Categories Gay-hieronta

40 homo puumamies etsii

40 homo puumamies etsii

Viimeisin oli saman ikäinen. En ole ikinä "metsästänyt ikää". Kaikki mieheni ovat opettaneet minulle jotakin, itsestäni etenkin.

Olen valinnut ne jotka ovat kiinnostaneet ja ketkä ovat tielleni sattuneet. Tunteet on olleet molemminpuolisia. Fyysistä vetovoimaa on ollut, toki se on tärkeää. Jos tuleva mieheni olisikin nuorempi, en silti koe olevani mikään metsästävä puumanainen. Ihan naurettava koko ilmiö, jossa yleistetään ja pahasti! Ihan ylimainostettu myös tuo uusi amerikkalainen sarjakin, jota jaksoin katsoa tasan minuutin. Sillä akalla ei ole tosiasiassa mitään todellista yhteyttä ikäisiinsä naisiin. Hävettää ihan että tuollaista sontaa tehdään!

Akka käyttäytyy siinä kun adhd- teini! Jos nyt jokinlaisen todellisen määritelmän ja tiivistelmän tekisin "puumanaisesta" käyttäisin sanoja: Nämä määritelmät sopii ainakin "tähän puumaan":. Virkkausta ja pitsinnypläystä, otaksun? Olen siihen nyt jo lopen kyllästynyt. Seuraavaksi odotamme varmaan Tarja Halosen kommenttia aiheeseen. Mielenkiinnosta kävin tsekkaamassa tämän keskustelun tähän asti siitä syystä, että en ole tuota kyseistä sarjaa katsonut. Ilmeisesti ensimmäinen jakso tullut..

Mikä ihme siinä on, että asioista pitää tehdä niin suuri numero. Olen itse kyseisessä puumaiässä oleva nainen, enkä kuitenkaan koe olevani mikään saalistaja.

Moni muukin ikäiseni nainen on täällä kommentoinut hieman vastaavasti eli kyse ei ole kaikilla mistään iskemisestä, harrastelusta, yhdenillanjutuista tms. Itselläni on oman ikäisten miesten sekä vanhempien suhteen se ongelma, että näytän osalle heidän tyttäreltään.

Ja nyt en puhu mistään pukeutumistyylistä vaan ihan muusta ulkoisesta olemuksesta ja naamasta. Samaa ovat sanoneet kaikki tuntemani ihmiset, että ei vain toimi, kun olisi ihan eri maailmasta. Henkinen kehitys on kuitenkin se mikä ratkaisee, jos jostakin ihmisestä on kiinnostunut seurustelumielessä.

Ulkoisen yleensä näemme ensin ja turha väittää, etteikö se jotakin ratkaise. Itse en ainakaan pystyisi edes suutelemaan henkilöä, johon en tunne vetovoimaa myös ulkoisen olemuksen perusteella. Muutenhan se olisi sama, kuin suutelisi kaveriaan, jonka kanssa synkkaa henkisesti hyvin. Nuori tai vanha, niin ensitapaamisella merkitsevät ulkoinen olemus ja käyttäytyminen. Pään sisälle pääsee sitten vasta myöhemmin, toivottavasti. Kovin paljon nuorempien kanssa en kuitenkaan edes ajattele lähteväni, koska harva tietää parikymppisenä vielä mitä elämältään haluaa.

Heidän kanssaan voi olla kaveri ja tarkoitan todellakin oikeata kaveruutta, johon ei sisälly mitään vispilänkauppaa. On hölmöä vastustaa jotain, joka ei itselle sovi, sillä se voi olla niille ihmisille silloin paikallaan, kun he sitä haluavat. Älkää olko niin ahdasmielisiä ja kapeakatseisia, ei kai se ole keltään pois. Juttu on niin, että pienimunaiset miehet ovat aina pienimunaisia ja sinä olet ilmeisesti pienimunainen poika.

Suomalaiset maatiaiset ovat maailman pienimunaisimpia, kondomitutkimuksen mukaan. Tämä varmaan koskee sitä Suomen aasialaisperäistä väkeä, koska taas aasialaiset ovat maailman pienimunasinta porukkaa. Nainen kyllä erottaa sen kellä ne vehkeet ovat, sinulla ei jutuistasi päätellen kummoisia ole. Tottakai on päivän selvää että jos keski-ikäinen nainen voi valita nuoren ja hyväkuntoisen miehen, jonkun kamalan läskimahaisen vanhan äijän sijasta, nainen valitsee mielummin nuoren miehen?

Varsinkin jollei nainen tarvitse miestä rahan takia. Varakkaat miehet ovat kautta aikojen ottaneet nuoria naisia kumppanikseen, nyt onneksi tasa-arvo on edennyt niin pitkälle että myös nainen voi halutessaan tehdä näin. Puumanaiset ovat luuskanaisia, päiväunissaan leikkivät ajatuksella jos joku vielä huolisi. Tosi moni nuori hyvä kroppainen mies haluaa keski-ikäisiä naisia.

Olet "nuori mies" tainnut saada liian monet pakit, kun noin katkeralta vaikutat. Yritä vaihtaa taktiikkaa, niin ehkä lykästää Mother I´d Like to Fuck.

Äiti, haluaisin nussia sinua. Ei, vaan Mother, I´d Like to fuck. Ja kyllä se Milfi tietysti jonkun äitikin voi olla muttei se mitään haittaa. Äiditkin tarvii rakkautta, hellyyttä ja seksiä ;. Ei mua haittais vaikka ois naapurusto täynnä puumanaisia. Kun kerran on naisille kehitetty tällainen nimike, joka viestii sitä että vanhemmat neitoset oikein väijyvät pusikosssa nuorta mieslihaa, niin kertokaapa minulle millä nimellä kutsutaan näitä 40 miehiä jotka repimällä repivät parikymppisiä thaityttöjä "vaimoiksi"?

Ai niin, tällehän on jo oma nimi. No miksi niitä pitäisi kutsua joksikin? Onko ne tehneet sinulle jotain muuta pahaa, kuin ehkä häirinneet silmääsi vatsoineen? Nainen sanoi, että sinäkin haet: Näin sanoo jo luonnon laki ja Raamattu. Miehen ikä ei ole se ratkaiseva tekiä, vaan se millainen ihminen hän on. Valitettavasti useat vanhat miehet ovat tuollaisia, eikä siksi kukaan nainen jaksa katsella sellaisia.

Nuoret miehet ovat myös henkisesti nuorekkaita. Ennen vanhaan v kriisiläiset miehet ostivat nopeita autoja, moottoripyöriä ja veneitä tai kai vielä nykyäänkin sekä hankkivat itseään vuotta nuoremman rakastajattaren tai vaihtoivat vaimonsa nuorempaan.

Jokainen siis tehköön valintansa itse. Miehet lopettakoot Puuma-höpinät ja me naiset emme naura v. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Nainen teeskentelee orkkua vain silloin kun haluaa äkkiä eroo yhdynnästä jonkun "sängyssäsurkean" miehen kanssa.

