Categories Gay-hieronta

Erottiset homoseksuaaliseen tarinat etsin miestä

Mutta miten ongelma pitäisi sitten ratkaista? Laasanen ei ota asiaan kantaa, vaan vastakysyy: Markkina-arvoteoriasta on keskusteltu jo vuosia netissä. Netistä on peräisin myös miesten seksuaalinen tasa-arvoluokittelu. Luokittelussa miehet jaetaan kolmeen kategoriaan: Luokittelun tarkoituksena on kuvata naisten tarjoaman seksin epätasaista jakaantumista miesten kesken. Henry Laasasen mukaan miesten asettuminen tasoluokkiin on siis perimmiltään seurausta naisten valikoivuudesta partnerien suhteen.

Mitä enemmän naiset ovat kiinnostuneita miehestä, sitä korkeammalla hän on. Laasasen mukaan yksittäisen miehen menestys naissuhteissa on seurausta miehen markkina-arvosta ja kyvyistä hankkia naissuhteita. Keskitasoisilla miehillä naisten arvostamia ominaisuuksia tai kykyjä seksuaalisten naissuhteiden hankkimiseksi on keskimääräisen paljon, ja he ovat useimmiten yksiavioisessa parisuhteessa. Alempitasoisilla miehillä on vain vähän naisten arvostamia ominaisuuksia tai kykyjä naissuhteisiin pääsemiseksi, ja heidän elämäänsä luonnehtivat pitkät vastentahtoiset selibaatin jaksot tai täydellinen seksuaalisten naissuhteiden puute.

Miehen tasoluokitus ei ole pysyvä, vaan se voi vaihtua elämänkaaren aikana. Silti osa miehistä on jatkuvasti ilman naista:. Jos esimerkiksi jollakin rocktähdellä on kymmenen bändäriä, miesten seksuaalisen hierarkian alapäähän syntyy vastaavan suuruinen naisvaje, jossa yhdeksän miestä jää ilman yhtään naista. Naisvaje on havaittavissa ilmeisenä esimerkiksi netin deittisivustoilla: Markkina-arvo kuvaa henkilöön kohdistuvaa potentiaalista kysyntää pariutumismarkkinoilla.

Mitä enemmän potentiaalista kysyntää henkilöön kohdistuu, sitä korkeampi on hänen markkina-arvonsa ja sitä enemmän seksuaalista palkitsemisvaltaa hänellä on.

Naisten markkina-arvot ovat keskimäärin miesten markkina-arvoja korkeammat, koska naisiin kohdistuu suurempi kysyntä pariutumismarkkinoilla. Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http: Parisuhteen markkina-arvoteoria on saanut vastakaikua nimenomaan nuorilta miehiltä. Henry Laasasta tämä ei yllätä: Esimerkiksi naistutkimuksessa keskitytään tutkimaan ihannetilannetta; sitä, millainen yhteiskunnan pitäisi olla, jotta se olisi tasa-arvoinen — naiselle. Laasasen mukaan tässä on osasyy siihen, miksi markkina-arvoteoria myös herättää niin voimakasta vastustusta.

Argumentaatio ei tutkijan mukaan keskity siihen, onko teoria väärä, vaan siihen, millaisia tunteita se herättää. Se koetaan leimaavaksi ja sovinistiseksi. Naiset myös reagoivat miehiä voimakkaammin ajatukseen siitä, että rakkaus perustuisi tavalla tai toisella panos-tuotos -ajatteluun, Laasanen arvioi. Sopivaa partneria etsivä voi etsiä tunteella, järjellä tai molemmilla. Joka tapauksessa laskelmoimme, vaikka emme haluaisi sitä myöntää.

Mutta aivan yhtä hyvin nainen voi rakastua renttuun, koska tämä on naiselle psykologisesti tyydyttävin vaihtoehto. Silloin nainen maksimoi subjektiivisen hyötynsä, vaikka ei saisikaan samalla taloudellista turvaa tai statusta. Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää:. Jos sen sijaan sanon, että pieni, arka ja kunnianhimoton mies ei ole erityisen miehekäs, yksikään mies ei loukkaannu ja väitä, että olen väärässä, hän kärjistää.

Yhä useampi sinkkumies ei löydä koskaan naista. Nopeimmin kasvaa lapsettomien sinkkunaisten määrä. Osa yksin asuvista ei kaipaa parisuhdetta tai yhdessä asumista. Aikaisemmin riitti, että miehellä on säännöllinen työ ja hän kykenee huolehtimaan itsestään ja perheestään. Koska naisten potentiaalia kumppania koskevat kriteerit ovat kasvaneet, sanoo Laasanen ja kärjistää: Nainen löytää seksikumppanin käytännössä koska tahansa — kyse on pikemminkin siitä, millaisen kumppanin hän hyväksyy.

Netti loi miehille seksuaaliset kategoriat Markkina-arvoteoriasta on keskusteltu jo vuosia netissä. Silti osa miehistä on jatkuvasti ilman naista: Päteekö Laasasen teoria vielä vuonna ? Markkina-arvoteorian perusteesejä Markkina-arvo kuvaa henkilöön kohdistuvaa potentiaalista kysyntää pariutumismarkkinoilla.

Markkina-arvo ennustaa, kuinka tasokkaan partnerin henkilö kykenee hankkimaan. Mitä lähempänä partnereiden markkina-arvot ovat toisiaan, sitä todennäköisemmin suhde kestää. Naisten seksisuhdemarkkina-arvot ovat selvästi heidän parisuhdemarkkina-arvojaan korkeammat. Naiset saavuttavat markkina-arvohuippunsa nuorempina kuin miehet. Miesten markkina-arvoissa on enemmän hajontaa kuin naisilla.

Henry Laasanen Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http: Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää: Kommentit Kommentit Kaupunginjohtaja on ainakin Kaupunginjohtaja on ainakin löytänyt: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. Olen itse eronnut, ja en Olen itse eronnut, ja en todellakaan edes kaipaa kanssani asumaan ketään. On kiva tavata ihmisiä, saada välillä nauttia erilaisesta yhdessä olosta, mutta ei avioliitto tai avoliitto maailmaa pelasta.

Jos on omaan oloonsa tyytyväinen, on kaikki hyvin. Mitä nirsoiluun tulee, on turha väittää, että naiset on tiukkiksia. Kun katsoo näitä "onnellisia avioparejakin", niin ei ole valinnat ainakaan ulkoisesti kovin kummosia. Mutta suomalasiet vaan on rumia, ja se tahdotaan usein unohtaa. Nirsouteen liittyen, miehet on aivan yhtä nirsoja, kun naisetkin.

Kyllä molemmissa vikaa on, siitä ei pääse mihinkään. Jokainen perus rumilus pitää itseään kauniina, ja kuvittelee voivansa valita. Yksinäisyys on pitkälti niin naisilla, kun miehillä, ulkoisen kauden korostamista. Vaikka naiset itseään laittaa, ei se useinkaan paljon kukkaisuutta lisää. Koko suomessa on kourallinen suht kauniita ihmisiä vaikkakin kauneus on katsojan silmässä. Kaikki muut yli 5 miljoonaa, on rumia, kuvittelevat itsestään liikoja, vaativat vastakkaiselta sukupuolelta liikoja, odottavat liikoja.

Itse olen iloinen ja tyytyväinen, jos jossain vaiheessa löydän sellaisen "partnerin", joka asuu omillaan ja tulee toimeen omillaan. Antaa yhteistä aikaa, mutta hyväksyy myös molemille oman ajan, ja molemmille omat ystävät, tulot ja menot. Sellaiset ihmiset ovat vähissä, mutta ehkä joskus yhden sellaisen vielä löydän. Haluan, että molemmilla on oma asunto, että saa välillä välimatkaa.

Liian tiivis yhdessä olo ei palkitse ketään. Itse en edes kuvittele olevani mikään ruusunen. Mutta hyväksyn itseni näin. Jos joku ei hyväksy, on ongelma hänen, ei minun.

Elämä on valintoja Todellisella rakkaudella ei Todellisella rakkaudella ei ole mitään tekemistä koulutuksen,ulkonäön,varallisuuden,tai muunkaan pinnallisen kanssa. Tutustuin mieheeni netin kautta,ja hän olikin aivan erilainen kuin kuvassaan,joka oli monta vuotta vanha,ja muutama muukin asia osoittautui kaunisteluksi,mutta rakastuinkin siihen aitoon ja oikeaan ihmiseen jonka yllättäen tapasin,en siihen mielikuvieni adonikseen,jota olin luullut menneeni tapaamaan.

Olen onnellinen oman "kaljamahamieheni"kanssa,hän on mahtava ihminen! Kehotan muitakin olemaan vähemmän kriittisiä,muuten saattaa elämäsi ainoa "se oikea"lipua ohi,jos et näe pintaa syvemmälle. On hämmästyttävää, miten On hämmästyttävää, miten paljon mölyä ja eripuraa moinen nollatutkimus on herättänyt. Se että joku tekee gradun ja laittaa mielipiteitään paperille, ei tee asiasta tosiasioita, niinkuin Henry Laasanen artikkelin lopussa kovin koittaa markkina-arvo teoriaansa mainostaa.

Muutenkin en ymmärrä suurimman osan kommentoijien halukkuutta tehdä seksistä, ja ennenkaikkea parisuhteesta ja yhdessä elämisestä, tasarvo kysymystä, viimeksi kun tarkistin, niin kaikki kuulumme samaan lajiin, jonka jatkuvuuden takaamiseksi kaikki ylempänä on enemmän ja vähemmän välttämätöntä. Siis ihan vain oman mielenrauhan takaamiseksi, etsikää umppani kenen kanssa olette onnellisia, tuijottamatta liikaa sixpäkkiä tai F-koon kuppeja, eiköhän loppu tule ihan itsestään.

Voisiko joku järjestää sinkkutreffejä, idea lyhyesti. Treffitapahtumassa olijoilla voisi olla esittelykortti itsestään ja kortissa: Ikä, asuinpaikkakunta, harrastukset, onko lapsia ja paikka muistiinpanoille. Tämän jälkeen voi treffien järjestäjien kautta saada esim kolmen treffeillä olleen sähköpostiosoitteen ja näin kaksi yksinäistä voisivat löytää itsensä. Järjestäjänä voisi olla vaikka Länsiväylä-lehti! No voi perskutarallaa näiden No voi perskutarallaa näiden sinkkujen kanssa. Ja naimisissa olevat taas saavat ystävättäriä joka sormelle ja sen päähän.

On se niin väärin! Netissä törmää jatkuvasti Netissä törmää jatkuvasti miehiin, jotka syyttävät noin 3 miljardia maailman naista siitä että eivät kelpaa kenellekkään. Ihanko oikeasti vika on niissä 3 miljardissa naisessa, eikä siinä yhdessä miehessä? Jos ei kenenkään kanssa synkkaa, niin olisiko mahdollista että omassa asenteessa olisi jotain korjattavaa? Itseäni ei varsinaisesti kiihota mies, jonka mielestä kaikki maailman ongelmat johtuvat naisista ja tämä julistetaan jatkuvasti ääneen ja lopuksi vaaditaan että jostain säälistä ja sympatiasta pitäisi kuitenkin suostua harrastamaan seksiä tällaisen katkeroituneen miehen kanssa, eikä niin väliä vaikka ei itse haluaisikaan.

