervo korostaa Stalinin inhimillisyyttä, tekemällä Jura Karhusta hänen kaksoisolentonsa.

Jura on nuoresta miehestä asti saanut kantaa ulkonäkönsä takia lempi- tai haukkumanimeä Džugašvili. Keski-Vähälä ja Lehto eivät käytä roolivalinnoissa tätä mahdollisuutta hyväkseen. Helsingin kaupunginteatterin Stalin on yksinkertaisesti porukan suurin mulkku ja sellaisena ainutlaatuinen. Siinä menee hamsteri, ja muita kivoja mikroleikkejä Painajaisesi ovat oikeasti totta Mihin sinä haluaisit hautapaikan? Kananmunia, vessapaperia ja sinun koulusi Mikseivät Herra Haarukka ja Rouva Pistorasia voi olla ystäviä?

Paikkoja, minne isi ja äiti piilottavat kivoja asioita Isi juo, koska sinä itket Yllätys altaan pohjalla Sormet on luotu koskettelua varten Et voi sille mitään, jos olet tyhmä Kiusaajat ansaitsevat kuolla Äidillä on UUSI vauva jota rakastaa Kun isi ja äiti sanovat "ei" -he eivät ole tosissaan Sanaopas aikuisten maailmaan Hellevi Hampaaton -tyttö joka söi karkkia joka päivä Lääkäreiden salaliitto lapsia vastaan Pakkasessa kimmeltävä kaunis rautatanko Tuntemattomat koirat tykkäävät lapsista Kuinka aikuistua kauan ennen puberteettia.

A Ari on alkoholisti. Aria ahdistaa, kun aperitiivit on loppu. Arille annetaan lääkäriasemalla ilokaasua ja antabusta. B Bertta on bimbo blondi, joka tekee kadulla bisnestä.

C Cecilia on transvestiitti. Cecilia saa turpiin puistossa. D David on dorka. David on erilainen nuori. E Eemeli sekaantui eläimeen.

Eemelillä ei enää ole edes esinahkaa. F Fabian on fiksu. Fabian saa fattasta fyffee. G Gabriel on gigolo. Gigolot pääsee gigimään gimmoja.

H Hannu on homo. Hannulla on herpes ja HIV. I Imbesilli Immu imppaa kontaktiliimaa. Immun aivot sulavat ihan itsekseen. Immusta tulee isona inisevä impotentti. J Joosef asuu Jerusalemissa. Janne juo jaloviinaa ja jyystää Jaanaa. K Kinnunen käyttää kokaiinia. Kinnusen kovassa kamassa on kuitenkin kissankusta.

Kinnunen kuolee kauheisiin kouristuksiin katuojassa. Kinnusen kikkeli katoaa kalmistossa. L Liisi on läski. Liisin läskiperse lotisee Ladan takapenkillä lauantaisin. M Maunun maksa on mäsänä. Maunun mutsi on muodoton möhkäle. N Nebukadaneessa on neekeri tyttö.

Isät ja poikaystävät haluavat nopeasti, Nebukadaneessalta nirrin pois. O Ollilla on omituinen olo. P Paavo popsii pillereitä. Poliisi pamputtaa Paavoa ja pistää Paavon putkaan. Paavon peräaukosta pilkottaa pukamia. Q Quatseloquatil on vaikea nimi. R Riikka on ristihuulinen ja rimppakinttuinen. S Saku juo sinolia ja sitten Sakun suusta tulee sappea. Saku on sekaisin ja sitten Saku sammuu.

Saku saa sairasautossa sydiksen ja sairaanhoitaja Sakulta satiaisia. T Tolu on tuotemerkki. Tanja tykkää myös tolusta. Tanjan tissit töröttävät tanakasti ja takapuoli tuksaa. U Urpolla on ummetusta useasti.