Jos saat vain maksullisia naisia, ei kannata porata siitä etteivät he saa sinusta tyydytystä? No joo, vaihdevuosista ei tietoakaan, mutten kuvittele olevani nuorikaan. Hoidettu, siisti, pitkä virkanainen. Mikähän siinä on, ettei ainakaan mun tarvitse "metsästää" nuoria miehiä, vaan he metsästävät minut. Enkä todellakaan tarkoita jotain yhden yön panoja, vaan ihan päivänvalon kestävää tapaamistakin, kahvilla käymistä, jutustelua.

Toki tapaamiset useimmiten päätyvät sänkyyn tai no Kumpikin käsittääkseni on saamapuolella ja minä en kyllä koskaan ole tapaamista ehdottanut. Pisin suhteeni on kestänyt jo 6 vuotta, mies on 18 vuotta nuorempi. Toki muutama vielä nuorempi on myös kuvioissa. Ja fiksuutta vaadin, älyä ja koulutus pitää olla vähintään korkeakoulutasoa. Ikäiseni miehet ovat laiskoja ja tietämättömiä "sängyssä", rupsahtaneita ja epäsiistejä, eivätkä taida flirttiä, huumoria ja hassuttelua.

Niin, ja nimitys "puumanainen" on täydellisen idioottimainen, oliko tuo Satu Silvo, jota siksi nimitettiin, nyt kolme-neljä vuotta vanhempi kuin poikaystävänsä Entäs nuo säälittävät suomalaiset vanhahkot miehet, jotka tuovat thaimaasta nuoria tyttöjä käyttönsä?

Mutta nythän on käynyt niin, että ikäiseni naiset tuovat afrikasta komeita nuoria miehiä rakastajikseen No säälikää ja voivotelkaa rauhassa, mutta minä en ikäistäni tai vanhempaa miestä huoli. Olen kanssasi aivan samaa mieltä. Ainoastaan aviomieheni oli neljä vuotta vanhempi, kuin minä. Muut ovat olleet nuorempia ja seurustelua on kestänyt pitkäänkin. Minä en ole ollut se joka on "iskenyt" vaan aina se nuorempi mies!!! Kateellisten panettelua koko puuma keskustelu, sillä ihminen on juuri sen ikäinen millaiseksi itsensä tuntee ja vapaa ihminen on vapaa valitsemaan seuransa, oli ikä mikä tahansa Katkeruus saa kyllä aikaan monenlaista keskustelua Edelleen valitsen seurani ihan itse: En mää vaan oo joutunu teeskenteleen, koska ne on niin innokkaita oppiin tyydyttään naisen et ne haluu tehdä sen.

Tyhmä sää oot jos harrastat seksiä niiten kanssa ja joudut teeskenteleen etkä ite saa nautintoo? Sitä paitsi nuori mies jaksaa useita kertoja peräkkäin, toisin kun vanhat äijät joilla voi mennä viikkokin sessioiden välillä.

Se on luonnon määräämä juttu että nuoret urokset syrjäyttävät vanhat. On ristiriitaista paheksua toisten samanlaisia töitä, mitä itse harrastaa.

Omat pojat on jo sen ikäisiä. Lapsen hyväksikäytöstähän saa tuomion jos nuorempi on vuotias ja toinen vuotta vanhempi eli vuotias. Tarkoittaako tuo ettei edes täysikäisten parien ikäero saisi ollu tuota 4 vuotta isompi??? Suomessahan tuli kauhea poru siitä että Niinistö meni kolmekymppisen naisen kanssa naimisiin. Ihan kuin ikäero tekisi ihmisestä "lapsiin sekaantujan"?

Lain mukaanhan yli vuotias saa itse vapaasti valita seksikumppaninsa, mutta mikä on kansan mielestä "laillinen" ikäero? Suomalaisessa kulttuurissa on ollut vuosisatojen ajan tapana, että sukupuolista kanssakäymistä ei harjoiteta ennen avioliittoa tahi avioliiton ulkopuolella. Vasta viimeisten 40 vuoden aikana käytäntö on muuttunut se aika, jonka sosialidemokraatit ja kommunistit ovat saaneet hallita politiikkaa ja mediaa.

Historian perspektiivistä katsoen siis mitättömän lyhen ajan on vallinnut moraalittomuus. Ennen aviomiehen ja vihityn vaimon sopiva ikäero oli arviolta vuotta siten, että tuon verran mies oli vaimoaan vanhempi. Vaikka teinit ovat ruumiillisesti kehittyneet lähes aikuisen tasolle, on henkisessä kehityksessä vielä paljon kesken. Aikuisten on helppo manipuloida teinien vielä kehittymätöntä tunne-elämää ja ajatuksia, joten tämän takia teinejä vielä suojellaan aikuisten hyväksikäytöltä.

Entä ne aikuiset naiset, jotka eivät osaa käsitellä suuria tunteita? Pitäisikö heihin sekoaminen tehdä rangaistavaksi, koska he ovat henkisesti alaikäisiä? Ja saarnamiehethan ne kovia ovat aina olleet panemaan varsinkin alaikäisiä ja puolustuskyvyttömiä. Parisuhteen on määränneet kulloisessa kulttuuriperinteessä vallitsevat säännökset ja niitä on noudatettu vaihtelevasti ja katsottu läpi käsien. Raamatun aikana ei ollut olemassa mitään avioliittoja, jotka solmittiin vapaasta tahdosta jne, koska naiset olivat kauppatavara ja orjia.

Raamatussa ei ole edes vihkikaavaa, kaikki tämä on myöhempien aikojen keksintöä yhteiskuntarauhan ylläpitämiseksi. Sana "äpärä" siis lienee syntynyt sotien jälkeen. Sitä enenhän ei harjoitettu avioliiton ulkopuolista seksuaalista kanssakäymistä vastakkaisen sukupuolen kanssa - ja jos harjoitettiinkin, kohtaamisista ei syntynyt lapsia.

Tuo ei todellakaan kerro kaikista. Näin just dokumentin sellasista, ja todellaki uskon et niit on. Seksikumppaneja ne puumat hakee, harvemmin ne rakastuu niihi.

Haloo mä oon 52v nainen ja mun tuleva aviomies on 19 vuotta nuorempi mua ja meillä ei todellakaan ole mitään pelkkää seksi suhdetta vaan aitoa oikeaa rakkautta!! Mun ei ole koskaan tarvinnut hakea itseäni nuorempia miehiä eikä harrastaa mitään yhden yön seksi juttuja Rakkaus ja kunniotus toista ihmistä kohtaan voittaa kaikki esteet ja ikähän on pelkkiä numeroita vaan. Ainakin, jos se nuorimies herää huomaamaan, että haluaa perheen ja lapsia.

Sinun kanssasi hän ei pysty koskaan toteuttamaan sellaista unelmaa. Se on vain vääjäämätön biologinen totuus. Tätä asennetta levittää muumimammojen lisäksi useat elokuvat yhtenä mainittakoon forrest gump. Oikeassa,ettei puumanaisia ole olemassa ja perinteinen nimitys näille naisille on seinäruusu,tai latoharakka. Tämä edellä mainittu ryhmä naisia on helposti bongattavissa lähiöbaareista ja kesälavojen penkeiltä.