Noilla repliikeillä tuskin lohkeaa tulevaisuudessakaan, uskallan veikata. Ja kaiken kirkastavana loppuhuipentumanahan tässä on vielä se, että naisten pitäisi harrataa seksiä kenen tahansa kanssa ja milloin ja missä vain, mutta sitten nainen on kuitenkin halveksittava huora, jos on useampia suhteita ollut. Kyllä maailmassa naisia Kyllä maailmassa naisia riittää suomalaismiehelle, mutta siihen liittyy sitten vääjäämättä runsaasti rahallista panostusta ja matkustelua ties mihin maailman ääriin vieraisiin kulttuureihin.

Tätä tuskin voi pitää minään optimiratkaisuna suomalaisten ATM-miesten ongelmiin, etenkin kun samaan aikaan ATM-miehet kuitenkin elättävät suuren joukon suomalaisia pihtarinaisia tulonsiirtojen muodossa Ja elättävät myös monet tummat maahanmuuttajamiehet, jotka kyllä saavat suomalaisnaisilta seuraa. Kyllä sivistyneessä systeemissä pitää asiat järjestää niin, että ATM-miehille on seuran löytäminen helpompaa ihan täällä kotikonnuilla. Nyt pikemminkin tuntuu, että se muuttuu vaan vaikeammaksi koko ajan.

Arvoisa Jorma, tunnut Arvoisa Jorma, tunnut tietävän, miten asiat ovat ja haluat sille arvostusta. Me muut kaltaisesi ATM-miehet luemme mielipiteitäsi arvostaen. Odotuksesi, tunteesi ja ajatuksesi saavat sinut luomaan ja muokkaamaan todellisuuttasi. Ole varuillasi kun joku haluaa kertoa sinulle asioiden oikean laidan. Ainoa todellisuus, josta tiedät jotain, on oma todellisuutesi.

Kyllä sivistyneessä systeemissä pitäisi olla niin jotta että meille kolmikirjaimisille uroille elämä ei muuttuisi vaikeammaksi koko ajan. Melkein jo mieleni olen pahoittanut seuran puutteesta, tarkoitan laadukkaan seuran. Maahanmuuttajista on toivottu Maahanmuuttajista on toivottu helpotusta Suomen huoltosuhteeseen, eli maahanmuuttajat lisäisivät työssäkäyvien määrän suhdetta työelämän ulkopuolella oleviin. Miespuoliset maahanmuuttajat aiheuttavat aina, että joku mies jää ilman naista.

Tämä lisää syrjäytymistä ja työelämän ulkopuolelle jäämistä. Naismaahanmuuttajan vaikutus on päinvastainen: Kun otetaan huomioon maahanmuuttajien heikko työllisyystilanne, saattaa miespuolisten maahanmuuttajien vaikutus huoltosuhteeseen olla jopa negatiivinen.

Maahanmuutossa tulisi siis suosia naispuolisia henkilöitä. Kätevä tapa laskea Kätevä tapa laskea syrjäytymistä vain miesten parisuhteettomuuden osalta. Itselläni yksikään entisistä Itselläni yksikään entisistä miesystävistä ei ole ollut korkeasti koulutettu, paljon tienaava, taikka sitten bodattu komistus. Komea voi olla vaikka olisi kaljamaha, eikä se komeuskaan ole tärkeää jos on mukava ihminen. Enemmän tunnen naisia jotka eivät ole vielä parikymppisinäkään olleet yhdessäkään "oikeassa" parisuhteessa, kyllä se on näyttänyt miehillä olevan helpompaa.

Ja aivan naurettavaa miettiä jotain markkina-arvoa, se on pelkkää ihmisten esineellistämistä. Minä elätän itse itseni, nykyisen avopuolisoni kanssa maksamme kulut yhdessä, reilusti. Ei se ole toisen tehtävä elättää toista aikuista ihmistä, ellei sitten aivan välttämättä itse halua.

Ja nuo treffitapahtumat muuten kuulostaa hyvältä. Jotain syväluotaavampaa kuin "speed dating". Olen saanut miehistä Olen saanut miehistä tarpeekseni pitkäksi aikaa. En enää ymmärrä, enkä etenkään jaksa teitä, miehiä. En halua enää ketään miestä elämääni yrittämään hallita mua tai elämääni, määräilemään, kontrolloimaan tai hyväksikäyttämään tavalla tai toisella. Jompikumpi iltapäivälehdistä oli tehnyt naisista vastaavan listauksen kuin on tuossa alla nyt miehistä.

Tein sitten miehistä oman listauksen. Ihminen kaipaa sitä enemmän mahdollisuutta yksinoloon, mitä rakkaampi hän on itselleen. Iloa ja rauhaa 1. Helinälle Ihmettelen hieman Helinälle Ihmettelen hieman tekstiänne. Ehkö haette vääristä paikoista, tai sitten Teillä on sitoutumisen pelko, ja haluatte nähdä kumppaniehdokkaissanne jotain vikaa. Tyypillistä Teidän ilmaisemamme kaltaisen kirjoituksen kirjoittajille usein on, että oma käytöksenne saa aikaan toisessa reaktion, jonka sitten luokittelette johonkn kategoriaan, tai teette vastareaktiosta esim.

Helinälle Vaikuttaa, että Helinälle Vaikuttaa, että olette onnistunut kehittämään itsellenne melkoisen vihan sukupuolta kohtaan, jonka kanssa elämisestä voisitte pystyä nauttimaan ilman tuollaista asennetta. Helinä Siikala on runoilija, Helinä Siikala on runoilija, ei kommentin kirjoittaja.

Laasasen teorian perusongelma Laasasen teorian perusongelma on, että ihmisten tasoa mitataan. Ei siinä ole jotain yleistä paremmuusjärjestystä vaan kuka kenellekin sopii on yksilöllistä. Teoriassa on outoa myös se, että vallan katsotaan olevan naisilla.

Teorian mukaan naisten markkina-arvo on korkea n. Miesten taas on teorian mukaan mahdollista vaikuttaa omaan markkina-arvoonsa hankkimalla statusta, omaisuutta, ihmissuhdetaitoja. Tämän luulisi toimivan miesten eduksi: Mutta sinkkunaisten suuremmasta määrästä järjestelmän katsotaan jotenkin kierosti suosivan naisia.

Vaikka miehillehän kelpaisi ihan kuka tahansa nainen kunhan ei ole ruma tai vanha! Täälläkin keskustelussa on väitetty naisten saavan kymmeniä ja satoja vastauksia deittipalveluissa. Ja väitetty, että naisten on sopivampaa kuin miesten esittää vaateita ulkonäölle. Oman kokemukseni mukaan erittäin moni miehistä ilmoittaa etsivänsä hoikkaa, nättiä, kivannäköistä naisten. Deittipalveluissa on satoja miehiä, jotka eivät profiilissaan kerro itsestään käytännössä mitään, joten ei ole mitään minkä perusteella heistä voisi kiinnostua.

Kirjoittakaa hyvät ihmiset edes jotain itsestänne, jos toivotte saavanne vastauksia! Sitten kun jollekulle kirjoittaa, ei vastausta välttämättä saa. Vastausta ei yleensä tule myöskään niihin, missä mies on ensin ottanut yhteyttä ja sitten vastaan hänelle.

Useimmat yhteydenotot ovat sellaisia, että niistä ei käy mitenkään ilmi, että omaan deittiprofiiliini olisi lainkaan tutustuttu, joten oletan että sama teksti on lähetetty lukemattomille naisille. Ja sitten valitetaan, ettei naiset viitsi vastata. Olen myös kuullut naisilta kokemuksia, että yhteyttä ottavat miehet, jotka haluavat seksiä, mutta vakavammasta suhteesta kiinnostuneita ei löydy sitten millään.

Vinoutunut ja vääristynyt Vinoutunut ja vääristynyt patriarkaalisuus tappaa, vaurioittaa ja vahingoittaa sekä miehiä että naisia monin eri tavoin. Se on kovaa, julmaa ja raakaa sekä epäoikeudenmukaista. Se tuhoaa hyvää ja hyviä arvoja ihmisyydessä. Se tuhoaa ja tappaa ihmisiä. Se tuhoaa herkkyyttä ja kauneutta ihmisissä sekä maailmassa.

Ehkä miesten ja etenkin patriarkaatti-miesten tulee katsoa peiliin, kun siihen etsitään syytä, miksi yhä useammat naiset haluavat asua yksin ja ehkä olla myös yksin. Monet miehet vaihtavat ja siirtyvät homoseksuaalisuuteen, kun naiset eivät enää vastaa heidän tarpeisiinsa mikä ei ole todellakaan mikään ihme.

Suomalainen nainen on kaiken Suomalainen nainen on kaiken korkeakouluista, naistenlehdistä ja feministipropagandasta oppimansa jälkeen niin kylmä, julma ja ruma, ettei hän pidä suomalaista miestä minään.

Kaikki eksoottiset elätit kyllä kelpaavat. Olen tosin huomannut, että Kainuussa, Lapissa yms. Rakastettavampia naisia ovat kuitenkin monien muiden maiden leidit. Katolisissa maissa naiset ovat naisia, usein vailla feminististä miesvihaa. He osaavat arvostaa ja rakastaa jopa suomalaista miestä vaalea tukka ja pohjoismainen raamikkuus ovat monille latinonaisille suorastaan kiihoittava yhdistelmä.

Luuserimiehet, lähtekää ulkomaille, vaikka sinne Thaimaaseen, niin huomaatte että oikeita ja sydämellisiä naisia on todellakin olemassa! Suomesta ette niitä tule koskaan löytämään. Intiaani-Janne, minä Intiaani-Janne, minä onnittelen sinua kyvystäsi yleistää.

Kohta missä itse tulet esille "olen tosin huomannut" Hillitöntä elämisen hyrskettä kannattaa varmaan ihan jatkaakin, taholtasi, silloin sun tällöin. Jollei toimi, tiedät suunnan: En lukenut näitä kaikkia En lukenut näitä kaikkia viestejä. Ensimmäisen luin ja heti tuli mieleeni, missä niitä naisia on pilvin pimein.

Jokaista miestä kohti on noin naista riippuen vähän ajasta ja paikasta. Mies vain valitsee mieleisensä. Ja naiset jonottavat ja odottavat, josko kohta olisi oma vuoro tulla valituksi, haetuksi. Paritanssi on se laji, jossa miehet ovat kuninkaita, kukkoja tunkiolla ja naiset odottavat omaa prinssiään.

Opettele mies tanssimaan ja silloin sinä saat päättää kenet syliisi suljet kahden tanssi ajaksi tai ehkä jopa lopuksi elämäksesi. Googleen vaan haku tanssinet tai tanssikurssit T.

