Categories Gay-hieronta

Eroottise tarinat naapurin kalu homo

. Sisälle päästyä miehet laski mut huoneeni pöydälle ja veti bikinien alaosankin pois ja ennen kuin ehdin sanomaan mitään, Eino oli jo maistelemassa mun pillua. Eino otti hiuksistani kiinni ja työnsi kullinsa suoraan niin syvälle kuin voi, piti päästäni kiinni  eikä välittänyt vaikka rimpuilin kakoen. Veikko otti housunsa pois ja tuli kasvojeni viereen ja työnsi puolijäykän kalunsa suuhuni. Veikko toi mun pillustani limaisen kullinsa suuhuni nuoltavaksi puhtaaksi ja mä tottelin. Veikko sanoi ja Eino astui sen selän takaa esiin saman tien. Päätykämpän mies tuli muuttopäivänä esittäytymään, hän oli Veikko ja kuulemma töissä jossain tehtaassa esimiehenä. Tuntui hyvältä maata maassa, nuuhkia ruohon tuoksua, eristäytyä muusta maailmasta musiikin avulla.

SEURALAISPALVELU MIEHILLE BDSM GAY NOVELLI

: Eroottise tarinat naapurin kalu homo

NAURUNAPPULA ALASTON HOMO MIES PANOSEURAA HELSINKI 72
Eroottise tarinat naapurin kalu homo Seksi live chat homoseksuaaliseen ilmaista suomiseksiä
Eroottise tarinat naapurin kalu homo On niin pitkä aika kun oon viimeksi päässyt näin nuoren herkun kimppuun, tiedä vaikka tykkäisit kahdesta vanhasta sarvesta. Molemmat miehet istahtivat sohvalle mun sängylleni ja käskivät mun pysyä  pöydällä selälläni. Mä olin vapaalla kun naapurit olivat töissä ja toisin päin. Mä sanon Veikolle että huomenna. En hirveästi jaksanut kuunnella, halusin vaan saada vähät huonekaluni sisälle veljeni kanssa mahdollisimman nopeasti.
Yhtenä loppukesän päivänä mä päätin mennä takapihalle ottamaan aurinkoa, oli edessä parin päivän vapaa ja ajattelin rentoutua kunnolla. Jumalauta miten tiukka vittu sulla on, et nouse siitä. Veikko toi mun pillustani limaisen kullinsa suuhuni nuoltavaksi puhtaaksi ja mä tottelin. Yhtäkkiä Veikko veti suonikkaan kullinsa pois suustani ähkäisten ja sanoi Einolle että hänkin haluaa maistaa. Oikeinkirjoitus huojui, eikä tarina itsessään ollut kovin omaperäinen. Veikko päästi irti hiuksistani ja luulin jo saavani levätä, mutta Eino halusi saman puhdistuksen minkä Veikkokin sai.

CAM ILMAISET SEKSITREFFIT HOMOSEKSUAALISEEN