Mutta tämä aihe on nyt loppuun käsitelty , eikä kuulu maailman menoa -palstalle, joten siirtykäämme häätämään pummieliittiä Suomesta!!! Muista aina, että "Show ei ole ohi ennen kuin paksu nainen laulaa"! Minä itse nuorena miehenä uskoisin että naiset ovat juuri sen VAPAITA että valitsevat miten haluavat - varsinkin kun eivät monessa tapauksessa ole todellakaan taloudellisesti riippuvaisia miehistä - eli pärjäävät sinkkuina yksinkin - eli osa heistä janoaa miehen vaurautta ja statusta.

Minä vaan toivoisin että tuollaisista "miehen pitää olla naista vanhempi" - asenteista päästäisiin yhä enemmän eroon, mutta pitääkö tällainenkin asia esittää niin, että naisten VAPAUS on yhä hataraa "koska naiset valitsevat mielummin vanhemman miehen, jolla on yleensä enemmän vaurautta ja statusarvoa" - kuin nuoremmalla jampalla.

Mitäs jos iso osa haluavatkin tehdä niin? EI vain miehillä ole länsimaissa "millainen naisen tulee olla" - ne ovat tasaisesti vähentyneet varsinkin nuoremmilla ikäpolvilla, mutta myös vanhemmilla. Milloin paneudutaan naisten keskuudessa vallitseviin stereotypioihin "millainen miehen pitää olla" - miksi niitä ei pidetä alistavina, esineellistävinä sekä esim.

Sille kohauttaa olkaansa miehet ja naiset - kaikkien mielestä aika OK puhetapa. Täältä löytynee erittäin paljon tutkimuksia manaattien ruokailutavoista http: Elikkä selailin taas yhdysvaltalaisia sivuja ja löysin http: Lisäksi, ne upea vuotiaat naiset Menkää jo hörhöt ja yksinäiset potemaan näitä ongelmiannne jonnekin muille palstoille, kuin maailmanmenoa. Eihän nämä nykyajan nuoret ole muutenkaan täyspäisiä ja tyhmiä horoja on ollut aina. Yhdessä mainoksessa kiteytyy kaikki, eli se missä se äidin aikuinen kullannuppu on tapetoinut koko huoneensa oman äidin jättimäisilä kuvilla; " Ei äiti, ei mulla ole ikävä sua" Auta armias, jos osat onkin toisinpäin.

Silloin on nainen horo, puuma ja kaikkea pahaa. Vieläkin nykymaailmassa, jossa homoliitotkin siunataan jo kirkollisin menoin. Ei millään pahalla, mutta minullakin on itseäni huomattavasti nuorempi seksikumppani ja hyvin rulettaa. Mokomakin äidinnussija, tämä ei ole mikään ihmissuhdepalsta. Jos sua kiinnostaa selluliitti, suonikohjut ja verisuonet ja kaikki muu iän myötä tuleva ihanuus, niin anna mennä vaan.

Vittuako sitä täällä podet? Itse otin isomunaisena kuusitoista vuotta nuoremman naisen joka oli leipääntynyt ikäisiinsä patalaiskoihin hampurilaisravinnolla kasvaneisiin pikkukikkeli tyhjäpäihin, mutta ei sitä minunkaan ole ennen tarvinnut täällä mainostaa. D Edellisen kirjoittaja oli sitäpaitsi nainen, jota nuoret miehet ihan vapaaehtoisesti himoitsee. Tuolla luonteella tuskin saa minkäänlaista naista.

Miksi tämä ketju muuten on täällä maailmanmenoa-osastolla? Parempi olisi kun jatkaisitte tätä keskustelua toisaalla. Ei kiinnosta, eikä koske koko asia millään tavalla. Kyllä niitä puumanaisia on olemassa, mutta nimi ei oikein kuvaa mitä sillä tarkoitetaan, yleensä ihan tavallisen näköisiä, jotka ottavat nuoren pojan suojatikseen ja rahoittavat tätä ajankulukseen ja saavat vastavuoroisesti joitain palveluksia, mitään seksisuhdetta näiden välillä ei ole ja nuorella pojalla on usein oma tyttöystäväkin, ihan tavallisia eronneita suomalaisia naisia, ihan normaaleja ystävyyssuhteita ainakin täällä suomessa, tuo puumanainen nimitys menee hömpän puolelle, jota ei suomessa oikein laajassa mitassa taida olla, tietysti poikkeuksiakin aina on joukossa.

Niinhän se tosiaankin näkyy olevan kun joutuu työkseen ihmisten menoa seuraamaan! Älä kuule anna noiden vaaleanpunaisten aurinkolasiesi peittää tuota sinisilmäisyyttäsi, vaan tunnusta pois, että naaraspuumillakin on terävät raateluhampaat ja kynnet ihan vaan metsästämistä varten!

Itse olen 55 v ja nuoret miehet ovat olleet minusta kiinnostuneita niin kauan kuin muistan. Olin pitkään aviossa itseäni vanhemman miehen kanssa 6 v.

Hän oli 2 minuutin mies ja sitten kuorsaamaan. Kun erosin, yhtäkkiä nuoret ihanat, komeat, kykenevät miehet alkoivat piirittämään.

Itse en heidän seuraansa etsinyt. Moni näistä suhteista on edelleen monen vuoden jälkeen hyviä. Näitä nuoria miehiä on minulla useita. Aina tilanteen mukaan tapaan yhtä silloin, toista tuolloin. Kaikki ihania sängyssä, huomioonottavia jne. Moni heistä sanoo, että nuorten tyttöjen kanssa ei voi keskustella. Toki on osasyynä heillä suhteessa itseeni on se, että en ole eikä muukaanvanhempi nainen ole heti naulaamassa heitä avioliiton satamaan.

En voisi enää kuvitella tapaavani vanhoja piereskeleviä, pahalle haisevia, verkkareihin ja lenkkareihin pukeutuvia miehiä. Nuoren miehen seurassa tunnen eläväni ja jaksan pitää myös itsestäni huolta. Itse olen komea 3-kymppinen, hyvä kroppainen mies. En todellakaan edes katso mitään 55v vanhaa, ruttuista ja ryppyistä, löysää lihaa ja hyllyviä alleja omaavaa "puumaa". Huhhh Kyllä nainen on parhaimmillaan max. Totta on joka sana, jota kirjoitin. Mutta en näytäkään ikäiseltäni, vaan monet ovat ihmetelleetkin, kuinka voin näyttää niin nuorelta.

Kun pyydän arvioimaan ikääni niin naisia kuin miehiäkin , saan vastaukseksi n. Olen tyttömäinen, rinnat ovat kuin teinitytöllä, liikakiloja ei ole. Selluliittiahan on kaikenikäisillä, jo ihan teini-ikäisisistä lähtien, Sehän on hormonaalinen asia, ei ikä-asia. Selluliittihan ei ole sama asia kuin liikalihavuus. Lasten ja humalaisten suusta se totuus kuullaan.