Yksi, joka haluaa jakaa elämänsä tanssivan miehen kanssa. Millä perusteella Henry Millä perusteella Henry Laasasta nimitetään "tutkijaksi"? Onko hänellä akateeminen jatkotutkinto?

Onko hän julkaissut yhtäkään tieteellistä artikkelia referee-tasoisessa tieteellisessä julkaisussa? Tuntuu, että useimmilla Tuntuu, että useimmilla naisilla ja myös joillakin miehillä on suuria vaikeuksia myöntää, että Markkina-arvoteoria on paikkansapitävä.

Teoria on niin totta, kuin vain voi olla, menkää nyt herran jestas katsomaan maailmalle, miten siellä ihmiset elävät. Teoria on lähinnä itsestäänselvyys. Ravintolassa tämä näkyy selvimmin. Kyllä siellä ihmiset pariutuvat jos sitä on etsinyt juuri teorian mukaisesti. Kyllä ne ATM-miehet ja naisetkin lähtee sieltä yksin kotiin.

Kritisoitte, että ei saa luokitella ja arvottaa ihmisiä. Vastaan, että miksi sitten teette niin. Sillä tehän teette, tiesitte sitä tai ette. Asia, mitä monet eivät ole ymmärtäneet on, että kyseessä ei ole yleensä tietoiset valinnat. Kyse on tiedostamattomista arvostuksista, niistä jotka vaikuttavat meidän tunteisiimme. Niitä me kaikki teemme, halusitte myöntää tai ette. Me kaikki otamme parhaan mahdollisen kumppanin, minkä saamme.

Kriteerit voivat olla vähän erilaiset eri ihmisillä, mutta keskimäärin kuitenkin hyvin samanlaiset. Useimmiten se on ulkonäkö mikä vaikuttaa eniten, tämä ei tarkoita ettei muilla kriteereillä olisi merkittävää vaikutusta. Lisäksi hän toteaa, että hänen uskoon tulonsa ja Jeesuksen hänen elämään tulonsa jälkeen hän eheytyi homosta heteroksi. Jo näiden sanominen haastateltavana aiheutti monessa "suvaitsevaisessa" lukijassa hirmuiset itkupotkuraivarit ja vauhkoonnutti monet arvoliberaalit ja homoagendan nimeen vannovat valtavaan joukkoraivoon sosiaalisessa mediassa.

Nämä kaikki reaktiot kuitenkin todistavat raadollisesti sen, että Amadeuksen todistamat asiat omasta elämäntarinastaan koettiin vääriksi ja pahoiksi  mielipiteiksi, koska ne  ravistelevat monen itseään suvaitsevaisena pitävän ihmisen maailmankuvan peruskivijalkoja ja saattavat viiltää heidän omatuntoansa tai aiheutta pistoksen sille.

Tällöin heillä syntyy psykologisena torjuntareaktiona hyvin vahva suuttumus ja raivo, joka myös yrittää peittää koettua henkistä epämukavuutta. Amadeus Oilinkin oman elämän todistusta on yritetty mitätöidä väittämällä hänen olevan biseksuaali ja siinä iässä, jolloin vielä oma seksuaalisuus ei ole vielä selvä.

Silti kun asiaa tarkastellaan nykyisen ajan hengessä, joka korostaa, että asia on todenmukainen, jos henkilö vain sen itse sellaiseksi kokee subjektivismi , niin meidän on hyväksyttävä, että kaikista henkilöistä Amadeus on itse paras ja luotettavin tuntemaan totuuden omasta elämästää ja kertomaan siitä totuudellisesti muille.

Toisin sanoen kaikkien muiden tulee nyörtyä siihen, että jos Amadeus ei sanonut itse selvästi olleensa biseksuaali vaan selvästi homo, ennen kuin hän eheytyi Jeesuksen avulla, on meidän vain mukisematta vastaanotettava tämä kaikki totuutena hänen elämästään. Nyt Menaiset on tehnyt suomalaisen tiedotusvälineiden arvoliberaalissa kentässä harvinaisen rohkeasti ja tehnyt jatkojutun Amadeus Oilinkin viimeisimmistä parin vuoden kuulumisista.

Jutusta Amadeus todistaa, että "hänen jalkansa ovat entistä vahvemmin maassa" verrattuna hänen menneisyyden homoelämäänsä ja että entisessä elämässä oli paljon kysymysmerkkejä ja epäloogisuutta. Elettyään useamman vuoden eheytynyttä heteroperheenisän elämää, hän tuntee, että "hänelle on se onni, mikä voi olla. Kaiken kaikkiaan on hienoa asia, että Amadeus Oilinki on löytänyt elämässään rauhan, tyytyväisyyden ja totuuden, vaikka moni niitä ei haluaisi hänelle antaa oman henkisen epämukavuutensa takia.

Toivokaamme, että Amadeuksen kaltaisista positiivisista tapauksista ja elämäntarinoista juttujen teko  runsastuu suomalaisessa mediassa myös tulevaisuudessa, jotta aito ja hyvä monimuotoisuus ja rikkaus lisääntyisi ylenpalttisesti Suomessa.

Näytä Piilota kommentit 37 kommenttia. Iloitaan siitä, että Amadeus on onnellinen. Yhtä lailla voimme iloita niiden rinnalla, jotka ovat eheytyneet homoseksuaalisuuteensa.

Joskus vasta myöhäisessä keski-iässä. Ei mitään syytä vauhkoontua. Itse en ymmärrä sen enempää raivoa tai yritystä peitellä kyseistä tarinaa kuin sen esittäimistä kuin jonkinlaisena voitonmerkkinä, jolla muka olisi jotain merkitystä itse aiheeseen. On Amaduksen tarina sitten tarina bi-seksuaalista, 'eheytynyttä' teeskentelevästä tai jopa siihen itse uskovasta , oman seksuaalisuutensa väärin ymmärtäneestä ja sitä väkisin toteuttaneesta henkilöstö, silkasta valehtelijasta tai täysi tositarina homon muuttumisesta heteroksi, se on silti pelkkä anekdootti jolla ei ole oikeasti mitään vaikutusta homoasiaan.

Tarinan totuusarvoon en siis voi ottaa kantaa, enkä ymmärrä miten kukaan muukaan voi väittää voivansa. Sillä ei ihan oikeasti kuulu olla mitään vaikutusta homojen oikeuksien tai velvollisuuksien kanssa, onko kyseessä valinta vai luonto.

Homolle kuuluu ihan tasavertaiset oikeudet heteroon nähden vaikka olisikin kyse vain harrastuksesta. Mielestäni Amadeuksella on oikeus elää omanlaistansa elämää omalla tavallaan. Se sama koskee myös niitä homoja jotka eivät eheydy. Hannu tuossa tärkeimmät sanoikin. Kun blogikirjoituksen otsikossa puhutaan "homoliikkeen" pyrinnöistä ja avainsanoissa mainitaan peräti sensuuri niin kiinnostaisi vielä tietää, miten Oilingin sanomisia, tai hänestä kirjoitettuja juttuja, on sensuroitu?

Onko tapahtunut painostamista ja minkälaista? Suuttuahan ihmiset saattavat, toivottavasti asiallisuudessa pysyen. Itse asiassa ei ole tietenkään mitään ennenkuulumatonta, omaankin lähipiiriini kuuluu useampia jotka ovat eläneet suhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa ja ovat nykyään heterosuhteessa. Ei kukaan sitä kiistä, etteikö tällaista tapahtuisi. Jos olisin blogannut jutusta otsikolla "Heteroliike ei halua sinun tietävän tämän naisen elämäntarinaa", niin moinenhan olisi ollut yhtä hatarasti todellisuudessa kiinni kuin tämä Mattilan kirjoitus.

Joten jos "homoliike" c'est nous? Salaliittoa tästä ei tarvitse enää etsiä, vaikka makean klikkiotsikon siitä saikin. Syy miksi "eheytymisestä" on aina vastapuolen keskustelua en viittaa nyt ainoastaan tähän juttuun on se, että se sananmukaisesti ymmärretään eheytymiseksi: Tämä antaa kuvan vähemmistöihin kuuluvista seksuaalisista suuntautumisista kuvan rikkinäisyytenä, jonain joka pitää korjata.

Tällainen suhtautuminen seksuaalisuuteen on huolestuttava ja eettisesti arveelluttava. Mikä allekirjoittanutta eniten huolettaa eheytymishoidoissa on se kuinka vahvasti se muistuttaa aivopesua. Henkilö opetetaan useimmissa tapauksissa yhdistämään elämänsä ongelmat, rikkonaisuus ja pahoinvointi omaan seksuaalisuuteensa.

Täyttääkö tämä mielestänne hoitavan, eettisen terapian kriteerit? Kyseinen Amadeus voi kokea romanttisia tunteita toista ihmistä kohtaan ja harrastaa seksiä tämän kanssaan.

Suurella todennäköisyydellä tämä henkilö identifioituu mieheksi tai naiseksi. Mitään loogista sitovuutta tai seurausta ei synny sen välillä kenen kanssa Amadeus päättää harjoittaa parisuhde-elämäänsä ja mihin lokeroon hän itsensä lukee. Amadeuksen subjektiivinen kokemus omasta "eheytymisestää" on argumentatiiviselta arvoltaan täysi nolla. Eläkööt poika elämäänsä kuten parhaaksi näkee. Muut ihmiset tahtovat vain saman vapauden.

Tietenkin aitoavioliittolaiset pitävät vähemmistöasiaa esillä. Pahinta yhdistyksen kannalta on yleisön haukottelu ja siirtyminen eteenpäin.

Aa on vähemmistövastainen toimija ja skaala tulee laajenemaan seuraavan suuren häviön jälkeen. Kuulumme kaikki moneen vähemmistöön. Lopetin omalta kohdaltani laskemisen kauan sitten. Nyt sitten Veikan innoittamana liityn siihen miesvähemmistöön, joka lukee Me naiset -lehteä!

Suomessa on iso ongelma sananvapauden kanssa. Se ei johdu siitä, että valtiovalta rajoittaisi sitä, vaan median itsesensuurista. Perinteet sille ovat suomettuneisuuden ajassa, josta ei tunnuta oppineen yhtikäs mitään. Kun muutama vuosi sitten tuli julkisuuteen juttu "Annista", jolla oli vastaavanlaisia kokemuksia kuin mistä Amadeus Olinki kertoo, vastareaktio hänen kertomustaan ja esittämistään vastaan oli niinikään raju.

Asiaa paisuteltiin valtamediassa varottavana esimerkkinä. Niihin, jotka olivat osallisia "Annin" eheytymiseen ja tarinan julkituloon, kohdistettiin painostusta vetoamalla jopa ministereihin. Tämä osoitti, kuinka hauraalla pohjalla ihmisoikeudet, uskonnonvapaus ja sananvapaus Suomessa ainakin tuolloin olivat.