W Waldo juo wiskiä. V Ville juo Viruvalkeaa. Ville ei näe enää. Valde ja Veija vievät Villeltä vaatteet. Ville jää veturin alle Vantaalla. X Xavier on kolumbialainen huumekuriiri. Xavier jäi kiinni tullissa. Xavier opettelee vankilassa xylofonin soittajaksi. Y Ylermi on yksinäinen. Kaikki pihan lapset kiusaavat Ylermiä. Ylermi vetää itsensä kaulakiikkuun. Z Jaska kuuntelee ZZ-Topin uusinta levyä täysillä keskellä yötä. Naapurin bodari hermostuu ja Jaska joutuu syömään uuden ZZ-Topin albuminsa.

Å Åke ån ruåtsalainen. Åke menee ensi viikålla Håkanin kanssa naimisiin. Åke taitaa ålla håmå. Ä Äiti on ääliö.

Äiti ärsyyntyy ja lyö ämpärillä äpäriään päähän. Ö Ö,ö,hö-ö, on ruotsalainen runo. Örjan on ruotsalainen homo, joka asuu Öölannissa. Örjan lausuu Öölannissa runon, joka alkaa Ö Pidin äskeisestä, jos sinäkin pidit! Hetki, etsin avaimen ja avaan käsirautasi. Uusiks, mut nyt ilman vaatteita!

Mikä sun nimes olikaan? Näkikö kukaan kumpaakaan tilannetta? Nukkunut jonkun toisen sängyssä? Makoillut vastakkaisen sukupuolen kanssa sängyssäsi tekemättä mitään? Ollut tekemisissä virkavallan kanssa? Pettänyt tai tullut petetyksi parisuhteessa? Kohti Tampesterrii virtt Luonut: Todella mukavasti on mennyt tää viikonloppu. Eilen oli tosi kiva päivä.

Nähtiin eilen poikaystävän kanssa. Käytiin hakemassa vähän kebab ruokaa ja pizzaa. Kaupassa käytiin ostamassa vähän leffa mässyä ja jäätelöä. Katsottiin taas pari leffaa ja käytiin vielä illalla lidlissä. Hyvä että mentiin lidliin koska kulta katriina kahvi oli tarjouksessa.

Pakko oli ostaa yksi paketti. Nyt mulla on pari pakettia kulta katriina kahvia.

.. Homo seksi vantaa suomi seksi chat

: Homo seksi vantaa suomi seksi chat

Thai hieronta oulu tuira homo thai massage helsinki finland 809
Bi seksiä sihteeri homoseksuaaliseen pori Homoseksuaaliseen 10001 peli seksi vaasa
MIES ETSII NUORTA MIESTÄ EROOTTINEN HOMOSEKSUAALISEEN SEKSI 949
Homo seksi vantaa suomi seksi chat Alastomat suomalaiset julkkikset johanna homo pulkkinen video
Homo seksi vantaa suomi seksi chat 849
Seksi chat ilmaisia seksivideoita hd tyttö antaa teinitytöt. Txt [] Vantaa ja Martinlaakson uimahalli 43v btm mies kaipaa saunaseuraa. sport it oulu homo poika gmail suomi imatran ammattikoulu ekontakti naisen karvoitus postimyyntivaimo. heinäkuu Asian escort service free chat porno yhteiskoulun lukio tappara kausikortti suomi kotipornoa seksi linja oinas kaksonen posliini pilluja seksi. marraskuu Ilmaisia seksisivut seksiseuraa seksi palvelut chat sex porn piia pornosta porno levi web kamerat oulu seksi ilmaista vantaan ammattikoulu teijan seksi girls suomi teräskielinen kitara osakk antti tuisku homo jyväshovi. En mennyt eilen lenkille koska oli niin sateinen ilma. Y Ylermi on yksinäinen. Isin uusi vaimo "Reijo" 4. Hannulla on herpes ja HIV. Tämä sivusto käyttää evästeitä tarjotakseen sinulle parhaan kokemuksen verkkosivustollamme. Kumpi on kauniimpi kieli:

KESÄTEATTERIT UUSIMAA A SHEMALE HOMO

Homo seksi vantaa suomi seksi chat