Viimeksi tällä viikolla minua luultiin pojan poikani äidiksi, noin 15 kesäinen nuori mies luuli, kun ei tuntenut minua. Pukeudun nuorekkaasti, muodin mukaisesti, minulla ei ole ryppyjä näin totesi tunnettu plastiikkakirurgi, kun kävin pari vuotta leikkauttamassa roikkuvan yläluomeni.

Kun katsot Tina Turneria, Cheriä tms. Onneksi meillä on plastiikkakirurgia apunamme. Toivoisin, että myös vanhemmat miehet sen huomaisivat. Itse en ole leikkauttanut muuta kuin silmäluomeni. Pukeutuminen, itsestä huolehtiminen, harrastukset ym. Moni kolmikymppinen saattaa olla vanhempi henkisesti kuin joku kymppinen. Sulla on arvostelukyky tallella etkä sorru naiseen, joka on jo pahasti lährähtänyt lährä. Leveät lantiot, paksut jalat, allit roikkuu, tissit osoittaa maata kohden, naama roikkuu, ryppyjä ja ylipainoa.

Tukka ajettu lyhyeksi ja kiva permis päässä. Pukeutuminen luvulta mallia Venäjä. On lättäkenkiä, marimekko paitaa ja muuta karseaa. Menkää nyt kattomaan vaikka Forsan raviradalle todellisuutta Sitten vielä ero kaupungin ja maaseudun välillä on vielä järkyttävämpi. Siellä navetassa on puuma aika kaukana. Suomesta ei todellisia puumia löydy. Mun mielestä monet suomalaiset naiset ovat alkaneet huolehtia itsestään.

En vaan oikein ymmärrä tuota puuma ilmiötä. Ihmisillä on saattanut olla ikäeroa kumppaniinsa aina. Miksi kaikesta täytyy tehdä ilmiö. Tuosta hiusten nyrhimisestä ja permanentaamisesta olen kyllä samaa mieltä. Mulla lähipiirissäni nainen joka olisi ihan viehättävä ilman järkyttävästi nyrhittyä hiuksistoa. Jos saisin päättää laittaisin hänen "kampaajansa" ammatinharjoittamiskieltoon. Vai meneekö se toisinpäin, jossain vaiheessa kampaaja ehdottaa että kato, tehdään susta tosi nuorekas, vedetään lyhyt,kihara ja siihen vika punertava sävy - ZIISUS!!

Eihän niitä erota kohta edes telaketju-lesboista. Täytin juuri 49 mutta olen silti kiinnostunut vain ja ainoastaan nuorista kundeista. Olen naimisissa ikäiseni miehen kanssa, kulissiliitto. Lähden lätkimään heti kun loputkin aikuiset lapset lentävät pesästä. Sitten alan toteuttamaan haavettani, nuoria kundeja. Naamani on nätti ja hiukset on pitkät mutta kiloja pitää vielä pudottaa. Se ei onnistu ennenkö pääsen ulos tästä liitostani. Tämä puumailmiöhän on ihan sama asia kuin se että keski-ikäiset miehet kuolaa nuorten naisten perään.

Tässä vaan keski-ikäiset naiset kuolaa nuorten miesten perään. En halua mitään vatsakasta ja puolikaljua pukumiestä vaan ihanan nuoren kundin jolla muotikuteet ja muotitukka ja joka on villi ja vapaa ja itsetietoinen!

Kun tästä liitosta pääsen pois niin haluan vaan nauttia seksistä ja vapaudesta! Mummo taitaa mennä kohta nukkumaan meikit silmissä, aina ei jaksa leikkiä puumaa, elämässä on muutakin mietittävää, mutta kyllä nuoren pojan halu kohdistuneena itseen lämmittää, tai siitä unelmointi, voihan se joskus kohdallekin osua. Ihmiset ilmaiskaa halujanne, kertokaa se hänelle, hienotunteisesti, mutta kuitenkin, koskaan ei voi tietää, jos tunne onkin molemminpuolinen.

Ihanaa iltaa kaikille, tai ainakin rauhallista, jos ei muuta. Valitettavasti myös monen suomalaisen miehen ulkoista ikää lisää se viinan ja kaljan juonti. Kaikki ne vaikuttavat ulkonäköön samoin kuin käyttäytymiseen. Eikö se ole jo epänormaalia,jos yli nelikymppisellä ei ole kasvoissa yhtään ryppyjä,saati sitten kuusikymppisellä? Minusta on huvittavannäköistä,ei siis kaunista,jos yli nelikymppinen nainen pukeutuu kuin teinit ja kasvoista on poistetettu rypyt ja juonteet. Sellainen ihminen viestittää,etten hyväksy itseäni sellaisena kuin olen ja itsetuntoni on heikko.

Ja vielä naurettavammaksi menee,jos vanhalla naisella tai miehellä on parisuhde parikymmentä vuotta nuoremman kanssa. Tällaisen parin näkeminen kertoo molemmista enemmän, kuin tuhat sanaa. Vai puumanaisia ja käpylehmiä Lapsesi tulevat häpäemään ja vihaamaan sua loppuelämän käytöksesi tähden. Kuka hoitaa sua raihnaisena kun eläkeikä tulee?

On sulla kuvitelmat itsestäsi. Ilman valtavaa rahapinkkaa sulla ei ole mitään mahdollisuuksia. Monellako naisella on rahanpaskaa yhtä paljon kuin cherillä tai tinalla? Ei niitä sossun rahoilla ole leikelty. Ei ole kiristetty mistään. Joten ihoni on ihan normaalin näköinen, eikä kiristetyn näköinen. Nykyisin onneksi myös kohotusleikkaukset tehdään Suomessa luonnollisesti, ei kuten jenkkilässä tai Virossa.

Itsetuntoni on hyvä etten sanoisi erinomainen. Jos käyn leikkauksessa joskus, käyn omaksi ilokseni, koska olen esteettinen ihminen. Hyväksyn oman vanhenemiseni muuten. Kyllä nuoremman miehen saa, ihan helposti. Olen ollut hyvä äiti lapsilleni, he rakastavat minua vikoineni.

En ole se jolle vastasit. Itselläni oli 3 vuotta kestänyt suhde itseäni 15 vuotta nuoremman miehen kanssa. Ja en koe itseäni miksikään hiton "puumaksi". Ei siihen suhteeseen alettu siksi että on ikäeroa, vaan siitä huolimatta ja kovan vääntämisen jälkeen.

Eikä se mitään helppoa tai kivaa ollut kummallekkaan, miehellä oli mennä välit kotiväkeen ja itse sai kärsiä ihmisten ahdasmielisyydestä. Joka tapauksessa, otin opiksi enkä ikinä enää ala samaan. Kyllä se nuorempi on niin lapsellinen että pitemmän päälle ei jaksa kumpikaan.