Sittemmin tilanne lienee parantunut, koska MeNaiset on juttuja Amadeuksesta julkaissut. En tosin tiedä, millaista painostusta lehti on tämän takia mahdollisesti kohdannut. Mikä tässä on se sananvapausongelma? Se että Me Naiset tekee Amadeuksesta jutun vai se että kaikki muut lehdet ei tee? Täähän on tätä tuttua kevytmarttyyriuhriutumista: Jos Wolfgang Amadeus Mozart olisi ollut homo ja sitä ei olisi missään kerrottu, meillä ehkä olisi ihan oikea sananvapausongelma.

Ihmisiä on monenlaisia, niistä saa paljon tarinoita. Jotkut mielenkiintoisia, toiset eivät lainkaan. Kumpaa tämä mainittu oli, en osaa sanoa, mutta ainakaan en ymmärrä mihin perustuu blogistin väite salaamisesta tai halusta salata.

Sen sijaan ymmärrän, miksi joku voi jopa suuttua kun tällainen tarina esitetään kuin se olisi jonkinlainen argumentti tässä puheenaiheessa. Omalta osaltasi, kuten on jo udeltukin, miten ihmeessä tässä tuli esille ihmisoikeuksien hauras pohja, uskonnonvapaus tai sananvapauskaan? Näihin vapauksiin ei puututtu myöskään Annin tapauksessa mitenkään.

Jutun ja myöhempien vastineiden vastineiden julkaisemista ei rajoitettu. Yhdenkään ihmisen oikeutta harjoittaa uskontoa ei loukattu. Sananvapauteen kuuluu myös oikeus ilmaista suivaantumisensa siitä, että homot rinnastetaan murhaajiin. Sananvapausongelmaa Suomessa ei ole.

Venäjällä sen sijaan esimerkiksi on, arvokonservatiivien masinoimana. Jos asianne näkyvyys ei vastaa toiveitanne, se ei merkitse sananvapauden rajoittamista. Teillä on käytössänne tv- ja radiokanavia, joissa voitte sanomaanne levittää halujenne kyllyydestä. Kenen maailmankatsomuksen kivijalka on horjuttanut kertomus Eveliinasta joka harrasti irtosuhteita erinäisten miesten kanssa, mutta sitten rakastui naiseen ja koki ehehtyvänsä muutettuaan tämän kanssa yhteen?

Psykologiassa on hyvin tunnettu se ilmiö, että jos ihminen on joskus oppinut nauttimaan jostain asiasta, niin on lähes mahdotonta saada hänet kokemaan asia kielteisenä. Jokainen tupakoinnin lopettanut tietää, että kun on aikanaan oppinut sen nautinnon tunteen, jonka tupakan henkeen vetäminen tuottaa, että olisi äärimmäisen helppo aloittaa tupakointi uudelleen, jos vain sortuisi yhteen tai kahteen savukkeeseen.

Samoin on alkoholisteilla alkoholin kanssa. Kun aivoihin on juurtunut alkoholin nautinnon tuova kokemus, niin aina on vaarassa sortua alkoholismiin uudelleen. Tällainen samanlainen nautinnon oppiminen tapahtuu myös seksin kohdalla. Jos on oppinut nauttimaan seksistä miesten kanssa, niin tätä nautinnon ja miehen toisiinsa yhdistämmistä on mahdotonta poisoppia. Niinpä miehellä, joka on kokenut suuria nautinnon kokemuksia toisten miesten kanssa, on aina valmius kokea nämä nautinnot uudelleen.

Tietenkin voi elää oman seksuaalisuutensa kanssa samalla tavoin, kuin entiset tupakoijat tekevät tupakan kanssa, ja entiset alkoholistit tekevät alkoholin kanssa. Tämä on tunnettu tosiasia psykologiassa, että nautinnon ja sen kohteen yhteyttä ei voi poisoppia.

Ei edes aika poista tätä kytköstä. Ainoa uusi asia mikä viime vuosina on tullut tähän kuvioon ovat Naltreksonin kaltaisten opioidiantagonistien käyttö. Tällaisilla lääkeaineilla on se vaikutus, että niitä nauttineena ei ennen nautintoa tuonut asia enää tuota nautintoa. Lääkeaine estää nautinnon tunteen syntymisen aivoissa.

Näin voi tapahtua uutta oppimista, jossa ennen nautintoa tuottanut asia irtoaa kytköksestä nautintoon. Tämä edellyttää sitä, että alkoholisti ensin syö Naltreksonia ja tämä jälkeen juo alkoholia. Nyt lääkkeen vaikutuksen vuoksi alkoholi ei tuotakaan enää nautintoa ja kytkös alkoholin ja nautinnon välillä heikkenee. Jos haluttaisiin poistaa ihmiseltä kytkös homoseksuaalisuuden ja nautinnon välillä, niin ihmiselle pitäisi antaa ensin Naltreksonia tai vastaavaa lääkettä, ja tämän jälkeen hänen pitäisi harjoittaa seksiä samaan sukupuoleen kuuluvan partnerin kanssa.

En ehdota tässä Naltreksonin käyttöä hoitona homoseksuaalisuuteen, vaan kuvaan sitä, miten mielihyvän ja sen kohteen yhteyden poisoppiminen on käytännössä mahdotonta. Pavlovin ehdollistamisteoria psykologisessa mielessä ei ole kovin hyvin sovellettavissa homouteen, koska homoseksuaalisuus ei ole riippuvainen siitä onko harrastanut seksiä vai ei ja onko kokenut sen nautinnolliseksi vai vastenmieliseksi.

Seksuaalisuus ei ole yhtä kuin seksi. Monen ihmisen ensimmäiset seksikokeilut ovat olleet epämiellyttäviä, mutta se ei välttämättä vaikuta seksuaaliseen suuntautumiseen. Varsinkaan omat ensikokemukseni eivät millään muotoa olleet mitään huippuhetkiä elämässäni eivätkä ole vaikuttaneet homoseksuaaliseen suuntautumiseeni millään muotoa, koska homous tuntuu monella muullakin osa-alueella ja suurin osa homoista on kokenut itsensä homoiksi jo lapsena kauan ennen kuin on harrastanut seksiä ensimmäistäkään kertaa.

Onhan olemassa aseksuaalisia homoja, jotka eivät saa minkään sortin seksuaalista nautintoa seksistä, mutta heidän kiinnostus kohdistuu kuitenkin samaan sukupuoleen. Aseksuaalisuus on juurikin osoitus siitä, ettei pariutumisen tarve ole sidoksissa yksinomaan seksiin. Ihmisen pariutumisvietti on jaettavissa kolmeen ulottuvuuteen, jotka ovat romanttinen, seksuaalinen ja eroottinen.

Näiden kaikkien ei ole pakko olla aktivoituneena, jotta voisi kuulua johonkin seksuaaliorientaatioluokitukseen. Mitä tulee mielihyvän ehdollistumiseen, on täysin mahdollista luoda ns.

Pavlov teki kokeita koirilla, joten otan koirat myös esimerkiksi. Käänteisenä tilanteena Pavlovin kokeelle, koiran voi opettaa myös pelkäämään omaa ruokakuppiaan, johon yleensä liittyy erittäin vahva positiivinen assosiaatio, koska ruoka motivoi eläintä. Ihmisen kohdalla seksistäkin voi tulla vastenmielisyyden tai pelon aihe, jos siihen alkaa liittyä voimakkaita negatiivisia assosiaatioita syystä tai toisesta esim.

Itselläni ruoka-aineisiin liittyviä muutoksia ovat olleet lempiruokien muuttuminen kuvottaviksi, vaikka ne aiemmin ovat olleet mielihyvän kohteita. Silti voi kaivata rakkautta ja parisuhdetta elämäänsä, mutta jos liittää siihen voimakkaan negatiivisen assosiaation niin uskallus ei enää välttämättä riitä. Monille näin on käynyt riippumatta suuntautumisesta, koska jotkut eivät uskalla enää rakkauselämän epäonnistumisten jälkeen ryhtyä mihinkään suhteisiin.

Tarve ei välttämättä poistu kuten jonkin ruoka-aineen kammoaminen ei poista ruuan syömisen tarvetta, mutta ihminen voi oppia kieltämään tunteensa ja todelliset tarpeensa, enkä puhu nyt pelkästään vain seksistä. Itse asiassa Amadeuksenkin kohdalla voi vaikuttaa hyvin paljon hänen epäonnistumisen kokemuksensa "homoelämässä".

Ei ole mitään yhtenäistä homoliikettä, joka sanelee mitä ihmisten tulisi tietää ja mitä ei. Amadeuksen avautuminen ei ollut mikään ongelma, vaan kysymys oli siitä, että ihmiset kokivat jutun sellaiseksi, jolla yritetään saada homoseksuaalisuus näkymään valinnankysymyksenä tai jonkinlaisena sairautena, josta täytyy "parantua" tai "eheytyä". Näitä homoseksuaalisuus ei kuitenkaan ole, koska kukaan ei seksuaalista suuntautumistaan pysty valitsemaan eikä kyseessä ole sairaus.

Uskontojen leviämisen myötä homoseksuaaleja on sorrettu iät ja ajat ja sen vuoksi ihmiset näkevät punaista, jos uskovaisuus liitetään homouteen "eheytymisen" mielikuvilla. Homoja on teloittettu, altistettu erilaisille vaarallisille tai haitallisille hoitomuodoille kuten lobotomia ja kastraatio, pistetty vankilaan silloin kun oli vielä rikosluokituksessa ym. Näissä teoissa ei kristillinen lähimmäisen rakkaus näy vaan puhdas ihmisviha vain ja ainoastaan sellaisen ominaisuuden vuoksi, jota henkilö ei ole itselleen edes valinnut.

Aivan kuten ennen vanhaan hakattiin karttakepillä vasenkätisiä sormille kun eivät pystyneet oikealla kädellä kirjoittamaan koulussa. Mitä ikävämpi historia jollakin asialla on, sitä aggressiivisemmin ihmiset suhtautuvat provosoiviin kirjoituksiin. Tästä selkein esimerkki on maahanmuuttokeskustelu ja rasismin rooli ihmiskunnan historiassa.

Eheytyshoitojen tai homoparannushoitojen mainostamiseen liittyy eettisiä dilemmoja varsinkin, jos niitä yritettään suunnata alaikäisille nuorille, joille kyseiset hoidot voisivat olla erittäin vaarallisia kuten USA: Eräs vuotias poika yritettiin manata heteroksi ja tähän rituaaliin liittyi niin henkistä kuin fyysistä väkivaltaa. Eheytyshoidot eivät kuulu virallisten hoitomuotojen piiriin, koska niiden tueksi ei ole tieteellistä näyttöä siitä, että seksuaalinen suuntautuminen voi muuttua.

Eli minun pitää nyt uhrautua ja jättää omantasoiset miehet rauhaan, koska niitä ei riitä kaikille. Unitutkija Gillian Hollowayn mukaan tällaiset unet kertovat yleensä siitä, että ihminen tuntee itsensä hetkellisesti hylätyksi. Näin voi porno webcam homoseksuaaliseen koukussa pornoon uutta oppimista, jossa ennen nautintoa tuottanut asia irtoaa kytköksestä nautintoon. Mutta kappas, parin kuukauden seurustelun jälkeen hän kertoi olevansa raskaana. Ja naiset jonottavat ja odottavat, josko kohta olisi oma vuoro tulla valituksi, haetuksi. Jos laittaa itsensä julkisesti esille, on hyväksyttävä se tosiasia, että silloin joutuu kritiikin kohteeksi varsinkin mitä enemmän aihe kuohuttaa tunteita. Toivokaamme, että Amadeuksen kaltaisista positiivisista tapauksista ja elämäntarinoista juttujen teko  runsastuu suomalaisessa mediassa myös tulevaisuudessa, jotta aito ja hyvä monimuotoisuus ja rikkaus lisääntyisi ylenpalttisesti Suomessa.

Mutta aivan yhtä hyvin nainen voi rakastua renttuun, koska tämä on naiselle psykologisesti tyydyttävin vaihtoehto. Silloin nainen maksimoi subjektiivisen hyötynsä, vaikka ei saisikaan samalla taloudellista turvaa tai statusta.

Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää:. Jos sen sijaan sanon, että pieni, arka ja kunnianhimoton mies ei ole erityisen miehekäs, yksikään mies ei loukkaannu ja väitä, että olen väärässä, hän kärjistää. Yhä useampi sinkkumies ei löydä koskaan naista. Nopeimmin kasvaa lapsettomien sinkkunaisten määrä. Osa yksin asuvista ei kaipaa parisuhdetta tai yhdessä asumista.

Aikaisemmin riitti, että miehellä on säännöllinen työ ja hän kykenee huolehtimaan itsestään ja perheestään. Koska naisten potentiaalia kumppania koskevat kriteerit ovat kasvaneet, sanoo Laasanen ja kärjistää: Nainen löytää seksikumppanin käytännössä koska tahansa — kyse on pikemminkin siitä, millaisen kumppanin hän hyväksyy.

Netti loi miehille seksuaaliset kategoriat Markkina-arvoteoriasta on keskusteltu jo vuosia netissä. Silti osa miehistä on jatkuvasti ilman naista: Päteekö Laasasen teoria vielä vuonna ? Markkina-arvoteorian perusteesejä Markkina-arvo kuvaa henkilöön kohdistuvaa potentiaalista kysyntää pariutumismarkkinoilla. Markkina-arvo ennustaa, kuinka tasokkaan partnerin henkilö kykenee hankkimaan.

Mitä lähempänä partnereiden markkina-arvot ovat toisiaan, sitä todennäköisemmin suhde kestää. Naisten seksisuhdemarkkina-arvot ovat selvästi heidän parisuhdemarkkina-arvojaan korkeammat.

Naiset saavuttavat markkina-arvohuippunsa nuorempina kuin miehet. Miesten markkina-arvoissa on enemmän hajontaa kuin naisilla. Henry Laasanen Lisää Laasasen ajatuksia voit lukea täältä http: Silti molemmat valinnat perustuvat aivojen suorittamiin laskelmiin siitä, mikä on minulle parasta, hän muistuttaa ja lisää: Kommentit Kommentit Kaupunginjohtaja on ainakin Kaupunginjohtaja on ainakin löytänyt: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Olen itse eronnut, ja en Olen itse eronnut, ja en todellakaan edes kaipaa kanssani asumaan ketään. On kiva tavata ihmisiä, saada välillä nauttia erilaisesta yhdessä olosta, mutta ei avioliitto tai avoliitto maailmaa pelasta. Jos on omaan oloonsa tyytyväinen, on kaikki hyvin. Mitä nirsoiluun tulee, on turha väittää, että naiset on tiukkiksia. Kun katsoo näitä "onnellisia avioparejakin", niin ei ole valinnat ainakaan ulkoisesti kovin kummosia. Mutta suomalasiet vaan on rumia, ja se tahdotaan usein unohtaa.

Nirsouteen liittyen, miehet on aivan yhtä nirsoja, kun naisetkin. Kyllä molemmissa vikaa on, siitä ei pääse mihinkään. Jokainen perus rumilus pitää itseään kauniina, ja kuvittelee voivansa valita. Yksinäisyys on pitkälti niin naisilla, kun miehillä, ulkoisen kauden korostamista.

Vaikka naiset itseään laittaa, ei se useinkaan paljon kukkaisuutta lisää. Koko suomessa on kourallinen suht kauniita ihmisiä vaikkakin kauneus on katsojan silmässä. Kaikki muut yli 5 miljoonaa, on rumia, kuvittelevat itsestään liikoja, vaativat vastakkaiselta sukupuolelta liikoja, odottavat liikoja. Itse olen iloinen ja tyytyväinen, jos jossain vaiheessa löydän sellaisen "partnerin", joka asuu omillaan ja tulee toimeen omillaan.

Antaa yhteistä aikaa, mutta hyväksyy myös molemille oman ajan, ja molemmille omat ystävät, tulot ja menot. Sellaiset ihmiset ovat vähissä, mutta ehkä joskus yhden sellaisen vielä löydän.

Haluan, että molemmilla on oma asunto, että saa välillä välimatkaa. Liian tiivis yhdessä olo ei palkitse ketään. Itse en edes kuvittele olevani mikään ruusunen. Mutta hyväksyn itseni näin. Jos joku ei hyväksy, on ongelma hänen, ei minun. Elämä on valintoja Todellisella rakkaudella ei Todellisella rakkaudella ei ole mitään tekemistä koulutuksen,ulkonäön,varallisuuden,tai muunkaan pinnallisen kanssa. Tutustuin mieheeni netin kautta,ja hän olikin aivan erilainen kuin kuvassaan,joka oli monta vuotta vanha,ja muutama muukin asia osoittautui kaunisteluksi,mutta rakastuinkin siihen aitoon ja oikeaan ihmiseen jonka yllättäen tapasin,en siihen mielikuvieni adonikseen,jota olin luullut menneeni tapaamaan.

Olen onnellinen oman "kaljamahamieheni"kanssa,hän on mahtava ihminen! Kehotan muitakin olemaan vähemmän kriittisiä,muuten saattaa elämäsi ainoa "se oikea"lipua ohi,jos et näe pintaa syvemmälle. On hämmästyttävää, miten On hämmästyttävää, miten paljon mölyä ja eripuraa moinen nollatutkimus on herättänyt. Se että joku tekee gradun ja laittaa mielipiteitään paperille, ei tee asiasta tosiasioita, niinkuin Henry Laasanen artikkelin lopussa kovin koittaa markkina-arvo teoriaansa mainostaa.

Muutenkin en ymmärrä suurimman osan kommentoijien halukkuutta tehdä seksistä, ja ennenkaikkea parisuhteesta ja yhdessä elämisestä, tasarvo kysymystä, viimeksi kun tarkistin, niin kaikki kuulumme samaan lajiin, jonka jatkuvuuden takaamiseksi kaikki ylempänä on enemmän ja vähemmän välttämätöntä.

Siis ihan vain oman mielenrauhan takaamiseksi, etsikää umppani kenen kanssa olette onnellisia, tuijottamatta liikaa sixpäkkiä tai F-koon kuppeja, eiköhän loppu tule ihan itsestään.

Voisiko joku järjestää sinkkutreffejä, idea lyhyesti. Treffitapahtumassa olijoilla voisi olla esittelykortti itsestään ja kortissa: Ikä, asuinpaikkakunta, harrastukset, onko lapsia ja paikka muistiinpanoille. Tämän jälkeen voi treffien järjestäjien kautta saada esim kolmen treffeillä olleen sähköpostiosoitteen ja näin kaksi yksinäistä voisivat löytää itsensä. Järjestäjänä voisi olla vaikka Länsiväylä-lehti!

No voi perskutarallaa näiden No voi perskutarallaa näiden sinkkujen kanssa. Ja naimisissa olevat taas saavat ystävättäriä joka sormelle ja sen päähän. On se niin väärin! Netissä törmää jatkuvasti Netissä törmää jatkuvasti miehiin, jotka syyttävät noin 3 miljardia maailman naista siitä että eivät kelpaa kenellekkään. Ihanko oikeasti vika on niissä 3 miljardissa naisessa, eikä siinä yhdessä miehessä?

Jos ei kenenkään kanssa synkkaa, niin olisiko mahdollista että omassa asenteessa olisi jotain korjattavaa?

Itseäni ei varsinaisesti kiihota mies, jonka mielestä kaikki maailman ongelmat johtuvat naisista ja tämä julistetaan jatkuvasti ääneen ja lopuksi vaaditaan että jostain säälistä ja sympatiasta pitäisi kuitenkin suostua harrastamaan seksiä tällaisen katkeroituneen miehen kanssa, eikä niin väliä vaikka ei itse haluaisikaan. Noilla repliikeillä tuskin lohkeaa tulevaisuudessakaan, uskallan veikata. Ja kaiken kirkastavana loppuhuipentumanahan tässä on vielä se, että naisten pitäisi harrataa seksiä kenen tahansa kanssa ja milloin ja missä vain, mutta sitten nainen on kuitenkin halveksittava huora, jos on useampia suhteita ollut.

Kyllä maailmassa naisia Kyllä maailmassa naisia riittää suomalaismiehelle, mutta siihen liittyy sitten vääjäämättä runsaasti rahallista panostusta ja matkustelua ties mihin maailman ääriin vieraisiin kulttuureihin.

Tätä tuskin voi pitää minään optimiratkaisuna suomalaisten ATM-miesten ongelmiin, etenkin kun samaan aikaan ATM-miehet kuitenkin elättävät suuren joukon suomalaisia pihtarinaisia tulonsiirtojen muodossa Ja elättävät myös monet tummat maahanmuuttajamiehet, jotka kyllä saavat suomalaisnaisilta seuraa.

Kyllä sivistyneessä systeemissä pitää asiat järjestää niin, että ATM-miehille on seuran löytäminen helpompaa ihan täällä kotikonnuilla. Nyt pikemminkin tuntuu, että se muuttuu vaan vaikeammaksi koko ajan. Arvoisa Jorma, tunnut Arvoisa Jorma, tunnut tietävän, miten asiat ovat ja haluat sille arvostusta. Me muut kaltaisesi ATM-miehet luemme mielipiteitäsi arvostaen. Odotuksesi, tunteesi ja ajatuksesi saavat sinut luomaan ja muokkaamaan todellisuuttasi. Ole varuillasi kun joku haluaa kertoa sinulle asioiden oikean laidan.

Ainoa todellisuus, josta tiedät jotain, on oma todellisuutesi. Kyllä sivistyneessä systeemissä pitäisi olla niin jotta että meille kolmikirjaimisille uroille elämä ei muuttuisi vaikeammaksi koko ajan. Melkein jo mieleni olen pahoittanut seuran puutteesta, tarkoitan laadukkaan seuran. Maahanmuuttajista on toivottu Maahanmuuttajista on toivottu helpotusta Suomen huoltosuhteeseen, eli maahanmuuttajat lisäisivät työssäkäyvien määrän suhdetta työelämän ulkopuolella oleviin.