Jos nyt sitten joku haluaa vaan seksiä, niin siitä vaan, minua ei kiinnosta minkä ikäisten kanssa kukakin häärää, kunhan on aikuisista kyse. Nautin 15v nuoremman miehen intohimosta ja elämänhalusta ja minä haluan heiltä vain hyvää seksiä sekä yhteisiä kokemuksia konserttien, moottoripyöräajelujen tms seurassa eli sitä tavallista elämää kun lapset ovat jo maailmalla.

Hieno homma, ei mitään riippakiviä tai sitoumuksia, ei tarvitse leikkiä kotileikkejä, vaan saan ne parhaat kermat siitä kakunpäältä. Näin jatkan kunnes löydän hänet, jonka kanssa näyttää siltä että haluan jakaa lopun elämääni,ikä oli sitten mikä oli.

Ei kiinnosta alle tai yli nelikymppiset naiset,joiden vatsa ja takapuoli roikkuu ja kasvot ovat pöhöttyneet liiasta viinistä,tai siideristä. Jos taas nainen on huolehtinut itsestään ja on normaaleissa mitoissa ja korvienväli on kunnossa,niin sellainen nainen saa aina kyytiä prätkällä.

Eikä minun tarvitse "metsästellä" sen kummenmmin kunhan olen tasapainossa itseni kanssa, hymy herkässä,korvienväli kunnossa ja nautin jokaisesta päivästä ja hetkestä myös siellä prätkän kyydissä.

Hieno asenne ja toivottavasti löytyy sinulle se jonka kanssa voit nauttia aikanaan vanhuudesta käsi kädessä. Sitä ennen mouruat ja vaikeroit allani. Puumanainen on typerä nimitys, sillä jos tykästyy nuorempaan mieheen, niin sou wath! Kaikenlaisia nimityksiä väännetään väkisin parisuhteista joissa toinen puolisko on huomattavasti nuorempi,naurettavaa. Nauttikaa ihmeessä naiset nuoremmmista miehistä, jos se hyvältä tuntuu.

Psykologit saavat analysoida tutkimuksiaan vaikka kuinka paljon, ja analysointikin on vain näkemys ja asennekysymys psykologilta, eikä mikään tieteellinen totuus. Suuri ajattelija ja filosofi petteri punaniska on puhunut Niin se tapasi mennä ennenvanhaan , no oppipahan sitä ,,.

Sen flirttailu ja lepertely oli kyllä aivan helvetillisen kuvottavaa. Se elukka varmaan kuvitteli,että vuotiaalla jätkällä olis keulinu 5-kybäsen ihrakurtun kanssa. Kun se lehmä vihdoin hokas,suoraan sille sanottuani,että mä en sitä panis edes MAKSUSTA,vaikka olis viimeinen ämmä maailmassa,se rupes työkseen kiusaamaan,vittuilemaan ja nälvimään.

Eli kyllä näitä nuoren munan kipeitä vanhoja ämmiä lienee ollu maailman sivu olemassa. Nykyään ilmiö on vaan mediassakin tullu esille ja keksitty tällainen termi kuin "puuma".

Toivoin minäkin samanikäistä tai vanhempaa seuralaista, vaan kuinkas sitten kävikään. Vain nuoremmat miehet olivat ja ovat kiinnostuineita minusta. Ja niin sitä ajauduttiin 'puumanaiseksi'. Heitin liian tiukan pipon roskikseen ja ajattelin miksi sitä taistelisi tutkainta vastaan, varsinkin kun loppupeleissä kävi kuitenkin hyvin, toyboyt ovat aivan ihananhauskaanaminami seuraa! Joskus onni on aivan muuta mitä olemme kuvitelleet Tääll' on toki tilaa kaikillen Mutta kukin taaplaa tyylillään ja suokaamme kaikille oma tiensä.

Sisimmässään jokainen tietää oman onnensa tai onnettomuutensa määrän. Emme ole enää vuoden päästä täällä, eikä kukaan muista meitä enää silloin. Paras siis tehdä elämästään oman näköisensä Suosittelen katsomaan kolmoselta torstai-iltaisin 'Puumanaista'. Olettaisin, että ainakaan vielä naiset eivät uskalla paljastaa julkisesti mitä haluavat, eli nuorempaa miestä.

Nuori kaunis nainen näyttää hyvältä myös kun olen kolmekymppinen. Haluaisinkin tietää että missä pisteessä tämä miehen muuttumaton katse muuttuu kielletyksi, irstaaksi, tuomittavaksi, pahaksi ja tabuksi ns. Joo, on kokemusta vanhemman miehen seksuaalisesta vapauttamisesta.. Oli aika reilusti ikäeroa ja kunnon sarvimieshän hän oli ja mahtava persoona mutta tiukasti Viagravetoinen ja vaimokulta sitten soitteli miehen perään joten jätinkin tämän sinänsä kiehtovan sosiologisen kokeilun aika lyhyeen.

Myönnän että miehen tausta ja vehkeet auto, purjevene, oma saari, hienot tarjoilut, hotellitapaamiset tekivät vaikutuksen: Tässä tapauksessa mies oli oikeasti vanha. Ymmärrän myös hyvin nuorten naisten vastenmielisyyden jos heitä lähestyvät nelikymppiset miehet. Nuo naiset ovat vielä turhan nuoria ja idealistisia kyynisen karjun kyytiin. Näin ainakin itse ajattelin nuorena.

Eivät minua kiinnostaneet keski-ikäiset miehet. Koko puuma-ilmiö on todella tyhmä. Erityisesti arvostan Henry kirjoituksissa sitä, että hän aitoa osoittaa filosofista asennetta tinkimättömästi.

Tätä en aivan ymmärrä: Ajattelin, että ma-teoria selittää ihmisten käyttäytymistä yleisesti. Hyvin harva varmaankaan tietoisesti ajattelee ma-teorian käsitteillä. Teorian vahvuus on siinä, että se näyttää onnistuvan selittämään tiettyjä valintoja tilastollisesti varsin hyvin, mutta yksilölliset syyt ovat toisaalla.

Jos toinen on rakastunut, niin onko syytä sanoa että hänen ma-laskelmansa ovat menneet pieleen? Tarkoitan tällä sitä, että jos sosiologi onnistuu saamaan tuloksen, että taloudellinen lama lisää itsemurhia, niin yleensä ei sanota, että lama sai Jepen tappamaan itsensä.

Jepellä oli joku henkilökohtainen syy. Lääkäri tai neuropsykologi selittäisi masennuksella ja serotoniinivajeella Jepen tekoa, mutta se ei selitä miksi laman aikana itsemurhia tapahtuu enemmän. Ajatuksena on se, että ihmisillä ja eläimillä on biologisesti ohjautuneita laskentamekanismeja, jotka päättelevät, mikä toiminta on kussakin tilanteessa optimaalista: Nuo alitajuiset laskentaprosessit koetaan tietoisuuden tasolla tunnesignaaleina, kuten nälkänä, pelkona tai rakastumisena.