Miespuoliset maahanmuuttajat aiheuttavat aina, että joku mies jää ilman naista. Tämä lisää syrjäytymistä ja työelämän ulkopuolelle jäämistä.

Naismaahanmuuttajan vaikutus on päinvastainen: Kun otetaan huomioon maahanmuuttajien heikko työllisyystilanne, saattaa miespuolisten maahanmuuttajien vaikutus huoltosuhteeseen olla jopa negatiivinen. Maahanmuutossa tulisi siis suosia naispuolisia henkilöitä. Kätevä tapa laskea Kätevä tapa laskea syrjäytymistä vain miesten parisuhteettomuuden osalta. Itselläni yksikään entisistä Itselläni yksikään entisistä miesystävistä ei ole ollut korkeasti koulutettu, paljon tienaava, taikka sitten bodattu komistus.

Komea voi olla vaikka olisi kaljamaha, eikä se komeuskaan ole tärkeää jos on mukava ihminen. Enemmän tunnen naisia jotka eivät ole vielä parikymppisinäkään olleet yhdessäkään "oikeassa" parisuhteessa, kyllä se on näyttänyt miehillä olevan helpompaa.

Ja aivan naurettavaa miettiä jotain markkina-arvoa, se on pelkkää ihmisten esineellistämistä. Minä elätän itse itseni, nykyisen avopuolisoni kanssa maksamme kulut yhdessä, reilusti. Ei se ole toisen tehtävä elättää toista aikuista ihmistä, ellei sitten aivan välttämättä itse halua.

Ja nuo treffitapahtumat muuten kuulostaa hyvältä. Jotain syväluotaavampaa kuin "speed dating". Olen saanut miehistä Olen saanut miehistä tarpeekseni pitkäksi aikaa. En enää ymmärrä, enkä etenkään jaksa teitä, miehiä. En halua enää ketään miestä elämääni yrittämään hallita mua tai elämääni, määräilemään, kontrolloimaan tai hyväksikäyttämään tavalla tai toisella. Jompikumpi iltapäivälehdistä oli tehnyt naisista vastaavan listauksen kuin on tuossa alla nyt miehistä.

Tein sitten miehistä oman listauksen. Ihminen kaipaa sitä enemmän mahdollisuutta yksinoloon, mitä rakkaampi hän on itselleen. Iloa ja rauhaa 1. Helinälle Ihmettelen hieman Helinälle Ihmettelen hieman tekstiänne. Ehkö haette vääristä paikoista, tai sitten Teillä on sitoutumisen pelko, ja haluatte nähdä kumppaniehdokkaissanne jotain vikaa. Tyypillistä Teidän ilmaisemamme kaltaisen kirjoituksen kirjoittajille usein on, että oma käytöksenne saa aikaan toisessa reaktion, jonka sitten luokittelette johonkn kategoriaan, tai teette vastareaktiosta esim.

Helinälle Vaikuttaa, että Helinälle Vaikuttaa, että olette onnistunut kehittämään itsellenne melkoisen vihan sukupuolta kohtaan, jonka kanssa elämisestä voisitte pystyä nauttimaan ilman tuollaista asennetta. Helinä Siikala on runoilija, Helinä Siikala on runoilija, ei kommentin kirjoittaja.

Laasasen teorian perusongelma Laasasen teorian perusongelma on, että ihmisten tasoa mitataan. Ei siinä ole jotain yleistä paremmuusjärjestystä vaan kuka kenellekin sopii on yksilöllistä. Teoriassa on outoa myös se, että vallan katsotaan olevan naisilla. Teorian mukaan naisten markkina-arvo on korkea n.

Miesten taas on teorian mukaan mahdollista vaikuttaa omaan markkina-arvoonsa hankkimalla statusta, omaisuutta, ihmissuhdetaitoja. Tämän luulisi toimivan miesten eduksi: Mutta sinkkunaisten suuremmasta määrästä järjestelmän katsotaan jotenkin kierosti suosivan naisia.

Vaikka miehillehän kelpaisi ihan kuka tahansa nainen kunhan ei ole ruma tai vanha! Täälläkin keskustelussa on väitetty naisten saavan kymmeniä ja satoja vastauksia deittipalveluissa. Ja väitetty, että naisten on sopivampaa kuin miesten esittää vaateita ulkonäölle. Oman kokemukseni mukaan erittäin moni miehistä ilmoittaa etsivänsä hoikkaa, nättiä, kivannäköistä naisten.

Deittipalveluissa on satoja miehiä, jotka eivät profiilissaan kerro itsestään käytännössä mitään, joten ei ole mitään minkä perusteella heistä voisi kiinnostua. Kirjoittakaa hyvät ihmiset edes jotain itsestänne, jos toivotte saavanne vastauksia! Sitten kun jollekulle kirjoittaa, ei vastausta välttämättä saa. Vastausta ei yleensä tule myöskään niihin, missä mies on ensin ottanut yhteyttä ja sitten vastaan hänelle. Useimmat yhteydenotot ovat sellaisia, että niistä ei käy mitenkään ilmi, että omaan deittiprofiiliini olisi lainkaan tutustuttu, joten oletan että sama teksti on lähetetty lukemattomille naisille.

Ja sitten valitetaan, ettei naiset viitsi vastata. Olen myös kuullut naisilta kokemuksia, että yhteyttä ottavat miehet, jotka haluavat seksiä, mutta vakavammasta suhteesta kiinnostuneita ei löydy sitten millään. Vinoutunut ja vääristynyt Vinoutunut ja vääristynyt patriarkaalisuus tappaa, vaurioittaa ja vahingoittaa sekä miehiä että naisia monin eri tavoin. Se on kovaa, julmaa ja raakaa sekä epäoikeudenmukaista. Se tuhoaa hyvää ja hyviä arvoja ihmisyydessä.

Se tuhoaa ja tappaa ihmisiä. Se tuhoaa herkkyyttä ja kauneutta ihmisissä sekä maailmassa. Ehkä miesten ja etenkin patriarkaatti-miesten tulee katsoa peiliin, kun siihen etsitään syytä, miksi yhä useammat naiset haluavat asua yksin ja ehkä olla myös yksin. Monet miehet vaihtavat ja siirtyvät homoseksuaalisuuteen, kun naiset eivät enää vastaa heidän tarpeisiinsa mikä ei ole todellakaan mikään ihme.

Suomalainen nainen on kaiken Suomalainen nainen on kaiken korkeakouluista, naistenlehdistä ja feministipropagandasta oppimansa jälkeen niin kylmä, julma ja ruma, ettei hän pidä suomalaista miestä minään. Kaikki eksoottiset elätit kyllä kelpaavat. Olen tosin huomannut, että Kainuussa, Lapissa yms.

Rakastettavampia naisia ovat kuitenkin monien muiden maiden leidit. Katolisissa maissa naiset ovat naisia, usein vailla feminististä miesvihaa. He osaavat arvostaa ja rakastaa jopa suomalaista miestä vaalea tukka ja pohjoismainen raamikkuus ovat monille latinonaisille suorastaan kiihoittava yhdistelmä.

Luuserimiehet, lähtekää ulkomaille, vaikka sinne Thaimaaseen, niin huomaatte että oikeita ja sydämellisiä naisia on todellakin olemassa! Suomesta ette niitä tule koskaan löytämään. Intiaani-Janne, minä Intiaani-Janne, minä onnittelen sinua kyvystäsi yleistää. Kohta missä itse tulet esille "olen tosin huomannut" Hillitöntä elämisen hyrskettä kannattaa varmaan ihan jatkaakin, taholtasi, silloin sun tällöin. Jollei toimi, tiedät suunnan: En lukenut näitä kaikkia En lukenut näitä kaikkia viestejä.

Ensimmäisen luin ja heti tuli mieleeni, missä niitä naisia on pilvin pimein. Jokaista miestä kohti on noin naista riippuen vähän ajasta ja paikasta. Mies vain valitsee mieleisensä. Ja naiset jonottavat ja odottavat, josko kohta olisi oma vuoro tulla valituksi, haetuksi. Paritanssi on se laji, jossa miehet ovat kuninkaita, kukkoja tunkiolla ja naiset odottavat omaa prinssiään.

Opettele mies tanssimaan ja silloin sinä saat päättää kenet syliisi suljet kahden tanssi ajaksi tai ehkä jopa lopuksi elämäksesi.

Googleen vaan haku tanssinet tai tanssikurssit T. Yksi, joka haluaa jakaa elämänsä tanssivan miehen kanssa. Millä perusteella Henry Millä perusteella Henry Laasasta nimitetään "tutkijaksi"? Onko hänellä akateeminen jatkotutkinto? Onko hän julkaissut yhtäkään tieteellistä artikkelia referee-tasoisessa tieteellisessä julkaisussa? Tuntuu, että useimmilla Tuntuu, että useimmilla naisilla ja myös joillakin miehillä on suuria vaikeuksia myöntää, että Markkina-arvoteoria on paikkansapitävä.

Teoria on niin totta, kuin vain voi olla, menkää nyt herran jestas katsomaan maailmalle, miten siellä ihmiset elävät. Teoria on lähinnä itsestäänselvyys. Ravintolassa tämä näkyy selvimmin. Kyllä siellä ihmiset pariutuvat jos sitä on etsinyt juuri teorian mukaisesti. Kyllä ne ATM-miehet ja naisetkin lähtee sieltä yksin kotiin. Kritisoitte, että ei saa luokitella ja arvottaa ihmisiä. Vastaan, että miksi sitten teette niin. Sillä tehän teette, tiesitte sitä tai ette. Asia, mitä monet eivät ole ymmärtäneet on, että kyseessä ei ole yleensä tietoiset valinnat.

Kyse on tiedostamattomista arvostuksista, niistä jotka vaikuttavat meidän tunteisiimme. Niitä me kaikki teemme, halusitte myöntää tai ette. Me kaikki otamme parhaan mahdollisen kumppanin, minkä saamme. Kriteerit voivat olla vähän erilaiset eri ihmisillä, mutta keskimäärin kuitenkin hyvin samanlaiset. Useimmiten se on ulkonäkö mikä vaikuttaa eniten, tämä ei tarkoita ettei muilla kriteereillä olisi merkittävää vaikutusta. Näin se vain on. Jotkut ovat vähätelleet tässä keskustelussa Laasasen tekstejä ja Markkina-arvoteoriaa joka ei siis ole Laasasen teoria , väittäneet nollatutkimukseksi tai kyseenalaistaneet hänen tutkijan taitojaan lukematta gradua.

Teoriaa ei saa teilata siksi, että se antaa epämieluisia tuloksia. Tämä teoria tuntuu olevan naisille ns. Tosiasioiden tunnustaminen ei tarkoita, ettei voisi rakastaa tai olla rakastettu. Laasaselta unohtuu nyt yksi Laasaselta unohtuu nyt yksi asia. Suurin osa naisista on vallitsevan kauneuskäsityksen mukaan "taviksia" eli ei nyt rumia muttei nyt sitä kauneinta kärkeäkään.

Epäilemättä myös nämä naiset haluaisivat rinnalleen sen alfauroksen, mutta ennemmin tai myöhemmin tajuavat, ettei heillä ole siihen edellytyksiä kun parempiakin on tarjolla. Niinpä he joutuvat tyytymään siihen pertti perusäijään, ja useimmiten ovat vielä oikein tyytyväisiä sen kanssa. Vähän sama kuin että kaikki haluavat Ferrarin, mutta silti moni ajelee ihan tyytyväisenä sillä Opelilla. Se kolmanneksi paras Mielestäni yksi syy Mielestäni yksi syy sinkkuuteen on ihmisten sitoutumispelko.

Heti ensimmäisen vastoinkäymisen jälkeen homma saa jäädä tai etsitään aina vaan parempaa. Myös seurustelusuhteessa pitäisi ottaa asenne että yhdessä tästä selvitään. Eikä juosta heti karkuun kun tulee ongelmia. Meissä kaikissa on virheitä, pitää vaan laittaa tärkeysjärjestykseen mitä toiselta sallii ja mitä ei. Olen mieluummin sinkku kuin epätyydyttävässä suhteessa. Itse haluaisin olla Niin.

Itse haluaisin olla sinkku. Erehdyin kuitenkin harrastamaan seksiä vauvakuumeisen ihmisen kanssa. Kysyessäni ehkäisystä hän kertoi olevansa lisääntymiskyvytön. Mutta kappas, parin kuukauden seurustelun jälkeen hän kertoi olevansa raskaana. Vietän siis loppuelämäni pallo jalassa. Osaisiko joku kertoa mitä minun tulisi tehdä välttyäkseni elatusmaksuilta yms?

En ole vielä tunnustanut isyyttäni missään. Sapettaa ryhtyä maksamaan jonkun ei-toivotun sinappitehtaan elämästä. Saumat on - jopa todennäköiset - että sitä on hässinyt likimain jokainen vastaantulija sun lisäksi.

Ehkä pääset kuin koira veräjästä. Jo näiden sanominen haastateltavana aiheutti monessa "suvaitsevaisessa" lukijassa hirmuiset itkupotkuraivarit ja vauhkoonnutti monet arvoliberaalit ja homoagendan nimeen vannovat valtavaan joukkoraivoon sosiaalisessa mediassa. Nämä kaikki reaktiot kuitenkin todistavat raadollisesti sen, että Amadeuksen todistamat asiat omasta elämäntarinastaan koettiin vääriksi ja pahoiksi  mielipiteiksi, koska ne  ravistelevat monen itseään suvaitsevaisena pitävän ihmisen maailmankuvan peruskivijalkoja ja saattavat viiltää heidän omatuntoansa tai aiheutta pistoksen sille.

Tällöin heillä syntyy psykologisena torjuntareaktiona hyvin vahva suuttumus ja raivo, joka myös yrittää peittää koettua henkistä epämukavuutta. Amadeus Oilinkin oman elämän todistusta on yritetty mitätöidä väittämällä hänen olevan biseksuaali ja siinä iässä, jolloin vielä oma seksuaalisuus ei ole vielä selvä.

Silti kun asiaa tarkastellaan nykyisen ajan hengessä, joka korostaa, että asia on todenmukainen, jos henkilö vain sen itse sellaiseksi kokee subjektivismi , niin meidän on hyväksyttävä, että kaikista henkilöistä Amadeus on itse paras ja luotettavin tuntemaan totuuden omasta elämästää ja kertomaan siitä totuudellisesti muille.

Toisin sanoen kaikkien muiden tulee nyörtyä siihen, että jos Amadeus ei sanonut itse selvästi olleensa biseksuaali vaan selvästi homo, ennen kuin hän eheytyi Jeesuksen avulla, on meidän vain mukisematta vastaanotettava tämä kaikki totuutena hänen elämästään.

Nyt Menaiset on tehnyt suomalaisen tiedotusvälineiden arvoliberaalissa kentässä harvinaisen rohkeasti ja tehnyt jatkojutun Amadeus Oilinkin viimeisimmistä parin vuoden kuulumisista. Jutusta Amadeus todistaa, että "hänen jalkansa ovat entistä vahvemmin maassa" verrattuna hänen menneisyyden homoelämäänsä ja että entisessä elämässä oli paljon kysymysmerkkejä ja epäloogisuutta. Elettyään useamman vuoden eheytynyttä heteroperheenisän elämää, hän tuntee, että "hänelle on se onni, mikä voi olla.

Kaiken kaikkiaan on hienoa asia, että Amadeus Oilinki on löytänyt elämässään rauhan, tyytyväisyyden ja totuuden, vaikka moni niitä ei haluaisi hänelle antaa oman henkisen epämukavuutensa takia. Toivokaamme, että Amadeuksen kaltaisista positiivisista tapauksista ja elämäntarinoista juttujen teko  runsastuu suomalaisessa mediassa myös tulevaisuudessa, jotta aito ja hyvä monimuotoisuus ja rikkaus lisääntyisi ylenpalttisesti Suomessa.

Näytä Piilota kommentit 37 kommenttia. Iloitaan siitä, että Amadeus on onnellinen. Yhtä lailla voimme iloita niiden rinnalla, jotka ovat eheytyneet homoseksuaalisuuteensa. Joskus vasta myöhäisessä keski-iässä. Ei mitään syytä vauhkoontua. Itse en ymmärrä sen enempää raivoa tai yritystä peitellä kyseistä tarinaa kuin sen esittäimistä kuin jonkinlaisena voitonmerkkinä, jolla muka olisi jotain merkitystä itse aiheeseen.

On Amaduksen tarina sitten tarina bi-seksuaalista, 'eheytynyttä' teeskentelevästä tai jopa siihen itse uskovasta , oman seksuaalisuutensa väärin ymmärtäneestä ja sitä väkisin toteuttaneesta henkilöstö, silkasta valehtelijasta tai täysi tositarina homon muuttumisesta heteroksi, se on silti pelkkä anekdootti jolla ei ole oikeasti mitään vaikutusta homoasiaan.

Tarinan totuusarvoon en siis voi ottaa kantaa, enkä ymmärrä miten kukaan muukaan voi väittää voivansa. Sillä ei ihan oikeasti kuulu olla mitään vaikutusta homojen oikeuksien tai velvollisuuksien kanssa, onko kyseessä valinta vai luonto. Homolle kuuluu ihan tasavertaiset oikeudet heteroon nähden vaikka olisikin kyse vain harrastuksesta. Mielestäni Amadeuksella on oikeus elää omanlaistansa elämää omalla tavallaan.

Se sama koskee myös niitä homoja jotka eivät eheydy. Hannu tuossa tärkeimmät sanoikin. Kun blogikirjoituksen otsikossa puhutaan "homoliikkeen" pyrinnöistä ja avainsanoissa mainitaan peräti sensuuri niin kiinnostaisi vielä tietää, miten Oilingin sanomisia, tai hänestä kirjoitettuja juttuja, on sensuroitu? Onko tapahtunut painostamista ja minkälaista?

Suuttuahan ihmiset saattavat, toivottavasti asiallisuudessa pysyen. Itse asiassa ei ole tietenkään mitään ennenkuulumatonta, omaankin lähipiiriini kuuluu useampia jotka ovat eläneet suhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa ja ovat nykyään heterosuhteessa.

Ei kukaan sitä kiistä, etteikö tällaista tapahtuisi. Jos olisin blogannut jutusta otsikolla "Heteroliike ei halua sinun tietävän tämän naisen elämäntarinaa", niin moinenhan olisi ollut yhtä hatarasti todellisuudessa kiinni kuin tämä Mattilan kirjoitus. Joten jos "homoliike" c'est nous? Salaliittoa tästä ei tarvitse enää etsiä, vaikka makean klikkiotsikon siitä saikin. Syy miksi "eheytymisestä" on aina vastapuolen keskustelua en viittaa nyt ainoastaan tähän juttuun on se, että se sananmukaisesti ymmärretään eheytymiseksi: Tämä antaa kuvan vähemmistöihin kuuluvista seksuaalisista suuntautumisista kuvan rikkinäisyytenä, jonain joka pitää korjata.

Tällainen suhtautuminen seksuaalisuuteen on huolestuttava ja eettisesti arveelluttava. Mikä allekirjoittanutta eniten huolettaa eheytymishoidoissa on se kuinka vahvasti se muistuttaa aivopesua. Henkilö opetetaan useimmissa tapauksissa yhdistämään elämänsä ongelmat, rikkonaisuus ja pahoinvointi omaan seksuaalisuuteensa.

Täyttääkö tämä mielestänne hoitavan, eettisen terapian kriteerit? Kyseinen Amadeus voi kokea romanttisia tunteita toista ihmistä kohtaan ja harrastaa seksiä tämän kanssaan.

Suurella todennäköisyydellä tämä henkilö identifioituu mieheksi tai naiseksi. Mitään loogista sitovuutta tai seurausta ei synny sen välillä kenen kanssa Amadeus päättää harjoittaa parisuhde-elämäänsä ja mihin lokeroon hän itsensä lukee.

Amadeuksen subjektiivinen kokemus omasta "eheytymisestää" on argumentatiiviselta arvoltaan täysi nolla. Eläkööt poika elämäänsä kuten parhaaksi näkee.

Muut ihmiset tahtovat vain saman vapauden. Tietenkin aitoavioliittolaiset pitävät vähemmistöasiaa esillä. Pahinta yhdistyksen kannalta on yleisön haukottelu ja siirtyminen eteenpäin. Aa on vähemmistövastainen toimija ja skaala tulee laajenemaan seuraavan suuren häviön jälkeen. Kuulumme kaikki moneen vähemmistöön. Lopetin omalta kohdaltani laskemisen kauan sitten. Nyt sitten Veikan innoittamana liityn siihen miesvähemmistöön, joka lukee Me naiset -lehteä! Suomessa on iso ongelma sananvapauden kanssa.

Se ei johdu siitä, että valtiovalta rajoittaisi sitä, vaan median itsesensuurista. Perinteet sille ovat suomettuneisuuden ajassa, josta ei tunnuta oppineen yhtikäs mitään. Kun muutama vuosi sitten tuli julkisuuteen juttu "Annista", jolla oli vastaavanlaisia kokemuksia kuin mistä Amadeus Olinki kertoo, vastareaktio hänen kertomustaan ja esittämistään vastaan oli niinikään raju.

Asiaa paisuteltiin valtamediassa varottavana esimerkkinä. Niihin, jotka olivat osallisia "Annin" eheytymiseen ja tarinan julkituloon, kohdistettiin painostusta vetoamalla jopa ministereihin. Tämä osoitti, kuinka hauraalla pohjalla ihmisoikeudet, uskonnonvapaus ja sananvapaus Suomessa ainakin tuolloin olivat. Sittemmin tilanne lienee parantunut, koska MeNaiset on juttuja Amadeuksesta julkaissut. En tosin tiedä, millaista painostusta lehti on tämän takia mahdollisesti kohdannut.