Siten rakastuminen ei tapahdu sattumanvaraisesti keneen tahansa, vaan alitajuisen laskennan lopputuloksena. Laskenta on puolestaan riippuvainen ulkoisista olosuhteista, jotka asettavat partnerille odotustason. Bileprinsessa on tottunut pelimiesten tasoisiin miehiin, joten hänen odotustasonsa on korkeammalla, eikä hän kykene rakastumaan naapurin poikaan. Vaikka ihmiset eivät tietoisesti ajattele markkina-arvoteoriaa, niin silti alitajuiset laskentaprosessit ohjaavat rakastumista ma-teorian viitoittamalla tavalla kohti optimaalista partneria.

Samalla tavalla nälkä ohjaa syömistä biologisen tarkoituksenmukaisella tavalla, vaikka ihmiset eivät ajattelisikaan tietoisesti kilokaloreita.

Muistelen lukioajoilta että meidän luokan tytöt olivat kiinnostuneempia ylempien luokkien pojista kuin meistä samanikäisistä. Voi olla että tuo vakiokäytäntö, jossa mies on vanhempi, muotoutuu tyttöjen ajatuksissa jo murrosiän paikkeilla.

Suurella ikäerolla on ainakin yksi rajoitus: Tästä minulla on omakohtaisia kokemuksia. Ja vielä miehen katseesta joka tuossa ylempänä mainittiin.

Aktiivisena pornografian harrastajana olen huomannut itse pitäväni eniten n. Kauneusihanne ei vanhene vaikka katsoja vanhenee, on minun kokemukseni. Samanlainen kieltäjä, kontrolloija ja tekopyhistelijä se on kuin kaikki muutkin vihervasemmistolaiset. Tunnen naisia jotka eivät seurustele kuin vanhempien miesten kanssa.

Ja näissä ei ole läheskään aina kyse siitä että näillä miehillä olisi enemmän rahaa, vaan he lähtevät suhteeseen täysin tasavertaiselta pohjalta. Sitähän nämä moraalisaaraajat eivät pysty käsittämään pienessä päässään, että joku voi rakastua vanhempaan herrasmieheen.

Osmo Tammisalo on kirjoittanut aiheesta blogissaan: Ikäerot ja evolutiivinen selittäminen. Ehkäpä vanhojen miesten seksualisuuden vapautumisen tiellä seisovatkin lähinnä nuoremmat miehet. On loogista että jos varsin suuri ikäluokka voidaan leimaamisella poistaa kilpailusta niin se kannattaa tehdä. Tosin siinä missä naiset kutsuvat irstaiksi vanhoiksi miehiksi vain niitä joilla on vähän resursseja niin miehet yrittävät liittää samaan ryhmään myös Sean Conneryt ja George Clooneyt.

Julkaisijana voisi toimia STM ja valtiovarainministeriön asettama asiantuntijaryhmä. Nämä asiat voitaisiin varmasti mitata yhtä luotettavasti kuin esim. Nythän on niin että kauneus on katsottavan kukkarossa. Vanha ja maksaläiskäinen jäbikkä näyttää pirun komealta ja seksikkäältä heti kun nuorelle naiselle selviää että tällä on "massia". Turha väittää ettei varallisuudella olisi väliä. Harvemmat naiset väittävät siinä vaiheessa että sen vanhan irstailijan katse "etoo" tai ällötää.

Raha on parasta kauneusvoidetta. Kas kun se saa ikävätkin rypyt katoamaan ja omistajansa nuortuvan silmissä.

Lisäksi on tutkittu miesten testosteronitasojen muutoksia heidän haistellessaan naisten ilman hajusteita pitämiä yöpaitoja kuukautiskierron eri vaiheissa. Ovulaation aikana naisten pitämät paidat aiheuttivat miesten testosteronitasojan selvän nousun. Vanhempi mies joutuu korvaamaan alentuneen viriilisyytensä kuljettamalla nuorempaa naista ravintoloissa, teattereissa ja konserteissa.

Kokemuksensa ansiosta hänellä on mielipiteitä paljon useammista asioista kuin vuotta nuoremmilla miehillä. Tämä viehättää monia naisia.

Nuori mies on taas koko ajan kampeamassa naista sänkyyn eikä lähde sieltä muualle. Varvia tulee varvin perään ja se on siinä. Monelle naiselle riittää tämäkin. Eipä tarvitse esitellä resupekkaa kaupungilla, kun koskaan ei lähdetä ulos. Kommententissa mainitun kuvion sulatan kyllä pääosin, mutta ajattelin hiukan toista asiaan, ehkä turhan epäselvästi sanottuna. Tarkoitan, että en ole aivan vakuuttunut onko ma-teorian kannalta legitiimiä sanoa, että joku saa " Jos nuori nainen ei käytä tehokkaasti ma-teorian mukaista markkina-arvoaan, syystä tai toisesta, niin arvottava olettamus ei tästä ole oikeutettu.

Jos teoriaan ei pystytä sisällyttämään tätä poikkeusta, niin ongelma on teoriassa itsessään, ei sen kohteessa. Toisaalta pitää varoa, ettei teoriaa paikkaa jatkuvasti ad hoc -oletuksilla. Jos sen tekee, on ma-teoriakin kuin psykoanalyysi - sanoi miten tahansa, aina voi tulkita asian teorian kannalta suotuisasti. Jos on, niin onko kalkylaatio ma-teorian mukainen?

Pyynnöstä hieman päivänaiheen sivusta koskien toisaalta kuitenkin voimakkaasti vanhempienkin miesten selvää oikeutta seksin saantiin - eli joku on joskus kysellyt, että mikäs tämä velvollisuuksien tasa-arvoliike on? No se on yksinkertaisesti sanottuna vaan vapaa kansanliike tai kampanja joka pyrkii sukupuolten tasa-arvoon ja johon ketä vaan Suomen kansalainen voi liittyä mukaan parhaaksi katsomallaan tavalla.

Kolme keskeisintä poliittista tasa-arvo ongelmaa ovat verovelvollisuus, elatusvelvollisuus ja asevelvollisuus. Nämä ongelmat ovat myös lakien ja politiikan avulla muutettavissa ja muutokset helposti mitattavissa. Asiaan on saatava vihdoin sukupuolten tasa-arvo. Elatuspäätösten puolueellisuudesta on luovuttava ja pyrittävä tasa-arvoon. Yhteishuoltajuus eli vanhempien tasa-arvo periaatteeksi huoltajuuspäätöksissä.

Myös ylisuuret elatusmaksut, jotka kiistatta ovat usein paljon suuremmat mitä lapsi tarvitsee elääkseen eli mies elättääkin ex-vaimoaan on kiellettävä lailla. Sosiaalinen abortti myös tasa-arvoisesti miehille mahdolliseksi kts Henryn alkupään blogikirjoitus 3.

Tämä voi tapahtua esim naissiviilipalveluksena vanhustenhoidon parissa - naisethan tulevan eläkepomminkin ovat aiheuttaneet. Neljäntenä vaikeammin mitattavana tasa-arvo ongelmana - sukupuolineutraalissa yhteiskunnassa naisten pitää alkaa tekemään yhtä paljon aloitteita miesten suuntaan, kuin miesten naisten suuntaan. Ja pienempänä tasa-arvo asiana voisi myös mainita, että nyt kun miehet velvoitetaan osallistumaan ruaanlaittoon ja pesukoneen käynnistämiseen ym kodintöihin, niin vastavuoroisesti naisten velvollisuus on käydä laittamassa ne talvirenkaat alle autoon ja suoristamassa se talon anteeni myrskysäällä.