Mikä tässä on se sananvapausongelma? Se että Me Naiset tekee Amadeuksesta jutun vai se että kaikki muut lehdet ei tee? Täähän on tätä tuttua kevytmarttyyriuhriutumista: Jos Wolfgang Amadeus Mozart olisi ollut homo ja sitä ei olisi missään kerrottu, meillä ehkä olisi ihan oikea sananvapausongelma.

Ihmisiä on monenlaisia, niistä saa paljon tarinoita. Jotkut mielenkiintoisia, toiset eivät lainkaan. Kumpaa tämä mainittu oli, en osaa sanoa, mutta ainakaan en ymmärrä mihin perustuu blogistin väite salaamisesta tai halusta salata. Sen sijaan ymmärrän, miksi joku voi jopa suuttua kun tällainen tarina esitetään kuin se olisi jonkinlainen argumentti tässä puheenaiheessa.

Omalta osaltasi, kuten on jo udeltukin, miten ihmeessä tässä tuli esille ihmisoikeuksien hauras pohja, uskonnonvapaus tai sananvapauskaan? Näihin vapauksiin ei puututtu myöskään Annin tapauksessa mitenkään. Jutun ja myöhempien vastineiden vastineiden julkaisemista ei rajoitettu.

Yhdenkään ihmisen oikeutta harjoittaa uskontoa ei loukattu. Sananvapauteen kuuluu myös oikeus ilmaista suivaantumisensa siitä, että homot rinnastetaan murhaajiin. Sananvapausongelmaa Suomessa ei ole. Venäjällä sen sijaan esimerkiksi on, arvokonservatiivien masinoimana.

Jos asianne näkyvyys ei vastaa toiveitanne, se ei merkitse sananvapauden rajoittamista. Teillä on käytössänne tv- ja radiokanavia, joissa voitte sanomaanne levittää halujenne kyllyydestä.

Kenen maailmankatsomuksen kivijalka on horjuttanut kertomus Eveliinasta joka harrasti irtosuhteita erinäisten miesten kanssa, mutta sitten rakastui naiseen ja koki ehehtyvänsä muutettuaan tämän kanssa yhteen?

Psykologiassa on hyvin tunnettu se ilmiö, että jos ihminen on joskus oppinut nauttimaan jostain asiasta, niin on lähes mahdotonta saada hänet kokemaan asia kielteisenä.

Jokainen tupakoinnin lopettanut tietää, että kun on aikanaan oppinut sen nautinnon tunteen, jonka tupakan henkeen vetäminen tuottaa, että olisi äärimmäisen helppo aloittaa tupakointi uudelleen, jos vain sortuisi yhteen tai kahteen savukkeeseen.

Samoin on alkoholisteilla alkoholin kanssa. Kun aivoihin on juurtunut alkoholin nautinnon tuova kokemus, niin aina on vaarassa sortua alkoholismiin uudelleen.

Tällainen samanlainen nautinnon oppiminen tapahtuu myös seksin kohdalla. Jos on oppinut nauttimaan seksistä miesten kanssa, niin tätä nautinnon ja miehen toisiinsa yhdistämmistä on mahdotonta poisoppia. Niinpä miehellä, joka on kokenut suuria nautinnon kokemuksia toisten miesten kanssa, on aina valmius kokea nämä nautinnot uudelleen. Tietenkin voi elää oman seksuaalisuutensa kanssa samalla tavoin, kuin entiset tupakoijat tekevät tupakan kanssa, ja entiset alkoholistit tekevät alkoholin kanssa.

Tämä on tunnettu tosiasia psykologiassa, että nautinnon ja sen kohteen yhteyttä ei voi poisoppia. Ei edes aika poista tätä kytköstä. Ainoa uusi asia mikä viime vuosina on tullut tähän kuvioon ovat Naltreksonin kaltaisten opioidiantagonistien käyttö. Tällaisilla lääkeaineilla on se vaikutus, että niitä nauttineena ei ennen nautintoa tuonut asia enää tuota nautintoa.

Lääkeaine estää nautinnon tunteen syntymisen aivoissa. Näin voi tapahtua uutta oppimista, jossa ennen nautintoa tuottanut asia irtoaa kytköksestä nautintoon. Tämä edellyttää sitä, että alkoholisti ensin syö Naltreksonia ja tämä jälkeen juo alkoholia. Nyt lääkkeen vaikutuksen vuoksi alkoholi ei tuotakaan enää nautintoa ja kytkös alkoholin ja nautinnon välillä heikkenee. Jos haluttaisiin poistaa ihmiseltä kytkös homoseksuaalisuuden ja nautinnon välillä, niin ihmiselle pitäisi antaa ensin Naltreksonia tai vastaavaa lääkettä, ja tämän jälkeen hänen pitäisi harjoittaa seksiä samaan sukupuoleen kuuluvan partnerin kanssa.

En ehdota tässä Naltreksonin käyttöä hoitona homoseksuaalisuuteen, vaan kuvaan sitä, miten mielihyvän ja sen kohteen yhteyden poisoppiminen on käytännössä mahdotonta. Pavlovin ehdollistamisteoria psykologisessa mielessä ei ole kovin hyvin sovellettavissa homouteen, koska homoseksuaalisuus ei ole riippuvainen siitä onko harrastanut seksiä vai ei ja onko kokenut sen nautinnolliseksi vai vastenmieliseksi.

Seksuaalisuus ei ole yhtä kuin seksi. Monen ihmisen ensimmäiset seksikokeilut ovat olleet epämiellyttäviä, mutta se ei välttämättä vaikuta seksuaaliseen suuntautumiseen. Varsinkaan omat ensikokemukseni eivät millään muotoa olleet mitään huippuhetkiä elämässäni eivätkä ole vaikuttaneet homoseksuaaliseen suuntautumiseeni millään muotoa, koska homous tuntuu monella muullakin osa-alueella ja suurin osa homoista on kokenut itsensä homoiksi jo lapsena kauan ennen kuin on harrastanut seksiä ensimmäistäkään kertaa.

Onhan olemassa aseksuaalisia homoja, jotka eivät saa minkään sortin seksuaalista nautintoa seksistä, mutta heidän kiinnostus kohdistuu kuitenkin samaan sukupuoleen. Aseksuaalisuus on juurikin osoitus siitä, ettei pariutumisen tarve ole sidoksissa yksinomaan seksiin. Ihmisen pariutumisvietti on jaettavissa kolmeen ulottuvuuteen, jotka ovat romanttinen, seksuaalinen ja eroottinen.

Näiden kaikkien ei ole pakko olla aktivoituneena, jotta voisi kuulua johonkin seksuaaliorientaatioluokitukseen. Mitä tulee mielihyvän ehdollistumiseen, on täysin mahdollista luoda ns.

Pavlov teki kokeita koirilla, joten otan koirat myös esimerkiksi. Käänteisenä tilanteena Pavlovin kokeelle, koiran voi opettaa myös pelkäämään omaa ruokakuppiaan, johon yleensä liittyy erittäin vahva positiivinen assosiaatio, koska ruoka motivoi eläintä.

Ihmisen kohdalla seksistäkin voi tulla vastenmielisyyden tai pelon aihe, jos siihen alkaa liittyä voimakkaita negatiivisia assosiaatioita syystä tai toisesta esim. Itselläni ruoka-aineisiin liittyviä muutoksia ovat olleet lempiruokien muuttuminen kuvottaviksi, vaikka ne aiemmin ovat olleet mielihyvän kohteita.

Silti voi kaivata rakkautta ja parisuhdetta elämäänsä, mutta jos liittää siihen voimakkaan negatiivisen assosiaation niin uskallus ei enää välttämättä riitä. Monille näin on käynyt riippumatta suuntautumisesta, koska jotkut eivät uskalla enää rakkauselämän epäonnistumisten jälkeen ryhtyä mihinkään suhteisiin.

Tarve ei välttämättä poistu kuten jonkin ruoka-aineen kammoaminen ei poista ruuan syömisen tarvetta, mutta ihminen voi oppia kieltämään tunteensa ja todelliset tarpeensa, enkä puhu nyt pelkästään vain seksistä. Itse asiassa Amadeuksenkin kohdalla voi vaikuttaa hyvin paljon hänen epäonnistumisen kokemuksensa "homoelämässä". Ei ole mitään yhtenäistä homoliikettä, joka sanelee mitä ihmisten tulisi tietää ja mitä ei.

Amadeuksen avautuminen ei ollut mikään ongelma, vaan kysymys oli siitä, että ihmiset kokivat jutun sellaiseksi, jolla yritetään saada homoseksuaalisuus näkymään valinnankysymyksenä tai jonkinlaisena sairautena, josta täytyy "parantua" tai "eheytyä". Näitä homoseksuaalisuus ei kuitenkaan ole, koska kukaan ei seksuaalista suuntautumistaan pysty valitsemaan eikä kyseessä ole sairaus.

Uskontojen leviämisen myötä homoseksuaaleja on sorrettu iät ja ajat ja sen vuoksi ihmiset näkevät punaista, jos uskovaisuus liitetään homouteen "eheytymisen" mielikuvilla.

Homoja on teloittettu, altistettu erilaisille vaarallisille tai haitallisille hoitomuodoille kuten lobotomia ja kastraatio, pistetty vankilaan silloin kun oli vielä rikosluokituksessa ym. Näissä teoissa ei kristillinen lähimmäisen rakkaus näy vaan puhdas ihmisviha vain ja ainoastaan sellaisen ominaisuuden vuoksi, jota henkilö ei ole itselleen edes valinnut. Aivan kuten ennen vanhaan hakattiin karttakepillä vasenkätisiä sormille kun eivät pystyneet oikealla kädellä kirjoittamaan koulussa.

Mitä ikävämpi historia jollakin asialla on, sitä aggressiivisemmin ihmiset suhtautuvat provosoiviin kirjoituksiin. Tästä selkein esimerkki on maahanmuuttokeskustelu ja rasismin rooli ihmiskunnan historiassa. Eheytyshoitojen tai homoparannushoitojen mainostamiseen liittyy eettisiä dilemmoja varsinkin, jos niitä yritettään suunnata alaikäisille nuorille, joille kyseiset hoidot voisivat olla erittäin vaarallisia kuten USA: Eräs vuotias poika yritettiin manata heteroksi ja tähän rituaaliin liittyi niin henkistä kuin fyysistä väkivaltaa.

Eheytyshoidot eivät kuulu virallisten hoitomuotojen piiriin, koska niiden tueksi ei ole tieteellistä näyttöä siitä, että seksuaalinen suuntautuminen voi muuttua. Ne ovat uskomushoitoja, jotka eivät perustu mihinkään lääketieteelliseen tai psykologiseen näyttöön, sillä homous ei lähde terapialla eikä lääkkeillä.

Seksideitti kalua homoseksuaaliseen ilmaiseksi

HEKKU GAY HOT POJAT TAMPERE