Miesten esineellistäminen feministivaltion ase, vero ja työorjiksi on nyt loputtava - "feministien työnorjat nouskaa sorron yöstä". Joissain tilanteissa "kompensoiva resurssi" voi olla nimenomaan ikäpreferenssi, vaikka ulkopuolisten silmissä tilanne näyttäisi naisen oman markkina-arvon väärinarvioinnilta.

Jotkut parikymppiset naiset siis pitävät jostain syystä nelikymppisiä miehiä seksikkäämpinä kuin vaikkapa parikymppisiä miehiä. Ei kannata unohtaa maanmiehensä Berlusconin räväköitä juhlia ja vuotiaita tyttöystäviä. Maan seksikkäimpiin kuuluva Vanhanen on kierrättänyt naisia kohtuullisen ahkerasti, mutta Nurmijärven omakotitalossa ei kai olla nähty vastaavia pippaloita.

En ole lukenut Pääministerin morsian -teosta. Puumissa ei ole yleensä muuta hyvää kuin he ovat kohtuu helppoja. Eli elävät uudelleen 20v nuoruuden "kokeiluja". Mies kun mies on biologisesti viritetty tykkäämään sukukypsistä ja juuri sukukypsyyteen tulleista naisista eli tämä on noin v riippuen yksilöistä. Tottahan toki näillä naisilla on enemmän aikaa treenata, he ovat rennompia ja kokemusta löytyy, mutta ei sitä ikää voi peittää.

Henryn teksti pitää paikkaansa monissa Länsimaissa varsinkin skandinaviassa , muualla maailmassa ei niinkään, toisaalta sitten voidaan sanoa, että siellä eivät naiset ole vielä tarpeeksi hyvässä asemassa ja kulttuuri pakottaa naiset "orjiksi". E-Koreassa pidetään "vanhan" uskomuksen mukaan, että naisen ja miehen välinen ikä ero tulisi olla vähintään 4 mies vanhempi , tietysti tämä ei käytännössä ihan näin enää tapahdu, mutta ajatus maailmaa se vielä ohjaa. Jos miehellä on 10v nuorempi nainen häneltä kysytään, että mistä te oikein juttelette.

Naiselle 10v nuorempi mies, niin päästellään vitsejä, "mitäs playtoylle kuuluu" Periaatteessa olemme alistuneet ajatteluun, että voi vitsailla miehestä playtoyna mutta auta armias jos menet tekemään naisesta semmoisen vertailun. Itse olen ainakin aina pitänyt vanhemmista naisista vaikka itse olen 20v mies. Mun mielestä toi vanhempi nainen ja nuori mies on paljon enemmän tabu kuin toisin päin. Toihan on aika normaalia varsinkin ennen oli ja nykyäänkin monissa maissa varsinkin Intiassa ja Lähi-idässä että v miehellä on 20v nainen.

Neljännellä siirrollaan musta tekee valkean kuninkaasta matin. Mitkä ovat mustan neljä ensimmäistä siirtoa? Edellinen bloggauksesi koski älykkyyttä. Siinä ovat jotkut älykkäät arvioineet, että äö: Iän suhteen on väitetty, että kaava olisi seuraava: Panna toki kukin voi miten lystää ei, ei se ole pelkästään mies joka panee , mutta pidemmän parisuhteen kannalta nuo luvut saattavat antaa hyvinkin osviittaa.

Sitten, tästä markkina-arvoteoriasta yleensä. Markkinat ja hyvät kauppahenkilöt hakeutuvat yleensä sinne, missä kysyntä vastaa parhaiten tarjontaa. Sinne, missä tuotteelle saa parhaimman vastikkeen. Miksi se olisi tuomittavampaa kuin vaikkapa teollisuuden yksiköiden siirto muihin maihin? En puhu pelkästä ulkonäöstä myöskään.

Ystävänikin - innokas kalahenkilö- lähti virvelöimään Kaakkois-Aasiaan suuremman saaliin toivossa. No, saalis oli pienempi mihin on tottunut täällä kotopuolessa, mutta niin vain ovat olleet tyytyväisiä viimeiset kymmenen vuotta - saalis ja saalistaja. Tämä on ymmärrettävä oikeasti siten, että "vieheeseen" tarttui ihan muuta mitä piti. No, vitsinä vitsinä, minä ihan oikeasti kannatan tasa-arvoa. Olen jopa ihan oikeasti äänestänyt vihreitä koko elämäni.

Siltikin, ihmetyttää tämä vouhotus. Pitäiskö kohta "neutralisoida" sanat mies ja nainen, häh? Palaan tähän shakkitehtävään muutaman tunnin kuluttua. Pitää osoittaa itselleni, etten ole "naisen tasolla", vaikka nyt pitääkin mennä tekemään ruokaa Olen lähes kuusikymppinen nainen ja huomaan katsovani nuoria hyvännäköisiä miehiä.

En silti yritä iskeä nuoria miehiä. Kuinka säälittävää se olisikaan. Siinä vaiheessa kun katseenkohde voisi olla katsojan lapsi tai lahellä sitä. Siinä tapauksessa katse rinnastuu pedofiliaan ja katse muuttuu irstaaksi. Yksinkertainen vastaus yksinkertaiseen kysymykseen.

LIsäksi miehet ovat taipuvaisempia osoittamaan tunteitaan ja ajatuksiaan fyysisesti kuin naiset ja kun mies ei hyväksy ikääntymistään hän haluaa nuorempaa naista koska nuorempi nainen edustaa hänelle menetettyä nuoruutta eli mies haluaa todellisuudessa nuoruuttaan. On hassua että täällä puhutaan mainoksesta jossa nainen oli miestä vanhempi kuin se olisi jotenkin sallitumpaa kuin toisin päin.

Tosiasiassa kaikki lehdet tv: Se on niin normia että se ei herätä mitään reaktiota. Ihan turha puhua vanhojen miesten seksuaalisesta vapauttamisesta. Heillä ei ole mitään esteitä olemassakaan.

Sanotaanhan vanhasta naisestakin että nainen on irstas jos harrastaa seksiä itseään huomattavasti nuoremman miehen kanssa. Siinä kohdalla on olemassa oleva tasa-arvo. Asia on erittäin yksinkertainen.

Esimerkkejä kiitos, siis sellaisia, joissa vanha mies- nuori nainen pariutumista pidsetään yhtä ihailtavan kuin tuota puuma-buumia mediassa. Kimmo Sasi on välillä halunnut näyttää kovuutensa myös mainosalalla ja kykenevältähän mies näyttää toimimaan myös silläkin sektorilla. Olenkin aina pitänyt meitä kokoomusta äänestäviä kaikenikäisiä miehiä hieman keskivertoa "kovempina luina". Menepä kertomaan tuo myös Naisasialiitto Unionille ja vaikkapa tasa-arvoministeri Stefan Wallinille.

Ilkka Kanerva tai Esko Kiesi ottaisivat lauseesi lähinnä v No ei halua, mies haluaa Usko näissä meinaa mennä. Mutta nerokkaita pähkinöitä, vaativat näköjään järjenvastaisiin siirtoihin tottumista. Vai onko aika perustaa erillinen Henryn MATtinurkka? Piti oikein ottaa lauta ja nappulat käyttöön. Yritin vain päässäni siis päissäni ratkoa, mutta ylivoimaiselta tuntui.

Tuo Dxf3 on niin absurdi veto, ettei sitä kukaan viisas voi edes kuvitella siis ainoastaan älykäs. Lienevätkö elämänkin ongelmat samanlaisia - aina kun tuntuu, ettei ratkaisua ole, niin se on vain yhden siirron päässä? Tässä uusintana alkuperäisen postauksen lopussa esitetty väännelmä, jossa sukupuolet on vaihdettu keskenään. Voisitteko kuvitella, että tällainen miespuumia positiivisesti tarkasteleva teksti olisi Hesarissa?

Miten se vapautuminen näkyy, kuin varttunut mies on irstailija, viagravetoinen lerppa, jos on vähänkään nuoremman naisen kanssa? Minä vapaudun nyt viikonlopun viettoon". Minusta sinulla on eve ikävä asenne ongelma. Jätät ongelman, jonka näet vain sinä itse, muiden ratkottavaksi. Onko tuo sinun tapasi ratkaista ongelmia? Itse kysymys ikäeroon liittyvien yhteiskunnallisten asenteiden ja normien synnystä ja funktiosta on mielenkiintoinen.

Henryn postauksen sävy on itsessään emansipatorinen, mutta se ei selitä itse yleistä negatiivista suhtautumista asenteiden tasolla. Naisten ja miesten erilaiset preferenssit johtavat siihen, että miesten status voi nousta iän myötä asema, varallisuus, itseluottamus. Naisten keskeisin pariutumisresurssi on ulkonäkö ja nuoruus, eivätkä naiset arvosta miehissä yhtä paljon ulkonäköä. Käytännössä tämä saattaisi helposti johtaa ilman egalitaristisia normeja siihen, että nuoret naiset pariutuisivat vanhojen miesten kanssa.

Nuoret miehet, ja pariutumattomat nuoret miehet aiheuttavat yhteiskunnallista epävakautta. Tämä selitys olisi hieman samantyyppinen tekijä kuin polygamian kielto: Tämä vähentää ryhmä- ja yhteiskunnallisella tasolla konflikteja Janten lain tapaan. Yhteiskunnan normien tasolta yksilötasolle siirryttäessä törmätään romanttisen rakkauden ideaaliin länsimaisessa muodossaan.

Siihen ei välttämättä sovi vaihtosuhde, jossa vanhemman miehen resurssit suhteutetaan nuoren naisen seksuaalisuuteen. Iän suhteen korrektien suhteiden kanssa tätä ongelmaa ei tule, vaan kumppaneiden voi nähdä olevan samalla viivalla ja vaihtavan samanlaista esim.

Korkean statuksen yksilöille sallitaan muutenkin aivan erilaisia vapauksia käytöksen suhteen kuin tavallisille miehille. Ylistetyt "puumanaiset" ovat tavallisia naisia.

Tavallisia "puumamiehiä" ei kuitenkaan ylistetä Hesarissa; miehen erivapaudet täytyy lunastaa poikkeuksellisella menestyksellä ja statuksella. Tehtävien periaate on usein se, että ratkaisut ovat mahdollisimman "järjenvaistaisia" ja "epäpelimäisiä". Tarkennus 2 -kohtaan "kumppaneiden voi nähdä olevan samalla viivalla ja vaihtavan samanlaista esim. En aseta kyseenalaiseksi itse romanttisten tunteiden aitoutta tai mahdollisuutta.

Miestoimittaja kirjoitti paheksuvaan sävyyn jutun, jossa vuotias nainen oli vietellyt vuotiaan pojan. Kirjoitin toimittajalle, että jos minua olisi vuotiaana joku vuotias nainen yrittänyt vietellä, olisin ollut ikionnellinen.

Toimittaja pyöritteli vastauksessaan, että samalla tavallahan se on laitonta kuin jos asetelmat olisivat päinvastoin. Niinhän se muodollisesti onkin, mutta yleinen paheksunta olisi aivan toista luokkaa. Nykyään e-pillerit vaikuttavat asiaan ja saattavat aiheuttaa biologiselta, lisääntymisen kannalta vääränlaisia pariutumisia.

Arviot aviomiesehdokkaista vaihtelevat sen mukaan, käyttääkö nainen hormonaalista ehkäisyä vai ei. Kun nainen lopettaa ehkäisyn käytön, hän voi huomata, että onkin naimisissa vääränlaisen miehen kanssa. Immunologisen MHC-kompleksin diversiteetti kun on toivottavaa jälkeläisten kannalta.

Kiinnostava tiedostamaton biologinen reaktio liittyy myös spermakilpailuun. Naisen keho osaa tehdä päätelmiä miesten spermasta ja valita omalta kannaltaan sopivamman luovuttajan. Sperman laatu voi siis olla suhteellista ja riippua naisen ja miehen geneettisestä yhteensopivuudesta.

Kas, Jyväskylässä on tehty metsämyyrien polyandriasta ja spermakilpailusta väitöskirja:. Ines Klemmen väitöskirjatutkimuksen aiheena oli selvittää, mitä hyötyä naaraalle on useamman koiraan kanssa parittelusta.

toukokuu Stondis homo läskiä espanja seksinovelli piilokamera teini vitun venytystä filmi. syvälle 40 vuotias mikkeliläinen senja ylilauta aikuinen keskustelu himos. sex farkku tyttö etsii miestä videot alaikäisten panokuvat seksuali tisi . pillu iso iita puuma mies ei tyhjene kokonaan ilmainen video pikkupillu. 5. kesäkuu Aukaisija painepesuri pillu homo levähdyspaikka vanhemmat pikkutytön ilmainen alastonsuomi miia kiimasivut isot rinnat porn kuvt 40 naiset saavat . Seksiseuraa mona etsii shemale tiukat nahkahousut naisella naintia .. Seksikuvat moneymami xxl naista hervanta domina pissing leikit puuma mies ja. 3. kesäkuu siemennys suomen puuma mies ja gti tyttö teinin naiset alastomina Kotiro mamman isot kullit ouluntullin parkkipaikka homo hieroja. Dogging punkalaidun jalkapohjien nuolenta nainen etsii pano puhelimitse panoseuraa vääksy kuvia. Rouvaa pillua pulleat naiset 40 sexiä pienen tytön pimppi.

40 homo puumamies etsii

Ilmaisia seksisivuja suomen seksi gay

Porno sivustot gay thai hieronta savonlinna